ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και τρεις δεκαετίες στη Μεταμόρφωση και σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν κάθε είδους απόφραξη και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται. Στην Αποφράξεις Αντωνίου μεταξύ του συνεχούς αυξανόμενου πελατολογίου μας βρίσκονται ιδιώτες και δημόσιοι φορείς, οι οποίοι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό και την άρτια εξυπηρέτηση.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται για την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα Αποφράξεις Μεταμόρφωση. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά σωληνώσεις και αποχετεύσεις με σύγχρονα και εδικά μηχανήματα αλλά και εξοπλισμό.

Μηνιαία συμβόλαια συντήρησης- Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι κάτι που μπορείτε να καθιερώσετε προκειμένου να αποφύγετε απρόσμενες βλάβες στο δίκτυο της αποχέτευσης σας. Η τακτική συντήρηση μπορεί να περιλαμβάνει μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο.  Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε το δίκτυο σε άρτια κατάσταση και να προλάβετε τυχόν βουλώματα που έχον δυσάρεστες συνέπειες.

Η συχνότητα του συμβολαίου που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις  απαιτήσεις σας, την χρήση και την παλαιότητα του δικτύου. Ομολογουμένως, το κόστος επισκευής σε περίπτωσης έντονης βλάβης στην αποχέτευση είναι μεγάλο για αυτό στις τακτικές συντηρήσεις οι τεχνικοί πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες βλάβης.

Μπορείτε κι εσείς να ξεκινήσετε τα συμβόλαια τακτικής συντήρησης της αποχέτευσης σας με την αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και θα ξενοιάσετε από όλα τα προβλήματα και τις βλάβες του αποχετευτικού δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας.

Απόφραξη νεροχύτη – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Το πλύσιμο των πιάτων είναι η βασική αιτία που φράζουν οι σωληνώσεις. Καθημερινά, ποσότητες από λίπη και τροφές εισχωρούν στο εσωτερικό των σωληνώσεων του νεροχύτη με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε μια άμορφη μάζα που παρεμποδίζει τη διέλευση του νερού. Αποτέλεσμα αυτού είναι το νερό να παραμένει στην επιφάνεια και να δημιουργεί μια αντιαισθητική λίμνη με δυσάρεστες οσμές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις προκειμένου να αποφύγετε ανάλογα προβλήματα θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις αποχετεύσεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ προκειμένου να σας δοθεί μια οριστική και αξιόπιστη λύση. Το συνεργείο μας είναι άμεσα διαθέσιμο σε ολόκληρη την Αττική αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα και προσοχή κάθε είδος απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Απόφραξη φρεατίων – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Τα βουλωμένα φρεάτια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα σπίτια και στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ το αντιμετωπίζουμε συχνά. Οι αιτίες μάλιστα είναι πολλές και διαφέρουν από κτίριο σε κτίριο.

Τα λίπη και οι τροφές που συσσωρεύονται  στο νεροχύτη είναι η κυριότερη αιτία που μπορεί να φράξουν οι σωληνώσεις στην αποχέτευση. Επίσης, στο νιπτήρα και στη μπανιέρα ποσότητες από τρίχες και λίπη από σαπούνια δημιουργούν τοιχώματα εντός των σωληνώσεων που φράζουν τοπικά και δεν επιτρέπεται η έξοδος του νερού.

Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, τα εξωτερικά φρεάτια και σιφώνια συνήθως φράζουν από φύλλα ή πέτρες ακόμη και μικρά αντικείμενα. Άλλη μια αιτία είναι οι κακής κατασκευής ή φθαρμένοι σωλήνες του δικτύου. Όποια και αν είναι η αιτία μην ξεχνάτε πως η τακτική συντήρηση από μια αποφρακτική εταιρία, θα σας σώσει από βουλωμένα φρεάτια, μπάνια και κουζίνες.

Με τη συχνή συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος, θα πετύχετε την ομαλή λειτουργία του και θα αποφύγετε μελλοντικές φραγές. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και δείτε την υγεία του δικτύου σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αποφρακτική εταιρία Αντωνίου Μεταμόρφωση 24 ώρες

Προκειμένου να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε αποφρακτικό ζήτημα προκύψει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας στη Μεταμόρφωση ή ακόμη να προλάβετε ανάλογες καταστάσεις θα πρέπει να εμπιστευτείτε μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων.Ο χρόνος απόκρισης της εταιρείας μας είναι ελάχιστος αφού μόλις λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό κέντρο, το συνεργείο μας καταφθάνει.

Η τεράστια εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επί μονίμου βάσεως, ολόκληρο το 24ωρο. Η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας και η συνεχής ενημέρωση στα νέα μηχανήματα μας κάνει ειδικούς στο χώρο. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις,της εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ μπορεί να είναι εταιρία αποφράξεων, όμως  προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται και η υπηρεσία άντλησης υδάτων την οποία προσφέρουμε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε περίπτωση που εντοπίσετε μεγάλη ποσότητα νερού στο χώρο σας θα πρέπει να καλέσετε αμέσως αποφρακτική εταιρία να τα απομακρύνει.

Μεγάλες ποσότητες νερού, παρατηρούνται ιδιαίτερα κατά την περίοδο του χειμώνα σε υπόγεια από σπίτια και καταστήματα. Αυτό συμβαίνει είτε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, είτε λόγω κακής συντήρησης και έλλειψης καθαρισμού του αποχετευτικού συστήματος. Ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος και οι έντονες βροχοπτώσεις να προκαλέσουν πλημμύρες, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορείτε να το προβλέψετε.

Αυτό που είσαστε ικανοί να κάνετε ώστε να αντιμετωπίσετε μια πιθανή πλημμύρα που προέρχεται από διαρροή, είναι να καθαρίζετε σωστά το δίκτυό σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, αναλαμβάνει τον καθαρισμό αποχετεύσεων και υδρορροών, έτσι ώστε να αποφεύγεται η συσσώρευση υδάτων στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα γλιτώσετε από την καταστροφή των επίπλων, των ηλεκτρικών συσκευών και γενικότερα της περιουσίας σας.

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ για να ενημερωθείτε για τα μηνιαία συμβόλαια συντήρησης της αποχέτευσης και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στην οικία ή την επιχείρησή σας.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό πελατών. Πολλοί από αυτούς μας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το κόστος των υπηρεσιών μας ή γενικότερα για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Για το λόγο ότι δεν μπορούμε πάντα να σας δίνουμε αναλυτικές απαντήσεις κατ’ ιδίαν, ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και να τις απαντήσουμε αναλυτικά. Παρακάτω η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ σας δίνει τις απαντήσεις που ψάχνετε.

 1. Πόσο κοστίζει η απόφραξη;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. Τι μπορώ να κάνω για να μη βουλώνει η αποχέτευσή μου;
 4. Πως μπορώ να απομακρύνω τις οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση;

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στην Αποφράξεις Μεταμόρφωση;

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ κρατάμε τις τιμές των υπηρεσιών μας πάντα χαμηλές. Δεν ανεβάζουμε τις τιμές μας γιατί κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια. Οι τιμές μας ξεκινάνε από 20 ευρώ και κυμαίνονται από 20 μέχρι 50 ευρώ.

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας θα έρθουν στο χώρο σας και θα ελέγξουν το νιπτήρα, την τουαλέτα, τη μπανιέρα ή το φρεάτιο για το οποίο μας καλέσατε και θα πραγματοποιήσουν την απόφραξη. Σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποια άλλη βλάβη στο δίκτυό σας, θα σας ενημερώσουν και θα συζητήσουν μαζί σας για τον κατάλληλο και τον πιο ευνοϊκό τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Μη διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις και να εξηγείτε στο προσωπικό μας τι προβλήματα είχατε με το δίκτυό σας παλαιότερα διότι αυτό μας βοηθάει να καταλάβουμε τα προβλήματα του παρόντος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος κάποιας υπηρεσίας μπορείτε να κοιτάξετε τον κατάλογο στην αρχή της ιστοσελίδας ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά αφορά το χρόνο ανταπόκρισης της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Όταν δεχόμαστε μια κλήση από πελάτες που χρειάζονται απόφραξη, απαντάμε άμεσα και συνήθως βρισκόμαστε στο χώρο τους σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ο στόλος των οχημάτων μας αποτελείται από δεκάδες οχήματα τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και μηχανήματα με λάστιχα άντλησης υδάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βρεθούμε πάντα δίπλα σας σε μικρό χρονικό διάστημα ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας μας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση παρέμβαση από αποφρακτικό συνεργείο θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα για να μειώσετε το χρόνο ανταπόκρισης. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως σπασίματα και διαρροές σωληνώσεων οι οποίες απαιτούν άντληση υδάτων, όσο πιο γρήγορα μας καλέσετε έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε μεγαλύτερες ζημιές.

Εμπιστευτείτε την εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ για γρήγορες και οικονομικές αποφράξεις.

Τι μπορώ να κάνω για να μη βουλώνει η αποχέτευσή μου; – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Άλλη μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση για εμάς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ είναι η εξής: τι να κάνω για να μη βουλώνει η αποχέτευσή μου; Οι λόγοι που βουλώνει το δίκτυό σας είναι διάφοροι με πιο συχνούς την απόρριψη αντικειμένων και την κακή συντήρηση.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μη βουλώνει συχνά η αποχέτευσή σας είναι απλό. Σταματήστε να απορρίπτεται προϊόντα στη λεκάνη της τουαλέτας, στους νιπτήρες και τη μπανιέρα σας. Ο λόγος που φράζει ένας σωλήνας είναι λόγω της συσσώρευσης υπολειμμάτων φαγητού, σαπουνιού, μαζών από τρίχες και χαρτιού. Όλα αυτά κολλούν στα τοιχώματα των σωληνώσεων και με τον καιρό σκληραίνουν και φράζουν το δίκτυό σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ σας υπόσχεται ότι μπορείτε να αποφύγετε το συχνό φράξιμο με το σωστό καθαρισμό και φροντίδα. Από τη στιγμή που θα σταματήσουν να καταλήγουν στην αποχέτευση σας λάδια, χαρτιά και τρίχες, και το δίκτυο θα καθαρίζεται σωστά θα δείτε τη διαφορά.

Συνεπώς, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τα φρεάτια και τα σιφόνια που βρίσκονται εξωτερικά από το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά τα φρεάτια της βεράντας και της ταράτσας σας, διότι κατακρατούν φύλλα, κλαδιά και άλλα αντικείμενα.

Επίσης θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί όταν πλένετε μια βεράντα και να μην πετάτε τις ακαθαρσίες στο σιφόνι. Θα καταλήξουν στον κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Αφήνετε πάντα τα φρεάτια ελεύθερα για να μπορεί το νερό της βροχής να ρέει και να μη συσσωρεύεται στη βεράντα σας δημιουργώντας προβλήματα.

Πως μπορώ να απομακρύνω τις οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση; – Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Συνήθως όταν το δίκτυό σας χρειάζεται απόφραξη, μπορεί να παρατηρήσετε οσμές να έρχονται από τα σιφόνια και τους νεροχύτες σας. Εάν την ίδια περίοδο παρουσιαστεί φραγμένος νιπτήρας, μπανιέρα ή τουαλέτα, τότε ο μόνος τρόπος να αποφύγετε τις μυρωδιές είναι να πραγματοποιηθεί απόφραξη.

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ σας προτείνει να καθαρίζετε με το σωστό τρόπο τους νιπτήρες και τα σιφόνια σας ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές στο χώρο σας. Επιπλέον σας προτείνει ορισμένα βήματα για να αποφύγετε τις οσμές αυτές:

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος του μπάνιου αερίζεται σωστά. Πολλές φορές οι χώροι του μπάνιου μυρίζουν λόγω υγρασίας και έλλειψης καθαρού αέρα ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού.  Για αυτό το λόγο αφήνετε ένα παράθυρο ανοιχτό για αρετή ώρα καθημερινά. Με το σωστό εξαερισμό θα αποφύγετε επίσης και τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους του μπάνιου.
 2. Εάν οι οσμές δεν είναι πολύ έντονες, μπορείτε να προσθέσετε στο μπάνιο ένα αρωματικό χώρου. Υπάρχουν σε διάφορες μορφές και αρώματα που είναι διακριτικά και δεν ενοχλούν εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
 3. Εάν όμως μετά τα παραπάνω βήματα παρατηρείτε ακόμα έντονη δυσοσμία, μπορεί να φταίνε τα προϊόντα που συσσωρεύονται στο σιφόνι του μπάνιου. Πολλές φορές εάν έχετε το πλυντήριο ρούχων στο μπάνιο, μαζεύονται στο σιφόνι χνούδια τα οποία συγκρατούν ακαθαρσίες όλου του δικτύου. Καθαρίστε εύκολα το σιφόνι ρίχνοντας μαγειρική σόδα και ξύδι και έπειτα ξεπλύνετε με νερό. Η σόδα απορροφά τις οσμές και το ξίδι απολυμαίνει καθαρίζοντας το σιφόνι σας.

Αποφράξεις Μεταμόρφωση – Επικοινωνία

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ αντιμετωπίζουμε καθημερινά πολλές περιπτώσεις αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων. Αυτό συμβαίνει διότι είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Καλέστε μας για να προγραμματίσετε απόφραξη ή για να εκφράσετε τις απορίες σας αναφορικά με το δίκτυό σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της εταιρίας Αποφράξεις Αντωνίου που θα βρείτε εδώ.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων της Αποφράξεις Μεταμόρφωση

Αφού είμαστε μια πρωτοπόρος εταιρία αποφράξεων στην Ελλάδα όσον αφορά τις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, αφού πραγματοποιούμε όχι μόνο αποφράξεις στη Μεταμόρφωση αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button