ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Αντωνίου Από 20€ έως 40€!

Εάν είστε κάτοικος ή επιχειρηματίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και αναζητάτε κάποια αποφρακτική εταιρεία κοντά σας για να δώσει λύση σε κάποια βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο, τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή αλλά και τις αποφράξεις στην Αθήνα για περισσότερα από 30 χρόνια σε σειρά.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας αναλαμβάνει ένα πλήθος εργασιών όπως είναι οι οικονομικές αποφράξεις, οι απολυμάνσεις αλλά και κάθε άλλη υπηρεσία επιθυμείτε στον οικιακό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο στην Αγία Παρασκευή.

Τα έμπειρα μας αποφρακτικά συνεργεία στην Αγία Παρασκευή θα έρθουν στον χώρο σας άμεσα εξοπλισμένα με όλα τα, τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα και θα σας προσφέρουν την οριστική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν φαίνεται να είναι.

Υπηρεσίες αποφράξεων αποχετεύσεων αποφράξεις Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι υπηρεσίες αποφράξεων στην Αγία Παρασκευή αλλά και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής, τις οποίες και προσφέρει η αποφρακτική εταιρεία αποφράξεις Αντωνίου Αγία Παρασκευή, ξεχωρίζουν λόγο της αμεσότητας, της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και των χαμηλών τιμών.

Οι αποχετεύσεις που πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση, συχνά εκπέμπουν μια δυσάρεστη οσμή. Η μυρωδιά μπορεί να προέρχεται από το λίπος, τα υπολείμματα τροφών και άλλα μολυσματικά υλικά στην αποχέτευση. Επίσης μπορεί να προκληθεί ακόμη και από μικρά ζώα, όπως τα τρωκτικά, τα οποία σφηνώνουν στο αποχετευτικό δίκτυο.

Αυτές οι οσμές είναι συχνά δείκτες ότι ένας μολυσματικός παράγοντας που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο για την υγεία σας μπορεί να βρίσκεται στην αποχέτευση. Οπότε αφήστε έναν τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να αξιολογήσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Μην αφήσετε τις βρώμικες αποχετεύσεις να θέσουν το σπίτι και την υγεία σας σε κίνδυνο. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες για να καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις σας, καθώς και τα αποκλειστικά μας προγράμματα για προληπτική συντήρηση. Μάθετε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες μας, επισκεπτόμενοι τον ισότοπο μας και μην ξεχάσετε να μας καλέσετε για συμβουλές σχετικά με τη φροντίδα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας.

Ο καθαρισμός και η απόφραξη των υδρορροών και των φρεατίων είναι εργασίες που απαιτούν τη βοήθεια επαγγελματιών τεχνικών.

Τα μπλοκαρίσματα των σωληνώσεων αποχέτευσης μπορούν να ξεκινήσουν ως μια μικρή ταλαιπωρία. Ενδέχεται πρώτα να παρατηρήσετε ότι οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν αργά. Κατά τα πρώτα σημάδια του προβλήματος, θα πρέπει να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για την αποκατάσταση των αποχετεύσεων σας.

Εάν επιτρέψετε σε έναν σωλήνα αποχέτευσης να παραμείνει τελείως φραγμένος, πιθανότατα θα είστε αντιμέτωποι με στάσιμα λύματα στην μπανιέρα, το ντους, το νεροχύτη ή ακόμα και στα πατώματα σας.

Οι αποφράξεις Αγία Παρασκευή είναι πάντα δίπλα σας με υπευθυνότητα.

Παρεχόμενες υπηρεσίες αποφράξεων στην Αγία Παρασκευή:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Απόφραξη Υδρορροής Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.26.96.745
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αγίας Παρασκευής – 210.26.96.745
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αγίας Παρασκευής –210.26.96.745

Μην διστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας χρειαστείτε αποφράξεις μπάνιου στην Αγία Παρασκευήαποφράξεις κουζίνας στην Αγία Παρασκευήκαθαρισμός αποχετεύσεων Αγία Παρασκευήσυντήρηση αποχετεύσεων Αγία Παρασκευή και έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα Αγία Παρασκευή.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα έρθει στον ιδιωτικό σας χώρο και θα σας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχετε βρεθεί. Στο τέλος η ζημιά θα έχει αποκατασταθεί πλήρως και ο χώρος σας θα είναι και πάλι καθαρός και περιποιημένος.

Εξυπηρετούμε όλη την ευρεία περιοχή της Αγίας Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων του:

 • Σταυρού,
 • της Νέας Ζωής,
 • του Κοντόπευκου,
 • της Ηπείρου,
 • του Αγιάννη,
 • των Δημοδιδασκάλων,
 • της ΕΡΤ,
 • του Παραδείσου
 • και φυσικά της κεντρικής πλατείας που βρίσκεται η ομώνυμη εκκλησία.

