ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες με αποφράξεις αποχετεύσεων στο Νέο Κόσμο και σε ολόκληρη την Αττική. Η εμπειρία και η εξειδίκευση των τεχνικών μας  είναι τα βασικά στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρής ή μεγάλης έκτασης, σε φρεάτια, σιφώνια, νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούν να αποφράξουν και τα πιο δύσκολα σημεία καλύπτοντας έτσι όλες τις πιθανές περιπτώσεις. Καλέστε μας σε 24ωρη βάση και μέλη από το συνεργείο μας έρχονται άμεσα στο χώρο σας σε ολόκλήρο το λεκανοπέδιο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Ομολογουμένως, οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι ειδικότητά μας. Οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν αποτελεσματικές αποφράξεις εξαφανίζοντας όλες τις πιθανές οσμές που εκλύονται σε περιπτώσεις βουλωμένων σωληνώσεων. Έτσι, διασφαλίζουμε πως η αποχέτευση λειτουργεί ξανά ορθά, χωρίς να σας δυσκολεύει την καθημερινότητα.

Είτε η απόφραξη αφορά οικιακό είτε επαγγελματικό χώρο, ερχόμαστε άμεσα μαζί με όλα τα μηχανήματα και τα εργαλέια που θα δώσουν μια για πάντα λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Στιγμιότυπο από τη διάρκεια απόφραξης με 2 αυτοκίνητα Mercedes Vito επί της οδού Φράντζη στο Νέο Κόσμο.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Για ακριβή εντοπισμό του προβλήματος στην αποχέτευση γίνεται έλεγχος με κάμερα με δυνατότητα καταγραφής. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού μας βοηθά να έχουμε μια ακριβή εικόνα και αποτύπωση της καταάστασης στο εσωτερικό της αποχέτευσης που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε. Μια λανθασμένη διάγνωση για το τι ακριβώς προκαλεί το βούλωμα ή τις δυσάρεστες μυρωδιές μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη.

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου μπορεί να κάνει την κατάλληλη διάγνωση ελέγχοντας όλο το μήκος των σωληνώσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο στο Νέο Κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Νέο Κόσμο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares