ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη τη Γλυφάδα και τις όμορες περιοχές.

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού.

Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη νομαρχία Αθηνών. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και ακριβές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα.

Οι Αποφράξεις στη Γλυφάδα Αντωνίου πραγματοποιούνται από έμπειρους τεχνικούς και συνεργεία με ειδικό εξοπλισμό και μηχανήματα. Υπάρχουν διαφόρων ειδών πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν την καλή λειτουργία της αποχέτευσης στο σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Και κάλο είναι να μην τα παραμελούμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Επισκευή και αντικατάσταση αποχέτευσης

Οι ειδικοί υδραυλικοί στη Γλυφάδα  θα αναζητήσουν πλήρη ανασκαφή για να επισκευάσουν και  να αντικαταστήσουν τις γραμμές αποχέτευσης. Μια γραμμή αποχέτευσης εργασίας είναι κάτι που μπορεί εύκολα να θεωρηθεί δεδομένο, μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί, τότε μπορεί να γίνει ένας εφιάλτης.

Αν ο αποχετευτικός σας αγωγός στηρίζεται στο σπίτι σας μέσα από την τουαλέτα ή την μπανιέρα ή διαρρέει στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σας.. Μπορείτε να βασιστείτε στις Αποφράξεις Γλυφάδα Αντωνίου για γρήγορη διάγνωση και επισκευή σε οποιοδήποτε πρόβλημα του συστήματος αποχέτευσης.

 Ποιες ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων παρέχει η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ;

 1. Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα – 210.99.69.169
 2. Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα – 210.99.69.169
 3. Απόφραξη Υδρορροής Γλυφάδα – 210.99.69.169
 4. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα – 210.99.69.169
 5. Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γλυφάδα – 210.99.69.169
 6. Καθαρισμός Φρεατίων Γλυφάδα – 210.99.69.169
 7. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γλυφάδα – 210.99.69.169
 8. Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα – 210.99.69.169
 9. Απολυμάνσεις Γλυφάδα – 210.99.69.169
 10. Απεντομώσεις Γλυφάδα – 210.99.69.169
 11. Μυοκτονίες Γλυφάδα – 210.99.69.169

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ – Γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βροχόπτωσης, οι αποχετεύσεις θα βιώσουν πλημμύρες νερού λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Επειδή οι αποχετεύσεις στη Γλυφάδα δεν έχουν σχεδιαστεί για να επηρεάσουν πλήρως αυτές τις καιρικές συνθήκες, η συσσώρευση νερού μπορεί να είναι κοινή σε πολλά νοικοκυριά.

Για να εμποδίσετε τα φυτά, τα φύλλα και τη βρωμιά να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις, κρατήστε τον εξωτερικό χώρο καθαρό.Αν τα φύλα μείνουν αρκετά καιρό, αυτό θα προκαλέσει σοβαρή παρεμπόδιση των αποχετεύσεων σας. Κρατήστε τα δέντρα σας καλά ποτισμένα και μην φυτεύετε κοντά στις αποχετεύσεις αν είναι δυνατόν. όπως δέντρα ιτιάς, φοίνικες κλπ.

Οι σωλήνες μπορούν να σπάσουν λόγω των ριζών των δέντρων και της γενικής φθοράς. Μόλις ο σωλήνας αρχίσει να θραύεται, γίνεται πιο επιρρεπής σε μπλοκαρίσματα από τους σωλήνες που είναι καλά άθικτοι.

Πότε χρειάζεται Άντληση Υδάτων;

Το αποχετευτικό δίκτυο της Αθήνας είναι παλιό και όταν έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα, τότε δημιουργούνται πλημμύρες. Τα σκουπίδια και οι βουλωμένες αποχετεύσεις στις περισσότερες περιοχές που δεν συντηρούνται τακτικά επιδεινώνουν το πρόβλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση λυμάτων βρόχινων και μη που οδηγεί στην επιτακτική ανάγκη για άντληση υδάτων.

Η Αποφράξεις Γλυφάδα διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για Άντληση Υδάτων Γλυφάδα, και στις πιο δύσκολες περιοχές. Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα και τα μηχανήματα άντλησης λυμάτων έρχονται άμεσα στον χώρο σας για να επιλύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Λίγα λόγια για τη Γλυφάδα

Στη Γλυφάδα υπάρχουν δύο μαρίνες, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, δέκα αθλητικοί σύλλογοι εκτός των πολλών άλλων, καθώς και διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη.

Η Γλυφάδα διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην ‘Άνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη.

Ο δήμος χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα: την Άνω Γλυφάδα, που περιλαμβάνει την Τερψιθέα, την Άνω Γλυφάδα, το Πυρνάρι, την Ευρυάλη, την Αίγλη, την Αιξωνή, τα Δικηγορικά, και την Κάτω Γλυφάδα που περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης και τον Άγιο Νικόλαο και γειτνιάζει με τους δήμους Ελληνικού- Αργυρούπολης και Βούλας. Η Τερψιθέα αποτελεί το βορειότερο και πυκνότερα δομημένο τμήμα του δήμου και περικλείεται από τα Μαυροβούνια (τμήμα του Υμηττού), την Άνω Γλυφάδα και το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Καθαρισμός υπονόμων και αποχέτευσης

Μπορούμε να χειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποστράγγισης αποχέτευσης – από τα μεγάλα συστήματα υγιεινής μέχρι τα απομονωμένα μικρά οικιστικά μπλοκαρίσματα. Κανένα φράγμα ή φράξιμο δεν είναι πολύ δύσκολο για να καθαρίσουμε.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για τακτικό καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης, ή συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης που περιλαμβάνει πρώτα επισκόπηση και μετά καθαρισμό. Στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, σε ταλαιπωρημένους αγωγούς και δίκτυα αποχέτευσης θα πρέπει να γίνεται τακτικός καθαρισμός ανά 3 μήνες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο έλεγχος μια φορά τον χρόνο είναι αρκετός.

Άμα είστε κοντά σε κάποια από τις ευπαθείς περιοχές για πλημμύρες όπως αυτή των ανατολικών προαστίων ή κοντά σας είναι αγωγός αποχέτευσης ή ρέμα, τότε πάλι θα πρέπει να συμβουλευτείτε την εταιρεία Αποφράξεις Γλυφάδα για να λάβετε προληπτικά μέτρα καθαριότητας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Οικονομικές Αποφράξεις


Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο λόγος που η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες που οι πελάτες επιλέγουν να εμπιστευτούν τα έργα για τις αποχετεύσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

 

1 Σχόλιο. Leave new

 • Μαρία Ξηρογιάννη
  2 Μαρτίου, 2023 9:21 μμ

  Οι κυρίες στο τηλεφωνικό κέντρο ήταν πολύ ευγενικές και εξυπηρετικότατες καθώς μου εξασφάλισαν συνεργείο αυθημερόν. Στο σπίτι ήρθαν ο κος Μάκης και ο κος Γιάννης που ήταν ο ορισμός του επαγγελματία. Γρήγοροι στη δουλειά τους, αποτελεσματικοί και αναλυτικοί σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Σε μια μέρα απόλυτου πανικού και κούρασης, η εταιρείας σας με εξυπηρέτησε στο έπακρο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας ευχαριστώ!!!

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button