αποφραξεις Βούλα Αντωνίου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Βούλα αποτελεί της καλύτερη λύση που μπορείτε να δώσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης είναι για εμάς παιχνιδάκι.

Τα άρτια εκπαιδευμένα αποφρακτικά συνεργεία της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ έρχονται στον χώρο σας πλήρως επανδρωμένα με έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων και εξοπλισμένα με όλα εκείνα τα αποφρακτικά μηχανήματα και τα αποφρακτικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εντοπίσου και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε από τα προβλήματα που σας απασχολεί.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Εάν ψάχνετε τους ειδικούς στις αποφράξεις αποχετεύσεων, τώρα μπορείτε να βάλετε ένα τέλος στις αναζητήσεις σας καθώς έχετε βρεθεί στο πλέον κατάλληλο σημείο.

Μην διστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε για να μας αναθέσετε τις:

τόσο στην περιοχή της Βούλα όσο και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Λίγα λόγια για την Βούλα

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.

Υπάρχουν ίχνη κατοίκησης από το τέλος της νεολιθικής εποχής (3.000 π.Χ.) και ίχνη μυκηναϊκών οικισμών στην περιοχή. Κατά την αρχαιότητα, η Βούλα, μαζί με τη γειτονική Βουλιαγμένη, αποτελούσε το δήμο Αιξωνίδων Αλών της Αρχαίας Αθήνας. Η ονομασία δείχνει ότι υπήρχαν αλυκές στο δήμο, ενώ τον χαρακτηρισμό Αιξωνίδων τον παίρνει από τη γειτονική Αιξωνή (σημερινή Γλυφάδα), για να ξεχωρίζει από το δήμο Αλαί Αραφηνίδες (τη σημερινή Ραφήνα).

Υπολογίζεται ότι είχε περίπου 800 πολίτες που άνηκαν στην Κεκροπίδα φυλή. Σε ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν την δεκαετία του 2000 στην Βούλα κοντά στη λεωφόρο Βάρης βρέθηκε κτιριακό συγκρότημα των κλασσικών χρόνων (τέλη 5ου-4ου αιώνα π.Χ.) που ταυτοποιήθηκε ως η αρχαία αγορά του δήμου Αιξωνίδων Άλων. Το κτιριακό συγκρότημα έχει έκταση 1.500 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 12 δωμάτια, ένα ιερό και ένα πηγάδι.

Επίσης βρέθηκαν χάλκινα νομίσματα, χάλκινα στάθμια, μολύβδινες αγνύθες και δικαστικά πινάκια. Έχουν βρεθεί κύρια οικιστικά σύνολα, ένα βορειοδυτικό και ένα νοτιοανατολικό. Το νεκροταφείο του δήμου ήταν στα σημερινά Πηγαδάκια. Ο κύριος ναός του δήμου ήταν ο ναός του Απόλλωνα Ζωστήρα, στη σημερινή Βουλιαγμένη.

Το κύριο σημείο αμυντικής θωράκισης ήταν η ακρόπολη του δήμου, στο λόφο Καστράκι, στα όρια των δήμων Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Με την χρήση της υψηλής ευκρίνειας κάμερας που έχουμε στην διάθεσή μας οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ είμαστε σε θέση να κάνουμε έλεγχο των υδραυλικών σωληνώσεων και διάγνωση των πιθανών αποχετευτικών προβλημάτων. Μέσω της οθόνης που δίνει στον τεχνικό μας την εικόνα της κάμερας μπορούμε να εντοπίσουμε το σημείο της βλάβης άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια.

Στη συνέχεια το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό θα σας προσφέρει την οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημά σας.

Μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα με ένα τηλεφώνημα στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βούλα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βούλα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Υδρορροής Βούλα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βούλα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βούλα– 210.99.69.169
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βούλα – 210.99.69.169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βούλα – 210.99.69.169
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βούλα – 210.99.69.169
 • Απολυμάνσεις Βούλα – 210.99.69.169
 • Απεντομώσεις Βούλα – 210.99.69.169
 • Μυοκτονίες Βούλα – 210.99.69.169

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Μια ενδεχόμενη πλημμύρα και οι άσχημες μυρωδιές είναι μερικά από τα εμφανή δυσάρεστα προβλήματα που ελοχεύει τόσο το οικιακό αποχετευτικό δίκτυο όσο και το επαγγελματικό αποχετευτικό δίκτυο. Για να μην βρεθείτε λοιπόν σε αυτή την δύσκολη και άβολη θέση είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίσετε για την συντήρηση αποχετεύσεων στην Βούλα.

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ, είναι σε θέση να αναλάβει τις μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις και σας κάνει ΔΩΡΟ ένας καθαρισμό στην περίπτωση που εξασφαλίσετε μαζί μας ένα ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων.

Για αποφράξεις με βούλα, μόνο Αποφράξεις Βούλας 210.99.69.169!

Καλέστε μας χωρίς φόβο και πάθος για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

Με την αγάπη για τις αποφράξεις, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ έχει καθιερωθεί στον χώρο των αποφράξεων και παρέχει 100% εγγύηση ή επιστροφή των χρημάτων σας.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα με δυσμενείς οικονομικές και όχι μόνο συνέπειες και να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Στόχος μας πάντα είναι η ικανοποίηση και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος σας. Έχοντας στη διάθεσή μας το συνδυασμό τεχνογνωσίας, δεξιοτήτων και εμπειρίας στα χέρια μας, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, εντοπίζουμε το πρόβλημα και με σεβασμό, ευγένεια και επαγγελματισμό το επιλύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Βούλα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button