ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων 24 ώρες το 24ωρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.

Οι αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα που πραγματοποιούνται από το συνεργείο μας έχουν άριστα αποτελέσματα. Οι εργασίες με τις οποίες ασχολούμαστε εκτός από αποφράξεις αποχετεύσεων είναι: απολυμάνσεις, απεντομώσεις, άντληση υδάτων, συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης και πολλά ακόμη. Αναλαμβάνουμε να σας εξυπηρετήσουμε καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, σε όλους τους δήμους της Αττικής, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ύστερα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στο χώρο των αποφράξεων, κάθε περίπτωση, μικρής ή μεγάλης απόφραξης είναι βατή για εμάς. Καθημερινά, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δεκάδες περιστατικά, από βουλωμένους νεροχύτες μέχρι πλημμυρισμένα υπόγεια καταστημάτων.

Ο επαγγελματισμός μας, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία σε συνδυασμό με τις σταθερά χαμηλά τιμές που διατηρούμε εδώ και χρόνια μας έχουν καταστήσει σε μια ευρέως γνωστή εταιρεία αποφράξεων στην Αγία Βαρβάρα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ απαρτίζεται από καταξιωμένους τεχνικούς και έμπειρο προσωπικό που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα μέσα για την κάλυψη όλων των περιπτώσεων. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας  και μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάθε εργασία με επιτυχία.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Με την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών, ερχόμαστε στο χώρο σας για να αναλαμβάνουμε αποφράξεις Αθήνακαθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας άμεσα φθάνει στο χώρο σας και συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

 1. Αποφράξεις οικιών Αγία Βαρβάρα
 2. Αποφράξεις πολυκατοικιών Αγία Βαρβάρα
 3. Αποφράξεις καταστημάτων Αγία Βαρβάρα
 4. Αποφράξεις διαμερισμάτων Αγία Βαρβάρα
 5. Αποφράξεις σε δημόσιους οργανισμούς Αγία Βαρβάρα
 6. Αποφράξεις σε χώρους εστίασης Αγία Βαρβάρα
 7. Αποφράξεις σε σχολεία Αγία Βαρβάρα
 8. Αποφράξεις σε εργοστάσια Αγία Βαρβάρα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αγίας Βαρβάρας Αντωνίου παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κάθε περίπτωση για εμάς είναι μια τελείως ξεχωριστή υπόθεση και την αντιμετωπίζουμε μεμονωμένα. Το προσωπικό μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών απόφραξης τόσο στην Αγία Βαρβάρα όσο και σε ολόκληρη την Αττική. Στόχος μας είναι να έχουμε τον μικρότερο δυνατό χρόνο απόκρισης  χωρίς φυσικά να χάνουμε στην ποιότητα του αποτελέσματος.

Πλέον είμαστε ειδικοί σε θέματα που αφορούν αποχετεύσεις και γι αυτό αναλαμβάνουμε την απόφραξη νιπτήρα, την απόφραξη νεροχύτη, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης, την απόφραξη υδρορροών και πολλά ακόμη. Αφού ο τεχνικός εντοπίσει το πρόβλημα, πρώτο μέλημα είναι να σας ενημερώσει για την έκτασή του και να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση, οικονομική και αξιόπιστη.

Η Αγία Βαρβάρα είναι προάστιο και δήμος της δυτικής Αθήνας, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω. Έγινε Κοινότητα το 1949, αποσπαζόμενη από το Δήμο Αιγάλεω. Αναγνωρίσθηκε ως Δήμος το 1963 με έκταση γύρω στα 2 τετρ. χλμ. Κατά την απογραφή του 2001 βρέθηκε να έχει 30.562 κατοίκους (48,5% άνδρες και 51,5% γυναίκες). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 26.550 κατοίκους. Σε αυτό τον πληθυσμό συμπεριλαμβάνονται παλιννοστούντες Πόντιοι, βορειοηπειρώτες, τσιγγάνοι κ.α. Αν και στην περιοχή δραστηριοποιούνται βιοτεχνίες και μικρές επιχειρήσεις, το ποσοστό ανεργίας είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Στην Αγία Βαρβάρα, άρχισαν να εγκαθίστανται Ρομά από το 1936. Το 1941, είχε μόλις 42 κατοίκους. Αρχικά ανήκε στον Δήμο Αιγάλεω. Το 1949, αναγνωρίστηκε ανεξάρτητη κοινότητα και το 1963, έγινε Δήμος.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Πολλές φορές δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει προκαλέσει το φράξιμο στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επέμβουμε. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε ειδικές κάμερες που μας επιτρέπουν να ελέγξουμε το εσωτερικό και να βεβαιωθούμε πως μετά τον καθαρισμό η γραμμή δεν έχει υπολείμματα.

Οι κάμερες που διαθέτουμε για τις αποφράξεις είναι εύκαμπτες για να μπορούν να εισέρχονται στο εσωτερικό του σωλήνα και να απεικονίζουν τη βλάβη. Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις για να χειριστεί τα μηχανήματα και να εντοπίσει τη ζημιά και στη συνέχει να σας ενημερώσει για την επισκευή, αποφεύγοντας έτσι περιττά έξοδα που απαιτούνται εάν χρειαζόταν να σκάψουμε για να βρούμε την αιτία του κακού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button
Shares