ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! 

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την περιφέρεια Κορυδαλλού

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αττική. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας και η πολύτιμη πείρα που έχουμε αποκτήσει με την πάροδο όλων αυτών των 30 και πλέον ετών, εξασφαλίζουν για εσάς εγγυημένα αποτελέσματα. Με το που θα ολοκληρώσουμε μία εργασία, θα σας παρέχουμε προτάσεις, ώστε να αποφύγετε αντίστοιχα μελλοντικά προβλήματα. Χρησιμοποιούμε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό, που μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:

 • αποφράξεις παντός είδους στον Κορυδαλλό
 • τακτικές συντηρήσεις των φρεατίων και υδρορροών  στον Κορυδαλλό
 • επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων της αποχέτευσης  στον Κορυδαλλό
 • διάγνωση με ειδική, ψηφιακή κάμερα για έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων της αποχέτευσης  στον Κορυδαλλό
 • χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής, με υψηλή πίεση νερού που προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς, άμεσα και γρήγορα  στον Κορυδαλλό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Μεγάλο πελατολόγιο:

 • OTA (Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Πέραμα κλπ)
 • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, Δρομοκαΐτειο, Ίδρυμα Ανιάτων Ασθενειών, Αττικό, Παμμακάριστος)
 • Αεροδρόμιο Ελευσίνας, ΗΣΑΠ, Πετρογκάζ, Ελληνική Βιομηχανία Όπλων, Ξύδι ΤΟΠ, ΔΕΗ, ΤEXACO, SHELL, Ναύσταθμος

Η Αποφράξεις Κορυδαλλός Διαθέτει Πείρα και Γνώσεις

Αντιμετωπίζει με επιτυχία κάθε πρόβλημα με την αποχέτευση σας, χωρίς ταλαιπωρίες και επιπλέον κόστη Αποτελούμε την πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποχετεύσεων για εγγυημένα και οριστικά αποτελέσματα και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, προτιμούν τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για καθετί δυσάρεστο ή ύποπτο που εμφανίζεται στα αποχετευτικά τους συστήματα.

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, τις ελκυστικές τιμές τους, την αποτελεσματικότητα και τον άμεσο χρόνο εφαρμογής τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Αποφράξεις Αποχετεύσεων


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Για να διασφαλίσετε ότι η βουλωμένη αποχέτευση σας θα διαγνωστεί, θα ξεβουλώσει και, αν χρειαστεί, θα καθαριστεί γρήγορα, χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ παραμένει στην κορυφή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων για να εγγυηθεί στους πελάτες μας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχει ζήτημα σωληνώσεων πολύ μεγάλο ή μικρό για την ομάδα μας. Διαχειριζόμαστε όλες τις αποχετεύσεις, εφαρμόζοντας τη διαδικασία επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Είμαστε ειδικοί στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων και μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μορφής πρόβλημα όπως:

 • βουλωμένες υδρορροές και φρεάτια στον Κορυδαλλό
 • βουλωμένους νεροχύτες και νιπτήρες στον Κορυδαλλό
 • υπερχειλίσεις στον Κορυδαλλό
 • εμφάνιση ριζών δέντρων στο εσωτερικό των σωλήνων κλπ στον Κορυδαλλό

Διαθέτουμε την κατάρτιση, τις γνώσεις και την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι καθώς η Αποφράξεις Κορυδαλλός τους παρέχει εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων και προγραμμάτων που διοργανώνει με δικά της πάντα έξοδα.

Οι υποσχέσεις μας στις αποφράξεις:

 • Συνέπεια στην ώρα μας
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα
 • Τιμολόγιο ή απόδειξη
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα 100%

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για την κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος. Δε μπορεί να γίνει με ένα απλό έμβολο. Ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για την απόφραξη των αποχετεύσεων είναι το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα.

Αυτό το εργαλείο είναι ένας εύκαμπτο τρυπάνι, πάνω σε ένα εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα. Λειτουργεί με ένα στρόφαλο και περιστρέφεται καθώς περνά μέσα από την αποχέτευση ή το φρεάτιο για να σπάσει το φράγμα.

Παρέχουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ κάθε είδους υπηρεσία που έχει σχέση με την αποχέτευσή σας στον Κορυδαλλο. Έτσι παρέχουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣαπόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιών, καθαρισμό αποχετευτικού δικτύου, τακτικές συντηρήσεις, άντληση υδάτων, επιθεώρηση με κάμερα, κ.α.

Κάθε αποχέτευση για την ομαλή και σωστή λειτουργία της θα απαιτήσει τον καθαρισμό! Με την την πάροδο του χρόνου, λίπη, βρωμιές, ρίζες δέντρων, χαρτιά, συσσωρεύονται και βουλώνουν τις αποχετεύσεις. Αποχετεύσεις που παραμελούνται είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν πιο επίμονο καθαρισμό και αυτό θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια μεγάλη δουλειά που σημαίνει ότι θα είναι και χρηματικά πιο ακριβός.

Είναι πάντα σοφό οι αποχετεύσεις σας να καθαρίζονται τακτικά από επαγγελματίες τεχνικούς που θα εγγυηθούν την εργασία τους. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας μηχανήματα, σεβόμενοι τον χώρο σας.

Λίγα λόγια για τον Δήμο Κορυδαλλού – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Ο Κορυδαλλός είναι προάστιο του Πειραιά, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ανήκει διοικητικά στο δήμο Κορυδαλλού της περιφέρειας Αττικής, έχει έκταση 4,324 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Συνορεύει δυτικά και νότια με τη Νίκαια, ανατολικά με την Αγία Βαρβάρα, ενώ βόρεια με το Χαϊδάρι, όπου υπάρχει και το μοναδικό δάσος στο Όρος Αιγάλεω.

Ο Κορυδαλλός είναι ένας οικισμός που τα ίχνη του εμφανίζονται στην Ελληνική μυθολογία. Ο μύθος ήθελε να κατοικεί εδώ, στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Αιγάλεω, ο Προκρούστης, μέχρι τη μοιραία αναμέτρησή του με τον Θησέα.

Ξένοι ερευνητές εντόπισαν κατάλοιπα του αρχαίου ηρώου, ίχνη δρόμων, τμήματα οικισμού και νεκροταφείου. Στην αρχαιότητα, ήταν ένας από τους 100 δήμους της Αθήνας που ίδρυσε ο μεγάλος Αθηναίος πολιτικός Κλεισθένης, στο τέλος του 6ου αιώνα π.Χ.. Ανήκε στην ιπποθοωντίδα φυλή και ήταν τμήμα του άστεως της Αρχαίας Αθήνας. Η θέση του προσδιορίζεται στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Αιγάλεω, γνωστή από το Στράβωνα.

Μετά την αρχαιότητα, χάνονται τα ίχνη του δήμου. Το όνομά του αναφέρει ξανά ο λόγιος, κληρικός και φιλόσοφος Θεόφιλος ο Κορυδαλλεύς (1563-1646). Διακόσια χρόνια μετά, ο Κορυδαλλός αποτελούσε το κέντρο ενός μεγάλου τσιφλικιού, που ανήκε στον Εμμανουήλ Κουτσικάρη, ο οποίος έδωσε το όνομά του σε όλη τη περιοχή (Κουτσικάρι). Από τον επόμενο ιδιοκτήτη, η περιοχή πήρε το όνομα Παχύ.

Το 1923, η περιοχή πήρε ξανά το όνομα που είχε τα χρόνια της αρχαίας Αθηναϊκής δημοκρατίας : Κορυδαλλός. Το 1928, 2.500 κάτοικοι ανέπτυξαν τους πρώτους οικισμούς. Το 1934 αποσπάστηκε τον δήμο Αθηναίων όπου υπαγόταν διοικητικά και με προεδρικό διάταγμα ανακηρύχθηκε αυτόνομη κοινότητα και το 1946 αναγνωρίστηκε σε δήμο. Από τότε, τα διοικητικά του όρια δεν έχουν μεταβληθεί, καθώς τόσο το πρόγραμμα Καποδίστριας όσο και το πρόγραμμα Καλλικράτης δεν συνένωσαν τον Κορυδαλλό με γειτονικό δήμο.

Η πόλη αναπτύχθηκε ραγδαία με το μεγάλο εσωτερικό μεταναστευτικό ρεύμα της πρώτης μεταπολεμικής δεκαετίας, για να πλησιάσει σήμερα σε πληθυσμό τους 100.000 κατοίκους.

Πηγή: Wikipedia

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στον Κορυδαλλό αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button