ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ με την μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει στις αποφράξεις Αθήνα εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες σε ολόκληρη την Αττική. Για περίπου τρεις δεκαετίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τα πιο σύγχρονα μέσα. Η ποιότητα στις αποφράξεις  παραμένει υψηλή ενώ παράλληλα οι τιμές βρίσκονται σταθερά σε χαμηλά επίπεδα. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι δύο χαρακτηριστικά της δουλειάς μας που μας καθιστούν σταθερά εδώ και χρόνια στις προτιμήσεις των πελατών.

Εάν έχετε παρατηρήσει βουλωμένους νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες ή σιφώνια τότε μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή του 24ωρου. Το προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας άμεσα και οικονομικά για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι ειδικότητά μας για αυτό καλέστε μας στο Παλαιό Φάληρο σε ολόκληρη την Αττική.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή είναι πιθανόν να βουλώσει ο νεροχύτης σας. Η πιο συχνή αιτία για ένα βουλωμένο νεροχύτη είναι ο συνδυασμός από τρίχες και τροφές που διαμορφώνονται σε μία μικρή μάζα και παρεμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό.

Σε ανάλογες περιπτώσεις καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση χημικών καθαριστικών τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν φθορές στις σωληνώσεις και γενικότερα στο δίκτυο. Για αυτό το λόγο, προκειμένου να ξενοιάσετε από το βουλωμένο νεροχύτη αλλά και να μην προκαλέσετε επιπλέον φθορές μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα συνεργείο αποφράξεων που αναλαμβάνει  αποφράξεις κοντά στο Παλαιό Φάληρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία είναι οι ειδικές κάμερες που επιβλέπουν το εσωτερικό των σωληνώσεων με τεράστια ακρίβεια. Πολλές φορές σε μια βλάβη που θα συμβεί στο δίκτυο είναι δύσκολο να εντοπιστεί το ακριβές σημείο. Έτσι, για τη διάγνωση της βλάβης μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κάμερες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με λιγότερο κόπο και φυσικά κόστος επισκευής.

Σε ανάλογες περιπτώσεις αποφεύγουμε τα σκαψίματα και ο χώρος παραμένεις καθαρός χωρίς επιπλέον μπελάδες. Για αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο με χρήση κάμερας μπορείτε να καλέσετε την αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για σίγουρη επιτυχία!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares