ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ με τη μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει στις αποφράξεις Αθήνα εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες σε ολόκληρη την Αττική. Για περίπου τρεις δεκαετίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τα πιο σύγχρονα μέσα. Η ποιότητα στις αποφράξεις  παραμένει υψηλή ενώ παράλληλα οι τιμές βρίσκονται σταθερά σε χαμηλά επίπεδα. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι δύο χαρακτηριστικά της δουλειάς μας που μας καθιστούν σταθερά εδώ και χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών.

Εάν έχετε παρατηρήσει βουλωμένους νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες ή σιφώνια τότε μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή του 24ωρου. Το προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας άμεσα και οικονομικά για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι ειδικότητά μας για αυτό καλέστε μας στο Παλαιό Φάληρο σε ολόκληρη την Αττική.

Απόφραξη νεροχύτη – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή είναι πιθανόν να βουλώσει ο νεροχύτης σας. Η πιο συχνή αιτία για ένα βουλωμένο νεροχύτη είναι ο συνδυασμός από τρίχες και τροφές που διαμορφώνονται σε μία μικρή μάζα και παρεμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό.

Σε ανάλογες περιπτώσεις καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν φθορές στις σωληνώσεις και γενικότερα στο δίκτυο. Επίσης καλό θα ήταν να μην παρέμβετε στο δίκτυο για να μην προκληθούν ζημιές .

Για αυτό το λόγο, προκειμένου να ξενοιάσετε από το βουλωμένο νεροχύτη αλλά και να μην προκαλέσετε επιπλέον φθορές μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα συνεργείο αποφράξεων που αναλαμβάνει  αποφράξεις κοντά στο Παλαιό Φάληρο.

Επίβλεψη αποχέτευσης με κάμερα – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία είναι οι ειδικές κάμερες που επιβλέπουν το εσωτερικό των σωληνώσεων με τεράστια ακρίβεια. Πολλές φορές σε μια βλάβη που θα συμβεί στο δίκτυο είναι δύσκολο να εντοπιστεί το ακριβές σημείο. Έτσι, για τη διάγνωση της βλάβης μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κάμερες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με λιγότερο κόπο και φυσικά κόστος επισκευής.

Σε ανάλογες περιπτώσεις αποφεύγουμε τα σκαψίματα και ο χώρος παραμένεις καθαρός χωρίς επιπλέον μπελάδες. Για αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο με χρήση κάμερας μπορείτε να καλέσετε την αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για σίγουρη επιτυχία!

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Μήπως είσαστε καχύποπτοι για μυρωδιές που προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης; Η αποφρακτική εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Η αλήθεια είναι πως μια επιχείρηση έχει περισσότερο ανάγκη τις μηνιαίες συντηρήσεις, καθώς πολλές φορές το δίκτυο υπερφορτώνεται από σκουπίδια που καταλήγουν στις αποχετεύσεις. όμως, οι μηνιαίες συντηρήσεις δεν απευθύνονται μόνο σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μεγάλους οργανισμούς, αλλά και σε ιδιώτες ακόμα και σε μικρά σπίτια και διαμερίσματα. Καθαρίζοντας συχνά το δίκτυό σας, οι σωληνώσεις θα παραμένουν καθαρές και δε θα βουλώσουν ξανά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ αναλαμβάνει μηνιαίες συντηρήσεις και σας βοηθά να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις όπως διαρροές και σπασίματα σωληνώσεων. Όταν συντηρείτε τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση, απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό μηνιαίων πακέτων συντήρησης, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Εκτός από υπηρεσίες αποφράξεων, η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ παρέχει και υπηρεσίες άντλησης υδάτων. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε μια πλημμύρα ή γενικότερα την απότομη εισροή νερού σε κάποιον από τους χώρους σας, καθώς δεν διαθέτετε τα κατάλληλα μέσα.

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείτε συσσώρευση υδάτων σε υπόγειες κατοικίες και ημιυπόγεια κτίσματα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Πολλές φορές, η έλλειψη δέντρων, η κατηφορική κλίση μια περιοχής και οι έντονες βροχοπτώσεις, έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι, καταστρέφοντας τοίχους, έπιπλα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Συσσώρευση υδάτων όμως, μπορεί να προκληθεί και από σπάσιμο ή διαρροή κάποιου σωλήνα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, σας προτείνει να ελέγχετε συχνά τα δίκτυό σας και να φροντίζετε για τη σωστή του καθαριότητα. Επίσης, μην ξεχνάτε τα εξωτερικά σιφόνια και φρεάτια που χρειάζονται επίσης συχνό καθάρισμα.

Στην περίπτωση λοιπόν που θα χρειαστείτε την υπηρεσία άντλησης υδάτων, θα πρέπει να μας καλέσετε αμέσως ώστε ένα από τα έμπειρα συνεργεία μας να είναι κοντά σας γρήγορα και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη.

