ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 210.88.38.479 20€ ΕΩΣ 40€

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Πετράλωνα Αντωνίου

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Στις Αποφράξεις Αντωνίου προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Υπηρεσίες αποφράξεων Πετράλωνα

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Πετράλωνα παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Αποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Οι οσμές που παράγονται από ένα βουλωμένο φρεάτιο ή αποχέτευση είναι ανυπόφορες! Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή σας και δημιουργούν προβλήματα. Ως επαγγελματίες εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των αποφράξεων, σας εγγυόμαστε ότι μετά την παρέμβασή μας, το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικής κάμερας εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Το πλεονέκτημα της χρήσης της κάμερας υψηλής ευκρίνειας, είναι ότι μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα στην ακριβή τοποθεσία καθώς και να πραγματοποιήσουμε ελέγχους σε σωληνώσεις κτηρίων. Με την κάμερα, οι Αποφράξεις Αντωνίου ανακαλύπτουν και διορθώνουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βλάβες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Ως επαγγελματίες στο χώρο των αποφράξεων, γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα που δημιουργούνται όταν ένας σωλήνας σπάσει, βουλώσει ή υπερχειλίσει. Προκαλείται άμεσα πανικός είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επιχείρηση. Σε κάποιες περιπτώσεις, πρώτο σας μέλημα είναι να διορθώσετε τη βλάβη, όμως έτσι μπορεί να κάνετε την κατάσταση πιο κρίσιμη καταστρέφοντας το σωλήνα ή και ολόκληρο το δίκτυο!

Για αυτό το λόγο, οι Αποφράξεις Πετράλωνα Αντωνίου, σας προτείνουν να καλέσετε αμέσως τους ειδικούς και να μην επέμβετε στο δίκτυο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε όσο περιμένετε το συνεργείο, είναι σε περίπτωση σπασμένου σωλήνα, να κλείσετε την παροχή του νερού.

Η ιδανική λύση, είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας και να μας ρωτήσετε για τις συντηρήσεις που προσφέρουμε. Αποκτώντας ένα ετήσιο ή εξάμηνο πρόγραμμα συντηρήσεων, θα αποφύγετε τις μεγάλες βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε μη συντηρημένες σωληνώσεις.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Ενημερωθείτε για την προσφορά μας και επωφεληθείτε του δωρεάν καθαρισμού της αποχέτευσης σας από τις Αποφράξεις Πετράλωνα Αντωνίου. Καλέστε στην εταιρία μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Συμβουλές για υγιεινό καθαρισμό της αποχέτευσης

Είναι γνωστό, πως όλα τα μέρη του σπιτιού χρειάζονται συχνό καθάρισμα. Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο σημείο που ίσως ξεχνάτε να καθαρίσετε επειδή δεν το θεωρείτε σημαντικό. Αυτό είναι η αποχέτευση του νεροχύτη κουζίνας, μπάνιου, μπανιέρας κλπ. Παρακάτω θα σας δώσουμε συμβουλές για το πως να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις με υγιεινό τρόπο.

Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου είναι βλαβερά για εσάς αλλά και για το περιβάλλον. Κάποια από αυτά μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις και να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές στο δίκτυο σας.

Προτιμήστε φυσικά καθαριστικά όπως το λεμόνι, το ξύδι, ο βόρακας και η μαγειρική σόδα. Τα συστατικά αυτά είναι εξίσου δυνατά με τα προϊόντα του εμπορίου αλλά κοστίζουν πιο φθηνά και είναι πιο αποτελεσματικά.

Σόδα και ξύδι για απόφραξη

Ρίξτε μισή κούπα μαγειρική σόδα στην αποχέτευση του νεροχύτη σας και αμέσως προσθέστε αρκετή ποσότητα λευκού ξιδιού. Η αντίδραση των δυο προϊόντων θα καθαρίσει σε βάθος τις σωληνώσεις αφήνοντάς τις καθαρές και μειώνοντας τις πιθανότητες φραγής του σωλήνα.

Ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό (όχι καυτό) νερό και ο νεροχύτης σας είναι καθαρός και έτοιμος για χρήση. Η μέθοδος αυτή λειτουργεί και για υγιεινό καθαρισμό αλλά και για απόφραξη των σωληνώσεων του νεροχύτη σας.

Λεμόνι,αλάτι και σόδα για απόφραξη

Για τον βαθύ καθαρισμό της αποχέτευσης του νεροχύτη σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού, αλάτι και σόδα. Αναμείξτε σε ένα βαθύ πιάτο μισή κούπα αλάτι και μισή κούπα μαγειρική σόδα. Ρίξτε το μείγμα στο σιφόνι του νεροχύτη και αφήστε το να τραβήξει τις οσμές.

Μετά από λίγα λεπτά προσθέστε ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και αφήστε το να αφρίσει. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό, και ο νεροχύτης σας θα είναι σαν καινούριος! Και αυτή η εκδοχή λειτουργεί σαν καθαριστικό και αποφρακτικό την ίδια στιγμή.

Όλες τις παραπάνω μεθόδους, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε νιπτήρα και αποχέτευση, καθώς τα συστατικά τους είναι φυσικά και δεν βλάπτουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον. Όπως και να έχει η κατάσταση όμως, οι επαγγελματίες στα θέματα της απόφραξης Αποφράξεις Αντωνίου, είναι οι ειδικοί να αντιμετωπίσουν τη φραγμένη σας αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – Επικοινωνία

Στην εταιρία μας Αποφράξεις Πετράλωνα, σκεφτόμαστε τον πελάτη και βρισκόμαστε πάντα δίπλα του. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας καθημερινά και καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου για οποιοδήποτε πρόβλημα ή βλάβη προκύψει. Μη διστάσετε να καλέσετε στις αποφράξεις Αντωνίου όποια ώρα και μέρα αντιμετωπίσετε βλάβες στο δίκτυο της αποχέτευσης σας.

Επίσης, είμαστε διαθέσιμοι τηλεφωνικά για κάθε ερώτηση, διευκρίνηση ή απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες, τα κόστη ή τα πακέτα μας.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο Αποφράξεις  Πετράλωνα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button