ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Εάν ψάχνετε για αποφράξεις στο Αιγάλεω, τότε μπορείτε να σταματήσετε την αναζήτησή σας μιας και έχετε ήδη βρει την απάντηση στις αναζητήσεις σας. Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ αποτελεί την καλύτερη επιλογή, σε θέματα αποφράξεων, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια σε σειρά.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται στον χώρο σας πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στον χώρο των αποφράξεων, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Πέρα από τις αποφράξεις, τα αποφρακτικά συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την συντήρηση των αποχετεύσεων, τον καθαρισμό των αγωγών από λίπη και βρομιές, το πλύσιμο στεγανών, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία αφορά το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων στο Αιγάλεω και σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Η εταιρεία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αιγάλεω

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απόφραξη Υδροροής Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 26 96745
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απολυμάνσεις – Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Απεντομώσεις – Αιγάλεω – 210 26 96745
 • Μυοκτονίες Αιγάλεω – 210 26 96745

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Αιγάλεω
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στο Αιγάλεω
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Αιγάλεω

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Αιγάλεω για κατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων είναι πάρα πολύ άβολα για την καθημερινότητά μας αλλά και πολύ επικίνδυνα για την καθαριότητα καθώς και την καλή υγιεινή του χώρου μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν, αυτού του είδους τα θέματα να τα αναλαμβάνουν να τα επιλύσουν μόνο ειδικά καταρτισμένα συνεργεία τα οποία θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες αποφράξεων στο Αιγάλεω αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Καλέστε άμεσα την Αποφράξεις Αιγάλεω

Για γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων σε όλη την περιοχή του Αιγαλέου.

Εάν υποψιάζεστε ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να είναι φραγμένη, μην περιμένετε πολύ για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Η εταιρεία Αποφράξεων Αιγάλεω ειδικεύεται σε κατοικίες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.α. Με πάνω από 40 χρόνια στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε ολοκληρώσει χιλιάδες εργασίες, έχοντας πάντα ως στόχο την δική σας ικανοποίηση. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη για την εταιρεία Αποφράξεις Αιγάλεω.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Αιγάλεω είναι αστική περιοχή και δήμος που βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρειας Αττικής με πληθυσμό 69.946 κατοίκους  σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Αγ. Βαρβάρας και νότια με το δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ το έδαφος του διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Κηφισσού, Αθηνών, Θηβών, Πέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός. Τα τελικά όρια του δήμου Αιγάλεω διαμορφώθηκαν με αλλεπάλληλες προσθήκες και εντάξεις νέων συνοικιών στην αρχική οικιστική μονάδα η οποία περιοριζόταν στο στενό όριο της κοινότητας που είχε δημιουργηθεί με Προεδρικό διάταγμα της 18 Ιανουαρίου του 1934.

Το 1937 έγινε η πρώτη τροποποίηση των ορίων της κοινότητας που το 1943 αναβαθμίστηκε σε Δήμο. Στα 1952 προστέθηκε η Ανατολική πλευρά του “Μπαρουτάδικου”. Ακολούθησαν οι περιοχές της Οδού Κύπρου και του Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου (1954), το λεγόμενο “Κάτω Κτήμα Λιούμη” (1955) και το “Άνω Κτήμα Λιούμη” μαζί με τα “Νταμαράκια”, στα 1967.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής με συνέπεια στην πόλη να εδρεύουν αρκετές δημόσιες υπηρεσίες (Πολεοδομία, Δασαρχείο κ.α.). πηγή: Wikipedia

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, έρχεται στον χώρο σας στο Αιγάλεω πλήρως εξοπλισμένο έτσι ώστε να σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες και τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες αποφράξεων.

Οι τελευταίας τεχνολογίας κάμερες που διαθέτουμε μπορούν να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο της βλάβης άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι η οριστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Αποφραξεις Αιγάλεω κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων αποτελεί αναγκαίο βήμα στην περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε πάντα ένα καθαρό δίκτυο αποχετεύσεων και να αποφύγετε τις δυσοσμίες και κατά επέκταση να διατηρήσετε την καλή υγιεινή του χώρου σας.

Αν έχετε παρατηρήσει έντονες δυσοσμίες προερχόμενες από το αποχετευτικό σας δίκτυο, τότε σίγουρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει σε αυτές και θα πρέπει να προβείτε στην άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και τη λύση του προβλήματος.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου, ώστε να μη βρεθείτε σύντομα σε μια άσχημη θέση. Η συχνότητα καθαρισμού του δικτύου σας, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η συχνότητα χρήσης και η παλαιότητα. Για το λόγο αυτό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ σας δίνει τη δυνατότητα της μηνιαίας συντήρησης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα εξάμηνο ή ετήσιο συμβόλαιο, με το τελευταίο να σας κάνουμε ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι πολύ σημαντική, καθώς σας απαλλάσσει από προβλήματα που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν όμως έχει συμβεί κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία στο Αιγάλεω. 

Μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία, θα πρέπει:

 1. να βρίσκεται κοντά στο χώρο σας
 2. να είναι δίπλα σας κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου
 3. να διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό
 4. να έχει στη διάθεσή της τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργικά μηχανήματα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ διαθέτει όλα τα παραπάνω, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, αφήνοντας κάθε πελάτη της ευχαριστημένο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 100% Αποτελεσματικές αποφράξεις

Κάθε απόφραξη διενεργείται από τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη μελέτη του κάθε χώρου και της κάθε περίπτωσης χωριστά. Επιλέγεται κάθε φορά η κατάλληλη μέθοδος με 100% αποτελεσματικότητα.

Οι υποσχέσεις μας στις αποφράξεις:

 • Συνέπεια στην ώρα μας – άμεσα σε όλο το Αιγάλεω
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα και after sales service
 • Γραπτή εγγύηση απόφραξης
 • Τιμολόγιο ή απόδειξη και
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα 100% ή επιστροφή των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αποτυχίας απόφραξης (συμβαίνει στο 1 τοις χιλοίς, δεν χρεώνεστε τίποτα)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μαςοποιαδήποτε ώρα και μέρα το χρειαστείτε, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας και να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Αιγάλεω αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

1 Σχόλιο. Leave new

 • Κώστας Ηλιαδης
  5 Οκτωβρίου, 2023 10:07 μμ

  Καλησπέρα
  Έχω ένα 3οροφο στο Αιγάλεω. Γραφεία
  Έχει εδώ και καιρό όπου βρωμάει η αποχέτευση έξω κ μέσα σε κάποια σημεία. Μπορείτε να έρθετε να το δείτε να μου προτείνετε τι να κάνουμε;
  Ευχαριστώ
  Κώστας Ηλιάδης
  6982881670

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button