ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Παγκράτι Αντωνίου ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου δραστηριοποιείται στις αποφράξεις τόσο στο Παγκράτι όσο και σε ολόκληρη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με στόχο την άμεση και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα απόφραξης, τα οποία χειρίζεται το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία Αποφράξεων Αντωνίου αναλαμβάνει αποτελεσματικά να καλύψει τις ανάγκες σας. Ο σύγχρονος στόλος και τα αποφρακτικά μηχανήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε και τις πιο δύσκολες αποφράξεις.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες στις αποφράξεις στο Παγκράτι αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Εμπιστευτείτε την εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις σωληνώσεις της αποχέτευσης σας.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Παγκράτι

Η σωστή λειτουργία μιας αποχέτευσης αλλά και γενικότερα των φρεατίων απαιτεί την απαραίτητη πρόληψη και συντήρηση. Οι Αποφράξεις Παγκράτι και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες ενός φραξίματος μπορούν να αποφευχθούν και με αυτό τον τρόπο να προστατέψετε την περιουσία σας.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, καταλαβαίνετε ότι μια φραγμένη αποχέτευση θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη δουλειά σας. Οι δυσάρεστες οσμές ή ακόμα και μια υπερχείλιση, μπορούν να διώξουν τους πελάτες σας και να δυσκολεύουν εσάς και το προσωπικό σας στο να εργαστείτε.

Για αυτό το λόγο, η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα σας κάθε ώρα και μέρα του χρόνου. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα κάθε εμβέλειας, είτε μικρά είτε μεγαλύτερα. Μη διστάσετε να μας καλέσετε, θα είμαστε κοντά σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τα συμβόλαια συντήρησης της αποχέτευσης από την εταιρεία Αντωνίου, που με τα πιεστικά μηχανήματα αναλαμβάνει τον προληπτικό καθαρισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συμβόλαιο με μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια ισχύ ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας, τόσο στην κατοικία όσο και την επιχείρησή σας.

Συντηρώντας τις σωληνώσεις σας σε τακτική βάση, μπορείτε να αποτρέψετε μεγάλα προβλήματα όπως μια πλημμύρα, η οποία είναι σίγουρο ότι θα καταστρέψει την περιουσία σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Επιθεώρηση σωληνώσεων με κάμερα Παγκράτι

Οι ειδικές κάμερες που χρησιμοποιούν τα Αποφράξεις Αθήνα είναι από τα πιο σύγχρονα εργαλεία της δουλειάς μας. Με τη χρήση ειδικής κάμερας υψηλής ευκρίνειας μπορούμε και εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει στην αποχέτευση. Έτσι, γρήγορα και στοχοποιημένα μπορούμε να επέμβουμε και να επισκευάσουμε τη βλάβη. Σε τέτοιες περιπτώσεις μειώνεται σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος, η δυσκολία και συνεπώς το κόστος επισκευής της βλάβης.

Το έμπειρο προσωπικό μας από τις αποφράξεις Αντωνίου σας απαλλάσσει μια για πάντα από παρόμοια προβλήματα στο Παγκράτι. Σε όποια περιοχής της Αττικής και να βρίσκεστε καλέστε μας για εγγυημένα αποτελέσματα.

Συντήρηση αποχετεύσεων Παγκράτι

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είτε είσαστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης επαγγελματικού χώρου, γνωρίζετε καλά τις συνέπειες ενός φραγμένου σωλήνα. Δημιουργεί αρκετά άβολες καταστάσεις καθώς προκαλεί έντονες οσμές και κάποιες φορές υπερχειλίσεις και μικρές πλημμύρες.

Πολλές φορές όμως, προσπαθώντας να διορθώσετε μια βλάβη μόνοι σας, μπορεί να προκαλέσετε μικρο-καταστροφές στους σωλήνες και το δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Καταλαβαίνουμε ότι εκείνη την ώρα προσπαθείτε να σώσετε την κατάσταση, αλλά η καλύτερη λύση είναι να κλείσετε την παροχή του νερού και να καλέσετε τους επαγγελματίες στις αποφράξεις.