Διάγνωση με κάμερα αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Στην διάθεσή μας, έχουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικές κάμερες, με τις οποίες μπορούμε να ελέγξουμε τις σωληνώσεις των κτιρίων και κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε αυτές. Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο κινητών συνεργείων και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που βρίσκεται σε ετοιμότητα κάθε ώρα και μέρα ώστε να βρεθεί γρήγορα στο χώρο σας.

Με τις διαγνωστικές κάμερες, εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που εμποδίζει την παροχή νερού και έτσι μπορούμε να επέμβουμε άμεσα, δίνοντας οριστική λύση. Στις Αποφράξεις Αντωνίου, με τη βοήθεια της σύγχρονης κάμερας, μπορούμε να εντοπίσουμε τα σημεία που έχουν βλάβη, κάποιο σπάσιμο ή διαρροή και σε λίγα μόνο βήματα να προλάβουμε χειρότερα προβλήματα όπως μια πλημμύρα.

Μειώνοντας το χρόνο της επιδιόρθωσης, σας παρέχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα και φυσικά σε χαμηλότερο κόστος. Έτσι επιστρέφετε άμεσα στην καθημερινότητά σας χωρίς κανένα πρόβλημα με το δίκτυό σας.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή συμβόλαια συντήρησης αποχετεύσεων

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τώρα ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή ή σε όποια άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής σας ενδιαφέρει. Έτσι θα μπορείτε να είστε βέβαιοι για την σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου, του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, καθώς και για την καθαριότητα και για την υγιεινή του χώρου σας.

Είτε ως ιδιώτης είτε ως επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Αγία Παρασκευή, η συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης σας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Συντηρώντας το δίκτυό σας προλαμβάνετε μικρά και μεγάλα προβλήματα όπως το να βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας ή οι σωληνώσεις της κουζίνας.

Οποιαδήποτε βλάβη δημιουργηθεί στις σωληνώσεις της αποχέτευσης σας, προκαλεί άγχος και πανικό, αλλά καλό θα ήταν να μην επέμβετε στα συστήματα του δικτύου. Προσπαθώντας να λύσετε το πρόβλημα προσωρινά, μπορεί να αποβεί μοιραίο για τις σωληνώσεις σας καθώς δεν έχετε τις επαρκείς γνώσεις και εργαλεία για να σταματήσετε τη ζημιά.

Αντίθετα, καλέστε τους ειδικούς στις αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων, την εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, και θα είμαστε σύντομα στο χώρο σας για να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημά σας.

Στην εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου σας προσφέρουμε μηνιαίο και εξάμηνο συμβόλαιο, ενώ σε ετήσια βάση, σας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Επιλέξτε το πρόγραμμα των μηνιαίων συντηρήσεων και επωφεληθείτε του δωρεάν ετήσιου καθαρισμού.

Άντληση υδάτων Αγία Παρασκευή

Τους χειμερινούς μήνες παρατηρείται συχνά η συσσώρευση υδάτων σε υπόγεια και φρεάτια λόγω των άστατων καιρικών φαινομένων. Πολλές φορές αυτό μπορεί να καταστρέψει την περιουσία σας. Μια πλημμύρα μπορεί να είναι η αιτία να χάσετε πολύτιμα αντικείμενα και να δείτε το σπίτι σας να καταστρέφεται λόγω της εισροής νερού. Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων στο χώρο σας.

Άντληση υδάτων μπορεί να χρειαστείτε σε δυο περιπτώσεις:

 1. Σε περίπτωση διαρροής και σπασίματος σωλήνα
 2. Λόγω ενός φραγμένου φρεατίου

Στην πρώτη περίπτωση εμπίπτουν οι παλιές σωληνώσεις ή τα δίκτυα που δεν συντηρούνται συχνά. Αφού δεν υπάρχει συχνός έλεγχος, ένα φράξιμο μπορεί να δημιουργήσει διαρροή. Μέχρι να γίνει αντιληπτή η  βλάβη όμως, μπορεί να είναι αργά.

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκουν τα φραγμένα φρεάτια. όσο δεν καθαρίζετε τα φρεάτια που βρίσκονται μέσα και έξω από το σπίτι σας, βάζετε σε κίνδυνο την περιουσία σας. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε μια συντήρηση του κεντρικού αγωγού σας στο τέλος κάθε καλοκαιριού. Έτσι έχετε λιγότερες πιθανότητες να πλημμυρίσετε το χειμώνα.

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της εταιρίας Αντωνίου σας παρέχουν υπηρεσίες άντλησης υδάτων καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε άμεσο χρόνο και οικονομικές τιμές. Οποιαδήποτε ώρα καλέστε μας και θα είμαστε στο χώρο σας σε λίγα λεπτά.

Γιατί να επιλέξετε τις αποφράξεις Αντωνίου στην Αγία Παρασκευή;

Η επιλογή μιας αποφρακτικής εταιρίας τη στιγμή που προκύπτει το πρόβλημα είναι δύσκολη, ειδικά εάν δεν είσαστε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες της κάθε εταιρίας. Οι Αποφράξεις Αντωνίου στην Αγία Παρασκευή, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων, σας εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών απόφραξης και άντλησης υδάτων.

Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες των αποφράξεων Αντωνίου ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων στην Αγία Παρασκευή που ξεκινούν από μόλις 20€.
 • Είμαστε δίπλα σας άμεσα από την ώρα που θα μας καλέσετε, καθώς καλύπτουμε με κινητά συνεργεία όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
 • Εξυπηρετούμε ιδιώτες σε σπίτια αλλά και επαγγελματίες με επιχειρήσεις.
 •  Οι τεχνικοί μας και το προσωπικό μας είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα. Άλλωστε είμαστε εξειδικευμένη αποφρακτική εταιρία και όχι υδραυλικοί.
 • Η εμπειρία 30 χρόνων και το πελατολόγιο μας αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που εμπνέουμε στους πελάτες μας.

Συχνές ερωτήσεις αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Καθημερινά εξυπηρετούμε δεκάδες πελάτες στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Κάποιοι από αυτούς μας ρωτάνε για τη διαδικασία της απόφραξης ή γενικότερα για της υπηρεσίες μας. Για αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε στην αποφρακτική μας εταιρία και θα τις απαντήσουμε στη συνέχεια.

 • Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;
 • Πόσο συχνά πρέπει να γίνονται αποφράξεις;
 • Πως μπορώ να ξεβουλώσω το νεροχύτη;

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες στις αποφράξεις Αγία Παρασκευή;

Το κόστος στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ παραμένει σταθερό. Πολλοί μας ρωτάτε: πόσο κοστίζει μια απόφραξη; Στην εταιρία μας η απόφραξη νιπτήρα ξεκινάει από τα 20 ευρώ. Βέβαια το τελικό κόστος διαμορφώνεται από την ποσότητα των υπηρεσιών που χρειάζεστε και από το μέγεθος της πραγματικής ζημιάς.

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα πρέπει να σας προσφέρουμε, το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για την τελική τιμή. Αφού γίνει έλεγχος. οι τεχνικοί μας θα προχωρήσουν στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε με το δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές μας, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα μας.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται απόφραξη; Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Αυτό εξαρτάται από διάφορες καταστάσεις. Αρχικά, η παλαιότητα των σωληνώσεων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Έπειτα, το πως φροντίζετε εσείς για την υγεία των σωληνώσεών σας είναι εξίσου σημαντικό. Χρειάζεται προσοχή σε χώρους με μικρά δίκτυα οι οποίοι όμως είναι πολυσύχναστοι και δε φροντίζονται σωστά.

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε εάν η αποχέτευσή σας σίγουρα χρειάζεται συντήρηση είναι εάν παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

 • Νερό που λιμνάζει και δεν ρέει στο σιφόνι
 • Θόρυβος στις σωληνώσεις που θυμίζει ήχο από νερό που τρέχει
 • Οσμές που προέρχονται από τους αγωγούς
 • Διαρροές σε νιπτήρες ή άλλα σημεία του σπιτιού

Η συχνότητα που πραγματοποιείτε αποφράξεις και τη συντήρηση της αποχέτευσης είναι ζωτικής σημασίας για τους αγωγούς του σπιτιού σας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προτείνουμε να κάνετε προληπτικά αποφράξεις 1 με 2 φορές το χρόνο. Έτσι θα γλιτώσετε από πιο ακριβά προβλήματα κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Μην αμελείτε το συχνό καθαρισμό του δικτύου σας. Προγραμματίστε έναν έλεγχο από τους επαγγελματίες στις αποφράξεις και θα έχετε ένα καθαρό αποχετευτικό δίκτυο χωρίς προβλήματα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πως μπορώ να ξεβουλώσω το νεροχύτη μου; Αποφράξεις Αγία Παρασκευή.

Εάν ο νεροχύτης σας δεν τραβάει νερό ή βγάζει έντονες οσμές, τότε είναι σημάδι ότι χρειάζεται απόφραξη. Η εύκολη και αποτελεσματική λύση θα ήταν να καλέσετε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αλλά εάν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε σας δίνουμε συμβουλές για το πως να το κάνετε μόνοι σας.

Αφού καθαρίσετε καλά το νεροχύτη εξωτερικά, έχετε τρεις επιλογές για την απόφραξη του. Η πρώτη είναι το ζεστό νερό, η δεύτερη τα αποφρακτικά του εμπορίου και η τρίτη το ξίδι και η σόδα.

Το ζεστό νερό θα σας βοηθήσει μόνο εάν το φράξιμο έχει προκληθεί από μικρό κομμάτι κάποιου φαγητού ή από κάτι μαλακό όπως το χαρτί. Ρίξτε μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού στο σιφόνι του νεροχύτη. Μπορείτε να διαλύσετε και λίγο αλάτι, το οποίο θα βοηθήσει με τα λίπη. Εάν το νερό ρέει και δεν λιμνάζει σημαίνει ότι το πρόβλημα λύθηκε.

Η σόδα με το ξίδι είναι από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους απόφραξης. Εάν η φραγή έχει προκληθεί από κάτι πιο συμπαγές όπως λίπη και μεγάλα κομμάτια φαγητού τότε είναι η κατάλληλη μέθοδος.  Μισή κούπα σόδα μαγειρικής και αρκετό ξύδι στην αποχέτευση του νεροχύτη είναι αρκετά για να αποφράξουν το δίκτυο. Αφήστε να αφρίσει και ξεβγάλτε με ζεστό νερό.

Τα αποφρακτικά του εμπορίου μπορεί να δουλέψουν την πρώτη φορά που θα φράξει ο νεροχύτης σας. Αν συνεχίσετε να τα χρησιμοποιείτε μπορεί να βλάψουν τις σωληνώσεις σας καθώς διαβρώνουν υλικά όπως το πλαστικό. Επίσης παράγουν βλαβερές αναθυμιάσεις και είναι τοξικά οπότε θα πρέπει σίγουρα να φορέσετε μάσκα και γάντια.

Εάν τα προβλήματα επιμένουν τότε μην επεμβαίνετε άλλο στο αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου. Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ καθώς το πρόβλημα μπορεί να μην είναι μόνο επιφανειακό. Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα αναλάβουμε το δύσκολο έργο τη απόφραξης.

Συμβουλές από τις αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες βασικές συμβουλές για τη φροντίδα της αποχέτευσης σας. Είναι βασικό να αφιερώνετε χρόνο και λίγα χρήματα για τον συχνό καθαρισμό της, διότι αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε μεγάλες διαρροές και πλημμύρες.

Συμβουλές από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα αντικείμενα που καταλήγουν στην αποχέτευσή σας. Χαρτιά, φλούδες φρούτων, γόπες τσιγάρων, μικρά πλαστικά και φύλλα δεν έχουν θέση ούτε στο νεροχύτη ούτε στη λεκάνη της τουαλέτας. Μην βλέπετε την αποχέτευσή σας ως τον κάδο απορριμάτων του σπιτιού.

Πολλές φορές μια τέτοια στάση μπορεί να φανεί επικίνδυνη και να δημιουργήσει προβλήματα που ούτε μια αποφρακτική εταιρία μπορεί να λύσει. Φροντίστε λοιπόν την αποχέτευσή σας ώστε να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Στο τέλος κάθε καλοκαιριού, καλό θα ήταν να καλείτε μια αποφρακτική εταιρία για να καθαρίσει τα σιφόνια και τον κεντρικό σας αγωγό. Συνήθως το καλοκαίρι, ειδικά αν λείπετε από το σπίτι σας, συσσωρεύονται διάφορα αντικείμενα στα σιφόνια. Στις βεράντες και τα μπαλκόνια σας θα βρείτε φύλλα και μικρά κλαδιά που φέρνει ο αέρας.

Εάν τα αντικείμενα αυτά δεν απομακρυνθούν, τότε υπάρχει κίνδυνος φραγμού της αποχέτευσης σας. Το ίδιο ισχύει και για τις υδρορροές και τα φρεάτια. Μπορείτε να τα καθαρίσετε μόνοι σας με τη βοήθεια ενός λάστιχου και μιας σκάλας. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σας προσφέρει καθαρισμό υδρορροής και φρεατίων.

Τέλος, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών και αποφρακτικών. Ο βασικός λόγος είναι ότι καταλήγουν στο περιβάλλον και βλάπτουν το ίδιο αλλά και τα ζώα και δεύτερον επειδή έχουν διαβρωτικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιούνται συχνά.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή επικοινωνία

Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποχετεύσεις σας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς, Αποφράξεις Αγία Παρασκευή. Εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε γωνιά της Αττικής, βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, την ώρα που θα το χρειαστείτε.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου, ακόμα και ανήμερα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Πάσχα, 15αύγουστο και κάθε αργίας.Παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες και ώρες.

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Απλά καλέστε μας και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας  θα σας εξυπηρετήσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή περιοχές αποφράξεων

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πραγματοποιεί αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή αλλά και σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button