ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Μαρούσι Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ Αντωνίου εξειδικεύεται σε οτιδήποτε αφορά αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων στο Μαρούσι και σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο και συνεχώς αναπτυσσόμαστε προσθέτοντας στο στόλο μας νέα μηχανήματα και εξοπλισμό. Οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα, γι αυτό εγγυόμαστε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εάν αναζητάτε επαγγελματίες αποφράξεων στο Μαρούσι, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ διαθέτει άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και εγγυάται ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αποφράξεων. Μπορούμε να δώσουμε οριστικές λύσεις σε βουλωμένες αποχετεύσεις και φρεάτια για την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων που μπορεί να εμφανιστούν.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Μαρούσι


Για εμάς οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι εύκολη υπόθεση. Καθημερινά, εξυπηρετούμε δεκάδες περιστατικά σε ολόκληρη την Αττική, από εύκολες βλάβες μέχρι μεγαλύτερα προβλήματα. Με βάση πάντα τη βλάβη χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία μας προκειμένου να καθαρίσουμε και να αποφράξουμε την αποχέτευση.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας το Μαρούσι αλλά και όλη την Αθήνα.

Αποφράξεις Μαρούσι – Κορυφαία εξυπηρέτηση

Για γρήγορη και πλήρη έρευνα ελαχιστοποιούμε την αναστάτωση χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ευκρίνειας που μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών και χρονοβόρων διαδικασιών.

Στις Αποφράξεις Αντωνίου είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες, εξασφαλίζουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι και να συμμετέχετε σε κάθε βήμα της εργασίας μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε και το ευγενικό προσωπικό του γραφείου μας θα σας παρέχει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Μετά την επισκευή, σας παραδίδουμε το χώρο σας καθαρό και χωρίς καμία βλάβη.

Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

 • Διάγνωση με κάμερα Μαρούσι 210.80.55.866
 • Άντληση υδάτων Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη φρεατίων Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη λεκάνης Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη υδρορροών Μαρούσι 210.80.55.866
 • Απόφραξη σιφονιού Μαρούσι 210.80.55.866

Αποφράξεις Μαρούσι Αντωνίου

Ο κόσμος επιζητά την ευκολία και έτσι κανένας δεν θέλει να ασχολείται με τις αποφράξεις και με οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Οι Αποφράξεις Αμαρουσίου Αντωνίου είναι εδώ για να σας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των φραγμένων σωληνώσεων και των συσσωρευμένων υδάτων στο οικιακό ή το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Η συντήρηση και η φροντίδα είναι ολοένα και πιο απαραίτητη καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την αποχέτευσή τους ως σκουπιδοτενεκέ, ένας ρόλος για τον οποίο δεν έχει σχεδιαστεί. Συχνά βρίσκουμε σε αποχετεύσεις διάφορα πράγματα όπως χαρτιά, υπολείμματα τροφίμων εκτός από λίπη, ρίζες δέντρων, κ.α.

Οι συνέπειες που προκύπτουν είναι πολύ καταστροφικές και δαπανηρές. Μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το δίκτυο από μια μόνο απερισκεψία.

Αποφράξεις Μαρούσι ποιες περιοχές εξυπηρετούμε στο Μαρούσι;

Η εταιρεία μας έχει κινητό συνεργείο αποφράξεων στην περιοχή του Αμαρουσίου και έτσι εξυπηρετεί καθημερινά και όλο το 24ωρο τις παρακάτω περιοχές:

 • ο Άγιος Θωμάς,
 • ο Παράδεισος,
 • τα Ηπειρώτικα,
 • η περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου,
 • τα Καρπάθηκα,
 • η Νέα Φιλοθέη,
 • ο Σωρός,
 • το Άλσος Συγγρός,
 • οι Άγιοι Ανάργυροι,
 • η περιοχή φυσικά του κέντρου,
 • οι Εργατικές Πολυκατοικίες.

Αποφράξεις Μαρούσι λίγα λόγια για το Μαρούσι

Το Μαρούσι, (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέως, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους.

Με ιστορική έδρα το αρχαίο Άθμονον που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Κέκροπας για να προστατέψει την Αθήνα από τις επιδρομές των βαρβάρων και διαρκή εποικισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το Αμαρούσιο φημίζεται για την έφεση των κατοίκων του στις κεραμικές τέχνες και τη λατρεία της Αρτέμιδος, Θεάς του κυνηγιού, τον 7ο αιώνα π.Χ., τα πρώτα ωραία νεοκλασικά αλλά και την προαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, με διακεκριμένο αθλητή τον κανατά Σπύρο Λούη.

Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης.

Ο δήμος συμμετέχει στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο δήμων βορειοανατολικής Αθήνας (ΣΒΑΠ) και αποτελεί έδρα για μεγάλες σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο των κατασκευών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών και του εμπορίου λιανικής.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους κατοίκους του συγκροτήματος και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές του υποδομές, με πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα το ΟΑΚΑ, το Δημαρχιακό Μέγαρο, την Πινακοθήκη, τη Βόρειο Βιβλιοθήκη και τους πολυσύχναστους συγκοινωνιακούς κόμβους Νερατζιωτίσσα και Μαρούσι.

Δήμαρχος από το 2011 είναι ο Γιώργος Πατούλης.

Πηγή πληροφοριών: Wikipedia

Αποφράξεις Μαρούσι απόφραξη με κάμερα

Η αποφρακτική εταιρεία Αμαρουσίου ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ διαθέτει ειδικές κάμερες που επιτρέπουν να ελέγξουμε εξονυχιστικά το εσωτερικό των αγωγών και να εντοπίσουμε με ακρίβεια τη βλάβη. Ένας αγωγός μπορεί να φράξει από κακή κατασκευή, ρίζες δέντρων ή αντικείμενα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό. Τέτοιου είδους προβλήματα μπορεί να συναντήσετε συχνά αλλά η εύρεση της αιτίας είναι δύσκολο να εντοπιστεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων.

Προκειμένου να αποφύγουμε τα σκαψίματα και την ταλαιπωρία ελέγχουμε μέσω της κάμερας, η οποία είναι εύκαμπτη, ολόκληρο το δίκτυο με αποτέλεσμα να μάθουμε το είδος και το βάθος της ζημιάς. Στην συνέχεια, η επισκευή γίνεται πιο εύκολη και συντονισμένη. Σας επιστρέφουμε το χώρο σας σε λίγη ώρα και χωρίς αναστάτωση και λερωμένα πατώματα.

Η χρήση της κάμερας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ μας βοηθάει να έχουμε άμεση εικόνα του προβλήματος και να το λύσουμε άμεσα και χωρίς αναστάτωση. Εντοπίζουμε κάθε φράξιμο, σπάσιμο και διαρροή με τη λειτουργία καταγραφής της κάμερας.

Αποφράξεις Μαρούσι απόφραξη μπάνιου

Προβλήματα με φραγμένες σωληνώσεις στο Μαρούσι μπορεί να εμποδίσουν την ορθή λειτουργία της μπανιέρας, του νιπτήρα ή της λεκάνης. Οι αιτίες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μια τέτοια κατάσταση είναι αρκετές όπως τρίχες, χαρτιά, υπολείμματα σαπουνιού και διάφορα μικρά αντικείμενα.

Εάν παρατηρήσετε πως το νερό δεν εισέρχεται με ευκολία στο εσωτερικό των σωληνώσεων ή παραμένει για αρκετή ώρα στην επιφάνεια, καλό θα ήταν να μην το αμελήσετε και να απευθυνθείτε άμεσα σε ειδικούς για αποφράξεις Αθήνα.

Όσο αθώο και να σας φαίνεται ένα φράξιμο στο νιπτήρα μην το αγνοήσετε. Μπορεί να υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα βαθύτερα στο δίκτυο και να χρήζει άμεσης παρέμβασης. Καλέστε μας στην αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ για να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να σας προσφέρουμε λύσεις.

Αποφράξεις Μαρούσι συντήρηση αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Εάν είσαστε ιδιοκτήτης επιχείρησης τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τους μηνιαίους καθαρισμούς της αποχέτευσης του κτηρίου σας. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που το κτήριο της επιχείρησής σας έχει παλιές σωληνώσεις θα πρέπει να συντηρείται συχνά. Σε συνδυασμό με κακή χρήση και απερίσκεπτη απόρριψη χαρτιών και άλλων αντικειμένων στην αποχέτευση, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές.

Ακόμα και σε οικήματα, είτε μονοκατοικίες είτε διαμερίσματα, καλό θα ήταν να πραγματοποιείται καθαρισμός τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο. Αφήστε τους ειδικούς στις αποφράξεις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ να ελέγξουν το δίκτυο του κτηρίου σας και να σας προτείνουν την κατάλληλη συχνότητα συντηρήσεων.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Καλέστε σήμερα έναν ειδικό τεχνικό στο Μαρούσι. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ θα είναι δίπλα σας σε μόλις λίγα λεπτά και θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Καλέστε τις αποφράξεις Μαρούσι για να προγραμματίσετε μηνιαίες συντηρήσεις και επωφεληθείτε από το δωρεάν ετήσιο καθαρισμό που προσφέρουμε.

Αποφράξεις Μαρούσι καθαρισμός με πιεστικό

Εδώ, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού και της απόφραξης των αποχετευτικών δικτύων. Αν παρατηρήσετε βουλωμένες αποχετεύσεις και σωληνώσεις, καλέστε μας και δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Το να καθαρίσετε τους φραγμένους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας είναι μία φαινομενικά εύκολη διαδικασία. Αλλά μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους σε πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού που προσπαθούν να το κάνουν μόνοι τους. Ο λόγος είναι ότι δεν κατέχετε την τεχνογνωσία και τα απαραίτητα εργαλεία για να φέρετε εις πέρας τον σωστό καθαρισμό της αποχέτευσης σας

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα αξιολογήσει γρήγορα το πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσει άμεσα και σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας και να αφαιρέσετε τις ανησυχίες ενός ελαττωματικού αποχετευτικού συστήματος. Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ και σε λίγα λεπτά θα ξεχάσετε τα προβλήματα της αποχέτευσης σας.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα μηνιαίου καθαρισμού της εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ώστε το δίκτυό σας να συντηρείται σωστά και να αποφεύγετε μεγαλύτερες ζημιές.

Άντληση υδάτων αποφράξεις Μαρούσι

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ προσφέρει και υπηρεσίες άντλησης υδάτων. Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων από πισίνες, φρεάτια και πλημμύρες. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε στο στόλο μας μεγάλο αριθμό οχημάτων που μπορούν να είναι στο χώρο σας σε λίγα λεπτά από το τηλεφώνημά σας.

Πολλές φορές οι έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις μπορούν να δημιουργήσουν διαρροές, σπασίματα και υπερχείλιση στον κεντρικό σας αγωγό. Τα νερά αυτά είναι πιθανό να φτάσουν στη βεράντα, τον κήπο ή ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε άμεσα την υπηρεσία  άντλησης υδάτων.

Αφού αποκαταστήσουμε τη βλάβη και γίνει η διαδικασία της άντλησης της μεγαλύτερης ποσότητας του νερού, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χώρου από εστίες μούχλας. Μια πλημμύρα ιδιαίτερα αν αργήσει να γίνει αντιληπτή προκαλεί υγρασία και μετέπειτα μούχλα. Η μούχλα μπορεί να καταστρέψει τοίχους, έπιπλα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να αποτρέψετε μια τέτοια καταστροφή. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ  σας προτείνει τη συχνή συντήρηση και καθαρισμό των αποχετεύσεών σας. Μετά το τέλος του καλοκαιριού, προγραμματίστε έναν καθαρισμό φρεατίων και αποχέτευσης, έτσι ώστε να έχετε ένα χειμώνα χωρίς πλημμύρες και καταστροφές.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Μαρούσι

Καθημερινά, αντιμετωπίζουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι έχουν ορισμένες ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μιας αποφρακτικής εταιρίας. Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να λύσουμε αυτές τις απορίες των πελατών μας. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ και θα τις απαντήσουμε για εσάς.

 • Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται καθαρισμός της αποχέτευσης;
 • Πόσο κοστίζει μια απόφραξη;
 • Πως μπορώ να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται καθαρισμός της αποχέτευσης σύμφωνα με τις αποφράξεις Μαρούσι;

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αποφράξεις είναι για τη συχνότητα καθαρισμού της. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η χρονολογία εγκατάστασης των σωληνώσεων, η χρήση και η φροντίδα του δικτύου. Αυτό που προτείνουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ είναι να κατανοείτε ότι μια αποχέτευση πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Από εκεί και πέρα, εάν πρόκειται για κτήρια με παλιές και φθαρμένες σωληνώσεις, τότε η ανάγκη για καθαρισμό τους είναι συχνότερη. Επίσης σε κτήρια που παρατηρείται χρήση από μεγάλο αριθμό ατόμων είναι αναγκαίο να συντηρούνται τακτικά.

Όσον αφορά τη φροντίδα των κτηρίων, με αυτό εννοούμε τη φροντίδα για την καθαριότητα των κτηρίων. Εάν σε ένα κτήριο δεν υπάρχουν κανόνες όπως «δεν πετάμε χαρτιά στην τουαλέτα» τότε σύντομα η αποχέτευση θα φράξει.

Ίσως να μην υπολογίζετε τη σοβαρότητα της απόρριψης  ενός κομματιού χαρτί στην τουαλέτα. Αλλά ακούστε το εξής: ένα κομμάτι χαρτί, ένα μωρομάντηλο, μια γόπα πολλαπλασιασμένα με τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες ενός κτηρίου είναι αρκετά. Σε μια μέρα μόνο, το δίκτυο ενός πολυσύχναστου κτηρίου θα καταρρεύσει.

Και εκεί επεμβαίνει η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, η οποία προτείνει τους μηνιαίους καθαρισμούς σε τέτοιου είδους πολυσύχναστα κτήρια και όχι μόνο. Φροντίστε το δίκτυο σας σωστά, ώστε να κρατήσει για πολλά χρόνια και να μη χρειαστεί αντικατάσταση σύντομα. Είναι δαπανηρή και κοστίζει σίγουρα περισσότερο από μια συντήρηση το μήνα στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ.

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στις αποφράξεις Μαρούσι;

Οι τιμές των αποφράξεων και των υπόλοιπων υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι σταθερές. Παρέχουμε στους πελάτες μας οικονομικές αποφράξεις που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τις αγορές, οι οποίες συνεχώς αλλάζουν, στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ σκεφτόμαστε τους πελάτες μας και κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές.

Το τελικό κόστος που θα πληρώσετε διαμορφώνεται από την ποσότητα των υπηρεσιών που ζητάτε και από τις βλάβες που θα συναντήσουμε. Η ομάδα της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου αφού έρθει στο χώρο σας και εκτιμήσει την κατάσταση θα συζητήσει μαζί σας σχετικά με το κόστος της βλάβης και της επιδιόρθωσης.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος της κάθε υπηρεσίας, πριν ζητήσετε από το συνεργείο μας να έρθει στο χώρο σας, ρωτήστε μας για ποια υπηρεσία ενδιαφέρεστε. Ο υπάλληλος του τηλεφωνικού μας κέντρου θα σας μιλήσει και θα σας κατατοπίσει στην κατάλληλη υπηρεσία.

Πως μπορώ να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας- αποφράξεις Μαρούσι;

Εάν έχει φράξει η λεκάνη της τουαλέτας σας και θεωρείτε ότι πρέπει να την αποφράξετε μόνοι σας, τότε καλύτερα να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας. Στην εταιρία μας  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ερχόμαστε αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο πρόβλημα καθημερινά. Οπότε σας προτείνουμε τα εξής:

Μπορείτε να δοκιμάσετε να σπρώξτε με ένα σύρμα απαλά την αποχέτευση για να την ξεμπλοκάρετε σε περίπτωση που είναι εμφανές το αντικείμενο που μπλοκάρει το νερό. Αλλά με τις λάθος κινήσεις μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για τις σωληνώσεις σας. Εάν δεν νιώθετε σίγουροι μην το χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε μια άλλη μέθοδο ή καλέστε αποφρακτική εταιρία.

Η κλασική λύση της βεντούζας είναι η πιο απλή μέθοδος. Χρειάζεστε μόνο μια βεντούζα απόφραξης και αρκετή υπομονή. Αφού εφαρμόσετε τη βεντούζα στην τουαλέτα πιέστε την και συνεχίστε να πιέζετε το νερό με παλινδρομικές  κινήσεις. Ο αέρας που παράγεται θα σπρώξει ότι φράζει την λεκάνη και θα την απελευθερώσει.

Το ζεστό νερό σε μεγάλες ποσότητες μπορεί επίσης να σπρώξει τα αντικείμενα που μπλοκάρουν τη ροή του νερού. Λειτουργεί πολύ καλά εάν το μόνο που φράζει την αποχέτευση είναι χαρτί υγείας. Προσέξτε όμως γιατί αυτή η μέθοδος μπορεί να οδηγήσει σε υπερχείλιση.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάφορα αποφρακτικά του εμπορίου, χωρίς όμως να υπερβάλλετε με τη χρήση τους. Κάποια από αυτά είναι διαβρωτικά και κάποια καθόλου αποτελεσματικά.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να διορθώσετε το πρόβλημα, καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ και το συνεργείο μας θα είναι κοντά σας σε λίγα λεπτά.

Αποφράξεις Μαρούσι Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Βρισκόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε επιφυλακή ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε στο χώρο σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

Είμαστε διαθέσιμοι για ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Επίσης η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ παρέχει συμβουλές για καθαρισμό και άλλα θέματα σχετικά με την  αποχέτευση σας σε όσους ενδιαφέρονται.

Αποφράξεις Μαρούσι περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία μας Αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μαρούσι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button