ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Εξάρχεια Αντωνίου Από 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας στα Εξάρχεια και σε όλη την Αθήνα.

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεστε καλέστε μας για να μάθετε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση υδάτων από τον χώρο σας από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Εξάρχεια παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες αποφρακτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30  χρόνια.

Είτε είσαστε ιδιοκτήτης επαγγελματικού χώρου, είτε ιδιώτης, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας θα αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με τη λεκάνη της τουαλέτας, το νεροχύτη της κουζίνας ή γενικότερα τη φραγή των σωληνώσεων του χώρου σας.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, καθώς σας αποτρέπει από τη χρήση των φραγμένων σωληνώσεων και πολλές φορές επιφέρει δυσάρεστες οσμές που στον επαγγελματικό σας χώρο σίγουρα θα απωθήσουν τους πιθανούς σας πελάτες.

Για αυτόν τον λόγο, η εταιρία μας αποφράξεις Αντωνίου στα Εξάρχεια, σας παρέχει της υπηρεσίες της 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο. Θα είμαστε δίπλα σας για να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη, σε όποιο πρόβλημα και αν θα προκύψει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – Αποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Εάν είσαστε ιδιοκτήτης επαγγελματικού χώρου και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση σας, το έμπειρο προσωπικό των αποφράξεων Αντωνίου θα έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα κοντά σας και θα σας δώσει τη λύση.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Έτσι, επεμβαίνουμε με ακρίβεια στο φραγμένο σημείο και ελευθερώνουμε ξανά τις σωληνώσεις σας με λίγες μόνο κινήσεις. Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, με τη βοήθεια της κάμερας ο χρόνος παρέμβασης μειώνεται και τα αποτελέσματα είναι γρηγορότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – Συντηρήσεις αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Με τη μηνιαία συντήρηση των φρεατίων και του συστήματος αποχέτευσης, είναι σίγουρο ότι παρατείνετε το χρόνο ζωής και την ανθεκτικότητα των σωληνώσεών σας.

Πως να φροντίσετε το νεροχύτη σας ανάμεσα στις αποφράξεις

Είναι σίγουρο, πως η φροντίδα του νεροχύτη σας είναι βασικό στοιχείο για να αποφύγετε τις συχνές φραγές του. Κάποια στιγμή καλό θα ήταν να καλέσετε τους ειδικούς να αποφράξουν το νεροχύτη σας, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξής συμβουλές:

Τοποθετήστε ένα μικρό κάδο απορριμμάτων πάνω στον πάγκο της κουζίνας και δίπλα στο νεροχύτη. Έτσι πριν να πλένετε τα πιάτα θα μπορείτε να τα αδειάσετε κατευθείαν σε αυτόν, χωρίς να πέφτουν τα αποφάγια στο νεροχύτη. Αυτή η συμβουλή δουλεύει αποτελεσματικά για τα μικρά κομμάτια φαγητού που συνήθως καταλήγουν στις σωληνώσεις και την αποχέτευση.

Στο νεροχύτη του μπάνιου, μην πετάτε ποτέ τις τρίχες από τα μαλλιά σας. Αντίθετα, προτιμήστε να χτενίζεστε σε κάποιον άλλον καθρέπτη του σπιτιού, έτσι ώστε οι τρίχες να μην καταλήγουν στο νεροχύτη σας.

Εάν έχετε παιδιά και δεν μπορείτε να τα συγκρατήσετε από το να ρίχνουν αντικείμενα στους νεροχύτες, μια καλή λύση είναι να εφαρμόσετε μικρές σίτες που μοιάζουν με καπάκια στις αποχετεύσεις, που θα εμποδίσουν την άμεση φραγή της αποχέτευσης.

Μη ρίχνετε στους νεροχύτες σας χημικά αποφρακτικά που βρίσκετε στο εμπόριο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ τοξικά, χρήση με τη χρήση προκαλούν φθορά στις σωληνώσεις σας. Εάν τα χρησιμοποιείτε συχνά, μπορεί να καταστρέψετε όχι μόνο παλιές και ήδη φθαρμένες, αλλά και καινούριες σωληνώσεις.

Αντίθετα, προτιμήστε να ρίξετε στους νεροχύτες σας μαγειρική σόδα και ξύδι. Η αντίδραση θα δώσει ώθηση σε ότι μπλοκάρει το νεροχύτη σας και θα τον καθαρίσει. Προσθέστε λίγες σταγόνες από χυμό λεμόνι ή αιθέρια έλαια στην αποχέτευση και θα έχετε έναν καθαρό νεροχύτη με όμορφη μυρωδιά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά στην εταιρία μας Αποφράξεις Αντωνίου 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο, για να μπορούμε να επιλύσουμε όλα σας τα προβλήματα σχετικά με την αποχέτευσή σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε και να μας θέσετε τυχόν ερωτήσεις αναφορικά με το κόστος, την υπηρεσία ή την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Οι αποφράξεις Αντωνίου, ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν πιο άμεσα σε κάθε σας κλήση, για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στα Εξάρχεια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button