ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Κηφισιά.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων και πάντα υπό την εποπτεία μας, πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα, ρίζες και ότι άλλο μπλοκάρει τους αγωγούς με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε άντληση, καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση νερού από πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Αποφράξεις Κηφισιά – Υπηρεσίες αποφράξεων


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Κηφισιά παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων, αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς αποχετεύσεων, μηνιαίες συντηρήσεις αποχέτευσης, πλύσιμο στεγανών, διάγνωση αποχετευτικού δικτύου με κάμερα και πολλά άλλα. Για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αποχετευτικό σας δίκτυο; Μήπως έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και την Κηφισιά.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε στην Κηφισιά;

Το όνομα της η Κηφισιά το πήρε από τον αρχαίο ποταμό Κηφισό και ήταν μία από τις 12 πόλεις της Αθήνας. Βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα βόρεια του Αμαρουσίου και 10 χιλιόμετρα νότια του Αγίου Στεφάνου.

Οικισμοί και συνοικίες της Κηφισιάς είναι η Νέα Κηφισιά, το Κεφαλάρι, η Πολιτεία, ο Κοκκιναράς, το Στροφίλι. Αργότερα κάποιες συνοικίες της Κηφισιάς έγιναν ανεξάρτητες κοινότητες και δήμοι, όπως η Νέα Ερυθραία μαζί το Καστρί και το Μορτερό, καθώς και η Εκάλη.

Καλύπτουμε όλες τς παραπάνω περιοχές με μια σας κλήση. Εάν δεν είσαστε σίγουροι για τις ενδεικτικές περιοχές κάλυψης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, μπορείτε να κοιτάξετε το τέλος της ιστοσελίδας μας.

Έλεγχος με κάμερα – Αποφράξεις Κηφισιά

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ αντιμετωπίζει κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών διαγνωστικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Χρησιμοποιώντας τις κάμερες, μπορούμε να επέμβουμε σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου. Όσο βαθιά και να βρίσκεται η βλάβη, η κάμερα μπορεί να την εντοπίσει χάρη στο εύκαμπτό της σώμα. Διαθέτει επίσης λειτουργία καταγραφής εικόνας και βίντεο και έτσι κάνει ακόμα πιο εύκολη την παρέμβασή μας. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε τι ακριβώς μπλοκάρει το σωλήνα σας, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μέσα σε λίγη ώρα.

Ως αποτέλεσμα θα έχουμε μια γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης, χωρίς να σκάψουμε και χωρίς να λερώσουμε τους χώρους σας. Σας παραδίδουμε το μπάνιο και την κουζίνα σας άμεσα και οι χώροι σας είναι έτοιμοι για χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα μπορείτε να καλέσετε στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Συντήρηση Αποχετεύσεων – Αποφράξεις Κηφισιά

Εάν έχετε την υποψία ότι άσχημες οσμές προέρχονται από την αποχέτευσή σας τότε πιθανόν να υπάρχει κάτι που μπλοκάρει τις σωληνώσεις σας. Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Για να είσαστε σίγουροι ότι το δίκτυο της αποχέτευσης στο σπίτι και την επιχείρηση είναι καθαρό και δε θα μπλοκάρει εύκολα, πρέπει να το συντηρείτε συχνά. Ένα καλά συντηρημένο δίκτυο δεν βουλώνει και δεν εμφανίζει βλάβες διότι δεν συσσωρεύονται ακαθαρσίες και σκουπίδια στα τοιχώματα των σωληνώσεών του.

Προγραμματίστε κι εσείς τη μηνιαία συντήρηση του δικτύου σας και θα δείτε αμέσως τη διαφορά. Το νερό δε θα λιμνάζει στη μανιέρα και τους νιπτήρες, δε θα έχετε δυσάρεστες οσμές στα σιφόνια σας και η τουαλέτα σας θα λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ σας εγγυάται ότι συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Κηφισιά

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ εκτός από αποφράξεις προσφέρουμε και άλλες υπηρεσίες, στις οποίες συγκαταλέγονται και οι αντλήσεις υδάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις πλημμύρας ή διαρροής και σπασίματος κάποιου σωλήνα.

