ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων 24 ώρες το 24ωρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.

Οι αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα που πραγματοποιούνται από το συνεργείο μας έχουν άριστα αποτελέσματα. Οι εργασίες με τις οποίες ασχολούμαστε εκτός από αποφράξεις αποχετεύσεων είναι: απολυμάνσεις, απεντομώσεις, άντληση υδάτων, συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης και πολλά ακόμη. Αναλαμβάνουμε να σας εξυπηρετήσουμε καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, σε όλους τους δήμους της Αττικής, άμεσα και αποτελεσματικά.

Ύστερα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στο χώρο των αποφράξεων, κάθε περίπτωση, μικρής ή μεγάλης απόφραξης είναι βατή για εμάς. Καθημερινά, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δεκάδες περιστατικά, από βουλωμένους νεροχύτες μέχρι πλημμυρισμένα υπόγεια καταστημάτων.

Ο επαγγελματισμός μας, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία σε συνδυασμό με τις σταθερά χαμηλά τιμές που διατηρούμε εδώ και χρόνια μας έχουν καταστήσει σε μια ευρέως γνωστή εταιρεία αποφράξεων στην Αγία Βαρβάρα.

Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα – Υπεύθυνα

Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ απαρτίζεται από καταξιωμένους τεχνικούς και έμπειρο προσωπικό που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα μέσα για την κάλυψη όλων των περιπτώσεων. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας  και μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάθε εργασία με επιτυχία.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του δικτύου σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Με την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών, ερχόμαστε στο χώρο σας για να αναλαμβάνουμε αποφράξεις Αθήνακαθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας άμεσα φθάνει στο χώρο σας και συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

 1. Αποφράξεις οικιών Αγία Βαρβάρα
 2. Αποφράξεις πολυκατοικιών Αγία Βαρβάρα
 3. Αποφράξεις καταστημάτων Αγία Βαρβάρα
 4. Αποφράξεις διαμερισμάτων Αγία Βαρβάρα
 5. Αποφράξεις σε δημόσιους οργανισμούς Αγία Βαρβάρα
 6. Αποφράξεις σε χώρους εστίασης Αγία Βαρβάρα
 7. Αποφράξεις σε σχολεία Αγία Βαρβάρα
 8. Αποφράξεις σε εργοστάσια Αγία Βαρβάρα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα αποχετεύσεων

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα Αντωνίου παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Κάθε περίπτωση για εμάς είναι μια τελείως ξεχωριστή υπόθεση και την αντιμετωπίζουμε μεμονωμένα. Το προσωπικό μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών απόφραξης τόσο στην Αγία Βαρβάρα όσο και σε ολόκληρη την Αττική. Στόχος μας είναι να έχουμε τον μικρότερο δυνατό χρόνο απόκρισης  χωρίς φυσικά να χάνουμε στην ποιότητα του αποτελέσματος.

Πλέον, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ είμαστε ειδικοί σε θέματα που αφορούν αποχετεύσεις και γι αυτό αναλαμβάνουμε την απόφραξη νιπτήρα, την απόφραξη νεροχύτη, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης, την απόφραξη υδρορροών και πολλά ακόμη. Αφού ο τεχνικός εντοπίσει το πρόβλημα, πρώτο μέλημα είναι να σας ενημερώσει για την έκτασή του και να σας προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση, οικονομική και αξιόπιστη.

Εμπιστευτείτε την αποφρακτική εταιρία μας για την απόφραξη ή τη συντήρηση του δικτύου σας και δε θα το μετανιώσετε. Θα απαλλαχθείτε από βουλωμένες σωληνώσεις και άλλα τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται στο δίκτυο.

Λίγα λόγια για την Αγία Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα είναι προάστιο και δήμος της δυτικής Αθήνας, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω. Έγινε Κοινότητα το 1949, αποσπαζόμενη από το Δήμο Αιγάλεω. Αναγνωρίσθηκε ως Δήμος το 1963 με έκταση γύρω στα 2 τετρ. χλμ. Κατά την απογραφή του 2001 βρέθηκε να έχει 30.562 κατοίκους (48,5% άνδρες και 51,5% γυναίκες).

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 26.550 κατοίκους. Σε αυτό τον πληθυσμό συμπεριλαμβάνονται παλιννοστούντες Πόντιοι, Βορειοηπειρώτες, τσιγγάνοι κ.α. Αν και στην περιοχή δραστηριοποιούνται βιοτεχνίες και μικρές επιχειρήσεις, το ποσοστό ανεργίας είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Στην Αγία Βαρβάρα, άρχισαν να εγκαθίστανται Ρομά από το 1936. Το 1941, είχε μόλις 42 κατοίκους. Αρχικά ανήκε στον Δήμο Αιγάλεω. Το 1949, αναγνωρίστηκε ανεξάρτητη κοινότητα και το 1963, έγινε Δήμος. Η οικιστική ανάπτυξη της Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησε τη δεκαετία του ’20. Το 1985 εκπονήθηκε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου το οποίο θεσμοθετήθηκε το 1989 και ισχύει μέχρι σήμερα.

