ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Ηλιούπολη Αντωνίου αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Ηλιούπολη.

 • Αποφράξεις φρεατίων Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Απόφραξη νεροχύτη Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Απόφραξη υδρορροής Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Καθαρισμός φρεατίων Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα – 210 99 69 169
 • Μηνιαίες συντηρήσεις Ηλιούπολη – 210 99 69 169
 • Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία Ηλιούπολη – 210 99 69 169

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 100% εγγύηση ικανοποίησης στις αποφράξεις

Στην Αποφράξεις Ηλιούπολης παρέχουμε εγγύηση ικανοποίησης ή επιστροφής των χρημάτων σας για όλες τις εργασίες αποφράξεων στον χώρο σας, στην κατοικία σας ή στο γραφείο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Ηλιούπολη παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Γιατί χρειάζεστε συντήρηση δικτύου αποχέτευσης στην Ηλιούπολη;

Έχει παρατηρηθεί ότι το αποχετευτικό δίκτυο της Ηλιούπολη είναι επιβαρυμένο λόγω της μεγάλης δόμησης αλλά και του επικλινούς εδάφους. Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους δήμους της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ η συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης αποσκοπεί στην καλή και ασφαλή του λειτουργία χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ειδικά σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων χειμώνα και καλοκαίρι.

Επειδή όμως την συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης είναι αδύνατον να την αναλάβει ο κρατικός μηχανισμός με αποτελεσματικότητα, είναι πιο σωστό να υπάρχει και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Έτσι θα πρέπει να δράτε προνοητικά και να κάνετε συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ή και δύο φορές τον χρόνο όταν το δίκτυο αποχέτευσης είναι επιβαρυμένο.

Αποφράξεις Ηλιούπολη Απολυμάνσεις


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Μηνιαίες Συντηρήσεις

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Ηλιούπολη Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Ηλιούπολη αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button