ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! 

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, τα φρεάτια και τα σιφώνια σίγουρα δεν είναι και τόσο ευχάριστη υπόθεση σε οικίες και επιχειρήσεις και συνήθως συμβαίνει τις πλέον ακατάλληλες στιγμές.Οι Αποφράξεις Παιανία με τρεις δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο, διαθέτει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη εργασία που σχετίζεται με αποφράξεις γρήγορα και με αποτελεσματικότητα.

Τα μικρά αντικείμενα, οι τρίχες, τα χαρτιά και τα λίπη πολλές φορές συσσωρεύονται και δημιουργούν μια μάζα η οποία εμποδίζει το νερό να εισέλθει στις σωληνώσεις. Σε ανάλογες περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, 24 ώρες το 24ωρο και να το συνεργείο καταφθάνει μέσα σε μόλις λίγη ώρα στο χώρο σας στην Παιανία και ολόκληρη την Αττική!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Για να επιλέξετε μια σωστή και αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε κάποια κριτήρια. Το κόστος των υπηρεσιών είναι σίγουρα ένα από τα πιο βασικά κριτήρια για να καλέσετε ένα συνεργείο στο χώρο σας. Βέβαια, αυτό δεν θα πρέπει να είναι και το μοναδικό κριτήριο μιας και ότι πιο φθηνό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο.

Φυσικά, μια σύγχρονη εταιρεία αποφράξεων πρέπει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Η εταιρεία μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οχήματα και φυσικά την κατάλληλη τεχνογνωσία για να τα χρησιμοποιήσει. Επίσης, σημαντικό κριτήριο είναι και η άμεση ανταπόκριση της εταιρείας αφού οι φραγμένες σωληνώσεις και τα προβλήματα που επιφέρουν μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΙΑΝΙΑ

Σε περιπτώσεις όπου μια βλάβη στο δίκτυο μετά από προσπάθειες δεν έχει αποκατασταθεί τότε ενδείκνυται η χρήση ειδικής κάμερας για για την επισκευή της. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αποφύγουμε τα περιττά και χρονοβόρα σκαψίματα και να εντοπίσουμε με ακρίβεια το πρόβλημα ώστε να προχωρήσουμε σε στοχευμένη αντιμετώπιση.

Ο έλεγχος και η βιντεοσκόπηση του δικτύου με κάμερα μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση του δικτύου ώστε να επέμβουμε για την αποκατάσταση μειώνοντας έτσι το χρόνο και το κόστος. Αυτές οι ειδικές κάμερες είναι από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία στις Αποφράξεις  Αθήνα, ωστόσο, η χρήση τους απαιτεί την κατάλληλη τεχνογνωσία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τις αποφράξεις αποχετεύσεων σε ιδιώτες και σε δημόσιους οργανισμούς σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας στην Παιανία.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις Παιανία αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button