ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αμπελόκηποι Αντωνίου, αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων, τόσο στους Αμπελόκηπους όσο και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ διαθέτει δυναμική παρουσία στις αποφράξεις στους Αμπελόκηπους αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή της Αθήνας, για περισσότερα από 30 χρόνια στην σειρά.

Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας ανά πάσα ώρα και ημέρα μας καλέσουν για να ζητήσουν την επαγγελματική βοήθεια, την οποία είμαστε σε θέση να προσφέρουμε με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρείας μας.

Εάν λοιπόν, βρεθήκατε στην σελίδα μας, επειδή ψάχνετε να βρείτε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων, τότε αρκεί να μας καλέσετε τώρα και θα εμείς εγγυόμαστε για την άμεση, οριστική αλλά και οικονομική επίλυση των ζητημάτων που σας απασχολούν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και ο τελευταίας τεχνολογία εξοπλισμός της εταιρείας Αποφράξεις Αμπελόκηποι Αντωνίου, είναι και οι λόγοι που μας επιτρέπουν να αναλάβουμε όλες τις εργασίες αποφράξεων, τόσο στους Αμπελόκηπους όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αθήνας βρίσκεται το σπίτι ή η επιχείρησή σας.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε αποφράξεις κάθε είδους, όπως είναι οι αποφράξεις στο σιφόνι, οι αποφράξεις στην λεκάνη, οι αποφράξεις φρεατίων, αλλά και έναν τεράστιο αριθμό εργασιών όπως είναι και η άντληση υδάτων, οι απολυμάνσεις και οι μυοκτονίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ο ειδικός εξοπλισμός των συνεργείων μας με κάμερες μας επιτρέπει να προσφέρουμε άμεσες, οριστικές και οικονομικές λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα.

Ο έλεγχος των σωληνώσεων με κάμερα μας επιτρέπει να εντοπίσουμε, με απόλυτη ακρίβεια, το σημείο στο οποίο υπάρχει κάποια βλάβη ή το σημείο στο οποίο έχουν φράξει οι σωληνώσεις. Με αυτό τον τρόπο, οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να δράσουν άμεσα προσφέροντάς δραστικές και οριστικέ λύσεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

Εάν δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα των φραγμένων σωληνώσεων του υδραυλικού δικτύου των αποχετεύσεων, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε να αναθέσετε στους επαγγελματίες της εταιρείας μας την τακτική συντήρηση σωληνώσεων στους Αμπελόκηπους.

Ο τακτικός καθαρισμός των σωληνώσεων θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση να έρθετε αντιμέτωποι με τις δυσάρεστες επιπτώσεις ενός βουλωμένου υδραυλικού δικτύου. Μην ξεχνάτε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική θεραπεία.

Τώρα η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε τώρα όποιο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων εσείς επιθυμείτε και στην περίπτωση που το συμβόλαιο έχει ετήσια διάρκεια σας κάνει δώρο έναν καθαρισμό!

Οι Αμπελόκηποι είναι συνοικία της Αθήνας στα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, ανατολικά της Λεωφόρου Κηφισίας και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του Δήμου Αθηναίων μαζί με την Κυψέλη, με έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα όλο τον χρόνο. Είναι διάσημη ως η έδρα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, καθώς σε αυτήν εγκαινιάστηκε η έδρα του, το 1922.

Η περιοχή οικοδομήθηκε ταχύτατα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τους σταθμούς Αμπελοκήπων και Πανόρμου. Από την περιοχή διέρχονται όλες οι λεωφορειακές γραμμές για τον Βόρειο Τομέα και την Ανατολική Αθήνα.

Συνορεύουν στα βόρεια με το Γηροκομείο, στα νότια με τα Ιλίσια και τα Κουντουριώτικα με όριο την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στα ανατολικά με το Γουδή με όριο την Λεωφόρο Μεσογείων στην θέση που βρίσκεται το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και στα δυτικά με του Γκύζη με όριο την Οδό Βερναρδάκη στην θέση που βρίσκεται ο Άρειος Πάγος και τα δικαστήρια.

Βρίσκεται στην διασταύρωση των μεγαλύτερων συγκοινωνιακών κόμβων της Αθήνας, διασχίζεται στην μέση από την Λεωφόρο Κηφισίας, στα ανατολικά με την Λεωφόρο Μεσογείων και στα νότια με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην διασταύρωση της Λ. Κηφισίας με τη Λ. Αλεξάνδρας βρίσκεται η είσοδος του δακτυλίου.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αμπελόκηποι

Όντας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο, η εταιρία Αποφράξεις Αμπελόκηποι Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που αφορά τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε είναι οι εξής:

 • Αποφράξεις νεροχύτη Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Αποφράξεις νιπτήρα Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Αποφράξεις μπανιέρας Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Αποφράξεις λεκάνης Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Απόφραξη φρεατίων Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Απόφραξη σιφονιού ντουζιέρας Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Καθαρισμός βουλωμένων φρεατίων Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Έλεγχος αγωγού με κάμερα Αμπελόκηποι 210.88.38.479
 • Μηνιαία συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Αμπελόκηποι 210.88.38.479

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Αποφράξεις Αμπελόκηποι κάθε είδους

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ AFTER SALES SERVICE

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙδίνει ιδιαίτερη σημασία στις προσωπικές σχέσεις και βλέπει κάθε πελάτη της πρώτα σαν άνθρωπο και όχι σαν πορτοφόλι. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες μας και, σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα, η εταιρεία μας θα σπεύσει άμεσα για τη ΔΩΡΕΑΝ αποκατάστασή του.

Κάτι τέτοιο είναι βέβαια πολύ σημαντικό , αφού με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται επιτυχώς η συνεργασία μας και μένουν και οι δυο πλευρές ευχαριστημένες. Είναι πλέον γνωστό ότι η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ στους Αμπελόκηπους παρέχει το καλύτερο after sales service σε ολόκληρη την Αττική, εξυπηρετώντας σας άμεσα και με επαγγελματισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο χώρος σας και αφορά τις υπηρεσίες μας. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, έμπειρα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ βρίσκονται σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Η εταιρεία μας υλοποιεί αποφράξεις στους Αμπελόκηπους αλλά και σε όλη την Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές που καλύπτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ με τις υπηρεσίες της:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button