ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου ανταποκρίνεται σε όλα τα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι αποφράξεις που πραγματοποιούμε γίνονται άμεσα και οικονομικά χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό με άριστα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την συντήρηση αποχετευτικού δικτύου και τον καθαρισμό των σωληνώσεων αποφεύγοντας έτσι τυχόν ζημιές και φθορές. Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα στο σύστημα αποχέτευσης.

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου καλείται καθημερινά να φέρει εις πέρας κάθε εύκολη και δύσκολη περίπτωση απόφραξης στο Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Πολλές φορές όταν το πρόβλημα στις σωληνώσεις διογκωθεί μπορεί το κόστος για την επισκευή να είναι αυξημένο. Σε αυτή την περίπτωση προκειμένου να αποφύγετε ανάλογες καταστάσεις καλό θα ήταν να καταφύγετε σε προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Με αυτή την τακτική θα διατηρήσετε τις σωληνώσεις σε μια σταθερά καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης, το έμπειρο προσωπικό μας με τη χρήση πιεστικών μηχανημάτων αναλαμβάνει το σωστό καθαρισμό αγωγών. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αποφράξεις κοντά στο Μοσχάτο άμεσα και με τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Η συνεχής λειτουργία της αποχέτευσης και του μεγάλου όγκου λυμάτων που διοχετεύονται καθημερινά μπορεί να προκαλέσουν βλάβες ή ακόμη και σπασίματα στις σωληνώσεις. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστεί στα αρχικά στάδια όπου δεν υπάρχουν ακόμη εμφανή σημάδια. Σε περιπτώσεις που η αποχέτευση βουλώσει τότε θα πρέπει άμεσα να καταφύγουμε σε απόφραξη.

Σε δύσκολες περιπτώσεις με αποφράξεις αποχετεύσεων όπου δεν είναι μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή η αιτία της βλάβης, οι ειδικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας μπορούν να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε το σημείο όπου έχει σπάσει ή καταστραφεί ο σωλήνας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Η προληπτική συντήρηση και ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι κάτι που προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Οι πιο σημαντικές αιτίες για τις οποίες φράζουν οι σωληνώσεις είναι είτε λόγω έλλειψης συντήρησης είτε λόγω κακής χρήσης.

Με τον προληπτικό καθαρισμό και τη συντήρηση αποτρέπεται η συσσώρευση λίπους ή των αντικειμένων που δημιουργούν το πρόβλημα και έτσι το αποχετευτικό σύστημα λειτουργεί ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα συμβόλαια συντήρησης που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι σε μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ποιότητα του δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΟΣΧΑΤΟ

Όταν ο νεροχύτη σας παρ όλες τις προσπάθειες που κάνετε με βεντούζες ή άλλα καθαριστικά συνεχίζει να αποστραγγίζει αργά ή ελάχιστα, τότε μάλλον χρειάζεστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό. Ο νεροχύτης είναι ένα σημείο όπου καθημερινά συσσωρεύονται λίπη και τροφές με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτά να μετατρέπονται σε μία μάζα που προσκολλάται στα τοιχώματα των σωλήνων και συνεπώς να παρεμποδίζεται η διέλευση του νερού.

Σίγουρα, μια τέτοια κατάσταση είναι ένα δυσάρεστο θέαμα που δυσχεραίνει τη καθημερινότητά ενώ σίγουρα μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία μας. Η εταιρεία Αντωνίου έρχεται το χώρο σας με τα κατάλληλα εργαλεία για να αποφράξει το νεροχύτη και να σας απαλλάξει μια για πάντα από αυτό τον μπελά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μοσχάτο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares