ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Άγιο Δημήτριος Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Οτιδήποτε αφορά αποφράξεις στον Άγιο Δημήτριο είναι ειδικότητά μας. Η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και συγκεκριμένα επαγγελματίες που διαθέτουν μεράκι για τη δουλειά τους. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με φραγμένες σωληνώσεις, αναλαμβάνουμε να δώσουμε οριστική λύση στις βλάβες που σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Οι οικονομικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες μας έχουν καταστήσει σε μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

Υπηρεσίες αποφράξεων Άγιο Δημήτριος

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία, η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες αποφράξεων σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε βλάβες ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ενός αποχετευτικού δικτύου. Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εξυπηρετεί κατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσιους οργανισμούς, εργοστάσια, δήμους, κοινότητες και πολλά ακόμη.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη λεκάνης Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη νιπτήρα Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη μπανιέρας Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη σιφονιού Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Απόφραξη φρεατίων Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Αποφράξεις αποχετεύσεων Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Καθαρισμός στεγανών Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
 • Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων Άγιος Δημήτριος 210.99.69.169
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Επιθεώρηση αποχέτευσης – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Ένας βουλωμένος νεροχύτης, ή μπανιέρα, ή νιπτήρας μπορεί να είναι περισσότερο περίπλοκο ζήτημα από όσο νομίζατε. Για αυτό λοιπόν στόχος μας είναι η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου να δώσει μόνιμη λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα. Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση του προσωπικό μας είναι από τα πλέον δυνατά χαρακτηριστικά που μας διατηρούν σταθερά στις προτιμήσεις των πελατών.

Οι ειδικές κάμερες που διαθέτει η εταιρεία μας, υψηλής ευκρίνειας, διασφαλίζουν την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης στο δίκτυό σας. Οι κάμερες αυτές μας επιτρέπουν να ελέγξουμε εξονυχιστικά τις σωλήνες και να βρούμε με ακρίβεια την αιτία της βλάβης στις εγκαταστάσεις. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οτιδήποτε αφορά αποφράξεις αποχετεύσεων στον Άγιο Δημήτριο.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης κάμερας, οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν το σημείο που βρίσκεται η βλάβη, που μπορεί να είναι φραγή, ρωγμή ή διαρροή. Στη συνέχεια επεμβαίνουν στο δίκτυο χωρίς να σκάψουν και χωρίς να δημιουργήσουν αναστάτωση στο χώρο σας. Η κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βεβαιωθούμε ότι το δίκτυο καθαρίστηκε επιτυχώς και δεν το μπλοκάρει τίποτα πια.

Η διαγνωστική κάμερα είναι κατάλληλη για κάθε αποχετευτικό δίκτυο, καθώς το εύκαμπτο σώμα της μας επιτρέπει να ελέγξουμε και το πιο πολύπλοκο δίκτυο σωληνώσεων. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και προγραμματίστε έλεγχο του δικτύου σας με κάμερα.

Λίγα λόγια για τον Άγιο Δημήτριο

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι μέρος του Νότιου τομέα της Αθήνας. Έχει έκταση 536,4 εκτάρια (5.364 στρέμματα), μόνιμο πληθυσμό 70.970 κατοίκους, βάσει της απογραφής του 2011, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 85.000, και πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού 14.340,27 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της πόλης αποτελεί το ρέμα Πικροδάφνης, που χαρακτηρίζεται ως τόπος ιδιαίτερης περιβαλλοντικής ομορφιάς και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την ανάπλαση του. Ο οικισμός που αναπτύχθηκε γύρω από την εκκλησία του Άγιο Δημητρίου ήταν ο αρχικός ιστός του χωριού του Μπραχαμίου κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Η πρόσβαση στον Άγιο Δημήτριο γίνεται με διερχόμενες και τοπικές λεωφορειακές γραμμές, γραμμές δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά κυρίως με το Μετρό, τρεις σταθμοί του οποίου (Δάφνη, Άγιος Δημήτριος και Ηλιούπολη), βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου.

Πηγή: Wikipedia

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές και συνοικίες του Αγίου Δημητρίου σε αποφράξεις:

 • Παναγίτσα
 • Άγιος Δημήτριος (Κέντρο)
 • Ηπειρώτικα
 • Ασύρματος
 • Ανθέων
 • Άγιος Βασίλειος
 • Ελιά
 • Τσουκάλι
 • Μεσονήσι
 • Σούλι
 • Κοψαχείλα
 • Σαρωνικός
 • Άνοιξη
 • Μοναστήριο – Αγριληός
 • Άγιος Κωνσταντίνος
 • Χαραυγή

Καθαρισμός σωληνώσεων – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Ένας βουλωμένος σωλήνας μπορεί να οφείλεται σε πιο σύνθετες αιτίες. Εάν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να φροντίσετε άμεσα για την επίλυσή του πριν αυτό διογκωθεί και η αποκατάστασή του απαιτεί περισσότερο κόπο και κόστος. Η ομάδα της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, αναλαμβάνει την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση των σωληνώσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του μπάνιου σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός ή του επαγγελματικού σας χώρου; Καλέστε αμέσως τους ειδικούς στις αποφράξεις και εμείς θα δώσουμε οριστική λύση στα προβλήματα του δικτύου σας.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία πολλών ετών η αποφρακτική μας εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έρχεται στο χώρο σας και  αναλαμβάνει την επισκευή σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος – Πάντα δίπλα σας

Η Αποφράξεις Αντωνίου βρίσκεται δίπλα σας, κάθε ώρα και μέρα του χρόνου χρειαστείτε τις υπηρεσίες της. Με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, δρα άμεσα κάθε φορά που παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στο χώρο σας.

24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, εξειδικευμένα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΑΗΜΗΤΡΙΟΣ, βρίσκονται δίπλα σας σε κάθε γειτονιά του Αγίου Δημητρίου και ολόκληρης της Αττικής, για να σας απαλλάξουν από κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο χώρο σας. Ακόμα και σε μέρες αργίας και διακοπών, εμείς με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε στο χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Συμβόλαια συντήρησης Αποχετεύσεων – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Υποψιάζεστε ότι δυσοσμίες προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης σας; Η εταιρία μας  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μπορεί να αναλάβει τον μηνιαίο καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας, εάν επιλέξετε ετήσιο συμβόλαιο.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο παρουσίας κάποιας μεγαλύτερης βλάβης, στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Είτε ως ιδιώτης είτε ως επαγγελματίας και ιδιοκτήτης επιχείρησης, η τακτική συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης θα πρέπει να σας απασχολεί.

Το φράξιμο ή χειρότερα η διαρροή και το σπάσιμο ενός σωλήνα είναι ικανά να δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση και προβλήματα σε εσάς, την οικογένεια και τους πελάτες σας. Πολλές φορές οι διαρροές και οι φραγές οφείλονται στην έλλειψη φροντίδας και καθαρισμού του δικτύου σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σας συνιστά να ξεκινήσετε το συχνό καθαρισμό του κεντρικού σας δικτύου και να ενταχθείτε στα προγράμματα μηνιαίας συντήρησης της αποχέτευσης που προσφέρει. Έτσι ι θα αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα καθώς το αποχετευτικό σας σύστημα θα ελέγχεται τακτικά από το έμπειρο προσωπικό μας. Επιπλέον σε περίπτωση που επιλέξετε ετήσιο πρόγραμμα, θα δικαιούστε έναν καθαρισμό δωρεάν.

Αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εκτός από αποφράξεις αναλαμβάνει και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι αντλήσεις υδάτων. Στη δυσάρεστη περίπτωση που εντοπίσετε λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας καλέστε μας αμέσως. Όσο πιο σύντομα πραγματοποιηθεί η άντληση υδάτων, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά στο χώρο σας.

Είτε από φυσικά αίτια (βροχές και καταιγίδες) είτε από την κακή χρήση του δικτύου (φραγή σωληνώσεων), πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα στο κτίριό σας που μπορεί να οδηγήσουν σε πλημμύρες. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μπορούν να οδηγήσουν σε εισροή νερού στο εσωτερικό του σπιτιού και της επιχείρησής σας.

Για να αποφύγετε μια επικείμενη καταστροφή, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σας συνιστά να καθαρίζετε συχνά την αποχέτευσή σας. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο που συσσωρεύονται φύλλα, κλαδιά και άλλα αντικείμενα στα φρεάτια και τα σιφόνια της αποχέτευσης σας.

