ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την περιοχή του Χαλανδρίου και των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της Αποφράξεις Χαλάνδρι Αντωνίου έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ μας παρέχει:

 • αποφράξεις παντός τύπου Χαλάνδρι
 • υδροβολή με υψηλή πίεση νερού Χαλάνδρι
 • επιθεώρηση με ειδική, ψηφιακή κάμερα για τη διάγνωση των προβλημάτων των δικτύων σας Χαλάνδρι
 • υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων του συστήματος αποχέτευσης σας Χαλάνδρι
 • επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης Χαλάνδρι
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις του αποχετευτικού δικτύου Χαλάνδρι

Επιπλέον παρέχουμε της παρακάτω υπηρεσίες:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Απόφραξη Νεροχύτη Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Απόφραξη Υδρορροής Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Καθαρισμός Φρεατίων Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 210.80.55.866
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Χαλάνδρι 210.80.55.866
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαλάνδρι 210.80.55.866

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Λίγα λόγια για τον δήμο Χαλανδρίου

Το Χαλάνδρι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής. Χαρακτηρίζεται από τα παραδοσιακά αλλά και τα μοντέρνα του κτήρια, τις πολλές πλατείες μικρές και μεγάλες, τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους και το ιδιαίτερο πολυσύχναστο κέντρο του με έντονη εμπορική δραστηριότητα και πολλά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Όλα αυτά περιβάλλονται από ευρήματα μνημείων από την Κλασσική έως και τη Βυζαντινή περίοδο, όπως τμήματα του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, ο μνημειώδης Ρωμαϊκός τάφος της Μαρμαριώτισσας, οι εντοιχισμένες , επιτύμβιες στήλες στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής , τα εντοιχισμένα τμήματα παλαιοχριστιανικών μνημείων στο ναό του Αγίου Γεωργίου κλπ

Την ονομασία Χαλάνδρι την πήρε κατά το Μεσαίωνα ή κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή, η ονομασία ανάγεται στους Βυζαντινούς χρόνους και σημαίνει κλίνη, κρεβάτι, μοναχικός κοιτώνας και αυτό επειδή το ίδιο όνομα συναντιέται στη Λέσβο, τη Χίο και σε περιοχές αραιοκατοικημένες ή ερημωμένες.

Σύμφωνα με τη δεύτερη, οφείλει το όνομά του στον Τούρκο μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, το Χαλή-ντερέ, οπότε έλεγαν πάμε στο Χαληντερέ. Πιθανόν το γεγονός αυτό κατά παραφθορά, να αποτέλεσε την μετέπειτα σημερινή ονομασία που πήρε ολόκληρη η περιοχή.

Όποια όμως κι αν είναι η σημερινή προέλευση του ονόματος, το Χαλάνδρι αποτελεί τώρα έναν από τους σημαντικότερους δήμους της Αττικής, με περίπου 100.000 περίπου κατοίκους, βρίσκεται στο πλέον κεντρικό σημείο του οικιστικού συμπλέγματος του Αττικού λεκανοπεδίου και αποτελεί με την διαμπερή κυκλοφορία σταυροδρόμι προσπέλασης προς τους όμορους δήμους.

Το Χαλάνδρι στην Αρχαιότητα

Κατά την προϊστορική Εποχή, η περιοχή του Χαλανδρίου ονομαζόταν Φλύα, που σημαίνει εύκαρπη γη, πλούσια σε βλάστηση.

Τα όρια της αρχαίας Φλύας εκτείνονταν και στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής Αγίας Παρασκευής, της Φιλοθέης, του Ψυχικού και των Βριλησσίων. Η Φλύα κατοικήθηκε σίγουρα την εποχή της Χαλκοκρατίας (2600-2000 π. Χ.), όπως και μικρούς οικισμούς τις «κώμες» στην Υστεροελλαδική εποχή (1550-1100 π.Χ.). Προστάτης του δήμου Φλύας ήταν ο Απόλλωνας και λατρευόταν επίσης από τους κατοίκους του ο θεός Ήφαιστος και η θεά Άρτεμης.

Κατά τους αρχαϊκούς χρόνους (700-500 π.Χ.) συνέβησαν στην Αττική ουσιώδεις πολιτικές μεταβολές που αφορούσαν φυσικά και την περιοχή του αρχαίου Χαλανδρίου. Έτσι, φτάνουμε στους κλασσικούς χρόνους όπου ανακαλύπτουμε επιφανείς πολίτες, όπως ο τραγικός Ευριπίδης, αλλά και ο στρατηγός Θεμιστοκλής να έλκουν την καταγωγή τους από την Φλύα.

Η εγκατάσταση μαρμαράδων στην περιοχή – εξ ου και η Μαρμαριώτισσα – χρονολογείται από την εποχή της ανέγερσης του Παρθενώνα, όταν έφερναν εκεί τους όγκους μαρμάρων και τους έσχιζαν με ξυλόσφηνες, που τις έβρεχαν για να φουσκώσουν.

Έτσι από την κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου πέρασαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα κατεβαίνοντας από την Πεντέλη και ακολούθως προς την Αθήνα, για τον λόφο της Ακρόπολης. Στην κεντρική του πλατεία ξεδίψασαν ζώα και άνθρωποι που πέρναγαν παλιά με τις άμαξες τους.

Στους Ρωμαϊκούς και Πρωτοχριστιανικούς χρόνους η Φλύα, ακολουθώντας τη μοίρα της Αττικής λεηλατείται επανειλημμένως και ερημώνεται.

Το Χαλάνδρι στον 20ο αιώνα

Στις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα το Χαλάνδρι ήταν μία μικρή κοινότητα με περιορισμένο αριθμό κατοίκων. Ο χαρακτήρας της περιοχής ήταν κυρίως αγροτικός και οι κατοικίες ήταν διάσπαρτες στις καλλιεργημένες εκτάσεις που πλαισίωναν την κυρίως κατοικημένη ζώνη, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με το σημερινό του κέντρο.

Στις βορειοανατολικές εκτάσεις του Δήμου, στο “πάτημα” του βουνού κατοικούν αγρότες και κτηνοτρόφοι που εκμεταλλεύονται τις γεωργικές εκτάσεις έως και το 1949, έτος κατά το οποίο κατορθώνουν να αποσπαστούν ως ανεξάρτητη Κοινότητα Βριλησσίων. Ο Δήμος καταφέρνει να κρατήσει μια οικιστική λωρίδα μέχρι τους πρόποδες του βουνού. Το χωριό συνδέεται με την πρωτεύουσα μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου που κινείται κατά μήκος της Λεωφόρου Παλαιολόγου, εκεί όπου σήμερα βρίσκεται χώρος πρασίνου της Αγίας Άννας.

Το Χαλάνδρι σήμερα

Στα τέλη του ’50 το σιδηροδρομικό δίκτυο ξηλώνεται και η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της Λεωφόρου Αποστολοπούλου, ενώ αργότερα κύριες οδικές αρτηρίες ορίζονται οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων. Ο Δήμος κάνει τον κύκλο του ώσπου εντάσσεται πλέον ξανά στο Αθηναϊκό Πολεοδομικό Συγκρότημα.

Στα χρόνια που ακολουθούν, η περιοχή καθίσται ιδιαιτέρως προσφιλής για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου που αναζητούν ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης απʼότι στο ασφυκτικό τότε “κλινόν άστυ”. Λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου, της αργής και σταδιακής ένταξης των εκτάσεών του στο σχέδιο πόλεως και του δυσπρόσιτου οικονομικά χαρακτήρα του, το Χαλάνδρι συνεχίζει να οικοδομείται έως και σήμερα.

Η συνεχής εισροή κατοίκων και η οικοδόμηση του Χαλανδρίου έχει αλλοιώσει τη φυσιογνωμία της προσφυγικής περιοχής και έχει αφήσει ελάχιστα ίχνη του παρελθόντος στο χώρο. Οι γραπτές μαρτυρίες και οι πηγές που διασώζονται είναι ελάχιστες. Η πρώτη γενιά των προσφύγων έχει πια χαθεί.

