ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! 

Είναι γεγονός πως ένας βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης στο χώρο σας είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό αμέσως μόλις εντοπιστεί η βλάβη να κληθούν οι ειδικοί προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα βρίσκοντας ακριβώς την αιτία που το προκαλεί.

Οι αποφράξεις είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να γίνει στοχευμένη αντιμετώπιση του προβλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου με το σύγχρονο στόλο, τα αποφρακτικά μηχανήματα και τα πιεστικά που διαθέτει μπορεί να πραγματοποιήσει αποφράξεις μικρής ή μεγάλης έκτασης σε ολόκληρη την Αττική.

Η άρτια εκπαίδευση, η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Οι επαγγελματίες του προσωπικού μας αναλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από αποφρακτικές εργασίες σε σε οικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους οργανισμούς. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Προκειμένου οι αποφράξεις στην Αθήνα να πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία, η χρήση ειδικών καμερών διάγνωσης είναι απαραίτητη. Η χρήση της κάμερας είναι αρκετά σημαντική αφού σε πρώτη φάση μπορούμε να βρούμε το σημείο όπου έχει φράξει εύκολα και γρήγορα. Ανακαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την αιτία του προβλήματος μπορούμε να επικεντρωθούμε στην επισκευή του χωρίς να χρειάζονται επιπλέον σκαψίματα και ταλαιπωρία για τον εντοπισμού του σημείου της βλάβης.

Διαθέτοντας το πλέον έμπειρο προσωπικό στις αποφράξεις αποχετεύσεων μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Το αποχετευτικό σύστημα προκειμένου να λειτουργεί ορθά χωρίς προβλήματα χρειάζεται μια τακτική συντήρηση. Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου αναλαμβάνει συμβόλαια συντήρησης της αποχέτευσης προκειμένου να μην υπάρξει ξαφνικό φράξιμο ή οσμές που θα παρεμποδίζει τη λειτουργία του.

Τα συμβόλαια γίνονται μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η συχνότητα εξαρτάται κυρίως από την παλαιότητα, τη χρήση και την κατασκευή του δικτύου. Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης;

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares