ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η εταιρία μας Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου παράλληλα με τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει όπως απόφραξη μπανιέρας, λεκάνης κλπ αναλαμβάνει επίσης και την  απόφραξη του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Έπειτα από τα 30 χρόνια εμπειρίας έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε ένα πακέτο υψηλής ποιότητας, ταχύτητας και αξιοπιστίας για την καλύτερη ικανοποίηση του καταναλωτή μας.

Η δυσλειτουργία τώρα του νεροχύτη της κουζίνας, οφείλεται κυρίως στην μεγάλη συγκέντρωση λίπους, διότι σ’αυτό το μέρος καταλήγουν είτε υπολείμματα τροφών είτε ποσότητες σαπουνιού κλπ. Η υγιεινή του χώρου είναι πολύ σημαντική είτε από άποψη υγείας, είτε από άποψη  δυσάρεστων οσμών που προκαλούνται  στο χώρο. Το ξεβούλωμα των νεροχυτών είναι ένα  καθημερινό πρόβλημα που συναντάμε στην δουλειά μας, διότι ο νεροχύτης είναι ένας εξοπλισμός που χρησιμοποιείται καθημερινά από ένα σπίτι.

Συνήθως οι ουσίες που προκαλούν την φραγή σωληνώσεων είναι από την συσσώρευση των λιπών, λιπαντικών, σαπουνιών και το λάδι. Οι ουσίες αυτές αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και τελικά προκαλούν την απόφραξη., προκαλώντας την αργή αποστράγγιση και μια αποκρουστική μυρωδιά. Μεγάλη έμφαση έχουμε δώσει ως εταιρία στην συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, φυσικά για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πολύ άρτια εκπαιδευμένοι σε κάθε εργασία που θα αναλάβουν. Ερχόμαστε στην ιδιοκτησία σας και επιλύουμε το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά.

Λειτουργούμε με το πιο έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό και είμαστε περήφανοι για την αφοσιωμένη ομάδα μας στις αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας και αποφράξεις παντός τύπου.

Καλέστε μας σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το σύστημα του σπιτιού σας, του επαγγελματικού σας χώρου, της επιχείρησης σας, ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις σας να τρέχουν ομαλά

Προσφέρουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο υποστήριξη σε όλες τις περιοχές της Αττική.

Δείτε και άλλες υπηρεσίες από τις αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button