ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Για τις Αποφράξεις Περιστέρι καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου

Εάν αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει είναι οι αποφράξεις Περιστέρι τότε μπορείτε να εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια τους ειδικούς της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Τα αποφρακτικά μηχανήματα και τα αποφρακτικά εργαλεία τα οποία βρίσκονται στην διάθεση των αποφρακτικών συνεργείων της εταιρείας μας στο Περιστέρι, είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας.

Όσον αφορά τους τεχνικούς αποφράξεων της εταιρείας μας οι οποίοι αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας τις αποφράξεις, πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι έρχονται στον στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ακόμη κι όταν πρόκειται για ημέρες μη εργάσιμες όπως είναι οι Κυριακές και οι αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Στην εταιρεία Αποφράξεις Περιστέρι Αντωνίου ασχολούμαστε με τις αποφράξεις στο Περιστέρι από το 1988. Γνωρίζουμε λοιπόν πως ανεξάρτητα από το πόσο καλή χρήση κάνει κανείς στο αποχετευτικό δίκτυο, θα έρθει σίγουρα εκείνη η στιγμή που οι αποχετεύσεις θα χρειαστούν έναν πιο επαγγελματικό καθαρισμό αποχετεύσεων, ο οποίος θα σας βοηθήσει το υδραυλικό δίκτυο να λειτουργεί και πάλι σαν καινούργιο.

Πολλές φορές οι αποχετεύσεις του σπιτιού μας βουλώνουν εξαιτίας διαφόρων λόγων όπως μπορεί να είναι:

 • οι τρίχες στα σιφόνια,
 • τα λίπη και τα διάφορα υπολείμματα φαγητού,
 • οι ρίζες ή τα φύλλα των δένδρων και γενικότερα
 • η κακή χρήση και η αμέλεια των ιδιοκτητών.

Όπως και να έχει, όποια και να είναι η αιτία της βουλωμένης αποχέτευσης του σπιτιού σας, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρίας μας μπορούν να προσφέρουν την λύση άμεσα, οριστικά και οικονομικά, τόσο στην περιοχή Περιστέρι, όπως και σε κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι επαγγελματίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα που εμφανίστηκε σχετικά με τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Μια βουλωμένη λεκάνη που δεν μπορεί να απορροφήσει το νερό σίγουρα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που σας δυσκολεύει την καθημερινότητα. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε τις λύσεις που χρειάζονται με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Μάλιστα οι ειδικές κάμερες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν το πρόβλημα και να κάνουν τη δουλεία μας πιο εύκολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Καλέστε μας τώρα για κάθε πρόβλημα ξεβουλώματος ή απόφραξης σε όλο το Περιστέρι.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζουμε να ακούμε για έντονα καιρικά φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα στο Περιστέρι, λόγω δυνατών νεροποντών. Βέβαια, αρκετές φορές οι πλημμύρες οφείλονται και σε άλλες αίτιες, όπως για παράδειγμα κάποια βλάβη στις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας ή εξαιτίας των βουλωμένων δημόσιων αποχετεύσεων, από φύλλα και σκουπίδια.

Όποια και να είναι η αιτία, το συνεργείο τεχνικών μας θα αναλάβει την αποτελεσματική άντληση υδάτων από κάθε κλειστό χώρο, είτε πρόκειται για οικιακό, είτε για επαγγελματικό χώρο, που προσβλήθηκε από την απότομη εισροή νερού. Η αποτελεσματικότητα της εταιρείας μας Αποφράξεις Αντωνίου Περιστέρι δεν σταματάει μόνο στην άντληση υδάτων. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση κάθε επαγγελματικού και οικιακού χώρου που έχει πληγεί.

Μετά την άντληση υδάτων ο χώρος συνεχίζει να έχει χώματα και βρομιές που είναι πιθανό να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης. Για τη σωστή υγιεινή και του χώρου, αλλά και την προστασία των ανθρώπων, θα πρέπει να γίνει απολύμανση και καθαρισμός της πληγείσας περιοχής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button