ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Άλιμος Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Μήπως είστε κάτοικος ή επιχειρηματίας στον Άλιμο και ψάχνετε για αποφράξεις κοντά; Εάν ναι τότε ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος στις αναζητήσεις σας καθώς βρήκατε την εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Άλιμος Αντωνίου, την αμεσότερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση στα προβλήματά του υδραυλικού δικτύου των αποχετεύσεων που σας απασχολούν.

Για περισσότερο από 30 χρόνια σε σειρά η εταιρεία Αποφράξεις Άλιμος Αντωνίου, βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των πελατών της στον Άλιμο αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των κατοίκων της Αθήνας. Τα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας που μας κρατάνε στην κορυφή είναι η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Αποφράξεις Άλιμος αποφρακτικές εργασίες

Οι αποφρακτικές εργασίες στον Άλιμο που προσφέρει το έμπειρο προσωπικό της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Άλιμος Αντωνίου χαρακτηρίζονται, όπως αναφέραμε, από την υψηλή ποιότητα. Τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρεία μας, έρχονται στον χώρο σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας ή και τις νύχτας μας καλέσετε.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως τα προβλήματα με το φραγμένο υδραυλικό δίκτυο θα πρέπει να ανατίθενται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες του χώρου των αποφράξεων και όχι από οποιονδήποτε ανειδίκευτο εργάτη υποστηρίζει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας το εκάστοτε έργο.

Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ απαρτίζεται από εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που διαθέτουν τόσο τις γνώσεις όσο και την απαραίτητη εμπειρία. Έτσι προσφέρει στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνώμονα πάντα την δική σας ικανοποίηση, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο και αν μας καλέσετε.

Αποφράξεις Άλιμος καθαρισμός αποχετεύσεων

Μήπως έχει βουλώσει κάποιο από τα σιφόνια στο σπίτι σας και το αποτέλεσμα είναι η δυσοσμία και νερά που δεν απορροφώνται όπως θα έπρεπε; Αυτό μπορεί να οφείλετε στις βρομιές που έχουν συσσωρευτεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων ή σε κάποιο μικροαντικείμενο που σας ξέφυγε μέσα σε αυτές.

Σε αυτή την περίπτωση και παρόμοιες με αυτή περιπτώσεις θα πρέπει να καλέσετε κάποιον επαγγελματία και να πραγματοποιήσετε απόφραξη. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ αποτελεί την ιδανικότερη λύση κοντά σας, όχι μόνο στον Άλιμο αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Αποφράξεις Άλιμος βιντεοσκόπηση αγωγών

Οι διαγνωστικές κάμερες αποχετεύσεων που διαθέτει η εταιρεία μας δίνουν στα αποφρακτικά συνεργεία μας στον Άλιμο ένα αβαντάζ. Με την χρήση της ειδικής κάμερας, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το ακριβές σημείο της βλάβης και θα δώσουν την λύση άμεσα και αποτελεσματικά.

Με τη βοήθεια του σύγχρονου αυτού εξοπλισμού, μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα που έχει ο αγωγός σας χωρίς να τον βλάψουμε. Αφού εντοπίσουμε το σημείο, με απλά βήματα διορθώνουμε το πρόβλημα χωρίς ζημιές και ακαθαρσίες στο χώρο. Σας επιστρέφουμε το χώρο σας σε πολύ λίγο χρόνο και μπορείτε αμέσως να τον χρησιμοποιήσετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Αποφράξεις Άλιμος κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Είτε χρειάζεστε έναν καθαρισμό ρουτίνας της αποχέτευσης σας, είτε άντληση υδάτων, ακόμα και προκαθορισμένη μηνιαία συντήρηση, μπορούμε να σας τα παρέχουμε με ένα τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε εξωτερικά φρεάτια και σιφόνια, σε κεντρικούς αγωγούς σπιτιών ή εταιριών καθώς και οργανισμών.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Αποφράξεις Άλιμος και αποφράξεις Νότια Προάστια

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ στον Άλιμο βρίσκονται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και κάθε ημέρα της εβδομάδας, για να σας εξυπηρετήσουν, υλοποιώντας τις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση αντιμετώπιση, ακόμα και των πιο περίπλοκων αποχετευτικών προβλημάτων.

Ο Άλιμος ή αλλιώς Καλαμάκι, βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, το Φάληρο στα βορειοδυτικά, τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του όρους Υμηττού.

Ο Δήμος αποτελεί προϊόν συνένωσης των κοινοτήτων Καλαμάκι και Ευωνύμεια (σήμερα Κάτω και Άνω Καλαμάκι, αντίστοιχα) το 1968, έχει έκταση περίπου 7,5 τετρ. χιλιομέτρων, και πληθυσμό περίπου 41.720 κατοίκων, βάσει της απογραφής του 2011.

Βουλωμένες λεκάνες, φρεάτια, νεροχύτες, νιπτήρες, σιφώνια και υδρορροές, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα, τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό των φορτηγών μας και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας, κάθε υπηρεσία απόφραξης στον Άλιμο και γενικά οι αποφράξεις στα Νότια Προάστια, είναι για μας παιχνιδάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα βρείτε στα τηλέφωνα παρακάτω:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Νεροχύτη Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Υδρορροής Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Άλιμος – 210.99.69.169
 • Καθαρισμός Φρεατίων Άλιμος – 210.99.69.169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Άλιμος – 210.99.69.169
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απολυμάνσεις Άλιμος – 210.99.69.169
 • Απεντομώσεις Άλιμος – 210.99.69.169
 • Μυοκτονίες Άλιμος – 210.99.69.169

Άντληση υδάτων αποφράξεις Άλιμος

Μέσα στις υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνεται και η άντληση υδάτων. Στη δυσάρεστη περίπτωση που χρειαστείτε συνεργείο για να αντλήσει τα περιττά νερά από το χώρο σας καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Το συνεργείο με τους έμπειρους τεχνικούς μας θα είναι κοντά σας σε λίγα λεπτά για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Οι ζημιές που προκαλεί μια πλημμύρα στο χώρο και τα αντικείμενά σας μπορεί να είναι ακριβές και μη αναστρέψιμες. Για να αποφύγετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία υπάρχουν κάποιες κινήσεις που εάν τις πραγματοποιήσετε θα βγείτε κερδισμένοι.

Αρχικά, φροντίστε τα φρεάτια και τα σιφόνια σας να είναι ελεύθερα. Σε περίπτωση διαρροής σωλήνα ή μεγάλης ποσότητας τρεχούμενου νερού, θα πρέπει το νερό να φεύγει μέσα από αυτά. Δώστε προσοχή και στα εξωτερικά φρεάτια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθαρίστε τα φρεάτια και τις υδρορροές σας από φύλλα, βρύα και κλαδιά. Έτσι θα αποφύγετε μια επικείμενη καταστροφή από πλημμύρα.

Η δεύτερη επιλογή σας είναι να πραγματοποιείτε συχνές αποφράξεις. Προτιμήστε την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ για τις τακτικές συντηρήσεις του αγωγού σας. Με αυτόν τον τρόπο, κρατάτε καθαρό τον κεντρικό αγωγό σας και σε περίπτωση απότομης εισροής νερού στο χώρο σας, δε θα αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα.

Συχνές ερωτήσεις Αποφράξεις Άλιμος

Καθημερινά στους χώρους όπου επισκεπτόμαστε και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δεχόμαστε διάφορες ερωτήσεις. Κατανοούμε τις ανησυχίες σας και για αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για εσάς. Η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ απαντά στις ερωτήσεις σας:

 1. Πόσο κοστίζει η απόφραξη;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. Γιατί βουλώνει η λεκάνη;
 4. Πότε χρειάζεται διάγνωση με κάμερα;

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στις Αποφράξεις Άλιμος;

Οι τιμές μας στην αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ξεκινούν από 20 ευρώ. Ανάλογα με την υπηρεσία που θα χρειαστείτε, οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τη συχνότητα, το μέγεθος της ζημιάς και τον αριθμό των αποφράξεων που θα χρειαστείτε.

Μην ξεχνάτε ότι οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ προσφέρουν μηνιαίες συντηρήσεις σε αποχετεύσεις εταιριών ή και σπιτιών. Επικοινωνήστε μαζί μας και συζητήστε με τους τεχνικούς μας για το κατάλληλο πακέτο συντήρησης που χρειάζεστε για το χώρο σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί της ομάδας της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ, αφού έρθουν στο χώρο σας και εντοπίσουν το πρόβλημα, θα σας ενημερώσουν για το τελικό κόστος που θα πρέπει να πληρώσετε. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας και μη διστάσετε να συζητήσετε τις απορίες και τα ερωτήματά σας.

Διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές καθώς αναγνωρίζουμε τα προβλήματα του κόσμου μετά την οικονομική κρίση. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές των υπηρεσιών μας μπορείτε να δείτε τη σελίδα μας ή να μας καλέσετε, και ένας υπάλληλος θα σας εξυπηρετήσει.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;  Αποφράξεις Άλιμος

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ Αντωνίου διαθέτει 30 χρόνια πείρας στο χώρο των αποφράξεων. Επίσης στο στόλο της εταιρίας μας υπάρχουν δεκάδες οχήματα που λειτουργούν σαν κινητά συνεργεία και είναι εξοπλισμένα με αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Εξυπηρετούμε τον Άλιμο αλλά και τις γύρω περιοχές των Νοτίων προαστίων. Έτσι μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά αφού θα μας καλέσετε. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικού, θα φροντίσουμε να είμαστε δίπλα σας στον κατάλληλο χρόνο.

Εξάλλου, για αυτό το λόγο οι υπηρεσίες των αποφράξεων Αντωνίου είναι διαθέσιμες 365 ημέρες το χρόνο και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για να μπορέσουμε να ερχόμαστε οποιαδήποτε ώρα προκύψει μια βλάβη στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη;

Η φραγή της λεκάνης της τουαλέτας είναι από τα πιο συχνά θέματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με βλάβες που αίτιά τους είναι η κακή χρήση των υδραυλικών από τους ιδιοκτήτες. Πολλοί θεωρούν ότι η αποχέτευση είναι ένας εύκολος κάδος σκουπιδιών, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι.

Θα πρέπει να προσέχετε με τα απορρίμματα που καταλήγουν στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Χαρτιά, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, πάνες μωρών, πλαστικά και άλλα αντικείμενα, δεν έχουν θέση στη λεκάνη της τουαλέτας. Ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις όπου οι τουαλέτες χρησιμοποιούνται από πολλά άτομα καθημερινά, χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Εκτός από τα απορρίμματα, η τουαλέτα σας μπορεί να βουλώνει λόγω παλαιότητας του δικτύου. Για να το αποφύγετε, πρέπει να καθαρίζεται η κεντρική αποχέτευση του χώρου σας τακτικά. Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ προσφέρουμε πακέτα μηνιαίων, τρίμηνων ή εξάμηνων συντηρήσεων. Οι καθαρισμοί μας πραγματοποιούνται με πιεστικά μηχανήματα.

Πότε χρειάζεται διάγνωση με κάμερα; – Αποφράξεις Άλιμος

Η διάγνωση με κάμερα χρειάζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν είναι πάντα απαραίτητη. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ, διαθέτουμε υπερσύγχρονη κάμερα με μεγάλη ευαισθησία και δυνατότητα καταγραφής εικόνας και βίντεο. Τη χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται για περίπλοκα και σύνθετα δίκτυα όπως για παράδειγμα μια πολυκατοικία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα δίκτυα.

Η κάμερα διαθέτει εύκαμπτο σώμα και μπορεί να εισαχθεί και στο πιο δαιδαλώδες κτιριακό αποχετευτικό δίκτυο. Το έμπειρο προσωπικό των αποφράξεων Αντωνίου, μπορεί να συμπεράνει το σχεδιασμό του δικτύου και ελέγχοντας με την κάμερα να εντοπίσει το αντικείμενο που φράζει τις σωληνώσεις σας.

Με τη χρήση της κάμερας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποια ρωγμή στο σωλήνα και ότι ο καθαρισμός από εμάς έχει γίνει επιτυχώς. Επίσης θα γνωρίζουμε το ακριβές σημείο της βλάβης και θα μπορέσουμε να το αποκαταστήσουμε άμεσα. Καλό θα ήταν πριν τη χρήση της κάμερας να πραγματοποιηθεί καθαρισμός της αποχέτευσης ώστε να έχουμε καθαρή εικόνα.

Καλέστε τις αποφράξεις Αντωνίου για να πάρετε τη γνώμη των ειδικών και να προγραμματίσετε τον επόμενο καθαρισμό του κεντρικού σας αγωγού.

Συμβουλές από τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Εφαρμόζοντας αυτές τις συμβουλές, θα αποφύγετε διάφορα προβλήματα με την αποχέτευσή σας. Γενικότερα, φροντίστε τις σωληνώσεις σας έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τις αλλάξετε σύντομα.

Αρχικά, καλό θα ήταν να μην επεμβαίνετε στο δίκτυο της αποχέτευσης. Από τη στιγμή που δεν διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις, μπορεί να προκαλέσετε κάποια βλάβη ή ζημιά. Πολλές φορές τα προβλήματα αυτά είναι μη αναστρέψιμα καθώς δεν έγινε σωστά η επιδιόρθωση. Μπορεί να χρειαστεί ακόμα και να αλλάξετε μέρος του δικτύου.

Τα κοινά αποφρακτικά του εμπορίου είναι αποτελεσματικά, αλλά οι αποφράξεις Αντωνίου συνιστούν να περιορίσετε τη χρήση τους. Παρόλο που σας φαίνεται ότι δουλεύουν και αποφράσσουν το δίκτυό σας, εκείνα διαβρώνουν τους σωλήνες και μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα και διαρροές.

Καθαρίζετε συχνά τα φρεάτια της βεράντας και του μπάνιου καθώς και τις υδρορροές, και φροντίζετε να μπορεί το νερό να περνάει από μέσα τους και να μη λιμνάζει. Εάν λιμνάζει και δεν ρέει, τότε χρειάζεστε αποφρακτική εταιρία.

Εντοπίστε τα τυχόν προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου με το να είστε παρατηρητικοί. Κρατήστε τα νούμερα του λογαριασμού του νερού έτσι ώστε να αναγνωρίσετε μια διαρροή. Επιθεωρείτε συχνά το μπάνιο και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού για υγρασία και μούχλα. Μπορεί να είναι σημάδι διαρροής των σωληνώσεων.

Εάν πέσει στην αντίληψη σας κάποιο πρόβλημα, καλέστε αμέσως τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Μην καθυστερήσετε γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι νομίζετε.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ επικοινωνία

Καλέστε μας κάθε ώρα και μέρα του χρόνου για να  μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή για να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές. Ένας εκπρόσωπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ, θα βρίσκεται στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο.

Ρωτήστε μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τα κόστη τους και ότι άλλο χρειάζεστε. Ζητήστε μας συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό και τη φροντίδα της αποχέτευσης σας. Τ ο μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε!

Αποφράξεις Άλιμος περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Είμαστε πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο σε υπηρεσίες όπως οι αποφράξεις αποχετεύσεων, ο καθαρισμός αγωγών και το πλύσιμο στεγανών. Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Άλιμο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε βρίσκονται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button