ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με εμπειρία 30 τουλάχιστον χρόνων στο χώρο και κάθε φορά υπό την εποπτεία μας πραγματοποιούνται άμεσα και υπεύθυνα όλες οι αποφράξεις.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου στο Πέραμα έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών μας. έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονα μηχανήματα αποφράξεων αποχετεύσεων και σας εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα και οικονομικές αποφράξεις. Την ίδια στιγμή, πραγματοποιούμε αποφράξεις και καθαρισμό των αγωγών από κάθε αντικείμενο όπως χώμα, λίπη και ρίζες, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της υδροβολής.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας το Πέραμα, τις γύρω περιοχές, αλλά και όλη την Αθήνα. Τα πιεστικά μηχανήματα της εταιρίας μας, είναι σύγχρονα και διαθέτουν λάστιχα μισής και 1 ίντσας.

Ο στόλος μας έχει επίσης και βυτιοφόρα, τα οποία επιστρατεύονται για κάθε άντληση ή καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση νερού από διαρροές και πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες διάγνωσης, με τις οποίες πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν συμβάλει, ώστε η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, να είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – Υπηρεσίες αποφράξεων 


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Πέραμα παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Αποφράξεις αποχετεύσεων – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει φράξει το δίκτυο των σωληνώσεων του οικήματός ή του επαγγελματικού σας χώρου;Διαθέτοντας πολυετή τεχνογνωσία, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ έρχονται στο χώρο σας και αναλαμβάνουν αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Παρέχουμε κάθε είδους αποφράξεις όπως αποφράξεις νιπτήρα, λεκάνης τουαλέτας, κάθετη απόφραξη σε διαμερίσματα, πλύσιμο στεγανών και άλλες υπηρεσίες. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ.

Συγκεκριμένα στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ αναλαμβάνουμε τις παρακάτω υπηρεσίες στο Πέραμα και τις γύρω περιοχές:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πέραμα– 210.42.21.626
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πέραμα– 210.42.21.626
 • Απόφραξη Υδρορροής Πέραμα– 210.42.21.626
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πέραμα– 210.42.21.626
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Πέραμα– 210.42.21.626
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πέραμα– 210.42.21.626
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πέραμα – 210.42.21.626
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πέραμα– 210.42.21.626

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΕΡΑΜΑ

Διάγνωση με κάμερα Πέραμα – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, αντιμετωπίζει κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας στους πελάτες της οριστική λύση. Χρησιμοποιούμε ειδικές κάμερες με τις οποίες εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Οι διαγνωστικές κάμερες μας βοηθούν να ανακαλύψουμε όχι μόνο σε ποιο σημείο βρίσκεται η βλάβη, αλλά και τι την έχει προκαλέσει. Για παράδειγμα ένα φράξιμο μπορεί να οφείλεται σε χώμα, ρίζες δέντρου που εισέβαλαν στις σωληνώσεις, λίπη και μάζες φαγητού κλπ. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ με την κάμερα δεν κάνουμε υποθέσεις για το τι έχει προκαλέσει τη βλάβη, είμαστε σίγουροι και σας δίνουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Εντοπίζουμε ρωγμές, φράξιμο, σπάσιμο και διαρροή σε λίγα μόλις λεπτά και σε κάθε δίκτυο αποχέτευσης, αφού η κάμερα είναι εύκαμπτη και εισχωρεί ακόμα και στα πιο περίπλοκα δίκτυα. Έτσι, επιδιορθώνουμε τη βλάβη χωρίς σκάψιμο και χωρίς να προκληθεί η παραμικρή αναστάτωση στο χώρο σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα της εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων – Αποφράξεις Πέραμα

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι ορισμένες δυσάρεστες οσμές προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης σας; Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, αναλαμβάνει να  καθαρίσει το αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας σας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είτε είσαστε ιδιοκτήτης επιχείρησης είτε ιδιώτης, είμαστε σίγουροι πως η υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης της αποχέτευσης θα σας ωφελήσει. Πολλές φορές, δεν μπορείτε να ελέγξετε εάν οι πελάτες ή τα μέλη της οικογένειάς σας στην περίπτωση ιδιώτη, κάνουν σωστή χρήση του δικτύου, με αποτέλεσμα αυτό να βουλώνει συχνά και να χρειάζεστε απόφραξη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ σας συνιστά να ξεκινήσετε τα προγράμματα μηνιαίου καθαρισμού της αποχέτευσης του επαγγελματικού χώρου και του σπιτιού σας, έτσι ώστε να μην έχετε την αγωνία ότι το δίκτυο σας θα βουλώσει ξανά. Με τη μηνιαία συντήρηση, απομακρύνετε το ενδεχόμενο μιας μεγάλης βλάβης στο δίκτυό σας, η οποία θα προκαλέσει αναστάτωση και θα σας κοστίζει ακριβά.

