ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Οι Αποφράξεις Δραπετσώνας είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία στις αποφράξεις με συνεχή παρουσία στη Δραπετσώνα για περισσότερα από 30 χρόνια.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αρκετά συχνά και μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα για τις τουαλέτες και τους νεροχύτες σας. Μπορείτε να αποφύγετε αυτόν τον εφιάλτη καλώντας την πιο αξιόπιστη εταιρεία με αποφράξεις αποχετεύσεων.

Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες αποφράξεων για τις αποχετεύσεις σας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Ότι και αν έχει συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μπορείτε να καλέσετε επιτόπου τις αποφράξεις Δραπετσώνας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας ακόμα και σε όλη την περιοχή της Αττικής. Λόγω της σοβαρότητας της κάθε κατάστασης εργαζόμαστε σκληρά και είμαστε διαθέσιμοι σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πελάτες μας σε μια τέτοια δύσκολη περίσταση για αυτό και προσφέρουμε εξαιρετικές και άμεσες υπηρεσίες με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποφράξεων φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στις αποφράξεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

Τα εξειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ έρχονται στο χώρο σας για να ελέγξουν και να εκτιμήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με το κατάλληλο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Δραπετσώνας.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απόφραξη Νεροχύτη Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απόφραξη Υδρορροής Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Καθαρισμός Φρεατίων Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απολυμάνσεις Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Απεντομώσεις Δραπετσώνα – 210.42.21.626
 • Μυοκτονίες Δραπετσώνα – 210.42.21.626

Λίγα λόγια για την Δραπετσώνα

Η Δραπετσώνα είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας της περιφερειακής ενότητας Πειραιά και μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 13.968 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και έκταση 1,725 τ.χμ.

Βρίσκεται στο ΝΔ άκρο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά περιλαμβάνοντας την Ηετιώνεια ακτή με τις πύλες Ε1 για Δωδεκάνησα και τις πύλες Ε2 για Χίο, Μυτιλήνη. Συνορεύει βόρεια με την Ανάσταση Κερατσινίου, νότια με την Ηετιώνεια ακτή, ανατολικά με την συνοικία Παπαστράτος με όριο την Οδό Αγίου Δημητρίου και δυτικά βρέχεται από τον Σαρωνικό κόλπο σε πολύ κοντινή απόσταση από την νήσο Ψυττάλεια όπου γίνεται η επεξεργασία των λυμάτων της Αττικής.

Μέσα στα όρια του Δήμου Δραπετσώνας στα ανατολικά στα σύνορα με τον Παπαστράτος πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου βρίσκεται η πασίγνωστη Πειραϊκή συνοικία Βούρλα που είχε διατελέσει στο παρελθόν περιοχή οίκων ανοχής και πολιτικών κρατούμενων.

Η Ηετιώνεια ακτή περιβάλει τον οικισμό της Δραπετσώνας στα νότια και δυτικά είναι σύγχρονη εντυπωσιακή φαρδιά λεωφόρος με πολλές γέφυρες και τούνελ που ενώνει απευθείας την Δραπετσώνα με το Κερατσίνι, κατασκευάστηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η Οδός Εθνικής Αντιστάσεως διασχίζει την Δραπετσώνα στην μέση, είναι ο κεντρικότερες δρόμος που ξεκινά από το Δημοτικό Στάδιο Δραπετσώνας πάνω από την Ηετιώνεια ακτή και καταλήγει στο μεγάλο πάρκο Ηλία Ηλίου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Είναι κεντρικός δρόμος με πολλά καταστήματα, φαγάδικα και καφετέριες.

To αναπτυξιακό σχέδιο που έχει κατατεθεί για την περιοχή της Δραπετσώνας προβλέπει ανάπλαση από την ακτή Βασιλειάδη έως το λιμένα Ηρακλέους. Έργα και παρεμβάσεις προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στοχεύουν στην αξιοποίηση της ακτής με σκοπό να την καταστήσουν σημαντικό ναυτιλιακό κέντρο του Σαρωνικού.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς πρόκειται να κατασκευάσει το κέντρο στην πρώην βιομηχανική ζώνη Δραπετσώνας- Κερατσινίου με χρηματοδότηση από την Εθνική Τράπεζα, έκταση περίπου 640 στρεμμάτων. Θα εγκατασταθεί Ναυτιλιακό Επιχειρηματικό Κέντρο, καθώς και δύο σύγχρονες μαρίνες στους όρμους της περιοχής.

Η πρώτη θα εξυπηρετεί τον ελλιμενισμό yacht και megayacht και προσανατολίζεται σε ψυχαγωγικές και τουριστικές δραστηριότητες, ενώ η δεύτερη θα συγκροτήσει ναυτιλιακό όμιλο που θα προσανατολίζεται σε αθλητικές δραστηριότητες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στα φρεάτια και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο το χρόνο σας. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός του ότι είναι ένα πρόβλημα μπορεί να σας κοστίσει παραπάνω χρήματα από ένα απλό συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση.

Η συντήρηση φρεατίων διατηρεί τις αποχετεύσεις σας καθαρές αυτό είναι το σλόγκαν μας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις συνέπειες αυτών. Εκτός από την συντήρηση των αποχετεύσεων με αποφράξεις, για να προλάβουμε το φράξιμο πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα.

Η συντήρηση αυτή γίνεται πάντα βάση των αναγκών που παρουσιάζει ένα κτίριο όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό κόστος επισκευής.

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Δραπετσώνας αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το αποχετευτικό δίκτυο κάθε πολυκατοικίας είναι από τα πιο σημαντικά δίκτυα και αφορά κυρίως το σύνολο του κτιρίου. Όταν σε ένα κτίριο υπάρχει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα, αυτό άμεσα σημαίνει δύσκολη διαβίωση.

Τα βρώμικα νερά είναι πολύ επικίνδυνα για την δημόσια υγεία και ειδικά για πιο ευάλωτες ηλικίες. Θέλουμε να εξασφαλίζουμε πάντα την ασφάλεια των ανθρώπων. Η απόφραξη και η καθαριότητα του αποχετευτικού δικτύου ενός κτιρίου είναι συνυφασμένη με την καθαριότητα και την διατήρηση της υγιεινής ενός κτιρίου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 

Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ

Η Αποφρακτική Δραπετσώνας μπορεί και καθαρίζει όλες τις υδρορροές με ατσαλίνα ή υδροβολή γρήγορα και άμεσα. Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε και να συντηρήσουμε όλα τα λούκια της κατοικίας ή της πολυκατοικίας σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις Δραπετσώνα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button