ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Καισαριανή.

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των αποφράξεων και συνεχώς υπό την εποπτεία της εταιρίας μας, πραγματοποιείται άμεσα και υπεύθυνα κάθε μας υπηρεσία.

Το έμπειρο, και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ έχει κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε άντληση νερού ή καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από νερά που προέρχονται από πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο των αποφράξεων και της άντλησης υδάτων. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ο μεγάλος αριθμός των πελατών μας, ο οποίος περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς αλλά και σπίτια και διαμερίσματα.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας αναλυτικά επικοινωνώντας μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Υπηρεσίες Αποφράξεων – Αποφράξεις Καισαριανή

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Καισαριανή παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ποικίλες και μπορούν να προσαρμοστούν στα μέτρα σας. Εξυπηρετούμε όλη την Καισαριανή αλλά και τις γύρω περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενδεικτικές περιοχές κάλυψης δείτε παρακάτω.

Αναλυτικά, οι υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Καισαριανή στην Καισαριανή είναι οι εξής:

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό μηχάνημα
 • Απόφραξη κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών
 • Απόφραξη λεκάνης/ νιπτήρα ή μπανιέρας
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα
 • Έλεγχος αποχετευτικού δικτύου με κάμερα

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι πάντα διαθέσιμες και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους ή ακόμα και σε διαμερίσματα (κάθετες αποφράξεις). Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες, δεν έχετε παρά να καλέσετε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για περισσότερες πληροφορίες.

Αποφράξεις Καισαριανή – Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευση του νεροχύτη; Τότε είναι πιθανό να έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Συνεπώς αυτό που χρειάζεστε είναι μια αποφρακτική εταιρία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει όχι μόνο αποφράξεις αποχετεύσεων αλλά και καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας τις περιοχές της Καισαριανής αλλά και όλη την Αθήνα.

Υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα – Αποφράξεις Καισαριανή

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και όντας στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια, αντιμετωπίζει  κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση.  Χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Η υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα είναι πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που δε γνωρίζουμε το λόγο που προκλήθηκε το πρόβλημα στο δίκτυό σας. Η κάμερα αυτή έχει τη δυνατότητα να εισέρχεται ακόμα και στα πιο περίπλοκα δίκτυα και να εντοπίζει το σημείο του προβλήματος. Με τη λειτουργία καταγραφής εικόνας και βίντεο, η κάμερα μας βοηθά να επιδιορθώνουμε βλάβες χωρίς δυσκολίες.

Για παράδειγμα, η διαγνωστική κάμερα θα δείξει το ακριβές σημείο που υπάρχει εμπόδιο (χαρτί, μάζα από τρίχες ή και κλαδιά) καθώς επίσης μπορεί να μας δείξει τυχόν ρωγμές και διαρροές. Έτσι, χωρίς να σκάψουμε και να προκαλέσουμε αναστάτωση στο χώρο σας, μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εάν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων – Αποφράξεις Καισαριανή

Εάν έχετε την υποψία δυσοσμιών οι οποίες προέρχονται από το σύστημα αποχέτευσης σας και γίνονται όλο και πιο έντονες τότε είναι πιθανό να υπάρχει κάτι που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του δικτύου σας.  Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είτε είσαστε επαγγελματίας με επιχείρηση είτε ιδιώτης σε διαμέρισμα ή σπίτι τότε γνωρίζετε καλά ότι τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο δίκτυό σας μπορεί να αποβούν καταστροφικά. Στην περίπτωση του επαγγελματικού χώρου οι δυσοσμίες μπορούν να προκαλέσουν το χάσιμο πελατών ενώ και στις δύο περιπτώσεις προκαλείται αναστάτωση ακόμα και καταστροφή πολύτιμων αντικειμένων.

Προγραμματίζοντας το συχνό καθαρισμό των φρεατίων και του συστήματος της αποχέτευσης απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν μεγαλύτερα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Σκεφτείτε το καλά και για οποιαδήποτε απορία σας ή για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας.

Υπηρεσίες άντλησης υδάτων – Αποφράξεις Καισαριανή

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ εκτός από υπηρεσίες αποφράξεων μπορεί να σας προσφέρει επίσης και την υπηρεσία άντλησης υδάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απαραίτητη όταν ο χώρος σας θα πλημμυρίσει είτε από φυσικά αίτια είτε από βλάβη στο σύστημα της αποχέτευσης σας.

Πλημμύρες λόγω φυσικών αιτιών συμβαίνουν συνήθως κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς παρατηρούνται πολλές έντονες βροχές και χιονοπτώσεις. Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης και η μόνωση του χώρου σας, η κατηφορική κλίση της περιοχής σας καθώς και η τοποθεσία του χώρου σας. Για τα φυσικά καιρικά φαινόμενα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μπορείτε όμως να φροντίσετε για τη σωστή συντήρηση του δικτύου σας.

Εάν συντηρείτε το δίκτυό σας σωστά, τα νερά της βροχής θα μπορέσουν να “τρέξουν” στις σωληνώσεις σας και δε θα λιμνάσουν στο χώρο σας. Διατηρώντας τα σιφόνια καθαρά και ελεύθερα, μειώνετε τις πιθανότητες πλημμύρας στο χώρο σας. Έτσι προστατεύετε την περιουσία αλλά και την οικογένειά σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ προσφέρει πακέτα συντήρησης, στα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε τη συχνότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Καισαριανή

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ δεχόμαστε μονίμως αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις και να σας δώσουμε απαντήσεις. Η έμπειρη ομάδα της αποφρακτικής μας εταιρίας απαντά τις ερωτήσεις αυτές με υπευθυνότητα.

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις των συχνών ερωτήσεων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:

 1. Πόσο κοστίζει η απόφραξη;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη;
 3. Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας;

Πόσο κοστίζει η απόφραξη; – Αποφράξεις Καισαριανή

Στην ΑΠΟΦΟΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με τα δεδομένα της κοινωνίας. Για αυτό το λόγο, δεν ανεβάζουμε τις τιμές μας και τις κρατάμε πάντα σταθερές. Οι υπηρεσίες μας είναι οικονομικές και ξεκινούν από 20 ευρώ.

Οι τεχνικοί του συνεργείου μας θα έρθουν στο χώρο σας και θα εκτιμήσουν την έκταση της βλάβης. Αφού εντοπίσουν την αιτία που την προκάλεσε θα προβούν στην επιδιόρθωση της. Σε περίπτωση που το έμπειρο προσωπικό μας εντοπίσει πρόσθετα προβλήματα, θα σας ενημερώσει και θα συζητήσει μαζί σας ώστε να βρεθεί η καλύτερη επιλογή για την επίλυση τους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη διστάσετε να συζητήσετε με το προσωπικό μας και να μας θέσετε τις ερωτήσεις σας. Εάν χρειάζεστε παραπάνω στοιχεία για τις τιμές των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε καλέστε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις και οριστικές λύσεις!

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη; – Αποφράξεις Καισαριανή

Καθώς καλύπτουμε όλη την Καισαριανή και τις κοντινές περιοχές, ο χρόνος ανταπόκρισης μας δεν μπορεί να είναι σταθερός. Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε μέχρι να βρεθούμε στο χώρο σας μεσολαβούν κάποιοι παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί είναι η κίνηση των δρόμων, η περιοχή που βρίσκεται ο χώρος σας, η υπηρεσία που χρειάζεστε, η σοβαρότητα της βλάβης και ο φόρτος εργασίας μας.

Συνήθως μπορούμε να είμαστε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σε λιγότερο από μισή ώρα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατό λόγω φόρτου εργασίας. Για αυτό το λόγο λοιπόν, καλό θα ήταν να προγραμματίζετε τις αποφράξεις σας νωρίτερα και να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά. Έτσι θα σύμφωνα με το πρόγραμμά μας θα σας δώσουμε τη σίγουρη ημέρα για την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Φυσικά, όταν πρόκειται για μεγάλες βλάβες όπως μια διαρροή ή το σπάσιμο ενός σωλήνα, προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Όταν θα εντοπίσετε μια βλάβη μεγάλης έκτασης, καλό είναι να μας καλέσετε άμεσα και να μας ενημερώσετε για τη σοβαρότητα της ζημιάς. Έτσι θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να σας συμβουλέψουμε μέσω τηλεφώνου μέχρι να έρθουμε στο χώρο σας.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας σας; – Αποφράξεις Καισαριανή

Πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν το δίκτυο της αποχέτευσης σας σκουπιδότοπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή φραγή του δικτύου και τη δημιουργία άλλων προβλημάτων όπως είναι η υπερχείλιση. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα σας και χρειάζεστε άμεσα απόφραξη.

