ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου δραστηριοποιείται στις αποφράξεις τόσο στο Παγκράτι όσο και σε ολόκληρη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με στόχο την άμεση και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα απόφραξης, τα οποία χειρίζονται το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου αναλαμβάνει αποτελεσματικά να καλύψει τις ανάγκες σας. Ο σύγχρονος στόλος και τα αποφρακτικά μηχανήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε και τις πιο δύσκολες αποφράξεις.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες στις αποφράξεις στο Παγκράτι και σε ολόκληρη την Αττική.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ 

Η σωστή λειτουργία μιας αποχέτευσης αλλά και γενικότερα των φρεατίων απαιτεί την απαραίτητη πρόληψη και συντήρηση. Οι Αποφράξεις Παγκράτι και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες ενός φραξίματος μπορούν να αποφευχθούν και με αυτό τον τρόπο να προστατέψετε την περιουσία σας.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τα συμβόλαια συντήρησης της αποχέτευσης από την εταιρεία Αντωνίου, που με τα πιεστικά μηχανήματα αναλαμβάνει τον προληπτικό καθαρισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συμβόλαιο με μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια ισχύ ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας, τόσο στην κατοικία όσο και την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Οι ειδικές κάμερες που χρησιμοποιούν τα Αποφράξεις Αθήνα είναι από τα πιο σύγχρονα εργαλεία της δουλειάς μας. Με τη χρήση ειδικής κάμερας υψηλής ευκρίνειας μπορούμε και εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει στην αποχέτευση. Έτσι, γρήγορα και στοχοποιημένα μπορούμε να επέμβουμε και να επισκευάσουμε τη βλάβη. Σε τέτοιες περιπτώσεις μειώνεται σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος, η δυσκολία και συνεπώς το κόστος επισκευής της βλάβης.

Το έμπειρο προσωπικό μας με τις Αποφράξεις Παγκράτι σας απαλλάσσει μια για πάντα από παρόμοια προβλήματα στο Παγκράτι. Σε όποια περιοχής της Αττικής και να βρίσκεστε καλέστε μας για εγγυημένα αποτελέσματα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο Αποφράξεις Παγκράτι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares