ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο

Στόχος της αποφρακτικής εταιρείας Αντωνίου είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ικανοποίηση των πελατών. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, το συνεργείο μας αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης είτε μικρής ή μεγάλης έκτασης, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το συνεργείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πάντα σε πολύ προσιτές και οικονομικές τιμές και ανταποκρινόμαστε σε όλα τα έκτακτα περιστατικά. Συγκεκριμένα, εκτός από αποφράξεις αναλαμβάνουμε συντηρήσεις αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα στο εσωτερικό του σωλήνα αλλά και καθαρισμό της αποχέτευσης.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολη περίπτωση με τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι τιμές στην εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου είναι από τις πλέον προσιτές και ανταγωνιστικές στο χώρο.

Αποφράξεις Μελίσσια Αντωνίου

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του χώρου σας; Μήπως έχει βουλώσει το σύστημα  σωληνώσεων του οικήματός ή του επαγγελματικού χώρου που διαθέτετε; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, διότι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ σας έχει τις λύσεις!

Εμείς και το προσωπικό μας διαθέτουμε τεχνογνωσία 30 ετών και ερχόμαστε στο χώρο σας  για να  αναλάβουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όχι μόνο τα Μελίσσια αλλά και όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα – Αποφράξεις Μελίσσια

Σε δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων, το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ καταφθάνει στα Μελίσσια άμεσα ώστε να δώσει λύση στη βλάβη που σας ταλαιπωρεί. Η επιθεώρηση με κάμερα είναι κάτι που πραγματοποιούμε σε δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού της βλάβης.

Συγκεκριμένα, με τη χρήση της εύκαμπτης κάμερας γίνεται επιθεώρηση της αποχέτευσης σε όλα τα σημεία και μπορεί να εντοπιστεί με ακρίβεια η αιτία που προκάλεσε το φράξιμο.Η κάμερα αυτή είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε τύπο αποχετευτικού συστήματος καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα πιο πολύπλοκα δίκτυα.

Η εικόνα που μας δίνει η κάμερα μας βοηθά να καταλάβουμε τι έχει προκαλέσει τη βλάβη και σε ποιο σημείο. Για παράδειγμα, μπορούμε να δούμε εάν το αντικείμενο που εμποδίζει το δίκτυο είναι κλαδιά, μάζα από υπολείμματα φαγητού ή χαρτί, και αμέσως να επέμβουμε για να καθαρίσουμε το αποχετευτικό σας.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αποκαθιστούμε τη βλάβη του συστήματός σας χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε και να προκαλέσουμε αναστάτωση και βρωμιά στο χώρο σας. Μπορείτε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ανά πάσα στιγμή μέσα στο 24ωρο για να εκτιμήσουμε το μέγεθος της βλάβης και φυσικά το κόστος επισκευής.

Καθαρισμός αποχετεύσεων – Αποφράξεις Μελίσσια

Το συνεργείο μας πραγματοποιεί τακτική συντήρηση και καθαρισμό των αποχετεύσεων Αποφράξεις Μελίσσια στην οικία ή την επιχείρησή σας εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία της αποχέτευσης σας. Πολλές φορές η τακτική συντήρηση στο δίκτυο μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά και περιττά έξοδα σε περίπτωση εκδήλωσης βλάβης.

Τα συμβόλαια που πραγματοποιούμε στα Μελίσσια για τον καθαρισμό της αποχέτευσης μπορεί να είναι σε μηνιαία ή ακόμη ετήσια βάση, προσαρμοσμένο πάντα σε κάθε περίπτωση. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον τακτικό έλεγχο με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία που ενδεχομένως να προέλθει από μια βουλωμένη αποχέτευση.

Με το συχνό καθαρισμό του δικτύου σας, θα αποφύγετε μελλοντικές μεγαλύτερες βλάβες όπως για παράδειγμα μια διαρροή ή μια πλημμύρα, αφού το δίκτυό σας θα εξετάζεται συχνά από τους ειδικούς στις αποφράξεις, της εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μηνιαία συμβόλαια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Αποφράξεις Μελίσσια – Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με τον επαγγελματισμό και την πείρα χρόνων που διαθέτει η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου, αναλαμβάνουμε μια πλειάδα εργασιών. Λόγω του ότι βρισκόμαστε στο χώρο εδώ και τρεις δεκαετίες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους απόφραξη γρήγορα και αποτελεσματικά. Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες που προσφέρει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ:

  • Απόφραξη φρεατίων Μελίσσια
  • Καθαρισμός φρεατίων Μελίσσια
  • Απόφραξη λεκάνης Μελίσσια
  • Απόφραξη νεροχύτη Μελίσσια
  • Απόφραξη νιπτήρα Μελίσσια
  • Απόφραξη υδρορροών Μελίσσια
  • Συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης Μελίσσια
  • Καθαρισμός αποχέτευσης Μελίσσια
  • Απόφραξη αποχέτευσης Μελίσσια
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχέτευσης με κάμερα Μελίσσια

Υπηρεσία άντλησης υδάτων – Αποφράξεις Μελίσσια

Η αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ σας παρέχει επίσης και υπηρεσίες άντλησης υδάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας, είναι απαραίτητη σε περίπτωση που το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος πλημμυρίσει από φυσικά αίτια ή από κάποια βλάβη του δικτύου.

Όταν μιλάμε για φυσικά αίτια, εννοούμε τα καιρικά φαινόμενα όπως τις έντονες βροχοπτώσεις, τα χιόνια ή τους ισχυρούς ανέμους και σεισμούς, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν σε απότομη εισροή νερού στο χώρο σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε το μέγεθος της καταστροφής σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να μονώσετε καλά το χώρο σας.

Στην περίπτωση που θα εντοπίσετε λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας, και ιδιαίτερα αν παρατηρείτε ότι με το πέρας του χρόνου αυξάνεται η στάθμη τους, καλέστε αμέσως αποφρακτική εταιρία. Θα έρθουμε στο χώρο σας εντός λίγων λεπτών για να αντιμετωπίσουμε τη βλάβη στο σύστημά σας. Αφού πραγματοποιηθεί άντληση υδάτων, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό του χώρου σας από μούχλα, η οποία είναι βλαβερή για την υγεία σας.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε όμως για να προστατεύσετε το χώρο σας από πλημμύρες που οφείλονται στο δίκτυο της αποχέτευσης, είναι να φροντίζετε για τη σωστή συντήρησή του. Με τη συχνή συντήρηση θα αποφύγετε την καταστροφή της περιουσίας σας λόγω μιας διαρροής που θα αργήσετε να εντοπίσετε. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ θα αναλάβει το συχνό καθαρισμό του αποχετευτικού σας και θα ελέγχει συχνά για ρωγμές και σπασίματα.

Όταν οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιούν καθαρισμό του δικτύου, μπορούν να εντοπίσουν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία του συστήματος. Έτσι, προλαβαίνουμε χειρότερες βλάβες, κρατώντας το δίκτυό σας καθαρό.

Γιατί να επιλέξετε την αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Μελίσσια;

Στην εποχή μας υπάρχουν διάφορες εταιρίες που πραγματοποιούν αποφράξεις στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι δε θα επιλέγατε μια τυχαία αποφρακτική εταιρία για την επιδιόρθωση του δικτύου σας διότι μπορεί να σας προκαλούσε περισσότερα προβλήματα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι εδώ για να σας αποδείξει ότι πρέπει να την επιλέξετε, έτσι ώστε να δείτε το αποχετευτικό σας δίκτυο καθαρό και χωρίς προβλήματα. Δείτε παρακάτω γιατί να επιλέξετε την εταιρία μας:

 • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων και της άντλησης υδάτων. Εδώ και 30 χρόνια η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ πραγματοποιεί επιτυχείς αποφράξεις.
 • Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Ανεξάρτητα από το εάν θα είναι αργία ή εορτή.
 • Καλύπτουμε τα Μελίσσια αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης. Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν ολόκληρη την Αθήνα.
 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις χωρίς να ανεβάζουμε τις τιμές μας.
 • Το πελατολόγιο της εταιρίας μας αποτελείται από ιδιώτες σε σπίτια και διαμερίσματα μέχρι και μεγάλες εταιρίες και δημόσιους οργανισμούς.
 • Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα απόφραξης και άντλησης υδάτων.
 • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο από εμάς. Μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε είδους απόφραξη, γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Παρέχουμε ποικιλία υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των κάθετων αποφράξεων, διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα και άντλησης υδάτων.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Μελίσσια

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ δεχόμαστε πολύ συχνά τις ερωτήσεις των πελατών μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τα κόστη και την ανταπόκρισή μας. Επειδή δεν έχουμε πάντα το χρόνο να σας απαντήσουμε αναλυτικά λόγω του φόρτου εργασίας μας, παραθέτουμε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Η ομάδα των ειδικών τεχνικών της αποφρακτικής εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι εδώ για να σας απαντήσει υπεύθυνα σε κάθε απορία που μας θέτετε. Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις μας:

 1. Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. Γιατί βουλώνει συνεχώς η λεκάνη της τουαλέτας;

Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη; – Αποφράξεις Μελίσσια

Η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου στα Μελίσσια, είναι μια εταιρία η οποία κατανοεί τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια στις μέρες μας. Για αυτό τον λόγο, κρατήσαμε τις τιμές μας σταθερά χαμηλές, χωρίς να τις ανεβάζουμε απροειδοποίητα. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Στην περίπτωση που θα χρειαστείτε απόφραξη, το έμπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ θα έρθει στο χώρο σας άμεσα. Αφού αξιολογήσουμε τη βλάβη, θα προχωρήσουμε στην επιδιόρθωση της. Εάν εντοπίσουμε κάποια πρόσθετη ζημιά, θα σας ενημερώσουμε πριν να προβούμε σε αποκατάσταση. Θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας εξηγήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση που μπορούμε να προσφέρουμε.

Οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι σταθερές και αναγράφονται σε λίστα στην αρχή της ιστοσελίδας αυτής. Εάν παρόλα αυτά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Μελίσσια

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ φροντίζει να είναι κοντά σας σε λιγότερο από μισή ώρα. Απαντάμε άμεσα στις κλήσεις σας για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, είναι δύσκολο να είμαστε κοντά σας γρήγορα, καθώς αυτό εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων. Η κίνηση των δρόμων, η περιοχή που βρίσκεστε και η ώρα που θα μας καλέσετε είναι κάποιοι ενδεικτικοί παράγοντες της καθυστέρησης μας.

Όταν πρόκειται για σοβαρές βλάβες, καλό θα ήταν να μας καλείτε άμεσα και να μας εξηγείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, έτσι ώστε να μπορούμε να σας βάλουμε στην κορυφή της λίστας μας. Κάποιες τέτοιες σοβαρές βλάβες μπορεί να είναι το σπάσιμο ενός σωλήνα, η εισροή νερού στο χώρο σας η οποία απαιτεί άντληση υδάτων ή μια πλημμύρα.

Εάν χρειάζεστε τις υπηρεσίες απόφραξης αλλά δεν βιάζεστε, καλό θα ήταν να μας τηλεφωνείτε και να προγραμματίζετε την απόφραξη νωρίτερα. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις λόγω φόρτου εργασίας, αφού θα σας έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά μας. Στην περίπτωση που θα προκύψει βλάβη αργά το βράδυ μη διστάσετε να μας καλέσετε καθώς η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ εξυπηρετεί όλο το εικοσιτετράωρο.

Γιατί βουλώνει συνεχώς η λεκάνη της τουαλέτας; – Αποφράξεις Μελίσσια

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λεκάνη της τουαλέτας σας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ σας έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Το γεγονός μιας βουλωμένης λεκάνης είναι δυσάρεστο καθώς μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε ολόκληρη την οικογένεια.

Αρχικά θα πρέπει να καταλάβετε ότι η τουαλέτα δεν είναι ο χώρος απόρριψης των σκουπιδιών σας. Μπορεί να σας φαίνεται ακίνδυνο το να πετάξετε χαρτί μια φορά, αλλά θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα νομίζετε. Δε θα πρέπει να καταλήγει τίποτα στη λεκάνη σας (χαρτιά, μπατονέτες, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, βαμβάκι κλπ.).

Δεύτερον, θα πρέπει να φροντίζετε γενικότερα για τη σωστή λειτουργία ολόκληρου του δικτύου σας, καθώς οποιοδήποτε πρόβλημα στο δίκτυο θα παρεμποδίσει και την ορθή λειτουργία της τουαλέτας σας. Τα αποφάγια και οι φλούδες των λαχανικών που θα καταλήξουν στην αποχέτευση, θα μπλοκάρουν τους σωλήνες σας.

Τρίτον, τα σιφόνια του μπάνιου είναι σημαντικό να παραμένουν ελεύθερα και καθαρά. Ιδιαίτερα εάν το πλυντήριο ρούχων σας βρίσκεται στο μπάνιο, το σιφόνι θα πρέπει να καθαρίζεται μια φορά στους έξι μήνες. Τα χνούδια των ρούχων και τα υπολείμματα του απορρυπαντικού προκαλούν τα ίδια προβλήματα με τα αποφάγια που αναφέραμε προηγουμένως.

Εάν παρόλα αυτά, η τουαλέτα σας εξακολουθεί να βουλώνει συχνά, τότε είναι πιθανό να χρειάζεται επαγγελματικό καθαρισμό από αποφρακτική εταιρία. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να χρειάζεται συχνή συντήρηση για να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά σωστά.

Αποφράξεις Μελίσσια – Επικοινωνία

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ κατανοούμε το γεγονός ότι μια βλάβη στο σύστημα της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Για αυτό το λόγο, παραμένουμε διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί οποιαδήποτε ζημιά στο δίκτυό σας. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε εάν χρειάζεστε βοήθεια ή περισσότερες πληροφορίες για κάποια από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Αποφράξεις Μελίσσια – Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι μια πρωτοποριακή εταιρία στο χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών στην Ελλάδα. Η εταιρία μας Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στα Μελίσσια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button