Εάν θέλετε κι εσείς να προγραμματίσετε μηνιαίες συντηρήσεις του αποχετευτικού σας δικτύου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε το συμβόλαιο που σας ταιριάζει. Καλέστε μας στα τηλέφωνα της εταιρίας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Υπηρεσία άντλησης υδάτων – Αποφράξεις Πέραμα

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ μπορεί να ανταποκριθεί όχι μόνο σε αποφράξεις αλλά και σε αντλήσεις υδάτων. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων στο Πέραμα και τις κοντινές περιοχές. Στην περίπτωση που πλημμυρίσει ο χώρος σας, θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό συνεργείο να αδειάσει το χώρο από τα περιττά νερά.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, παρατηρείτε μεγάλος αριθμός πλημμυρών σε υπόγεια σπίτια και καταστήματα. Πλημμύρες μπορεί να προκληθούν και λόγω κάποιας διαρροής ή σπάσιμο σωλήνα. Εάν οι πλημμύρες οφείλονται στα έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις και καταιγίδες) τότε ο μόνος τρόπος να προστατευτείτε είναι να φροντίζετε για τη σωστή καθαριότητα της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας σωστά το δίκτυό σας θα αποφύγετε μια μεγάλη ζημιά. Οι σωληνώσεις που διατηρούνται και καθαρίζονται σε τακτική βάση, επιτρέπουν στο περίσσιο νερό να ρέει μέσα τους και να μη μένει στάσιμο λιμνάζοντας σε βεράντες και εσωτερικά σιφόνια. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος απότομης εισροής νερού στο χώρο σας λόγω της βροχής. Επιπρόσθετα, με τις συχνές συντηρήσεις, οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, μπορούν να ελέγχουν προληπτικά και να εντοπίζουν κάθε προδιάθεση του δικτύου σας για βλάβες.

Τα λιμνάζοντα νερά μιας πλημμύρας που δημιουργήθηκε είτε λόγω φυσικών φαινομένων είτε λόγω διαρροής, μπορούν να προκαλέσουν ζημιές και να καταστρέψουν το χώρο και τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τους τρόπους συχνής συντήρησης της αποχέτευσης σας, επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ.

Γιατί να επιλέξετε την αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Πέραμα;

Είναι λογικό να δυσκολεύεστε να επιλέξετε αποφρακτική εταιρία όταν υπάρχουν πολλές εταιρίες αποφράξεων στην αγορά. Οι περισσότερες εταιρίες δε σας αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους με αποτέλεσμα να μη γνωρίζετε ποια να διαλέξετε για τις αποφράξεις του δικτύου σας.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε:

 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις. Δεν ανεβάζουμε τις τιμές μας, αντιθέτως τις διατηρούμε χαμηλά.
 • Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Μπορείτε να μας καλέσετε ακόμα και σε μέρες αργίας και εορτών και εμείς θα είμαστε στο χώρο σας σε λίγα λεπτά.
 • Εξυπηρετούμε αποφράξεις σε σπίτια, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, εταιρίες ακόμα και δημόσιους οργανισμούς.
 • Διαθέτουμε εμπειρία 30 χρόνων η οποία μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε επιτυχείς αποφράξεις ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.
 • Είμαστε εφοδιασμένοι με τεχνογνωσία και εκσυγχρονισμένα μηχανήματα αποφράξεων και άντλησης υδάτων. Ο στόλος των οχημάτων μας διαθέτει μηχανήματα και κάμερες διάγνωσης για κάθε είδους απόφραξης.
 • Βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα, συνήθως εντός μισής ώρας από τη στιγμή που θα μας καλέσετε.
 • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και αποτελείται από τεχνίτες άρτια εκπαιδευμένους, ικανούς να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία του δικτύου σας.
 • Την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό μας, επιβεβαιώνουν οι δεκάδες πελάτες μας στο Πέραμα και όλη την Αθήνα.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Πέραμα

Στα 30 χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο των αποφράξεων, δεχόμαστε καθημερινά ερωτήσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας, το κόστος μιας υπηρεσίας και την ανταπόκρισή μας. Μπορούμε να απαντάμε στις ερωτήσεις όσων επισκεπτόμαστε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αλλά δεν υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος.

Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και αποφασίσαμε να τις απαντήσουμε για εσάς. Δείτε παρακάτω τις συχνές ερωτήσεις της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ:

 1. Πόσο κοστίζει η απόφραξη;
 2. Σε πόση ώρα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. ΤΙ να κάνω για να μη βουλώνει η τουαλέτα;

Πόσο κοστίζει η απόφραξη; – Αποφράξεις Πέραμα

Στην εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με τις συνθήκες της κάθε εποχής. Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια, για αυτό και κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές και δεν προβαίνουμε σε αύξηση των τιμών μας. Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις στο Πέραμα και όλη την Αθήνα.

Η πιο οικονομική υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η απόφραξη νιπτήρα και στοιχίζει 20 ευρώ. Κάποιες φορές όμως, η τελική τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ζημιές και τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι ειδικοί τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν και θα συζητήσουν μαζί σας για τους τρόπους επίλυσης της βλάβης.

Μη διστάσετε να κάνετε τις ερωτήσεις σας στους τεχνικούς μας. Θα μας βοηθήσει αν γνωρίζουμε τυχόν παρόμοια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν με το δίκτυο της αποχέτευσης. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των υπηρεσιών μας, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας ή καλέστε στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ.

Σε πόση ώρα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Πέραμα

Όσον αφορά το χρόνο ανταπόκρισης μας, αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το πότε θα φτάσουμε στο χώρο σας εξαρτάται από το φόρτο εργασίας, τη σημαντικότητα της υπηρεσίας που χρειάζεστε, την ώρα που θα καλέσετε, την περιοχή που βρίσκεστε και φυσικά την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε όσο πιο άμεσα γίνεται σε κάθε σας κλήση και στις περισσότερες περιπτώσεις, είμαστε στο χώρο σας εντός μισής ώρας. Σε περιπτώσεις που απαιτείται άμεση παρέμβαση όπως πλημμύρες και διαρροές, βάζουμε προτεραιότητα την ασφάλειά σας και είμαστε στο χώρο σας άμεσα, καθώς μπορεί να κινδυνεύει η υγεία και η περιουσία σας.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε μαζί μας όταν έχετε ακόμα ενδείξεις, έτσι ώστε να προγραμματίσουμε την επίσκεψή μας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Τι να κάνω για να μη βουλώνει η τουαλέτα; – Αποφράξεις Πέραμα

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τουαλέτα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Από τη στιγμή που η λεκάνη της τουαλέτας σας βουλώνει, σημαίνει ότι κάτι υπάρχει στις σωληνώσεις και τις μπλοκάρει.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζετε την τουαλέτα σας ως κάδο απορριμάτων. Εάν πετάτε σε αυτήν χαρτιά, προϊόντα γυναικείας υγιεινής και άλλα αντικείμενα, τότε κάποια στιγμή θα βουλώσει. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η παλαιότητα του δικτύου σας. Τα σύγχρονα δίκτυα είναι πιο ανθεκτικά, όμως και αυτά χρειάζονται σωστή καθαριότητα.

Καθαρίζετε συχνά και σωστά τη λεκάνη της τουαλέτας και μην πετάτε τίποτα σε αυτήν. Επιπλέον, πραγματοποιήστε τακτικές συντηρήσεις από επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων. Έτσι το δίκτυο θα είναι καθαρό και δε θα φράξει ξανά εύκολα.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ για να μιλήσετε με τους ειδικούς και να προγραμματίσετε τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Αποφράξεις Πέραμα – Επικοινωνία

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ είμαστε δίπλα στους πελάτες μας συνεχώς. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Επειδή γνωρίζουμε ότι μια βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης μπορεί να συμβεί απρόοπτα, σας εξυπηρετούμε 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο.

Για αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με  το δίκτυό σας. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων – Αποφράξεις Πέραμα

Αποτελούμε μια εταιρία, η οποία είναι πρώτη στον Ελλαδικό των αποφράξεων αποχετεύσεων, στον καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών.  Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ, Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Πέραμα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button