Γιατί να επιλέξετε τις αποφράξεις Παλαιό Φάληρο;

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές εταιρίες αποφράξεων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Αττικής. Τη στιγμή όμως που θα χρειαστείτε υπηρεσίες απόφραξης, θα πρέπει να είσαστε σίγουροι ότι θα διαλέξετε την κατάλληλη εταιρία που θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στις Αποφράξεις Αντωνίου, με τη χρόνια εμπειρία μας στο χώρο των αποφράξεων, σας εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες μας είναι αυτό που χρειάζεστε, καθώς είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Δείτε παρακάτω γιατί θα πρέπει να επιλέξετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

 • Διαθέτουμε εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο των αποφράξεων.
 • Βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα μετά τ τηλεφώνημά σας καθώς ο στόλος των αυτοκινήτων μας είναι πολυάριθμος και έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε το Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές.
 • Παρέχουμε ποικιλία υπηρεσιών καθώς εκτός από αποφράξεις, πραγματοποιούμε και αντλήσεις υδάτων, πλύσιμο στεγανών, διάγνωση αποχετευτικού δικτύου με κάμερα κ.ά.
 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις καθώς κρατάμε τις τιμές μας σταθερά χαμηλές αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας.
 • Είμαστε εξοπλισμένοι με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και μηχανήματα άντλησης υδάτων τελευταίας τεχνολογίας.
 • Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που αποτελείται από τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους από εμάς.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες βλάβες και περιστατικά καθημερινά. Από τους πελάτες μας, δεχόμαστε συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία μας καθώς επίσης μας καλούν και για να ζητήσουν συμβουλές για το αποχετευτικό τους δίκτυο.

Δεν έχουν όλοι όμως την ευκαιρία να μας μιλήσουν από κοντά και να μας θέσουν τα ερωτήματά τους. Για αυτό και εμείς στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ετοιμάσαμε μια λίστα με τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε και θα τις απαντήσουμε για εσάς.

 1. Πόσο κοστίζει η απόφραξη;
 2. Γιατί βουλώνει η λεκάνη;
 3. Τι πρέπει να κάνω για να μη βουλώνει ο νεροχύτης;
 4. Πως θα καταλάβω ότι υπάρχει διαρροή στο αποχετευτικό μου δίκτυο;

Πόσο κοστίζει η απόφραξη; – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, κρατάμε τις τιμές μας πάντα χαμηλές. Η πιο οικονομική μας υπηρεσία είναι η απόφραξη νιπτήρα και κοστίζει 20 ευρώ. Τις τιμές για κάθε μας υπηρεσία μπορείτε να τις βρείτε στην αρχή της ιστοσελίδας μας για τις Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Σημειώστε πως οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαφέρουν από δίκτυο σε δίκτυο, καθώς το κάθε δίκτυο έχει διαφορετικές ανάγκες. Συνεπώς, σε παλαιότερα κτήρια μπορεί να υπάρχει ανάγκη πρόσθετων υπηρεσιών καθώς μπορεί να υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στο δίκτυο. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το αποχετευτικό σας δίκτυο και θα συζητήσουν μαζί σας για τις επιλογές αποκατάστασης της βλάβης.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις τιμές μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη; – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Η λεκάνη της τουαλέτας πολλές φορές αντιμετωπίζεται ως ο σκουπιδοτενεκές του σπιτιού ή της επιχείρησης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνετε, καθώς τα αντικείμενα που καταλήγουν στην αποχέτευση μπορούν να βλάψουν σε μεγάλο βαθμό τις σωληνώσεις. Ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν εκτός από φράξιμο, διαρροές και σπασίματα λόγω πίεσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην απορρίπτουν προϊόντα στις τουαλέτες. Διάφορα χαρτιά, πλαστικά, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, πάνες, υγρά μαντηλάκια και άλλα αντικείμενα, δεν έχουν θέση στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Επίσης καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε συχνούς καθαρισμούς του αποχετευτικού σας δικτύου. Έτσι θα αποφύγετε μεγάλες ζημιές και το δίκτυό σας θα λειτουργεί άψογα. Καθαρίζετε πάντα καλά και με τα σωστά καθαριστικά προϊόντα την τουαλέτα  σας.

Σε περίπτωση που η τουαλέτα σας βουλώσει, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σας συνιστά να μην επέμβετε με εργαλεία στο δίκτυο. Μπορείτε να κλείσετε την παροχή του νερού για να μην υπερχειλίσει η τουαλέτα και να προσπαθήσετε να διορθώσετε τη βλάβη με μη επεμβατικούς τρόπους.

Εάν η φραγή επιμένει ή εάν η τουαλέτα σας φράζει συχνά ενώ κάνετε σωστή χρήση καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε μια αποφρακτική εταιρία και να αφήσετε τους ειδικούς να επέμβουν στο δίκτυο. Είναι πιθανόν το πρόβλημα να βρίσκεται σε ολόκληρο το δίκτυο και να χρειάζεται καθαρισμό.

Τι πρέπει να κάνω για να μη βουλώνει ο νεροχύτης; – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Μια από τις πιο συχνές απορίες των πελατών μας, αφορά το φράξιμο του νεροχύτη. Οι αποχετεύσεις των νιπτήρων αποτελούν την πιο συχνή περίπτωση φραγής τόσο σε σπίτια όσο και σε επιχειρήσεις. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ερχόμαστε συνέχεια αντιμέτωποι με βουλωμένους νιπτήρες και συνήθως αυτό που φταίει είναι η απόρριψη αντικειμένων σε αυτούς.

Για να μη βουλώσει ξανά ο νιπτήρας σας, θα πρέπει να είσαστε σίγουροι ότι ολόκληρο το δίκτυο των σωληνώσεών σας είναι καθαρό. Μπορεί κάτι να βρίσκεται στο βάθος του δικτύου και να εμποδίζει το νερό από το να ρέει φυσιολογικά στις σωληνώσεις σας. Καθαρισμός του δικτύου μπορεί να πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες στις αποφράξεις.

Αφού λοιπόν βεβαιωθείτε ότι το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι καθαρό, καλό θα ήταν να αποφεύγετε να απορρίπτεται προϊόντα στους νιπτήρες. Αυτά περιλαμβάνον τρίχες, υπολείμματα φαγητού, λάδια, χαρτιά, μικρά κομμάτια πλαστικού κλπ.

Μια δεύτερη λύση είναι να εγκαταστήσετε μικρά φίλτρα στις αποχετεύσεις του νεροχύτη. Θα εμποδίζουν τα τρόφιμα από το να καταλήξουν στις σωληνώσεις σας και με τον καιρό να συσσωρευτούν και να δημιουργήσουν μάζες που θα εμποδίζουν τη ροή του νερού και ο νεροχύτης σας θα παραμείνει καθαρός.

Τέλος μια γενικότερη συμβουλή, θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε χημικά αποφρακτικά που βρίσκετε στο εμπόριο διότι μπορούν να προκαλέσουν φθορές στις σωληνώσεις σας. Μπορεί να φαίνονται αποτελεσματικά στις αποφράξεις, αλλά με πολλές τους χρήσεις θα δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές και θα διαβρώσουν το δίκτυό σας.

Πως θα καταλάβω ότι υπάρχει διαρροή στο αποχετευτικό μου δίκτυο; – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Τέλος, μια ακόμα ερώτηση που δεχόμαστε συχνά, είναι εάν υπάρχει η δυνατότητα να προλάβετε μια βλάβη αναγνωρίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά στο δίκτυό σας. Λοιπόν ναι, υπάρχει τρόπος για να καταλάβετε εάν το δίκτυό σας έχει διαρροή ή ρωγμή στις σωληνώσεις του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Αρχικά, οι λογαριασμοί του νερού μπορούν να σας δώσουν πολλές πληροφορίες. Σημειώνετε τον αριθμό του ποσού που πληρώνετε κάθε μήνα. Εάν παρατηρήσετε ότι οτο ποσό αυτό ξαφνικά είναι αυξημένο χωρίς να έχετε αυξήσει τη χρήση νερού, τότε πιθανό είναι κάποιος σωλήνας να «χάνει» νερό.

Έπειτα, ψάξτε συχνά σημεία που μπορεί να έχει δημιουργηθεί υγρασία. Συνήθως το μπάνιο και τα υπόγεια δωμάτια εμφανίζουν σημάδια υγρασίας και μούχλας, αλλά εάν δείτε σημάδια για παράδειγμα στο πάτωμα κάτω από ένα χαλί ή στον τοίχο του σαλονιού, αυτό είναι ύποπτο. Η καταστροφή του νερού έχει σίγουρα προκληθεί από διαρροή ή ρωγμή.

Τέλος, διάφοροι ήχοι που θυμίζουν τρεχούμενο νερό και προέρχονται από τους σωλήνες, επισημαίνουν ότι υπάρχει κάποιο κενό στις σωληνώσεις σας και μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερες ζημιές. Μια μικρή διαρροή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη για εσάς καθώς προκαλεί εύκολα μια πλημμύρα. Για να αποφύγετε αυτήν την καταστροφή, κλείστε την παροχή του νερού και καλέστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι δίπλα σας για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – Επικοινωνία


Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, είμαστε δίπλα σας συνεχώς καθώς το συνεργείο μας λειτουργεί όλη την ημέρα και καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας αποφράξεις Αντωνίου. Καλέστε μας για να προγραμματίσετε κάποια απόφραξη ή απλώς για να συμβουλευτείτε τους ειδικούς και να τους κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είμαστε πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών. Η εταιρία μας πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button