ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και το Κολωνάκι.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ έχει κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Σας προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις και οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας!

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Αποφράξεις Κολωνάκι υπηρεσίες αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Κολωνάκι παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Είτε είστε ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης, είτε ιδιώτης, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Μεγάλες επιχειρήσεις ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης, έρχονται συχνά αντιμέτωποι με μικροπροβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης τους. Οι νεροχύτες της κουζίνας αλλά και του μπάνιου βουλώνουν συνεχώς λόγω της πολύ συχνής χρήσης ή και της αδιαφορίας των πελατών τους.

Ακόμα και στο σπίτι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που η λεκάνη της τουαλέτας βούλωσε ή υπερχείλισε λόγω κάποιας απροσεξίας. Καταλαβαίνουμε και μπορούμε να φανταστούμε την ακαταστασία που θα προκαλέσει μια τέτοια κατάσταση.

Για εκείνες τις δύσκολες στιγμές λοιπόν, που θα σας συμβεί κάτι αντίστοιχο, μη διστάσετε να μας καλέσετε, ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα. Η έμπειρη και εκπαιδευμένη ομάδα των αποφράξεων Αντωνίου, θα είναι σε λίγη ώρα κοντά σας.

Αποφράξεις Κολωνάκι αποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Εάν ο νεροχύτης σας έχει βουλώσει από υπολείμματα λίπους ή φαγητού, τότε οι αποφράξεις Αντωνίου μπορούν να σας βοηθήσουν να τα ξεφορτωθείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Αποφράξεις Κολωνάκι Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Με τη βοήθεια της κάμερας, μπορούμε να εντοπίσουμε που βρίσκεται το πρόβλημα της φραγής στις σωληνώσεις σας. Μετά τον εντοπισμό, επεμβαίνουμε στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε.

Χρησιμοποιώντας κάμερες για τη διάγνωση, καταφέρνουμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο του προβλήματος και μπορούμε να επέμβουμε άμεσα. Η μέθοδος αυτή μας εξοικονομεί χρόνο και έτσι μπορούμε να σας δώσουμε νωρίτερα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Αποφράξεις Κολωνάκι μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Με τη μηνιαία συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης σας, συμβάλλετε στη σωστή διατήρηση των σωληνώσεών σας και με αυτόν τον τρόπο παρατείνετε το χρόνο ζωής τους.

Με τις αποφράξεις Αντωνίου αποφεύγουμε τους φθαρμένους και βουλωμένους σωλήνες, και καλωσορίζουμε τους καθαρούς και συντηρημένους σωλήνες αποχέτευσης!

Πως να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές της αποχέτευσης

Είναι γεγονός, πως όταν υπάρχει πρόβλημα με την αποχέτευση του σπιτιού σας, πολλές φορές η μυρωδιά είναι ανυπόφορη. Εάν λοιπόν έχετε καλέσει την αποφρακτική εταιρία αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε τις δυσάρεστες οσμές, ακολουθήστε τις συμβουλές μας.

Τοποθετήστε κάποιο αρωματικό χώρου στο μπάνιο σας. Είτε στη μορφή στικ, είτε σε σπρέι, φροντίστε να υπάρχει διαθέσιμο πάντα στο μπάνιο σας. Τα αρωματικά στικ κρατάνε περισσότερο και δίνουν ελαφρά το άρωμά τους, ενώ τα σπρέι είναι πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ρίξτε ένα μείγμα από λίγες κουταλιές μαγειρική σόδα, 10 σταγόνες αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας στο σιφόνι της αποχέτευσης. Αφήστε το μείγμα για λίγες ώρες ώστε η σόδα να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές και στη συνέχεια ρίξτε λευκό ξίδι.

Αφού ολοκληρωθεί η αντίδραση, συμπληρώστε άφθονο νερό ώστε να φύγουν τα υπολείμματα σόδας και ξιδιού. Επαναλάβετε με αιθέρια έλαια όσο συχνά χρειαστεί.

Φροντίστε το δωμάτιο του μπάνιου σας να έχει καλό εξαερισμό. Εάν δεν διαθέτει μηχανισμό εξαερισμού όπως τα περισσότερα παλιά διαμερίσματα, αφήνετε ανοιχτό το παράθυρο συχνά, ώστε να μη δημιουργηθεί μούχλα.

Βγάζετε συχνά τα σκουπίδια του κάδου της τουαλέτας, καθώς μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση των δυσάρεστων οσμών στο μπάνιο σας.

Τις συμβουλές αυτές μπορείτε να ακολουθήσετε και σε πιο συχνή βάση, αφού δεν επεμβαίνουν στο σύστημα των σωληνώσεων και της αποχέτευσης σας.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Κολωνάκι επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Οι  αποφράξεις Αντωνίου στο Κολωνάκι, βρίσκονται δίπλα στους πελάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όλες τις μέρες του χρόνου.

Έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας κάλεσμα, όσο μεγάλο ή μικρό πρόβλημα και αν έχετε. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Σας προσφέρουμε γρήγορα αποτελέσματα και οικονομικές αποφράξεις!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Κολωνάκι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button