Έχουμε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, παρατηρούνται πολλές πλημμύρες σε υπόγεια σπίτια ή καταστήματα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτό συμβαίνει είτε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, καταιγίδες, βροχοπτώσεις που διαρκούν πολλές μέρες) είτε λόγω της κακής συντήρησης και της παλαιότητας των σωληνώσεων.

Ιδιαίτερα σε περιοχές που είναι κατηφορικές και δεν έχουν δέντρα και φυτά για να απορροφηθεί το περίσσιο νερό της βροχής, το νερό καταλήγει στα σπίτια και τα καταστήματα προκαλώντας ζημιές. Στην περίπτωση που μας καλέσετε για άντληση υδάτων, αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό μούχλας από τα σημεία που έχουν προσβληθεί.

Αφού τα καιρικά φαινόμενα είναι απρόβλεπτα, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αποφύγετε πλημμύρες. Μπορείτε όμως να φροντίσετε για τον σωστό καθαρισμό του δικτύου σας έτσι ώστε να αποφύγετε πλημμύρες που οφείλονται σε φραγμένα σιφόνια και φρεάτια.

Προγραμματίστε λοιπόν ετήσιο ή εξάμηνο καθαρισμό της αποχέτευσης σας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ για να είσαστε σίγουροι ότι δε θα προκαλέσετε περισσότερα προβλήματα στο δίκτυό σας.

Γιατί να επιλέξετε τις αποφράξεις Κηφισιά;

Στην αγορά υπάρχουν πλέον διάφορες εταιρίες που αναλαμβάνουν αποφράξεις. Για να επιλέξετε την αποφρακτική εταιρία που θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να έχετε στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της παροχής υπηρεσιών της.

Συνήθως όταν προκύψει βλάβη δεν είσαστε σε θέση να επιλέξετε μια αποφρακτική εταιρία καθώς ο χρόνος κυλά και χρειάζεστε άμεση επιδιόρθωση. Για αυτό το λόγο, η εταιρία μας  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, σας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε για την καθαριότητα της αποχέτευσής σας.

 • Εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια.
 • Διαθεσιμότητα 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο με ένα σας τηλεφώνημα.
 • Άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις σας, βρισκόμαστε στο χώρο σας σε λίγα λεπτά για να επιδιορθώσουμε κάθε βλάβη.
 • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που αποτελείται από τεχνικούς, ειδικούς στις αποφράξεις.
 • Στόλος οχημάτων τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα απόφραξης και άντλησης υδάτων τελευταίας τεχνολογίας.
 • Καλύπτουμε βλάβες σε σπίτια, επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρίες ακόμα και δημόσιους οργανισμούς.
 • Χαμηλές τιμές σταθερά χωρίς αυξήσεις, καθώς αναγνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια.
 • Ευρύ πελατολόγιο στο Γαλάτσι αλλά και σε όλη την Αθήνα.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Κηφισιά

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ δεχόμαστε συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε, το κόστος κάποιας υπηρεσίας ή γενικότερα ερωτήσεις που αφορούν τον καθαρισμό και τη φροντίδα του δικτύου σας. Επειδή τις ερωτήσεις αυτές μπορεί να θέλατε να μας τις θέσετε και εσείς, συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές και θα τις απαντήσουμε στη συνέχεια.

 1. Πόσο στοιχίζει η απόφραξη;
 2. Τι πρέπει να κάνω για να μη βουλώνει ο νεροχύτης;
 3. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;

Πόσο στοιχίζει η απόφραξη; – Αποφράξεις Κηφισιά

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ η πιο οικονομική απόφραξη κοστίζει 20 ευρώ. Οι τιμές μας είναι σταθερές και δεν αλλάζουν διότι κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας. Μπορείτε να βρείτε τις τιμές μας στην αρχή αυτής της ιστοσελίδας και εάν έχετε κάποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας.

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα βρεθεί στο χώρο σας άμεσα και θα ελέγξει το σημείο που είναι φραγμένο. Σε περίπτωση που η βλάβη είναι μεγαλύτερη από ότι υπολογίζατε, οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας για την καλύτερη αποκατάσταση της βλάβης.

Μη διστάσετε να τους κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το νιπτήρα, τη λεκάνη ή τη μπανιέρα που εμφάνισε το πρόβλημα. Θα χαρούμε να σας λύσουμε τις απορίες σας.

Τι πρέπει να κάνω για να μη βουλώνει ο νεροχύτης; – Αποφράξεις Κηφισιά

Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας είναι «τι πρέπει να κάνω για να μη βουλώνει ο νεροχύτης;». Η εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ σας έχει τις απαντήσεις για να αποφύγετε το φράξιμο του νεροχύτη σας.

Πρώτον, δε θα πρέπει να απορρίπτεται αντικείμενα στους νεροχύτες σας. Ήδη από τα αντικείμενα που καταλήγουν στο νεροχύτη, είναι αρκετά εύκολο να βουλώσει η αποχέτευση σας. Τα αντικείμενα αυτά είναι υπολείμματα φαγητού και φρούτων, λάδια και λίπη, χαρτιά, κομμάτια σελοφάν ή αλουμινόχαρτου και πολλά άλλα.

Εάν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα προϊόντα αυτά από το να καταλήγουν στην αποχέτευση, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο στο σιφόνι του κάθε νιπτήρα και στη μπανιέρα. Το φίλτρο θα εμποδίσει οποιοδήποτε αντικείμενο από το να καταλήξει στην αποχέτευσή σας. Το φίλτρο θα πρέπει απλώς να το αδειάζεται στα σκουπίδια και να το ξεπλένετε.

Μια άλλη κίνηση που θα πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίζετε συχνά και σωστά τους νιπτήρες σας. Είτε με φυσικά προϊόντα που βρίσκονται στην κουζίνα σας είτε με απορρυπαντικά, μπορείτε να καθαρίζετε τους νιπτήρες σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Σύμμαχός σας στο καθάρισμα της αποχέτευσης είναι το νερό. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να απομακρύνετε υπολείμματα φαγητού, τρίχες και άλλα μικρά αντικείμενα από την αποχέτευσή σας.

Τέλος, οι αποφράξεις Αντωνίου σας συστήνουν ότι δε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αντικείμενα για να επέμβετε στο δίκτυο σας και θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση αποφρακτικών του εμπορίου. Τα κοινά αποφρακτικά είναι τοξικά και βλαβερά όχι μόνο για τη φύση και τα ζώα αλλά και για την αποχέτευσή σας. Είναι διαβρωτικά και με τη συχνή χρήση θα καταστρέψουν τις σωληνώσεις σας.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Κηφισιά

Όσον αφορά το χρόνο ανταπόκρισης εξαρτάται από την ημέρα και την περιοχή που βρίσκεστε. Συνήθως βρισκόμαστε στο χώρο σας σε λιγότερο από μισή ώρα. Διαθέτουμε στόλο οχημάτων τα οποία είναι εξοπλισμένα με αποφρακτικά μηχανήματα και μηχανήματα άντλησης υδάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρή βλάβη που χρειάζεται άμεση ανταπόκριση όπως για παράδειγμα μια διαρροή ή εάν χρειάζεστε την υπηρεσία άντλησης υδάτων καλέστε και ενημερώστε μας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ θα είναι κοντά σας όσο πιο άμεσα μπορεί για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Η αποφρακτική μας εταιρία σας συνιστά να μας καλέσετε αμέσως εάν έχετε υποψία διαρροής ή φραγής. Όσο πιο σύντομα μας καλέσετε τόσο πιο άμεσα θα μπορέσουμε να έρθουμε και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη σας. Όταν καθυστερείτε μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλες και ακριβές βλάβες.

Αποφράξεις Κηφισιά – Επικοινωνία


Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ παραμένουμε πάντα δίπλα σας. Εάν παρουσιαστεί κάποια βλάβη στο δίκτυό σας επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε για να προγραμματίσετε απόφραξη, να ξεκινήσετε το πρόγραμμα των μηνιαίων συντηρήσεων ή απλά για να μας θέσετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων – Αποφράξεις Κηφισιά

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Κηφισιά αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button