Οι αναμνήσεις των νεότερων συμπληρώνουν κάποια από τα κενά και αποδίδουν κάπως το κλίμα της εποχής. Η διάσωσή τους δεν μπορεί να έχει σήμερα ως αυτοσκοπό τη συντήρηση της μικρασιατικής μνήμης, μπορεί όμως να αποτελέσει μια απόπειρα για τη γνώση του παρελθόντος και πολύ περισσότερο να συμβάλει στην κατανόηση του προσφυγικού κόσμου και των δικών του ιδιαιτεροτήτων.

wikipedia

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Για ποιο λόγο βουλώνουν οι αποχετεύσεις και στο Χαλάνδρι;

 • απορρίμματα τροφίμων και υπολείμματα τροφών
 • λίπη και μαγειρικά έλαια
 • απορρυπαντικά
 • σαπούνι και σαμπουάν
 • τρίχες
 • πουρί
 • χαρτιά, σερβιέτες, χαρτοπετσέτες

Λάβετε προληπτικά μέτρα για να αποφύγετε την εμφάνιση βουλωμάτων χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο συλλογής απορριμμάτων στην οπή αποστράγγισης του νεροχύτη ή του νιπτήρα σας και ένα μείγμα ζεστού νερού και μαγειρικής σόδας. Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Απόφραξη με την μέθοδο της υδροβολής

Οι τοξικές χημικές ουσίες καθαρισμού αποχέτευσης που βρίσκονται στα καταστήματα λιανικού εμπορίου είναι αναποτελεσματικές. Μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην ακεραιότητα των σωλήνων σας – για να μην αναφέρουμε τις ενδεχομένως επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

Όταν υπάρχει βούλωμα στα κανάλια αποχέτευσης, μπορεί να έχει αντίκτυπο σε όλες τις αποχετεύσεις των εγκαταστάσεων της ιδιοκτησίας σας. Και χρειάζεστε τους επαγγελματίες τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ με υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης και φρεατίων για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

Όταν χρειάζεστε επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης, των σωληνώσεων ή των υδρορροών,  η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής. Ένα πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί την πίεση του νερού για να χτυπήσει σκληρά μπλοκαρίσματα που δεν αντιμετωπίζονται με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων.

Όλες οι σωληνώσεις μαζεύουν υπολείμματα και με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερα υλικά προσκολλώνται, και πριν το καταλάβετε, έχει δημιουργηθεί φράξιμο και λιμνάζοντα ύδατα. Μετά αναπτύσσονται βακτήρια τα οποία προκαλούν τις δυσοσμίες και δυσάρεστες άλλες εκπλήξεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Απόφραξη νεροχύτη

Έχει βουλώσει ο νεροχύτη σας και το θέαμα είναι αντιαισθητικό; Έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους άσχημες μυρωδιές ενώ όσο και να προσπαθήσατε δεν μπορέσατε να το επισκευάσετε;

Τα λίπη από τα φαγητά σε συνδυασμό με μικροαντικείμενα που μπορεί να εισέλθουν στις σωληνώσεις δημιουργούν μικρές μάζες που παρεμποδίζουν την φυσιολογική ροή του νερού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού καλώντας την εταιρεία μας για απόφραξη νεροχύτη στο Χαλάνδρι θα δώσουν λύση στο πρόβλημα άμεσα και με εγγύηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Μηνιαίες Συντηρήσεις

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Χαλάνδρι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ :

1 Σχόλιο. Leave new

 • Κατερίνα ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ
  27 Νοεμβρίου, 2023 6:10 πμ

  Παρακαλώ θα ήθελα σύντομα εάν είναι δυνατόν και σήμερα το πρωί για απόφραξη της λεκάνης της τουαλέτας, και να ξέρω πόσο θα κοστίσει,

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button