Τα αντικείμενα αυτά θα εμποδίζουν το νερό της βροχής από το να ρέει στις σωληνώσεις δημιουργώντας έτσι πλημμύρα ή υπερχείλιση. Καλώντας τους επαγγελματίες στις αποφράξεις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ να καθαρίσουν το δίκτυό σας, θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Η εταιρεία  Αποφράξεις Αντωνίου, βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια, και κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας σε σπίτια και επιχειρήσεις δεχόμαστε ερωτήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες μας. Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις και θα τις απαντήσουμε παρακάτω με την ευθύνη των ειδικών της ομάδας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

 1. Πόσο στοιχίζει η απόφραξη στον Άγιο Δημήτριο;
 2. Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης;
 3. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη στον Άγιο Δημήτριο;

Πόσο στοιχίζει η απόφραξη; – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ η τιμή της απόφραξης ξεκινά από 20 ευρώ και είναι απόφραξη που αφορά το νιπτήρα. Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές διότι κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τα τελευταία χρόνια. Οι υπηρεσίες μας έχουν σταθερές τιμές και μπορείτε να τις βρείτε στην αρχή της ιστοσελίδας μας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε διαφοροποίηση στο τελικό κόστος που θα πληρώσετε, αφού ελέγξουν τη βλάβη για την οποία μας καλέσατε. Θα σας μιλήσουν επίσης για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση που μπορεί να σας προσφέρει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε με το δίκτυό σας. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση θέλετε να μας κάνετε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα κόστη τους.

Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης σύμφωνα με τις αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι «Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης;». Σύμφωνα με τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, συνήθως ευθυνόμαστε εμείς για το φράξιμο του νεροχύτη, καθώς δεν κάνουμε σωστή χρήση και δεν τον καθαρίζουμε σωστά.

Πολλές φορές δεν υπολογίζετε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η φλούδα ενός φρούτου, το χαρτί κουζίνας ή τα υπολείμματα της σαλάτας που θα καταλήξουν στην αποχέτευση του νεροχύτη σας. Το χειρότερο προϊόν που μπορεί να καταλήξει στο νεροχύτη σας είναι το ελαιόλαδο και γενικότερα κάθε τύπος λίπους. όσο περνάει ο καιρός, το λάδι κολλά στις σωληνώσεις και κατακρατά άλλα προϊόντα που καταλήγουν επίσης στην αποχέτευση.

Με τον καιρό δημιουργείται μια μάζα η οποία τελικά θα μπλοκάρει το σωλήνα της αποχέτευσης του νεροχύτη και το νερό δε θα περνάει από αυτόν. Τότε θα χρειαστείτε οπωσδήποτε απόφραξη. Ποια είναι η λύση; Μην απορρίπτεται τίποτα στο νεροχύτη σας και καθαρίζετε σωστά και συχνά όλους τους νεροχύτες του σπιτιού σας.

Σε περίπτωση που ο νεροχύτης σας φράζει συνεχώς, ίσως αυτό να σηματοδοτεί ότι υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στον κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σας συμβουλεύει να καλέσετε αποφρακτική εταιρία η οποία θα σας απαλλάξει μια και καλή από το πρόβλημα. Καλέστε στην εταιρία μας για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες μας.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε κλήση που δεχόμαστε. Στην εταιρία μας διαθέτουμε στόλο αυτοκινήτων τα οποία είναι εξοπλισμένα με αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, η αποφρακτική μας εταιρία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και κάθε μέρα ολόχρονα ώστε να μπορεί να είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή.

Με τα ωράρια λειτουργίας μας και το στόλο που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις όχι μόνο στον Άγιο Δημήτριο αλλά και τις γύρω περιοχές. Φυσικά, φροντίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις κλήσεις που δεχόμαστε άμεσα αλλά και να τις κατηγοριοποιούμε ανάλογα με τη σοβαρότητά τους.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ θα βρεθεί κοντά σας εντός λίγων λεπτών και θα αποκαταστήσει όποιου είδους βλάβη και να αντιμετωπίζετε. Σε περίπτωση διαρροής ή πλημμύρας, θα σας συμβουλέψουμε για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε μέχρι να φτάσουμε κοντά σας και να αναλάβουμε εμείς.

Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και τους προσφέρουμε τις γνώσεις και τις λύσεις που πηγάζουν από την εμπειρία 30 χρόνων της εταιρίας Αποφράξεις Αντωνίου.

Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος – Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας κι ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει υπεύθυνα και άμεσα.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ βρισκόμαστε υπεύθυνα κοντά στους πελάτες μας οποιαδήποτε ώρα και μέρα, καθώς οι βλάβες του αποχετευτικού μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Μη διστάσετε να μας καλέσετε ακόμα και αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων – Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Άγιο Δημήτριο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button