ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ 

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Οι ειδικοί στις αποφράξεις στην Ανθούσα της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια στην σειρά.

Η ουσιαστική εμπειρία, οι ακαδημαϊκές γνώσεις, τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και οι χαμηλές τιμές είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουν φέρει την εταιρεία μας στις πρώτες επιλογές των κατοίκων και των επιχειρηματιών στην Ανθούσα αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή της Αθήνας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

Εάν ψάχνετε το κατάλληλο εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων δίπλα σας στην Ανθούσα τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ. Να είστε βέβαιοι ότι οι τεχνικές υπηρεσίες αποφράξεων στην Ανθούσα αλλά και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι η λύση που αναζητάτε στα μικρά ή τα μεγάλα προβλήματα αποφράξεων τα οποία σας ταλαιπωρούν.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης καθώς και πολυπλοκότητας εγκατάστασης. Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ  , πιεστικά μηχανήματα και κάμερες  επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στις σωληνώσεις του κτιρίου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ


Το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τμήματα κάθε κτιρίου. Σκεφτείτε πόσο δύσκολη και άβολη θα ήταν η καθημερινότητά σας στην περίπτωση που τα υδραυλικά του σπιτιού σας υπολειτουργούσαν ή δεν λειτουργούσαν και καθόλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να φροντίζουμε να κάνουμε την τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων στην Ανθούσα αλλά και όταν είναι πλέον αργά να καλούμε τα εξειδικευμένα συνεργεία για τους αναθέσουμε τις αποφράξεις κατοικιών στην Ανθούσα.

Η Ανθούσα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Παλλήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Παλλήνη.

Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 2 από την Παλλήνη. Εντάσσεται γεωγραφικά στα Βόρεια Μεσόγεια, τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει ένωση του αστικού ιστού του λεκανοπεδίου των Αθηνών με την πεδιάδα των Μεσογείων. Ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας. Η έκταση της κοινότητας ανέρχεται σε 3,9 χμ2 και εκτείνεται από τους αγρούς της Παλλήνης μέχρι και τη ράχη του Ντραφίου και την ορεινή πεδιάδα των Καλλισίων.

Ο πληθυσμός της κοινότητος κατά την απογραφή του 2001 ανερχόταν σε 3.024 κατοίκους ενώ αποτελεί και την τοπική διοικητική οντότητα με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή έκρηξη της δεκαετίας του ’80, οπότε και τετραπλασιάζεται ο πληθυσμός, καθώς τότε αρχίζει ουσιαστικά ο εποικισμός της. Σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο κατοικούν 761 κάτοικοι.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ανθούσα– 210.60.20.466
 • Απόφραξη Υδροροής Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ανθούσα– 210.60.20.466
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ανθούσα –210.60.20.466
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Απολυμάνσεις Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Απεντομώσεις Ανθούσα – 210.60.20.466
 • Μυοκτονίες Ανθούσα – 210.60.20.466

Αποφράξεις Ανθούσα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Ασχολούμαστε με αποφράξεις κάθε είδους στην Ανθούσα:

Καλέστε την Αποφράξεις Ανθούσα

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας για να σας δώσουν μια επαγγελματική, γρήγορη και αξιόπιστη λύση. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και χρησιμοποιούν εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε στην διάθεση σας καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μήπως οι υδραυλικές σωληνώσεις του κτιρίου σας φαίνεται να παρουσιάζουν κάποια δυσλειτουργία; Μήπως το νερό δυσκολεύεται να εισέλθει στις σωληνώσεις σας; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση του δικτύου από έναν επαγγελματία του είδους.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ, διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους τεχνολογικά εξοπλισμούς στον χώρο. Μέσα στο στόλο των μηχανημάτων και των εργαλείων της υπάρχουν και οι προηγμένες κάμερες αποχετεύσεων που επιτρέπουν, στους έμπειρους ειδικούς μας, να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του εσωτερικού του υδραυλικού δικτύου χωρίς να χρειαστεί να σας επιβαρύνουν με εξτρά εργασίες.

Το αποτέλεσμα θα είναι να εντοπίσουμε το είδος της υδραυλικής βλάβης αλλά και το σημείο στο οποίο βρίσκεται, άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

Για να μειώσετε έως και να εξαλείψετε εντελώς το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια βλάβη στο δίκτυο των σωληνώσεων θα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ, είναι σε θέση να αναλάβει τη μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας, σε ετήσια βάση στην Ανθούσα.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου, σίγουρα θα γνωρίζετε για το πόσο σημαντική είναι η υγιεινή του χώρου σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ εκτός από τους οικιακούς τους πελάτες, αναλαμβάνει απολυμάνσεις και σε επιχειρήσεις.

Μια αρνητική φήμη για την καθαριότητα της επιχείρησής σας, είναι κάτι παραπάνω από καταστροφική. Γιαυτό οι τακτικές απολυμάνσεις, όπως άλλωστε επιβάλλουν οι υγειονομικές υπηρεσίες, είναι απαραίτητες.

Φροντίστε κι εσείς τον επαγγελματικό σας χώρο υλοποιώντας απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες και απαλλαγείτε μια για πάντα από μικρόβια, ενοχλητικά έντομα, παράσιτα και τρωκτικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας και ένα έμπειρο συνεργείο, θα βρίσκεται σε λίγη μόλις ώρα στην πόρτα σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας υλοποιεί αποφράξεις στην Ανθούσα αλλά και σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής. Παρακάτω βλέπετε ενδεικτικές περιοχές κάλυψης των υπηρεσιών μας:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button