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ σας προτείνει τις λύσεις στο πρόβλημα σας. Αρχικά θα πρέπει να σταματήσετε να απορρίπτεται αντικείμενα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Ούτε το χαρτί, ούτε τα προϊόντα υγιεινής ούτε οι πάνες των μωρών έχουν θέση στην αποχέτευση. Αυτό ισχύει και για τους νιπτήρες και τα σιφόνια.

Να θυμάστε ότι το δίκτυο συνδέεται και ότι όλα αυτά που απορρίπτονται σε νιπτήρες και τουαλέτες, καταλήγουν στο ίδιο σημείο. Για αυτό λοιπόν, να είστε πολύ προσεκτικοί και να καθαρίζετε συχνά την τουαλέτα σας. Διαφορετικά, θα χρειάζεστε πολύ συχνά επαγγελματική απόφραξη.

Σε περίπτωση που ακολουθείτε τα παραπάνω και το δίκτυό σας εξακολουθεί να βουλώνει, υπάρχει πιθανότητα μεγαλύτερου προβλήματος. Ίσως κάτι να βρίσκεται στο δίκτυό σας και να παρεμποδίζει τη σωστή του λειτουργία. Σε αυτήν την περίπτωση καλέστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ώστε να αξιολογήσουμε τη βλάβη και να σας προσφέρουμε οριστικές λύσεις.

Αποφράξεις Καισαριανή – Συμβουλές για σωστό καθάρισμα

Η αλήθεια είναι πως μετά από μια συντήρηση της αποχέτευσης, πολλοί άνθρωποι δε φροντίζουν σωστά το αποχετευτικό τους δίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται πολύ σύντομα φράξιμο ή χειρότερα διαρροή που μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ είναι εδώ για να σας συμβουλέψει σχετικά με τη σωστή συντήρηση του δικτύου σας.

Αρχικά θα πρέπει να καθαρίζετε τους νιπτήρες, τη μπανιέρα και τη λεκάνη της τουαλέτας σας τουλάχιστον μια με δυο φορές την εβδομάδα. Προτιμήστε μη τοξικά καθαριστικά τα οποία δεν βλάπτουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Δεύτερον, όταν θα παρουσιαστεί βλάβη στο δίκτυό σας, μην προσπαθήσετε να επέμβετε με εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Το πιο πιθανό είναι να “πληγώσετε” κάποιο σωλήνα του δικτύου και ύστερα να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο και χρήματα για να το επιδιορθώσετε. Η μόνη κίνηση που θα βοηθήσει είναι να κλείσετε την παροχή του νερού ώστε να μην πλημμυρίσετε.

Τέλος, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τη χρήση αποφρακτικών που βρίσκονται στο εμπόριο. Ενώ είναι αποτελεσματικά στις πρώτες τους χρήσεις, με τη συχνή χρήση μπορεί να προκληθεί διάβρωση στις σωληνώσεις σας οδηγώντας σε διαρροές. Είναι επίσης τοξικά και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία σας λόγω των τοξικών αναθυμιάσεων που εκπέμπουν.

Αποφράξεις Καισαριανή – Τρόποι Επικοινωνίας

Η εταιρία μας παραμένει δίπλα στους πελάτες της όλο το εικοσιτετράωρο. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Κατανοούμε το γεγονός ότι μια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Για αυτόν τον λόγο παραμένουμε διαθέσιμοι συνεχώς ώστε να μπορέσουμε να παρέμβουμε άμεσα επιλύνοντας τα προβλήματα σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε σε περίπτωση που θέλετε να προγραμματίσετε απόφραξη. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Αποφράξεις Καισαριανή – Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρία μας Αποφράξεις Καισαριανή αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, Η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Καισαριανή αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button