ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Αντωνίου ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες με αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Κόσμο και σε ολόκληρη την Αττική. Η εμπειρία και η εξειδίκευση των τεχνικών μας  είναι τα βασικά στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης, σε φρεάτια, σιφώνια, νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, κάθε απόφραξη πραγματοποιείται υπό την ευθύνη του έμπειρου προσωπικού μας. Το συνεργείο μας με τα εκπαιδευμένα μέλη του και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, θα είναι κοντά σας δε κάθε σας πρόβλημα.

Τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούν να αποφράξουν και τα πιο δύσκολα σημεία καλύπτοντας έτσι όλες τις πιθανές περιπτώσεις. Καλέστε μας σε 24ωρη βάση και μέλη από το συνεργείο μας έρχονται άμεσα στο χώρο σας σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Ομολογουμένως, οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι ειδικότητά μας. Οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν αποτελεσματικές αποφράξεις εξαφανίζοντας όλες τις πιθανές οσμές που εκλύονται σε περιπτώσεις βουλωμένων σωληνώσεων. Έτσι, διασφαλίζουμε πως η αποχέτευση λειτουργεί ξανά ορθά, χωρίς να σας δυσκολεύει την καθημερινότητα.

Είτε η απόφραξη αφορά οικιακό είτε επαγγελματικό χώρο, ερχόμαστε άμεσα μαζί με όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία που θα δώσουν μια για πάντα λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί!

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας και απαλλαχθείτε από βουλωμένες σωληνώσεις και φρεάτια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Aποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του μπάνιου σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση φραγμένης αποχέτευσης, δημιουργούνται πολλά προβλήματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είτε στην επιχείρηση είτε στο σπίτι σας, μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και υπερχείλιση.

Ιδιαίτερα σε μια επιχείρηση ή κάποιον επαγγελματικό χώρο, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται μπορούν να αποτελέσουν αιτία κλεισίματος του χώρου αυτού.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους συνέπειες, καλέστε τους ειδικούς στις οικονομικές αποφράξεις, και αφήστε μας να χειριστούμε την κατάσταση όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και το Νέο Κόσμο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Διάγνωση φραγμένων σωληνώσεων με κάμερα

Για ακριβή εντοπισμό του προβλήματος στην αποχέτευση γίνεται έλεγχος με κάμερα με δυνατότητα καταγραφής. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού, μας βοηθά να έχουμε μια ακριβή εικόνα και αποτύπωση της κατάστασης στο εσωτερικό της αποχέτευσης που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε. Μια λανθασμένη διάγνωση για το τι ακριβώς προκαλεί το βούλωμα ή τις δυσάρεστες μυρωδιές μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη.

Με τη χρήση της κάμερας, το προσωπικό των Αποφράξεων Αντωνίου, μπορεί να διαπιστώσει σε ποιο σημείο εντοπίζεται το πρόβλημα, και σε λίγα βήματα να το λύσει. Γνωρίζοντας το ακριβές σημείο της φραγής, εξοικονομεί χρόνο στο συνεργείο, αλλά και σε εσάς.

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου μπορεί να κάνει την κατάλληλη διάγνωση ελέγχοντας όλο το μήκος των σωληνώσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Είτε το πρόβλημα είναι μικρό είτε μεγαλύτερο, δίνουμε την κατάλληλη προσοχή και βρίσκουμε τις λύσεις έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Συντήρηση αποχέτευσης

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο στο Νέο Κόσμο. Με τη μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης σας, συμβάλλετε στην προστασία των σωληνώσεων του δικτύου και προλαβαίνετε τυχόν ζημιές όπως μια πλημμύρα.

Εκτός από την προστασία της περιουσίας σας, με τις μηνιαίες συντηρήσεις, συμβάλλετε επίσης και στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής των σωληνώσεων στο δίκτυό σας. Καλέστε τις αποφράξεις Αντωνίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των μηνιαίων αποφράξεων.

Συμβουλές για συντήρηση αποχέτευσης

Για να είστε σίγουροι ότι η αποχέτευσή σας είναι καθαρή ενδιάμεσα από τις συντηρήσεις που πραγματοποιούνται από εμάς τους επαγγελματίες, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Μην πετάτε άσκοπα κάποια συγκεκριμένα προϊόντα στους νεροχύτες σας. Κάποια από τα απορρίμματα που δημιουργούν προβλήματα στους νεροχύτες σας είναι τα τσόφλια των αυγών, οι φλούδες από φρούτα και λαχανικά, διάφορα κομμάτια από συσκευασίες φαγητού, χαρτιά και λάδια.

Ιδιαίτερα το λάδι δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στις σωληνώσεις αλλά και στο περιβάλλον. Αναφορικά με τις σωληνώσεις, συσσωρεύει τα λίπη και δημιουργεί κομμάτια που παροδικά θα οδηγήσουν σε ένα βουλωμένο νεροχύτη.

Απολυμαίνετε συχνά τους νεροχύτες και τις αποχετεύσεις σας για να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών. Καθαρίζετε και ξεπλένετε πάντα τους νεροχύτες από τυχόν υπολείμματα φαγητού, γιατί εκτός από τους μικροοργανισμούς που θα αναπτυχθούν, μπορούν επίσης  να αποτελέσουν εστία ζωυφίων.

Εάν στο μπάνιο σας βρίσκεται και το πλυντήριο ρούχων. τότε το σιφόνι του μπάνιου θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά. Τα υπολείμματα του αφρόλουτρου, του σαπουνιού, της οδοντόκρεμας και των απορρυπαντικών του πλυντηρίου συσσωρεύονται στο σιφόνι με αποτέλεσμα είτε να βουλώσει είτε να παράγει δυσάρεστες οσμές.Εκτός από τις οσμές, είναι πιθανό να προσελκύσει διάφορα έντομα τα οποία θα αναπαραχθούν μέσα στο σιφόνι, δημιουργώντας μετά ένα πρόβλημα παραπάνω.

Σε περίπτωση όμως που ανεξάρτητα από τις συμβουλές μας, δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και ανάμεσα στις καθιερωμένες αποφράξεις, είμαστε στη διάθεσή σας.  Η εταιρία αποφράξεις Αντωνίου είναι διαθέσιμη για την αντιμετώπιση βουλωμένων σιφονιών στο μπάνιο σας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  Επικοινωνία

Φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας κάθε ώρα και μέρα, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τη μέρα και την ώρα, καθώς αναγνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την αποχέτευσή σας μπορούν να καταλήξουν σε καταστροφές και μεγάλες ζημιές.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στις Αποφράξεις Αντωνίου για οποιαδήποτε ερώτηση και διευκρίνηση χρειάζεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Νέο Κόσμο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button