ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Νίκαια 24 Ώρες

Μετά από τρεις δεκαετίες στο χώρο των αποφράξεων η εταιρεία ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ συνδυάζοντας τα νέα τεχνολογικά μέσα και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων, απολυμάνσεων, απεντομώσεων, άντλησης υδάτων και πολλά ακόμη με αξιοπιστία και σεβασμό.

Από το 1988 μέχρι και σήμερα η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ παραμένει πρωτοπόρος στις αποφράξεις στην περιοχή της Νίκαιας αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε οι πρώτοι που καλείτε όταν έρχεστε αντιμέτωποι με τα διάφορα αποχετευτικά προβλήματα στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι οι αποφράξεις Νίκαια.

Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Νίκαια Αντωνίου βρίσκεται δίπλα σας προτείνοντας πάντα την πιο αξιόλογη και οικονομική λύση για την περίπτωσή σας. Για εμάς πρωταρχικό ρόλο παίζει η ικανοποίηση του πελάτη για αυτό πάντα επιδιώκουμε φιλικές συνεργασίες. Η εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση που διαθέτουμε σας επιτρέπει να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή για τις πιο γρήγορες και οικονομικές αποφράξεις στη Νίκαια.

Αποφράξεις Νίκαια υπηρεσίες αποφράξεων

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι μια εργασία στην οικία ή την επιχείρησή σας που δεν μπορείτε να αποφύγετε . Με την ολοκληρωμένη απόφραξη θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα αφού δεν θα ταλαιπωρείστε πλέον από έντονες οσμές και υπερχειλίσεις.

Οι δυσλειτουργίες στα υδραυλικά είναι κάτι που μπορεί να σας δυσκολέψει την καθημερινότητα γι αυτό η συμβολή των ειδικών είναι απαραίτητη. Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες αποφράξεις σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά στη Νίκαια τις τελευταίες δεκαετίες.

Αποφράξεις Νίκαια γιατί χρειαζόμαστε αποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Τις περισσότερες φορές η κακή χρήση του υδραυλικού δικτύου των αποχετεύσεων και η αμέλεια μας, μας οδηγεί στην δύσκολη θέση να ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα βουλωμένο αποχετευτικό δίκτυο. Οι τρίχες που διαφεύγουν στα σιφώνια, τα διάφορα υπολείμματα από το φαγητό αλλά και διάφορα φύλα, ξύλα ή άλλα μικροαντικείμενα έχουν ως αποτέλεσμα να φράζουν οι σωληνώσεις.

Το φράξιμο των σωληνώσεων του δικτύου σας μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες βλάβες όπως πλημμύρες και διαρροές, ακόμα και το σπάσιμο ενός σωλήνα αποχέτευσης. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι από τα παραπάνω, κινδυνεύει η υγεία καθώς και η περιουσία σας, αφού μια πλημμύρα είναι ικανή να καταστρέψει μέρη του σπιτιού και προσωπικά σας αντικείμενα.

Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Βουλωμένα φρεάτια Νίκαια

Τα βουλωμένα φρεάτια οφείλονται κυρίως σε συσσωρευμένα φύλλα, λάσπη ακόμη και σκουπίδια. Πολλές φορές μάλιστα, μια κακή κατασκευή μπορεί να είναι η κύρια αιτία του κακού. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε υπερχείλιση και να αναδυθεί δυσάρεστη μυρωδιά από το σημείο. Για την απόφραξη του φρεατίου απαιτούνται οι ειδικοί που διαθέτουν τις γνώσεις αλλά και τα ανάλογα εργαλεία για να το επισκευάσουν.

Έτσι, το συνεργείο αποφράξεων Αντωνίου της εταιρείας στη Νίκαια μας αναλαμβάνει να απομακρύνει οποιοδήποτε αντικείμενο προκαλεί τη βλάβη και συνεπώς να επιλύσει το πρόβλημα χωρίς επιπλέον φθορές.

Αποφράξεις Νίκαια διάγνωση με κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Χρησιμοποιώντας κάμερα στις αποφράξεις Νίκαια, μπορούμε να εντοπίσουμε το ακριβές σημείο της βλάβης όπου και να βρίσκεται. Η υπερσύγχρονη κάμερα που διαθέτει δυνατότητα καταγραφής, μας βοηθάει να επέμβουμε άμεσα στο σημείο που υπάρχει διαρροή ή σπάσιμο, όσο περίπλοκο και να είναι το δίκτυο των σωληνώσεών σας.

Έτσι ολοκληρώνουμε την επισκευή σε λιγότερο χρόνο, παραδίδοντας το χώρο σας καθαρό και απαλλαγμένο από κάθε πρόβλημα σχετικό με την αποχέτευση. Στις ΑΠΟΦΡΆΞΕΙ Σ ΝΊΚΑΙΑ, σας εγγυόμαστε μια γρήγορη επισκευή, με οριστική λύση στο πρόβλημά σας και χαμηλό κόστος.

Αποφράξεις Νίκαια τι κερδίζω με τη συντήρηση αποχέτευσης

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που βουλώσει κάποιο φρεάτιο ή αποχέτευση, δημιουργούνται άμεσα πολλά προβλήματα. Αυτό συμβαίνει είτε πρόκειται για κάποια επιχείρηση είτε για σπίτι ή διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας. Ο χώρος σας λερώνει, γεμίζει με νερά και άσχημες οσμές. Με την εμφάνιση των πρώτων προβλημάτων καλέστε τις αποφράξεις Νίκαια Αντωνίου και θα είμαστε κοντά σας σε λίγα λεπτά.

Προτιμήστε να ξεκινήσετε τη μηνιαία συντήρηση, ή και γενικότερα την τακτική συντήρηση των σωληνώσεών σας, καλώντας τις αποφράξεις Νίκαια και κλείνοντας το κατάλληλο πακέτο συντήρησης για εσάς και την επιχείρησή σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η εταιρία μας αποφράξεις Νίκαια σας προσφέρει την τεχνογνωσία της αναφορικά με τις μηνιαίες συντηρήσεις. Επωφεληθείτε από τις μηνιαίες συντηρήσεις από τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ και κερδίστε έναν ετήσιο δωρεάν καθαρισμό της αποχέτευσής σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αποφράξεις Νίκαια

Βρισκόμαστε στον επαγγελματικό χώρο των αποφράξεων και της άντλησης υδάτων, για αυτό και είμαστε η κατάλληλη εταιρία για να προτιμήσετε σε περίπτωση βλάβης του συστήματός σας. Είμαστε επίσης δίπλα σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία προκύψει σχετικά με τις αποφράξεις στην περιοχή της Νίκαιας.

Παρακάτω οι ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ θα απαντήσουν σε κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες μας:

 1. Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στη Νίκαια;
 2. Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται απόφραξη στη Νίκαια;
 3. Τι να προσέχω για να μη βουλώσει η αποχέτευσή μου;
 4. Πως καθαρίζω σωστά την αποχέτευση;

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη στις αποφράξεις Νίκαια;

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στις ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ είναι αρκετά οικονομικές, καθώς ξεκινάνε από 20€. Βέβαια το τελικό κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των βουλωμένων σωληνώσεων και αποχετεύσεων.

Το μέγεθος της ζημιάς μπορεί να παίξει επίσης ρόλο στα χρήματα που θα χρειαστεί να πληρώσετε στο τέλος της επισκευής. Οι έμπειροι τεχνικοί του προσωπικού των αποφράξεων Αντωνίου, θα εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς και θα σας εξηγήσουν αναλυτικά τα κόστη της επιδιόρθωσης.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε τα προγράμματα των μηνιαίων συντηρήσεων που προσφέρονται από την εταιρία μα. Εάν όμως προτιμάτε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα συντηρήσεων της αποχέτευσής σας, μπορούμε να το συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς στο αντίστοιχο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κόστη της εταιρίας ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται απόφραξη σύμφωνα με τις αποφράξεις Νίκαια;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κάποιοι από αυτούς είναι η παλαιότητα του κτηρίου σας, η χρήση των υδραυλικών και η φροντίδα για την καθαριότητα της αποχέτευσής σας.

Όταν αναφερόμαστε σε ένα κτήριο παλαιότερης κατασκευής, τότε τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν ενδέχεται να είναι περισσότερα από ένα πιο σύγχρονο κτήριο. Τα συστήματα σωληνώσεων που είναι εγκατεστημένα σε παλιά κτήρια εμφανίζουν διαρροές και σπασίματα πιο συχνά.

Μπορείτε να προστατεύσετε τις σωληνώσεις σας με πιο συχνές αποφράξεις, για παράδειγμα μηνιαίες ή ανά εξάμηνο, έτσι ώστε να αποφύγετε μεγάλες ζημιές. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για παλιές σωληνώσεις σε επιχειρήσεις, τότε μπορεί να χρειαστείτε απόφραξη ανά τρίμηνο ή και κάθε μήνα.

Συνεπώς, εάν διαθέτετε επιχείρηση με πολύ μεγάλο αριθμό προσωπικού ή κατάστημα στο χώρο της εστίασης, οι αποφράξεις Νίκαια σας προτείνουν συχνότερες αποφράξεις. Όταν αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, η συχνότητα χρήσης των υδραυλικών και των αποχετεύσεων, καθώς και η απροσεξία των πελατών μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες βλάβες.

Η κουζίνα και τα αποχωρητήρια των επιχειρήσεων, αποτελούν τις πιο συχνές περιπτώσεις φραγμένων σωληνώσεων, αφού γίνεται ρίψη χαρτιών και άλλων υλικών στις αποχετεύσεις.

Για το οικιακό περιβάλλον και με την κατάλληλη φροντίδα, οι ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ προτείνουν ετήσιες αποφράξεις. Κατά τους καλοκαιρινιούς μήνες συσσωρεύεται ποσότητα φύλλων, νερού από πλύσιμο της βεράντας και διάφορες ακαθαρσίες στα εξωτερικά σας σιφόνια. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην βουλώσουν διότι τα προβλήματα θα παρουσιαστούν αργότερα.

Τι να προσέχω για να μη βουλώσει η αποχέτευσή μου σύμφωνα με τις αποφράξεις Νίκαια;

Υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές που είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε έτσι ώστε να μη βουλώνει η αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Αρχικά, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί καθαρισμός της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρισής σας από επαγγελματίες, όπως οι ειδικοί, ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ. Μετά τον καθαρισμό θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα απορρίμματα σας. Και τι εννοούμε με αυτό:

Αποφύγετε να πετάτε χαρτιά, υγρά μαντηλάκια, γυναικεία και μωρουδιακά προϊόντα υγιεινής στη λεκάνη της τουαλέτας. Είναι ο νούμερο ένα λόγος που σταδιακά δημιουργεί φράξιμο στην αποχέτευση της τουαλέτας σας. Άλλα αντικείμενα όπως γόπες διάφορα πλαστικά και τρίχες είναι επίσης συχνή αιτία προβλημάτων στο δίκτυο της τουαλέτας.

Στο νεροχύτη της κουζίνας δεν θα πρέπει να καταλήγουν φλούδες από λαχανικά ή φρούτα, χαρτιά, γόπες, τριμμένα φρούτα ή κομμάτια αυτών, συσκευασίες τροφίμων κλπ. Ένα άλλο υλικό που φαίνεται ακίνδυνο αλλά στην πραγματικότητα δημιουργεί πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις είναι το λάδι. Το ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και όλα τα λάδια, συσσωρεύονται στο σιφόνι και τις σωληνώσεις και κατακρατούν λίπη και άλλα υπολείμματα μπλοκάροντας έτσι το νεροχύτη σας.

Πως καθαρίζω σωστά την αποχέτευση σύμφωνα με τις αποφράξεις Νίκαια;

Σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι κάτι που συχνά ξεχνάτε να κάνετε. Το θυμάστε όταν είναι πλέον ήδη αργά και έχει παρουσιαστεί φράξιμο σωλήνα ή έντονες οσμές. Οι  ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ, ως ειδικοί στις αποφράξεις, θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό της αποχέτευσης.

Πρώτα από όλα, να κάνουμε σαφές ότι τα χημικά καθαριστικά και αποφρακτικά του εμπορίου είναι τα πλέον απαγορευτικά προϊόντα για τον καθαρισμό των αποχετεύσεών σας. Εκτός από τις συνέπειες που δημιουργούν στο περιβάλλον, εσάς και τα ζώα, μπορούν να καταστρέψουν τις σωληνώσεις σας. Με τη συχνή χρήση τέτοιων προϊόντων, οι σωλήνες μπορούν να διαβρωθούν και έτσι να υπάρξει διαρροή στο χώρο σας.

Αντίθετα, μειώστε δραστικά τη χρήση τέτοιων υλικών και προτιμήστε φυσικά καθαριστικά. Δοκιμάστε να φτιάξετε μόνοι σας (DIY) καθαριστικά από βασικά υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Οι περισσότερες συνταγές καθαριστικών περιέχουν λευκό ξύδι, μαγειρική σόδα και λεμόνι.

Για τον καθαρισμό του νεροχύτη: διαλύστε μια κούπα λευκό ξίδι και μισή κούπα σόδα σε μισό λίτρο νερό.  Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι με στόμιο σπρέι και ψεκάστε με αυτό τους νεροχύτες. Το ίδιο μείγμα μπορείτε να το τρέξετε στην αποχέτευση του νεροχύτη ακολουθώντας με καυτό νερό για να εξαλείψετε τα λίπη και τις βρομιές των σωληνώσεων.

Γιατί να επιλέξετε τις αποφράξεις Νίκαια

Η εταιρία αποφράξεων Αντωνίου, δραστηριοποιείται στη Νίκαια αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα και την Αττική τα τελευταία 30 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στο χώρο αυτό, μας καθιστά την κατάλληλη ομάδα επαγγελματιών για τις αποφράξεις και τις αντλήσεις υδάτων στη Νίκαια.

Γιατί να επιλέξετε τις ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ:

 • Άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις σας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα είμαστε στο χώρο σας για να λύσουμε τα προβλήματα της αποχέτευσής σας.
 • Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας 24 ώρες το 24ωρο και καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 • Σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και κάμερες διάγνωσης από το συνεργείο ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ.
 • Έμπειρο προσωπικό και τεχνικοί που ασχολούνται μόνο με αποφράξεις.
 • Μηνιαίοι καθαρισμοί φρεατίων και αποχετεύσεων από τις ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ.
 • Εξυπηρέτηση ιδιωτών σε σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρίες, όπως και δημόσιους οργανισμούς.
 • Ελκυστικές,προσιτές και χαμηλές τιμές σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Αντλήσεις υδάτων αποφράξεις Νίκαια

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αρκετές πλημμύρες λόγω διάφορων έντονων καιρικών συνθηκών. Οι συνεχόμενες μπόρες σε συνδυασμό με δυνατούς ανέμους και τις καταιγίδες, μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ζημιές στο σπίτι και την επιχείρησή σας.

Αυτά τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται όταν επίσης οι αποχετεύσεις, τα φρεάτια, τα εξωτερικά και εσωτερικά σιφόνια των κτηρίων είναι κακο-συντηρημένα ή έχουν να καθαριστούν πολύ καιρό. Όταν τα τρεχούμενα νερά λόγω μιας καταιγίδας δεν μπορούν να απορρογηθούν από τα φρεάτια και υπερχειλίζουν τότε μπορεί να κινδυνεύσει το σπίτι σας.

Οι ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ αναλαμβάνουν την άντληση υδάτων από φρεάτια, αποχετεύσεις ή λημνάζοντα νερά, προλαβαίνοντας έτσι μια επικείμενη καταστροφή. Είτε σαν ένα μέτρο πρόληψης είτε μετά από υπερχείληση και πλημμύρα, η εταιρία μας είναι δίπλα σας για να αντήσει τις μεγάλες ποσότητες νερού και να επαναφέρει το χώρο σας στην κανονική του μορφή.

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ αφού αντλήσει τα νερά από το χώρο σας, αναλαμβάνει επίσης τον καθαρισμό μούχλας που μπορεί να έχει δημιουργηθεί εκεί, ιδιαίτερα εάν τα νερά βρίσκονται εκεί για μέρες. Η μούχλα τρέφεται από την υγρασία και μπορεί να δημιουργηθεί ανεξάρτητα από μια πλημμύρα.

Η μούχλα μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από μια διαρροή στις σωληνώσεις σας ή απλώς επειδή ο χώρος σας δεν αερίζεται αρκετά. Είναι βλαβερή για την υγεία σας διότι προκαλέι αναπνευστικά προβλήματα και χαλάει την ποιότητα του αέρα, συνεπώς και της ζωής σας. Υπάρχει περίπτωση να καταστρέψει ακόμα και ρούχα, έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές καθώς αναπτύσσεται γρήγορα.

Για να προστετεύσετε το χωρο και την περιουσία σας από την απότομη και ξαφνική εισροή υδάτων, φροντίστε να καθαρίζετε συχνά τα σιφόνια και τις αποχετεύσεις σας έτσι ώστε τα νερά να μπορούν να ρέουν στις σωληνώσεις και να μη συσσωρεύονται σε περίπτωση έντονων καιρικών συνθηκών.

Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό αποχετεύσεων, την άντήση υδάτων, τα κόστη και τα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αποφράξεις Νίκαια επικοινωνία

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΊΚΑΙΑ βρίσκεται υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε σχετικά με το δίκτυο των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, καλέστε μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε συμβουλές για προσωρινή βελτίωση του δικτύου σας.

Η εταιρία αποφράξεις Νίκαια Αντωνίου θα έρθει γρήγορα στο χώρο σας ανεξάρτητα την τρέχουσα ώρα και μέρα, ακόμα και στις αργίες, διότι αναγνωρίζουμε τις επιπτώσεις μιας βλάβης στο σύστημα της αποχέτευσης.

Αποφράξεις Νίκαια περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Νίκαια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button