ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210.99.69.169

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Η εταιρεία μας παρέχει ίδιο τιμοκατάλογο 24ωρες και αργίες

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 30€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 30€
 • Απόφραξη λεκάνης:20€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 20€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 20€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 30€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 30€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 30€
 • Έλεγχος με κάμερα: 40€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 10€

Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΥΡΟΥΠΟΛΗ είναι μια τοπική επιχείρηση στον χώρο των αποφράξεων στην Αργυρούπολη.

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας συνεργείων σε συνδυασμό με τον, τελευταία τεχνολογίας, στόλο των αυτοκινήτων, μηχανημάτων και των εργαλείων με τα οποία είναι εξοπλισμένοι οι επαγγελματίες μας, αποτελούν εγγύηση ποιότητας αλλά και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Είμαστε οι πιο ειδικοί στις αποφράξεις και η ταχύτητα της εξυπηρέτησης μας θα σας πείσει, γιατί είμαστε οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Αποφράξεις Αργυρούπολη: Τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο


Η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται η ύπαρξη και η λειτουργία της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολα μπορεί να είναι τα διάφορα προβλήματα των αποφράξεων με τα οποία έρχεστε αντιμέτωποι, όπως επίσης γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια οριστική λύση το συντομότερο δυνατό.

Επειδή οι αποφράξεις δεν μπορούν να περιμένουν και επειδή το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, οι Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και για αυτό προνοούν και βρίσκονται πάντοτε σε επιφυλακή.

Εάν λοιπόν είστε κάτοικος της Αργυρούπολης ή έχετε κάποια επιχείρηση στην περιοχή αυτή και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων δεν έχετε παρά να καλέσετε το εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων δίπλα σας τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Εντοπισμός αποχετευτικών βλαβών με κάμερα αποφράξεις Αργυρούπολη

Το μεγαλύτερο μέρος του υδραυλικού δικτύου των αποχετεύσεων βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στον σκελετό του κτιρίου στο οποίο βρίσκεται η οικία ή η επιχείρησή σας. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό, όταν προκύψει κάποια βλάβη στις σωληνώσεις η εστία της να εντοπίζεται πολύ βαθιά, μέσα σε αυτές.

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ διαθέτουν ένα σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας στους πελάτες μας οριστική λύση. Χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια σε ποιο σημείο πρέπει να επέμβουμε.

Γνωρίζοντας το ακριβές σημείο του προβλήματος και με τη βοήθεια της λειτουργίας καταγραφής της σύγχρονης κάμερας διάγνωσης έχουμε μια λεπτομερή εικόνα από τις σωληνώσεις σας.Μπορούμε να καταλάβουμε εάν πρόκειται για διαρροή, σπάσιμο ή φραγή στο δίκτυό σας.

Έτσι με ελάχιστο κόπο και χρόνο μπορούμε να αποφράξουμε με χειρουργική ακρίβεια τις σωληνώσεις που έχουνε φράξει. Έτσι η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ σας παραδίδει το χώρο σας σε άριστη κατάσταση σε λίγη ώρα και σε χαμηλό κόστος.

Για ποιο λόγο φράζουν οι αποχετεύσεις και στην Αργυρούπολη;

Οι αποχετεύσεις είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι κάθε σπιτιού και επαγγελματικού χώρου και μπορούν να φράξουν από οποιονδήποτε λόγο. Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικούς πιθανούς λόγους φραγής των αποχετεύσεων σας:

 • Λίπη
 • Χημικά καθαριστικά που είναι διαβρωτικά
 • Αδρανή υλικά της βροχής, όπως κλαδιά, φύλλα και άλλα
 • Χαρτί και οικιακά απορρίμματα
 • Διάφορα πλαστικά
 • Υπολείμματα τροφών

Φροντίστε λοιπόν να καθαρίζετε καλά τους νεροχύτες της κουζίνας, του μπάνιου και της μπανιέρας σας καθώς και τις αποχετεύσεις στο μπάνιο και τις βεράντες σας. Επίσης, καλό θα ήταν να μην απορρίπτονται χαρτιά, μεγάλα κομμάτια λαχανικών και φαγητού στους νεροχύτες σας, καθώς σταδιακά θα μπλοκάρουν τις σωληνώσεις σας.

Για αποτελεσματικές αποφράξεις χωρίς να γίνονται ζημιές στις σωληνώσεις χρειάζεστε και τον ειδικό στον χώρο των αποφράξεων που δεν είναι άλλος από τις Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – Τι είναι η υδροβολή;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος απόφραξης με εκτόξευση νερού με πολύ υψηλή πίεση, ανάλογα με το επίπεδο της συσσώρευσης των υλικών στους σωλήνες σας. Τα λίπη που συσσωρεύονται στα τοιχώματα των αγωγών δεν καθαρίζουν τόσο εύκολα και χρειάζονται καθαρισμό με μηχανήματα υδροβολής. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι ειδικοί στον καθαρισμό με τη μέθοδο της υδροβολής και θα φροντίσουν να χειριστούν άριστα τη διαδικασία.

Πότε χρειάζεστε καθαρισμό με υδροβολή;

Σιγά σιγά, η γλίτσα που συσσωρεύεται μέσα στους αγωγούς αρχίζει να δημιουργεί ένα κολλώδες στρώμα που συλλέγει οτιδήποτε περνάει από τον αγωγό και τις σωληνώσεις. Ξερά φύλλα, τρίχες και μικροσκοπικά αντικείμενα αρκούν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ροή των υδάτων είτε στις εσωτερικές σωληνώσεις είτε στους εξωτερικούς αγωγούς. Με το κατάλληλο μηχάνημα υδροβολής καθαρίζουμε και τις πιο δύσκολες βρομιές και απελευθερώνουμε τους αγωγούς σας.

Για αυτό καλέστε την Αποφράξεις Αργυρούπολη χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο για άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αργυρούπολη.

Λίγα λόγια για την Αργυρούπολη

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

Ο Δήμος Αργυρούπολης διέθετε πολλά έργα υποδομής όπως Δημοτικές επιχειρήσεις, Αθλητικό Οργανισμό με 3 κλειστά γυμναστήρια, 1 κολυμβητήριο κλπ., αποχετευτικό δίκτυο, υγειονομικές και προνοιακές υπηρεσίες, ιδιόκτητα σχολεία, πλατείες και παιδικές χαρές, το Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης “Γιώργος Μιχαλακέας”, το Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”, το Εκθεσιακό κέντρο, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το σχολείο Κωφών και Βαρήκοων κλπ.

Καθαρισμός και συντήρηση αποχετεύσεων αποφράξεις Αργυρούπολη

Μήπως η αποχέτευση μυρίζει άσχημα; Τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε την χρήση διάφορων χημικών καθαριστικών και να καλέσετε κάποιον ειδικό τεχνικό, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει μια πιο επαγγελματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην Αργυρούπολη.

Αυτό που σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο τακτικός καθαρισμός των φρεατίων και η τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων.

Οικιακοί χώροι, μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιοι οργανισμοί,  εμπιστεύονται την εταιρία Αποφράξεις Αργυρούπολη Αντωνίου τα τελευταία 30 χρόνια, για τις υπηρεσίες της:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Υδρορροής Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απολυμάνσεις Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Απεντομώσεις Αργυρούπολη – 210.99.69.169
 • Μυοκτονίες Αργυρούπολη – 210.99.69.169

Αποφράξεις Αργυρούπολη κάθε είδους

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Άντληση υδάτων αποφράξεις Αργυρούπολη

Γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται πολλές διαρροές και πλημμύρες λόγω βλάβης στα υδραυλικά συστήματα ή λόγω των καιρικών συνθηκών. Αυτές οι βλάβες, καθώς και οι μεγαλύτερες ζημιές, μπορούν να αποφευχθούν με τη σωστή φροντίδα για την καθαριότητα του δικτύου σας.

Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι, ιδιαίτερα εάν λείπετε από τη μόνιμη κατοικία σας, συσσωρεύονται πολλά αντικείμενα όπως φύλλα, κλαδιά και ξερά χόρτα στα σιφόνια που βρίσκονται εξωτερικά στις βεράντες σας. Αυτή η συσσώρευση εάν δεν καθαριστεί μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο υπερχείλισης και πλημμύρας.

Το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι συχνές βροχές και καταιγίδες, ακόμα και αν σας φαίνονται αθώες, μπορούν να δημιουργήσουν θέματα στο δίκτυό σας. Τα καιρικά φαινόμενα αυτά, σε συνδυασμό με μια κακοδιατηρημένη αποχέτευση και ένα βουλωμένο φρεάτιο  θα καταλήξουν σε διαρροή  και υπερχείλιση οι οποίες θα συγκεντρώσουν ποσότητα νερού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας αποφράξεις Αργυρούπολη βρίσκεται κοντά σας για να σας απαλλάξει από τα λιμνάζοντα νερά πριν αυτά καταστρέψουν το σπίτι και την περιουσία σας. Επίσης φροντίζουμε να καθαρίσουμε τυχόν υπολείμματα μούχλας από το χώρο της πλημμύρας ώστε να μην αναπτυχθεί στο υπόλοιπο σπίτι.

Να θυμάστε ότι για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε καθαρισμό της αποχέτευσης και των φρεατίων που βρίσκονται έξω από το σπίτι σας μόλις τελειώσει το καλοκαίρι. Έτσι θα διασφαλίσετε ένα ήσυχο χειμώνα χωρίς προβλήματα και πλημμύρες και θα προστατεύσετε το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ για διευκρινήσεις και ερωτήσεις σχετικά με τις αντλήσεις υδάτων.

Αποφράξεις Αργυρούπολη: Μαρτυρίες πελατών στην Αργυρούπολη

Έφραξε το σιφόνι του μπάνιου και τα νερά φτάνανε μέχρι τον διάδρομο. Κάλεσα τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ στις 10 το βράδυ και ήρθαν αμέσως για να φτιάξουν την βλάβη. Ευτυχώς αποφράξαμε αμέσως και μαζέψαμε και τα νερά πριν εξαπλωθούν σε όλο το σπίτι. Καλέσαμε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και τέλος καλό όλα καλά.

Κώστας Αργυρούπολη.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αποφράξεις Αργυρούπολη

Είναι γεγονός, ότι εάν δεν έτυχε να καλέσετε ένα συνεργείο για την απόφραξη της αποχέτευσης σας, δε θα γνωρίζετε πολλά για τη διαδικασία, τα κόστη και ότι άλλο αφορά τις αποφράξεις. Συγκεντρώσαμε κάποιες συνηθισμένες ερωτήσεις πελατών μας και θα τις απαντήσουμε ως επαγγελματίες στις αποφράξεις.

Εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια, οι Αποφράξεις Αντωνίου βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν βλάβες με το δίκτυο της αποχέτευσης τους και τους προσφέρουμε οριστικές λύσεις. Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:

 1. Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνει απόφραξη;
 2. Πόσο κοστίζει μια απόφραξη;
 3. Πως να ξεβουλώσω το νεροχύτη;
 4. Τι να προσέχω για να μη βουλώσει η αποχέτευση;

Πόσο συχνά πραγματοποιείται απόφραξη σύμφωνα με τις αποφράξεις Αργυρούπολη;

Οι ειδικοί στις αποφράξεις, σας προτείνουν τις συχνές αποφράξεις ώστε να αποφεύγονται μεγάλες ζημιές. Αυτό όμως διαφοροποιείται και προσαρμόζεται στα δεδομένα της κάθε οικογένειας και επιχείρησης.

Εάν πρόκειται για ένα σπίτι ή διαμέρισμα, όπου φροντίζεται η καθαριότητα των αποχετεύσεων και του νεροχύτη και δεν απορρίπτονται βλαβερά προϊόντα, τότε η ετήσια απόφραξη είναι ότι χρειάζεστε. Προσοχή όμως. Ένα και μόνο μωρομάντηλο σε συνδυασμό με λίγο χαρτί και παλιές σωληνώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε άσχημη φραγή της αποχέτευσης.

Δεύτερη περίπτωση αποτελεί η εκδοχή της επιχείρησης. Σε μια μεγάλη επιχείριση όπου απασχολείται πολύ προσωπικό, ή σε κάποιο μαγαζί (εστιατόριο, καφετέρια κλπ.), όπου υπάρχει συχνή χρήση, καλό θα ήταν να πραγματοποιείται απόφραξη κάθε 3 ή 6 μήνες. Αν υπολογίσετε και την απροσεξία μαζί με την ανεύθυνη χρήση που μπορεί να γίνεται από τους πελάτες σας, τα προβλήματα της αποχέτευσης δεν τελειώνουν ποτέ.

Όποια και αν είναι η δική σας περίπτωση, επικοινωνήστε με την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και μιλήστε με τους ειδικούς, ώστε να αξιολογηθεί η περίπτωσή σας και να σας προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησης.

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στις αποφράξεις Αργυρούπολη;

Το κόστος μιας απόφραξης ξεκινάει από τα 20€ στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. Αυτό τροποποιείται αναλόγως με τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί ο κάθε πελάτης. Εάν για παράδειγμα έχει βουλώσει ο νεροχύτης του μπάνιου αλλά και η μπανιέρα, τότε να υπολογίζετε δυο και όχι μια απόφραξη.

Η ομάδα που θα έρθει στο σπίτι σας για να πραγματοποιήσει την απόφραξη, αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι αφού εκτιμήσουν τη ζημιά θα σας μιλήσουν για το τελικό κόστος της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Στις Αποφράξεις Αντωνίου, κατανοούμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μετά την οικονομική κρίση και κρατάμε τις τιμές μας πάντα σταθερές αλλά ταυτόχρονα χαμηλές. Έτσι οι υπηρεσίες απόφραξης είναι προσιτές για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα συντήρησης, τις υπηρεσίες και τα κόστη μας παρακαλούμε καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Πως να ξεβουλώσω το νεροχύτη;

Εάν φτάσετε σε σημείο που ο νεροχύτης σας έχει βουλώσει και δεν τραβάει καλά τα νερά, τότε ακολουθήστε τις συμβουλές της Αποφρακτικής εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:

Καθαρίστε καλά το νεροχύτη από νερά και άλλα υπολείμματα φαγητού και σκουπίστε τον ώστε να είναι στεγνός. Ρίξτε στο σιφόνι του νεροχύτη αρκετή ποσότητα μαγειρικής σόδας και αμέσως μετά συμπληρώστε μια κούπα ξύδι. Αφήστε τα να αφρίσουν για λίγη ώρα και μετά ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος που μπορείτε να αποφράξετε το νεροχύτη σας χωρίς βλαβερά χημικά.

Μπορείτε να επαναλάβετε εάν δε δουλέψει την πρώτη φορά, προσθέτοντας λίγο ακόμα ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Αν η φραγή επιμένει, αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα βρίσκεται βαθύτερα στο σύστημα σωληνώσεων και χρειάζεται άμεσα απόφραξη.

Σε αυτή την περίπτωση καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και αφήστε το δύσκολο μέρος της απόφραξης στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας.

Τι να προσέξετε για να μη βουλώσει ο νεροχύτης σύμφωνα με τις αποφράξεις Αργυρούπολη;

Το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τη φραγή του νεροχύτη σας είναι να καθαρίζετε πολύ καλά το νιπτήρα σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που το φράξιμο ενός σωλήνα στην κουζίνα οφείλεται μόνο στην απροσεξία των ενοίκων του σπιτιού και όχι σε κάποια φυσική αιτία ή άλλου είδους βλάβη.

Προσέχετε πάντα την καθαριότητα του νεροχύτη της κουζίνας και του μπάνιου. Οι πιο συχνές αιτίες φραγής τους είναι κομμάτια τροφίμων, τρίχες, χαρτιά, σαπούνια και οδοντόκρεμες. Όταν λοιπόν χρησιμοποιείτε τους νιπτήρες, άθελά σας απορρίπτεται υλικά σε αυτούς.

Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε την απόρριψη των υλικών αυτών, τότε προτείνουμε την εγκατάσταση ενός φίλτρου. Τα φίλτρα που είναι κατάλληλα για αποχετεύσεις νεροχύτη και μπανιέρας μοιάζουν με μικρές σίτες και μπλοκάρουν τα μεγάλα κομμάτια υλικών από το να καταλήξουν στις σωληνώσεις σας.

Θα κρατήσουν μακριά κομμάτια χαρτιού, μικρά πλαστικά από συσκευασίες ακόμα και τρίχες, διατηρώντας καθαρές τις σωληνώσεις σας. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι πετάτε στα σκουπίδια τα κομμάτια που συσσωρεύονται πάνω στα φίλτρα.

Καλό θα ήταν επίσης, η αποχέτευση του σπιτιού σας να καθαρίζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο από ειδικούς με πιεστικό μηχάνημα, ώστε να αποφύγουμε μεγαλύτερα προβλήματα στο δίκτυό σας. Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ για περισσότερες πληροφορίες.

Αποφράξεις Αργυρούπολη επικοινωνία


Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Η πιο γρήγορη εταιρεία αποφράξεων της Αττικής τώρα κοντά σας στην Αργυρούπολη με ένα τηλεφώνημα!

Γνωρίζουμε πως οι βλάβες του αποχετευτικού συστήματος μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για αυτό το λόγο, η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ βρίσκεται σε επιφυλακή 24 ώρες την ημέρα, όλο το χρόνο, ώστε να βρεθεί κοντά σας άμεσα. Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και επιδιορθώνουμε κάθε βλάβη.

Η εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου, προσφέρει επίσης συμβουλές και απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τις αποφράξεις ή τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Αργυρούπολη αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης από τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button