ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αναλαμβάνει αποφράξεις εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της στο Γαλάτσι αλλά και σε κάθε περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής για περισσότερα από 30 χρόνια στην σειρά.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και πάντα υπό την εποπτεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, έχουν καταστήσει την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Δεν αλλάζουμε τις τιμές των αποφράξεων μας όπως όλοι οι άλλοι. Η Αποφράξεις Γαλάτσι είναι η δική σας εταιρεία αποφράξεων.

Απόφραξη νιπτήρα – Αποφράξεις Γαλάτσι

Μήπως ο λόγος για τον οποίο βρεθήκατε στην σελίδα μας είναι γιατί αναζητάτε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία αποφράξεων ο οποίος θα είναι σε θέση να σας δώσει την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον βουλωμένο νιπτήρα στο σπίτι σας στο Γαλάτσι;

Ή μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις φραγμένες αποχετεύσεις; Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στον τομέα τον αποφράξεων το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει την λύση άμεσα και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Γαλάτσι – Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Γαλάτσι παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες αποφράξεων σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γαλάτσι

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημα της αποχέτευση σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου; Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων, αποφράξεων πλυσίματος στεγανών και πολλές άλλες.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και προσφέρουμε αποφράξεις αποχετεύσεων,αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καθαρισμούς αγωγών και άλλες υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όχι μόνο το Γαλάτσι, αλλά και όλη την Αθήνα.

Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα – Αποφράξεις Γαλάτσι

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ  αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας σας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών διαγνωστικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει σταματήσει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο που θα επέμβουμε.

Έτσι δε δημιουργούμε αναστάτωση και βρωμιά στο χώρο σας, καθώς δε χρειάζεται να σκάψουμε για να επιδιορθώσουμε τη βλάβη. Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δίκτυο σωληνώσεων διότι είναι εύκαμπτη και μπορεί να φτάσει και στα πιο δύσκολα σημεία. Με τη βοήθεια της κάμερας και της εικόνας που μας προβάλλει γίνεται εύκολα η αποκατάσταση της βλάβης και η απόφραξη.

Εάν έχετε απορίες και χρειάζεστε διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε όλες τις ώρες της ημέρας με την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ.

Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων – Αποφράξεις Γαλάτσι

Έχετε την υποψία οσμών που έρχονται από το σύστημα της αποχέτευσης; Η αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είναι σίγουρο, πως αν κάποια στιγμή παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποχέτευσή σας, γνωρίζετε καλά την αναστάτωση που προκαλεί το σπάσιμο, η διαρροή ή απλούστερα ακόμα και το φράξιμο ενός σωλήνα. Η πιο απλή συνέπεια είναι να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο του μπάνιου ή της κουζίνας και η πιο δύσκολη να πλημμυρίσει ο χώρος σας.

Επειδή κανένας δε θέλει να βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ σας προτείνει να ξεκινήσετε μηνιαίες συντηρήσεις στο δίκτυό σας. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, θα αποφύγετε οποιαδήποτε βλάβη οφείλεται στη συσσώρευση υπολειμμάτων φαγητού και άλλων προϊόντων.

Τέλος, με τη συχνή συντήρηση στα φρεάτια και στο σύστημα αποχέτευσης σας, απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο όπως για παράδειγμα μια υπερχείλιση και μια πλημμύρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μηνιαίες συντηρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ.

Αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Γαλάτσι

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ μπορεί να είναι αποφρακτική εταιρία, αλλά προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών στις οποίες περιλαμβάνεται και η άντληση υδάτων. Στη δυσάρεστη περίπτωση που θα συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα νερού στο χώρο σας μπορείτε να μας καλέσετε για να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων και να αποκαταστήσουμε τη βλάβη που την προκάλεσε.

Συνήθως πλημμύρες παρατηρούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είτε λόγω φυσικών καιρικών φαινομένων, είτε λόγω κακής κατασκευής και συντήρησης ενός δικτύου. Δυστυχώς για τα καιρικά φαινόμενα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μπορούμε όμως να προστατεύσουμε το δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Συντηρώντας συχνά τις σωληνώσεις του δικτύου σας θα αποφύγετε μια μεγαλύτερη καταστροφή στο χώρο σας.

Ενημερωθείτε για τα μηνιαία προγράμματα καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και ξεχάστε μια και καλή τα προβλήματα της αποχέτευσης. Κρατώντας το δίκτυό σας καθαρό δεν προκύπτουν μεγαλύτερα προβλήματα και ζημιές στα υδραυλικά σας.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Γαλάτσι

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ εξυπηρετούμε πολλούς πελάτες καθημερινά. Πολλές φορές δεχόμαστε ερωτήσεις σχετικά με το κόστος μιας υπηρεσίας, την ανταπόκρισή μας και γενικότερα για τις υπηρεσίες απόφραξης. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις πιο συνηθισμένες από αυτές τις ερωτήσεις και θα τις απαντήσουμε παρακάτω.

 1. Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. Πως θα καταλάβω αν υπάρχει βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης;

Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη στις Αποφράξεις Γαλάτσι;

Στην αποφρακτική μας εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ κατανοούμε τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση σε όλες τις οικογένειες. Για αυτό το λόγο διατηρούμε τις τιμές μας σταθερά χαμηλές χωρίς καμία αύξηση. Η πιο οικονομική υπηρεσία μας είναι η απόφραξη νιπτήρα και κοστίζει 20 ευρώ.

Αφού μας καλέσετε, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας και θα εκτιμήσουν το τελικό κόστος που εσείς θα πληρώσετε. Η εκτίμηση αυτή θα γίνει διότι πίσω από μια απλή φραγή μπορεί να βρίσκεται ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε τον πιο ευνοϊκό τρόπο επιδιόρθωσης.

Μπορείτε να δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία μας στην αρχή αυτής της ιστοσελίδας. Διαφορετικά, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες καλέστε την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Γαλάτσι

Όταν δεχόμαστε μια κλήση από πελάτη που χρειάζεται απόφραξη ανταποκρινόμαστε άμεσα. Συνήθως εξυπηρετούμε τις αποφράξεις μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, αλλά κάποιες φορές εξαρτάται από το φόρτο εργασίας και την περιοχή που βρίσκεστε. Η εξυπηρέτηση για αποφράξεις γίνεται εντός της ημέρας.

Όταν πρόκειται για υπηρεσία που χρήζει άμεσης παρέμβασης όπως μια διαρροή ή πλημμύρα τότε θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα. Θα ανταποκριθούμε στην κλήση σας και θα είμαστε στο χώρο σας σε λίγα λεπτά. Καλό θα ήταν όταν έχετε σημάδια κάποιας βλάβης, να μην περιμένετε και να καλείτε άμεσα μια αποφρακτική εταιρία.

Αν καθυστερήσετε θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα που θα προκαλέσουν αναστάτωση και θα σας κοστίσουν περισσότερα χρήματα και χρόνο. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ για τη γρήγορη και άμεση αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου σας.

Πως θα καταλάβω αν υπάρχει βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης; – Αποφράξεις Γαλάτσι

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε και να προλάβετε μια βλάβη του δικτύου σας, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορεί να μην μπορείτε να προβλέψετε πότε θα φράξει η αποχέτευσή σας αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές από την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ για να καταλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παρατηρείτε τα ποσά που πληρώνετε στο λογαριασμό του νερού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε απότομη αύξηση στο τελικό ποσό χωρίς όμως να έχετε αλλάξει τις συνήθειές σας, τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε. Ίσως να σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή στο δίκτυο και ότι κάποιος σωλήνας χάνει νερό.

Έπειτα, δώστε προσοχή σε ήχους που προέρχονται από τις σωληνώσεις. Εάν ακούσετε ήχο που θυμίζει νερό που τρέχει αυτό μπορεί να σηματοδοτεί ότι υπάρχει διαρροή σε κάποιο σημείο του δικτύου σας. Ελέγξτε το χώρο για τυχόν νερά που μπορεί να έχουν πέσει από τις σωληνώσεις (πχ. στο μπάνιο πίσω από τη λεκάνη της τουαλέτας ή κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου και της κουζίνας).

Άλλο ένα βήμα για να αναγνωρίσετε τις βλάβες στο δίκτυό σας θα ήταν να επιθεωρήσετε τους χώρους σας για υγρασία. Συνήθως υγρασία συσσωρεύεται στο μπάνιο λόγω των υδρατμών, αλλά εάν παρατηρήσετε ασυνήθιστη υγρασία σε άλλα δωμάτια θα πρέπει να προβληματιστείτε. Ακόμα πιο σημαντική είναι η περίπτωση που εντοπίσετε μούχλα.

Ελέγξτε συχνά υπόγεια και δύσκολα σημεία όπως κάτω από χαλιά και πίσω από έπιπλα και οικιακές συσκευές. Μπορεί να έχει αναπτυχθεί εστία μούχλας και να μην το ξέρετε. Η υγρασία και η μούχλα κάποιες φορές υποδηλώνουν σπάσιμο ή διαρροή σωλήνα για αυτό καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με μια αποφρακτική εταιρία. Εάν αντιδράσετε γρήγορα, θα αποφύγετε περαιτέρω ζημιές και βλάβες στο κτίριό σας.

Συμβουλές – Αποφράξεις Γαλάτσι

Εκτός από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και το τηλεφωνικό μας κέντρο, πολλοί πελάτες μας ζητούν συμβουλές για τη φροντίδα και την καθαριότητα του αποχετευτικού δικτύου. Επειδή καθαρίζοντας τους νιπτήρες και τις αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσετε άθελα ζημιές, δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι για τον καθαρισμό τους.

Αρχικά, ακόμα και όταν έχετε βλάβη στο δίκτυο που προκαλεί μεγαλύτερες ζημιές, δεν πρέπει να επέμβετε σε αυτό. Μη χρησιμοποιείτε εργαλεία και άλλα αντικείμενα για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας ή να εμποδίσετε τη ροή του νερού. Μπορεί άθελά σας να «τραυματίσετε» κάποιο σωλήνα και να δημιουργήσετε ανεπανόρθωτη βλάβη. Αντίθετα καλέστε τους επαγγελματίες στις αποφράξεις για να αποκαταστήσουν τη βλάβη σωστά.

Δεύτερον, πρέπει να καθαρίζετε τους νιπτήρες και τις μπανιέρες του σπιτιού και της επιχείρησής σας συχνά. Μην αφήνετε να περάσει καιρός ανάμεσα στους καθαρισμούς διότι τα προϊόντα που συσσωρεύονται στις σωληνώσεις πετρώνουν και δημιουργούνται μάζες. Αυτές οι μάζες – αν δεν διαλυθούν – θα δημιουργήσουν αργότερα φράξιμο στις σωληνώσεις σας.

Φροντίστε να ρίχνετε αρκετή ποσότητα ζεστού νερού στο νεροχύτη σας αφού τελειώσετε με το μπάνιο ή το πλύσιμο των πιάτων, ώστε να απομακρύνονται τα προϊόντα που παραμένουν στους σωλήνες σας. Τα υπολείμματα φαγητού, οι τρίχες, τα χαρτιά και άλλα μικρά αντικείμενα που περνάνε μαζί με το νερό από το σιφόνι του νεροχύτη μπορούν να κολλήσουν στα τοιχώματα.

Τρίτον, χρησιμοποιείτε καθαριστικά προϊόντα που δεν βλάπτουν τη φύση και τα ζώα και προπάντων που δεν διαβρώνουν τις σωληνώσεις του δικτύου σας. Με ζεστό νερό και τα κατάλληλα απορρυπαντικά θα καταφέρετε να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες που κολλάνε στις σωληνώσεις. Μείνετε μακριά από χημικά καθαριστικά και αποφρακτικά καθώς δημιουργούν τοξικές αναθυμιάσεις και προκαλούν διάβρωση στο δίκτυο.

Αποφράξεις Γαλάτσι – Επικοινωνία

Η εταιρία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ παραμένει διαθέσιμη για τους πελάτες της όλο το εικοσιτετράωρο. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Εάν προκύψει βλάβη στο αποχετευτικό σας σύστημα οποιαδήποτε μέρα και ώρα, μπορείτε να μας καλέσετε .

Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ λειτουργεί κανονικά όλο το χρόνο ακόμα και σε μέρες αργίας και εορτών, για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παραμένουμε δίπλα σας για κάθε τι που χρειάζεστε, από ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας μέχρι συμβουλές για το δίκτυό σας.

Αποφράξεις Γαλάτσι – Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών, στο πλύσιμο στεγανών και σε πολλές άλλες υπηρεσίες. Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Γαλάτσι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button