ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων σε ιδιώτες και δημόσιους οργανισμούς. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη εργασία που μας ζητηθεί. Εκτός από αποφράξεις αναλαμβάνουμε και μηνιαία συμβόλαια στη Νέα Ιωνία αλλά και ολόκληρη την Αττική.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας ξεχωρίζουν γι αυτό άλλωστε είμαστε σταθερά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις Νέα Πεντέλη σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη με 24ωρη εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα εργαλεία εκτελούμε τις απαιτούμενες εργασίες για την επισκευή των σωληνώσεων του δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Εκτός από την επισκευή σε περιπτώσεις βλάβης στο σύστημα των σωληνώσεων, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση αποχετεύσεων προκειμένου να προλάβουμε φραξίματα που μπορεί να συμβούν ξαφνικά. Οι συντηρήσεις περιλαμβάνουν καθαρισμό με πιεστικό μηχάνημα σε μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση ανάλογα με τις απαιτήσεις του δικτύου.

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου πραγματοποιεί τακτική συντήρηση προκειμένου να γλιτώσετε επιπρόσθετα έξοδα σε περιπτώσεις φραξίματος των σωληνώσεων. Ένα τέτοιο συμβόλαιο μπορεί να σας γλιτώσει από μπελάδες όπως μια ξαφνική υπερχείλιση ενώ με αυτό τον τρόπο διατηρείται η υγιεινή και η καθαριότητα της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ένα πιθανό πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Σε τέτοιες περιπτώσεις η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου διαθέτει τα μέσα για να σας απαλλάξει οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις στην Αθήνα με απόλυτη αξιοπιστία και συνέπεια και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εδώ και τρεις δεκαετίες βρισκόμαστε στο χώρο των αποφράξεων παρέχοντας υπηρεσίες σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους οργανισμούς. Εάν έχετε παρατηρήσει πως το νερό δεν εισέρχεται εντός των σωληνώσεων με ευκολία αλλά παραμένει στην επιφάνεια δημιουργώντας μια μικρή λίμνη τότε θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε σε ειδικούς πριν το πρόβλημα επεκταθεί και η επισκευή του γίνει περισσότερο δαπανηρή.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Ένα από τα πιο γνωστά υδραυλικά προβλήματα που μπορείτε να εντοπίσετε στο σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι η βουλωμένη αποχέτευση. Τα νερά σε τέτοιες περιπτώσεις απορροφώνται με δυσκολία ενώ αναδύεται και δυσάρεστη μυρωδιά. Οι κυριότερες αιτίες είναι η συσσώρευση μικροαντικειμένων στο εσωτερικό το σωληνώσεων που παρεμποδίζουν τη διέλευση του νερού.

Οι τρίχες, οι τροφές, το χαρτί τουαλέτας αλλά και τα μικροαντικείμενα είναι οι συνήθεις ύποπτοι σε τέτοιες περιπτώσεις.  Οι ειδικοί των αποφράξεων διαθέτουν τα εργαλεία και τα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό μιας βουλωμένης αποχέτευσης στη Νέα Πεντέλη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Καλύπτουμε κάθε περιοχή της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, ενδεικτικά:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button