ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΣΑΣ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και τρεις δεκαετίες στη Μεταμόρφωση και σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν κάθε είδους απόφραξη και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται. Αποφράξεις Μεταμόρφωση Ιδιώτες και δημόσιοι φορείς βρίσκονται μεταξύ του συνεχούς αυξανόμενου πελατολογίου μας και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό και την άρτια εξυπηρέτηση.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται για την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα Αποφράξεις Μεταμόρφωση. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά σωληνώσεις και αποχετεύσεις με σύγχρονα και εδικά μηχανήματα αλλά και εξοπλισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι κάτι που μπορείτε να καθιερώσετε προκειμένου να αποφύγετε απρόσμενες βλάβες στο δίκτυο. Η τακτική συντήρηση μπορεί να περιλαμβάνει μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο.  Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε το δίκτυο σε άρτια κατάσταση και να προλάβετε τυχόν βουλώματα που έχον δυσάρεστες συνέπειες.

Η συχνότητα του συμβολαίου που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις  απαιτήσεις σας, την χρήση και την παλαιότητα του δικτύου. Ομολογουμένως, το κόστος επισκευής σε περίπτωσης έντονης βλάβης στην αποχέτευση είναι μεγάλο για αυτό στις τακτικές συντηρήσεις οι τεχνικοί πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες βλάβης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ


Το πλύσιμο των πιάτων είναι η βασική αιτία που φράζουν οι σωληνώσεις. Καθημερινά, ποσότητες από λίπη και τροφές εισχωρούν στο εσωτερικό του νεροχύτη με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε μια άμορφη μάζα που παρεμποδίζει τη διέλευση του νερού. Αποτέλεσμα αυτού είναι το νερό να παραμένει στην επιφάνεια και να δημιουργεί μια αντιαισθητική λίμνη με δυσάρεστη οσμή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να αποφύγετε ανάλογα προβλήματα θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις αποχετεύσεων προκειμένου να δώσουν μια οριστική και αξιόπιστη λύση. Το συνεργείο μας είναι άμεσα διαθέσιμο σε ολόκληρη την Αττική αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα κάθε είδος απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τα βουλωμένα φρεάτια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια. Οι αιτίες μάλιστα είναι πολλές και διαφέρουν σε κάθε κτίριο. Τα λίπη και οι τροφές που συσσωρεύονται  στο νεροχύτη είναι η κυριότερη αιτία που μπορεί να φράξουν οι σωληνώσεις στην αποχέτευση. Επίσης, στο νιπτήρα και στη μπανιέρα ποσότητες από τρίχες και λίπη από σαπούνια δημιουργούν τοιχώματα εντός των σωληνώσεων που φράζουν τοπικά και δεν επιτρέπεται η έξοδος του νερού.

Τα εξωτερικά φρεάτια και σιφώνια συνήθως φράζουν από φύλλα ή πέτρες ακόμη και μικρά αντικείμενα. Άλλη μια αιτία είναι οι κακής κατασκευής ή φθαρμένοι σωλήνες. Όποια και αν είναι η αιτία μην ξεχνάτε πως η τακτική συντήρηση θα σας σώσει από βουλωμένα φρεάτια, μπάνια και κουζίνες.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ

Προκειμένου να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε αποφρακτικό ζήτημα προκύψει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας στη Μεταμόρφωση ή ακόμη να προλάβετε ανάλογες καταστάσεις θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων.Ο χρόνος απόκρισης της εταιρείας μας είναι ελάχιστος αφού μόλις λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό κέντρο, το συνεργείο μας καταφθάνει.

Η τεράστια εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε επί μονίμου βάσεως, ολόκληρο το 24ωρο. Η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας και η συνεχής ενημέρωση στα νέα μηχανήματα μας κάνει ειδικούς στο χώρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Μετμόρφωση αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares