ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

210.26.96.745

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η εταιρεία Αποφράξεις Αττική Αντωνίου βρίσκονται στο χώρο των αποφράξεων και απολυμάνσεων στην Αθήνα, καλύπτοντας με τις υπηρεσίες για αποφράξεις σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Κύριος στόχος της εταιρίας μας είναι να φέρει εις πέρας, οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις στην Αττική, άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε να είναι όλοι μας οι πελάτες ικανοποιημένοι.

Το προσωπικό μας επανδρώνεται από ειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο και βελτιώνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας. Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, εξυπηρετούν οποιασδήποτε έκτασης πρόβλημα αφορά τις υπηρεσίες μας.

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο δύσκολων περιπτώσεων στις αποφράξεις και απολυμάνσεις στην Αττική. Αναλαμβάνουμε επίσης καθαρισμούς στεγανών και ελέγχους σωληνώσεων με ειδικά εργαλεία.

Τα τελευταίας τεχνολογίας βυτιοφόρα που διαθέτει η εταιρία μας, βοηθούν σε κάθε είδους άντληση και ολοκληρωμένο καθαρισμό σηπτικών φρεατίων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Οι ειδικές κάμερες, βοηθούν στον έλεγχο σε κάθε είδους σωληνώσεων, εντοπίζοντας πιθανό πρόβλημα είτε πρόκειται για κάποιο σκουπιδάκι είτε για κάποια φθορά, που οδηγούν σε πλημμύρες.

Η λίστα πελατών μας αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας την άριστη προσφερόμενη εξυπηρέτηση. Στους πιστούς μας πελάτες όλα αυτά τα χρόνια θα βρείτε χιλιάδες νοικοκυριά, πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και δημόσια κτήρια και οργανισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και οποιαδήποτε απορία σας δημιουργήθηκε, σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ποιες Υπηρεσίες Αναλαμβάνουν η Εταιρεία Αποφράξεις Αττική;

Για πάνω από 30 χρόνια, οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ βρίσκονται δίπλα σας και αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε έκτασης πρόβλημα αφορά τις αποφράξεις και απολυμάνσεις στην Αττική. Ένα τηλεφώνημα αρκεί, για να έρθουμε στο χώρο σας, είτε πρόκειται για οικία ή διαμέρισμα, είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιάζονται συχνά προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μια καλή τακτική είναι να  προνοήσετε για τυχόν μεγαλύτερες βλάβες, που ίσως προκύψουν στο μέλλον λόγω χρήσης, κακής τοποθέτησης ή δικής σας αμέλεια. Οι αποφράξεις που αναλαμβάνουμε έχουν 100% επιτυχία και αφορούν:

 • απόφραξη σιφονιού τουαλέτας Αττική
 • απόφραξη σιφονιού βεράντας Αττική
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Αττική
 • απόφραξη λεκάνη τουαλέτας Αττική
 • απόφραξη νιπτήρα τουαλέτας Αττική
 • απόφραξη οριζόντια φρεάτια αποχετεύσεων Αττική
 • απόφραξη κάθετα φρεάτια αποχετεύσεων Αττική
 • απόφραξη υδρορροών μπαλκονιών Αττική

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Πότε πρέπει να καλέσετε Αποφράξεις Αττικής;

Παρατηρήσατε έντονη δυσοσμία που προέρχεται από το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου; Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε με τις σωληνώσεις σας, είμαστε εκεί για να σας δώσουμε τη βέλτιστη λύση για το πρόβλημά σας.

Καλέστε μας κι ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, θα έρθει στο χώρο σας, οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο το θελήσετε.

Λίγα λόγια για την Αττική

Η Αττική είναι ιστορική περιοχή της Ελλάδας που περικλείει μεταξύ άλλων την πόλη της Αθήνας, η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της χώρας. Η ιστορική περιοχή επικεντρώνεται στην Αττική χερσόνησο, η οποία προεκτείνεται στο δυτικό τμήμα του Αιγαίου Πελάγους. Σήμερα αποτελεί τμήμα μίας από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας. Έχει έκταση 3.808 χλμ2 και καλύπτει το 2,9% της συνολικής έκτασης της χώρας, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Η Αττική είναι τριγωνική, ως προς το σχήμα, χερσόνησος, η οποία εισέρχεται στο Αιγαίο Πέλαγος. Η οροσειρά του Κιθαιρώνα μήκους 16 χιλιομέτρων τη χωρίζει στα βόρεια από τη Βοιωτία. Στα δυτικά βρίσκεται η θάλασσα και η διώρυγα της Κορίνθου. Ο Σαρωνικός κόλπος βρίσκεται στο νότο, και το νησί της Εύβοιας βρίσκεται προς το βορρά και τις ανατολικές ακτές. Βουνά χωρίζουν τη χερσόνησο στις πεδιάδες των Μεσογείων και του Θριασίου.

Τα βουνά της Αττικής είναι ο Υμηττός, το ανατολικό τμήμα των Γερανείων, η Πάρνηθα (το ψηλότερο βουνό της Αττικής), το Αιγάλεω και η Πεντέλη. Μεταξύ των τεσσάρων βουνών Αιγάλεω, Πάρνηθας, Πεντέλης και Υμηττού απλώνεται το μεγαλύτερο μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας.

Το πεδίο της Μεσογαίας, που σήμερα ονομάζεται Μεσόγεια, βρίσκεται ανατολικά του Υμηττού και οριοθετείται στα βόρεια από τους πρόποδες της Πεντέλης, στα ανατολικά από τον Ευβοϊκό Κόλπο και το όρος Μυριννούς (σύγχρονη Μερέντα), και στα νότια από το βουνό του Λαυρίου.

Η δεξαμενή νερού της Αθήνας, η λίμνη του Μαραθώνα, είναι μια τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε από φράγματα το 1920. Τα πεύκα και τα κωνοφόρα δάση καλύπτουν την περιοχή γύρω από την Πάρνηθα. Υμηττός, Πεντέλη, Μυριννούς και Λαύριο είναι περιοχές δασωμένες με πεύκα, ενώ τα υπόλοιπα μέρη καλύπτονται από θαμνώδη βλάστηση. Ο Κηφισός είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Αττικής.

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, τα αρχαία σύνορα της Αττικής καθορίζονταν από τον Ισθμό, και, προς τα ηπειρωτικά, επεκτείνονταν μέχρι τα ύψη του Κιθαιρώνα και της Πάρνηθας. Η συνοριακή γραμμή κάτω προς τη θάλασσα, οριοθετούταν από την περιοχή του Ωρωπού στα δεξιά και από τον ποταμό Ασωπό στα αριστερά.

Πως Γίνεται Διάγνωση με κάμερα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ;

Η Αποφράξεις Αττική Απολυμάνσεις έρχεται στο χώρο σας, με τις πιο σύγχρονες ειδικές κάμερες, για να εντοπίσει άμεσα και με ακρίβεια, πιθανά τρυπήματα ή σπασίματα που υπάρχουν στις σωληνώσεις σας που δημιουργούν διαρροές. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα, βοηθούν στην οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων στην Αττική

Για οποιαδήποτε εργασία σχετικά με τις αποχετεύσεις σας, το εξειδικευμένο συνεργείο μας, έρχεται με ένα τηλεφώνημα στο χώρο σας, για να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα σε σχέση με τις αποχετεύσεις σας.

Έχετε έντονες οσμές που επιμένουν; Κάντε ένα τηλεφώνημα για να κάνουμε συντήρηση της αποχέτευσης σας. Υπογράψτε ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων στις Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου, προσαρμοσμένο στο δικό σας χώρο και στις δικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μηνιαία, εξαμηνιαία, και ετήσια συνδρομή, στην οποία, σας κάνουμε έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό αποχέτευσης. Με την τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων σας, το πρόβλημα απομακρύνεται, μαζί με την πιθανότητα εμφάνισης μεγαλύτερων ζημιών στο χώρο.

Γιατί να εμπιστευτείτε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ, είναι μια πελατοκεντρική επιχείρηση με στόχο την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση κάθε ένοικου της Αττικής. Με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ελάχιστο χρόνο περάτωσης, σε χαμηλό κάθε φορά κόστος.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ, αποτελεί μια από τις πιο ενημερωμένες εταιρείες στο χώρο των αποφράξεων, αφού ο επαγγελματικός της εξοπλισμός, ανανεώνεται συχνά, ώστε να έχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος σας, είτε είναι μικρής είτε μεγαλύτερης έκτασης.

Ο συνδυασμός των παραπάνω μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε άριστης ποιότητας αποτελέσματα στις αποφράξεις παντός τύπου, αλλά και στη διάγνωση με κάμερα, τις μηνιαίες συντηρήσεις, στις απολυμάνσεις και στις απεντομώσεις σε ολόκληρες περιοχές.

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ φτάνουν παντού, καλύπτοντας κάθε γειτονιά της Αττικής. Καλέστε μας καθημερινά οποιαδήποτε ώρα το 24ωρο θελήσετε και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, λύνοντας κάθε σας απορία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button