Η πιο ευνοϊκή κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να κλείσετε ένα συμβόλαιο με τις Αποφράξεις Παγκράτι Αντωνίου, για τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης του σπιτιού και της επιχείρησής σας. Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Συμβουλές για την καταπολέμηση των οσμών ενδιάμεσα από τις αποφράξεις της εταιρίας Αντωνίου

Πολλές φορές ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια φραγή στην αποχέτευσή σας, μπορεί να παρατηρήσετε έντονες οσμές στο μπάνιο ή στους νεροχύτες σας. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές από τις αποφράξεις Παγκράτι Αντωνίου ώστε να καταπολεμήσετε τις δυσάρεστες οσμές.

Οι οσμές στην κουζίνα σας προέρχονται από χαλασμένα υπολείμματα τροφίμων που βρίσκονται στις σωληνώσεις. Για να τις αποφύγετε, καλό θα ήταν να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε συχνά το νεροχύτη για να μην αναπτύσσονται μικροοργανισμοί.

Αρχικά ρίξτε ένα μείγμα από αλάτι και ζεστό νερό ώστε να καθαρίσουν οι σωληνώσεις. Αν δεν πετύχει η πρώτη εκδοχή, δοκιμάστε να κλείσετε το σιφόνι του νεροχύτη και να τον γεμίσετε με ζεστό νερό, λίγο ξύδι και απορρυπαντικό πιάτων. Όταν ανοίξετε το σιφόνι, το μείγμα που θα απελευθερωθεί θα καθαρίσει τις σωληνώσεις από τα λίπη, αφήνοντάς τις καθαρές και χωρίς οσμές.

Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο νεροχύτη του μπάνιου εάν παρουσιάζει οσμές, καθώς κι εκεί συσσωρεύονται υπολείμματα σαπουνιού, τρίχας και οδοντόκρεμας, που με τον καιρό αποσυντίθενται και μυρίζουν έντονα.

Να καθαρίζετε συχνά και το σιφόνι του μπάνιου (ή και όπου αλλού υπάρχει), καθώς αποτελεί εστία για την ανάπτυξη μικροβίων και οσμών. Ελκύει επίσης και διάφορα έντομα τα οποία αναπαράγονται μέσα σε αυτό και έπειτα κυκλοφορούν στο σπίτι σας.

Για να το καθαρίσετε χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και μαγειρική σόδα ή απορρυπαντικό πιάτων. Χρησιμοποιήστε γάντια και μια παλιά οδοντόβουρτσα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αφαιρέστε το καπάκι αφού το καθαρίσετε και βάλτε τη σόδα σε όλες τις επιφάνειες του σιφονιού. Τρίψτε καλά με την οδοντόβουρτσα και ξεπλένετε με νερό μέχρι το νερό να φανεί καθαρό.

Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε τοξικά και χημικά απορρυπαντικά, καθώς το νερό καταλήγει ξανά στο περιβάλλον. Επαναλάβετε τη διαδικασία δυο ή τρεις φορές το χρόνο για να αποφύγετε τις οσμές και την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο σιφόνι σας.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Παγκράτι επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Η εμπειρία 30 χρόνων που διαθέτουμε μας καθιστά κατάλληλους να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα όποτε και αν αυτό εμφανιστεί.

Στις Αποφράξεις Αντωνίου, σκεφτόμαστε τους πελάτες μας, για αυτό και είμαστε διαθέσιμοι για εσάς σε καθημερινή βάση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, μπορείτε να μας καλέσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες και μέρες, εάν προκύψει κάποια βλάβη, κι εμείς θα είμαστε στο χώρο σας όσο πιο άμεσα μπορούμε.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας για απορίες, διευκρινήσεις και ερωτήσεις σχετικά με τα κόστη των υπηρεσιών μας. στο Παγκράτι

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο Αποφράξεις  στο Παγκράτι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button