ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και τρεις δεκαετίες. Οτιδήποτε αφορά αποφράξεις, απολυμάνσεις και άντληση υδάτων είναι ειδικότητά μας. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει αποφράξεις μικρής ή μεγάλης έκτασης πάντα με επιτυχία. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό, τα άριστα μηχανήματα και οι φιλικές τιμές που διαθέτουμε μας έχουν καταστήσει σταθερά στις προτιμήσεις των πελατών.

Τα συνεργεία μας βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο σε ετοιμότητα και κινούνται σε ολόκληρη την Αττική. Οι Κυριακές και οι αργίες για εμάς είναι εργάσιμες ημέρες αφού θέλουμε να είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι για τους πελάτες μας. Μάλιστα, το προσωπικό είναι άψογα καταρτισμένο και παρέχει πάντοτε τις πιο οικονομικές και προσιτές λύσεις για τον πελάτη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εκπαίδευση του συνεργείου μας στις αποφράξεις εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων στο αποχετευτικό σύστημα της οικίας ή της επιχείρησής σας. Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις αποχετεύσεων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντοπίζουμε τη βλάβη και προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας βοηθάει να κάνουμε αποτελεσματικές αποφράξεις που θα κρατήσουν τις σωληνώσεις καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ διαθέτει επαγγελματίες που με τα κατάλληλα μηχανήματα εκτελούν αποφράξεις με σίγουρα αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ


Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο; Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αφού η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου διαθέτει την εμπειρία για να σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ώστε να διατηρείται η αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρεία μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας στην Νέα Ιωνία για πάνω από τρεις δεκαετίες προσφέροντας πάντα τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στο  χώρο των αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών. Οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας μπορούν να διακλαδίζονται στο εσωτερικό των σωληνώσεων με αποτέλεσμα να μπορούμε με ευκολία να καταγράψουμε την κατάσταση στο εσωτερικό.

Έτσι, μπορούμε να βρούμε το σημείο όπου ξεκινάει η βλάβη και να μπορέσουμε να εστιάσουμε στην αποκατάστασή του χωρίς επιπλέον σκαψίματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Νέα Ιωνία αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares