ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου ανταποκρίνεται σε όλα τα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι αποφράξεις που πραγματοποιούμε γίνονται άμεσα και οικονομικά χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό με άριστα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την συντήρηση αποχετευτικού δικτύου και τον καθαρισμό των σωληνώσεων αποφεύγοντας έτσι τυχόν περαιτέρω ζημιές και φθορές. Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία και το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο για να αντιμετωπίσει κάθε είδους προβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης σας.

Η εταιρεία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας κάθε εύκολη και δύσκολη περίπτωση απόφραξης όχι μόνο στο Μοσχάτο αλλά και στις γύρω περιοχές.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Μοσχάτο

Πολλές φορές όταν το πρόβλημα στις σωληνώσεις διογκωθεί μπορεί το κόστος για την επισκευή να είναι αυξημένο. Σε αυτή την περίπτωση προκειμένου να αποφύγετε ανάλογες καταστάσεις καλό θα ήταν να καταφύγετε σε προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Με αυτή την τακτική θα διατηρήσετε τις σωληνώσεις σε μια σταθερά καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης, το έμπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ αναλαμβάνει το σωστό καθαρισμό αγωγών με τη χρήση πιεστικών μηχανημάτων. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αποφράξεις κοντά στο Μοσχάτο άμεσα και με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Επισκευή δικτύου αποχέτευσης με χρήση κάμερας- Αποφράξεις Μοσχάτο

Η συνεχής λειτουργία της αποχέτευσης και του μεγάλου όγκου λυμάτων που διοχετεύονται καθημερινά μπορεί να προκαλέσουν βλάβες ή ακόμη και ρωγμές στις σωληνώσεις σας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστεί στα αρχικά στάδια όπου δεν υπάρχουν ακόμη εμφανή σημάδια. Σε περιπτώσεις που η αποχέτευση βουλώσει τότε θα πρέπει άμεσα να καταφύγουμε σε απόφραξη.

Σε δύσκολες περιπτώσεις με αποφράξεις αποχετεύσεων όπου δεν είναι μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή η αιτία της βλάβης, οι ειδικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας μπορούν να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε το σημείο όπου έχει σπάσει ή καταστραφεί ο σωλήνας.

Με τη βοήθεια της κάμερας μπορούμε να φτάσουμε στα πιο βαθιά σημεία ενός αποχετευτικού δικτύου και να πραγματοποιήσουμε τις πιο δύσκολες αποφράξεις. Η διαγνωστική κάμερα μας δίνει εικόνα και βίντεο και έτσι μπορούμε να ξέρουμε τι έχει σταθεί εμπόδιο και βουλώνει την αποχέτευσή σας. Χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε και να δημιουργήσουμε αναστάτωση στο χώρο σας, επιδιορθώνουμε τη βλάβη και σας παραδίδουμε το χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης – Αποφράξεις Μοσχάτο

Η προληπτική συντήρηση και ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι κάτι που προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Οι πιο σημαντικές αιτίες για τις οποίες φράζουν οι σωληνώσεις είναι είτε λόγω έλλειψης συντήρησης είτε λόγω κακής χρήσης.

Με τον προληπτικό καθαρισμό και τη συντήρηση αποτρέπεται η συσσώρευση λίπους ή των αντικειμένων που δημιουργούν το πρόβλημα και έτσι το αποχετευτικό σύστημα λειτουργεί ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα συμβόλαια συντήρησης που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι σε μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ποιότητα του δικτύου.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ σας συνιστούν να ξεκινήσετε πρόγραμμα μηνιαίας συντήρησης ώστε να αποφύγετε μεγαλύτερα και πιο σοβαρά προβλήματα. Έχοντας το δίκτυό σας καθαρό θα είσαστε σίγουροι ότι δε θα έχετε προβλήματα ξανά με την αποχέτευσή σας. Επικοινωνήστε με την αποφρακτική εταιρία και προγραμματίστε τις συντηρήσεις που ταιριάζουν εσάς και το πρόγραμμά σας.

Απόφραξη νιπτήρα – Αποφράξεις Μοσχάτο

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ προσφέρουμε αποφράξεις κάθε είδους. Αποφράσσουμαι νιπτήρες, τουαλέτες, μπανιέρες και κάθε είδους αποχέτευση. Όταν ο νεροχύτης σας παρ όλες τις προσπάθειες που κάνετε με βεντούζες ή άλλα καθαριστικά συνεχίζει να αποστραγγίζει αργά ή ελάχιστα, τότε μάλλον χρειάζεστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό.

Ο νεροχύτης είναι ένα σημείο όπου καθημερινά συσσωρεύονται λίπη και τροφές με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτά να μετατρέπονται σε μία μάζα που προσκολλάται στα τοιχώματα των σωλήνων και συνεπώς  παρεμποδίζει η διέλευση του νερού.

Σίγουρα, μια τέτοια κατάσταση είναι ένα δυσάρεστο θέαμα που δυσχεραίνει τη καθημερινότητά ενώ  μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία μας. Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου έρχεται το χώρο σας με τα κατάλληλα εργαλεία για να αποφράξει το νεροχύτη και να σας απαλλάξει μια για πάντα από αυτό τον μπελά.

Αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Μοσχάτο

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ εκτός από υπηρεσίες απόφραξης προσφέρουμε και την υπηρεσία άντλησης υδάτων. Σε περίπτωση που εντοπίσετε λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας θα πρέπει να μας καλέσετε αμέσως για να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να λιμνάσουν νερά στο χώρο σας. Οι πιο κοινοί είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η παλαιότητα και η κακή συντήρηση της αποχέτεσής σας. Πολλές φορές κατά τους χειμερινούς μήνες το χιόνι, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι έντονες βροχοπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε πλημμύρα κυρίως σε υπόγειες κατοικίες και κτίρια.

Επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα καιρικά φαινόμενα, ας επικεντρωθούμε στη συντήρηση του δικτύου σας. Εάν το αποχετευτικό σας σύστημα είναι διατηρημένο σωστά, υπάρχει μειωμένος κίνδυνος διαρροής και ρωγμών στις σωληνώσεις σας. Άρα είναι μικρότερες και οι πιθανότητες μιας πλημμύρας. Φροντίστε να συντηρείτε σωστά και τακτικά το δίκτυό σας έτσι ώστε να αποφύγετε ζημιές που θα σας κοστίσουν ακριβά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ προσφέρουν πακέτα τακτικών συντηρήσεων της αποχέτευσης σας. Μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα που θέλετε να γίνεται η συντήρηση ανάμεσα σε μηνιαίο, τρίμηνο, εξάμηνο και ετήσιο καθαρισμό.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Μοσχάτο;

Στις μέρες μας υπάρχουν διάφορες εταιρίες οι οποίες πραγματοποιούν αποφράξεις. Γνωρίζουμε όμως πως δε θα διαλέγατε μια αποφρακτική εταιρία αν δεν ήσασταν σίγουροι για την αποτελεσματικότητά της. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ σας παρέχουμε με λεπτομέρεια τις περιγραφές των υπηρεσιών μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου στο Μοσχάτο, σας εγγυάται ότι είναι η κατάλληλη εταιρία για να αναλάβει τις αποφράξεις του σπιτιού και της εταιρίας σας. Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε:

 • Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο. Όποτε και να παρουσιαστεί μια βλάβη στο δίκτυό σας, καλέστε μας και σε λίγη ώρα θα είμαστε στο χώρο σας.
 • Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων. Η αποφράξεις Αντωνίου είναι παρούσα στο χώρο εδώ και 30 χρόνια πραγματοποιώντας επιτυχείς αποφράξεις.
 • Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες σε θέματα αποφράξεων και άντλησης υδάτων.
 • Διαθέτουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό για να φέρουμε εις πέρας κάθε απόφραξη και κάθε άντληση υδάτων, όσα εμπόδια και αν συναντήσουμε.
 • Ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε κάθε κλήση που δεχόμαστε, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας άμεσα την ίδια ημέρα.
 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις και τις λοιπές υπηρεσίες μας χωρίς να αυξάνουμε τις τιμές μας.
 • Ο στόλος των οχημάτων μας είναι πολυάριθμος. Το κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και μαζί με το προσωπικό μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε απόφραξη.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Μοσχάτο

Επειδή η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ βρίσκεται πολλά χρόνια στον τομέα των αποφράξεων, καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με μεγάλο αριθμό πελατών. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πελάτες αυτοί μας εκφράζουν τις απορίες τους αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αφού οι ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι κοινές, και επειδή δεν έχουμε πάντα την ευχέρεια να τις απαντήσουμε αναλυτικά, τις συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Τις συχνές ερωτήσεις θα απαντήσει η ομάδα των ειδικών στις αποφράξεις της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα κόστη τους συνεχίστε να διαβάζετε.

 1. Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη;
 2. Γιατί βουλώνει ο νιπτήρας;
 3. Πως μπορώ να καθαρίσω την αποχέτευσή μου;

Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη; – Αποφράξεις Μοσχάτο

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές και σε χαμηλό επίπεδο. Αναγνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια και για αυτόν τον λόγο δεν ανεβάζουμε ποτέ τις τιμές μας. Η πιο οικονομική υπηρεσία που διαθέτουμε είναι η απόφραξη νιπτήρα και κοστίζει 20 ευρώ.

Οι τεχνικοί της ομάδας μας στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι στη διάθεσή σας για κάθε σας ερώτηση. Θα επιδιορθώσουν τη βλάβη στο σύστημά σας άμεσα. Επιπλέον σε περίπτωση που θα βρουν κάποια μεγαλύτερη βλάβη θα σας ενημερώσουν για να βρείτε μαζί τον πιο ευνοϊκό τρόπο επίλυσης της βλάβης αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των υπηρεσιών μας, μπορείτε να κοιτάξετε στην αρχή της ιστοσελίδας αυτής ή διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπάλληλο στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Γιατί βουλώνει ο νιπτήρας; – Αποφράξεις Μοσχάτο

Μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση που δεχόμαστε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι «γιατί βουλώνει ο νιπτήρας;». Συνήθως αυτό που φταίει είναι η ρίψη αντικειμένων στους νιπτήρες, τα οποία αντικείμενα στη συνέχεια μπλοκάρουν τη φυσιολογική λειτουργία του νιπτήρα.

Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με το τι καταλήγει στο νιπτήρα της κουζίνας και του μπάνιου σας. Στην κουζίνα προσπαθήστε να μην πετάτε ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα είδη λίπους στο νεροχύτη. Με τον καιρό συσσωρεύονται και δημιουργούν μάζες οι οποίες τελικά φράζουν το σωλήνα της αποχέτευσης. Το ίδιο ισχύει και για υπολείμματα φαγητού και φρούτων και τα χαρτιά και μικρο-πλαστικά που μπορεί να καταλήξουν στο νεροχύτη σας.

Όσον αφορά το νιπτήρα του μπάνιου, αυτό που οδηγεί σε φράξιμο είναι οι τρίχες, τα υπολείμματα στερεού σαπουνιού και οδοντόκρεμας και άλλα κομμάτια πλαστικής συσκευασίας και χαρτιά. Οτιδήποτε πέφτει στην αποχέτευση είναι ένα υποψήφιο αντικείμενο για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του δικτύου.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ σας συνιστά να βάλετε μικρές σίτες για να συγκρατούν τα διάφορα αντικείμενα από το να καταλήγουν στο σύστημά σας. Διαφορετικά, θα πρέπει απλώς να είσαστε προσεκτικοί.

Πως μπορώ να καθαρίσω την αποχέτευσή μου; – Αποφράξεις Μοσχάτο

Όταν επιθυμείτε να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας ενδιάμεσα των επαγγελματικών συντηρήσεων που πραγματοποιεί η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ θα πρέπει να είσαστε αρκετά  προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να επέμβετε στις σωληνώσεις διότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε σοβαρό πρόβλημα.

Αρκεστείτε στα απλά καθαριστικά ή στα φυσικά καθαριστικά προϊόντα όπως η σόδα, το λεμόνι και το ξύδι. Μπορείτε να καθαρίσετε το σιφόνι του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξίδι αφού ξεβιδώσετε το καπάκι του σιφονιού. Έχετε επίσης την επιλογή να αφήσετε το ξίδι και τη σόδα όλο το βράδυ για να δράσουν. Το επόμενο πρωί ξεβγάλτε με ζεστό νερό και θα είναι έτοιμο.

Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνετε τις ενοχλητικές οσμές και τα αντικείμενα που μπλόκαραν τους αγωγούς σας. Εάν χρειάζεστε επαγγελματικό καθαρισμό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ βρίσκεται δίπλα σας και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Συμβουλές για σωστή καθαριότητα της αποχέτευσης – Αποφράξεις Μοσχάτο

Εάν πρόκειται να καθαρίσετε ή να αποφράξετε το νεροχύτη και τη λεκάνη της τουαλέτας σας, τουλάχιστον ας το κάνετε ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών της αποφρακτικής εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ.

Αρχικά, καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε σύρματα και άλλα εργαλεία για να αποφράξετε το δίκτυό σας. Με τα ακατάλληλα εργαλεία μπορεί να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που ήδη υπάρχει. Μπορείτε αντίθετα, να χρησιμοποιήσετε βεντούζα απόφραξης, η οποία δεν μπορεί να βλάψει με κάποιο τρόπο τη λεκάνη σας.

Μια δεύτερη συμβουλή από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ, θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε χημικά αποφρακτικά και καθαριστικά. Εκτός από το ότι είναι βλαβερά για το περιβάλλον, τα ζώα και την υγεία σας, είναι επικίνδυνα και για το δίκτυό σας. Προσπαθήστε να μειώσετε ακόμα και να εκμηδενίσετε τη συχνή τους χρήση, καθώς προκαλούν διάβρωση στις σωληνώσεις σας και οδηγούν σε διαρροές.

Τέλος, σύμμαχός σας στο καθάρισμα και την απόφραξη στο σπίτι, είναι υλικά που βρίσκονται ήδη στο σπίτι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λευκό ξίδι το οποίο είναι απολυμαντικό και ισχυρό στο καθάρισμα. Ιδιαίτερα εάν το συνδυάσετε με μαγειρική σόδα, μπορεί να αποφράξει ακόμα και τον πιο βουλωμένο νιπτήρα.

Αποφράξεις Μοσχάτο – Επικοινωνία

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ παραμένουμε κοντά στους πελάτες μας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Επειδή μια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, μη διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ερώτηση και απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ.

Περιοχές εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Μοσχάτο

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι πρωτοπόρος αποφρακτική εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών. Η εταιρία μας Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μοσχάτο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button