Στην περιοχή συναντά κανείς πολλά σχολεία όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Επίσης στην Αγία Βαρβάρα βρίσκονται πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Έχει μεγάλη ομοιομορφία στη δόμηση, καθώς ο επισκέπτης συναντά μικρές κλασικές μονοκατοικίες, σαν συγκροτήματα το ένα δίπλα στο άλλο. Διαθέτουν παραδοσιακές αυλές της δεκαετίας του ’60 από την πίσω μεριά αλλά και τις παραδοσιακές εισόδους που θυμίζουν την Αθήνα της παλιάς εποχής. Είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο και μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναβαθμίζεται σταδιακά.

Πηγή: Wikipedia

Απόφραξη με κάμερα – Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα

Πολλές φορές δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει προκαλέσει το φράξιμο στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επέμβουμε. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε ειδικές κάμερες που μας επιτρέπουν να ελέγξουμε το εσωτερικό και να βεβαιωθούμε πως μετά τον καθαρισμό η γραμμή του δικτύου δεν θα έχει υπολείμματα.

Οι κάμερες που διαθέτουμε για τις αποφράξεις είναι εύκαμπτες για να μπορούν να εισέρχονται στο εσωτερικό του σωλήνα και να απεικονίζουν τη βλάβη. Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις για να χειριστεί τα μηχανήματα και να εντοπίσει τη ζημιά και στη συνέχει να σας ενημερώσει για την επισκευή, αποφεύγοντας έτσι περιττά έξοδα που απαιτούνται εάν χρειαζόταν να σκάψουμε για να βρούμε την αιτία του κακού.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τη σύγχρονη διαγνωστική κάμερα για να σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα. Βρίσκουν γρήγορα το ακριβές σημείο και το λόγο που προκάλεσε τη βλάβη και σε λίγη ώρα το επιδιορθώνουν.

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ και επωφεληθείτε από τις οικονομικές αποφράξεις και τις υπηρεσίες μας με την εμπειρία 30 χρόνων.

Γιατί να επιλέξετε την αποφράξεις Αγία Βαρβάρα;

Στις μέρες μας η επιλογή μιας εταιρίας αποφράξεων είναι δύσκολη καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός εταιριών στην αγορά. Δε θα επιλέγατε όμως μια αποφρακτική εταιρία που δε γνωρίζετε τι πλεονεκτήματα έχει να σας προσφέρει.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ είμαστε ξεκάθαροι στους πελάτες μας. Για αυτό και παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε:

 • Παρέχουμε κάλυψη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 ημέρες το χρόνο.
 • Προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις κρατώντας τις τιμές μας σταθερά χαμηλές.
 • Διαθέτουμε εκσυγχρονισμένα μηχανήματα αποφράξεων και άντλησης υδάτων, καθώς και διαγνωστικές κάμερες για την άριστη εξυπηρέτησή σας.
 • Παρέχουμε ποικιλία υπηρεσιών: αποφράξεις, αντλήσεις υδάτων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καθαρισμούς στεγανών κ.ά.
 • Ο στόλος των οχημάτων μας είναι μεγάλος και έτσι απαντάμε σε όλα τα αιτήματα και βρισκόμαστε κοντά σας σε ελάχιστο χρόνο.
 • Η εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο των αποφράξεων μας καθιστά υπεύθυνους και άρτια εκπαιδευμένους για να αντιμετωπίσουμε κάθε βλάβη μικρή ή μεγάλη.
 • Είμαστε επαγγελματίες που ασχολούμαστε με αποφράξεις και όχι με υδραυλικά. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο για να φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες αποφράξεις.
 • Οι μαρτυρίες των δεκάδων πελατών μας σε όλη την Αθήνα μπορούν να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα

Είναι σύνηθες φαινόμενο, να παρατηρούνται πλημμύρες και λιμνάζοντα νερά σε υπόγειες κατοικίες και καταστήματα, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Είτε λόγω φυσικών αιτιών είτε λόγω κακής κατασκευής, οι πλημμύρες προκαλούν προβλήματα και καταστροφές.

Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι η κακή συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων. Όταν ένα φρεάτιο είναι φραγμένο, τα νερά που έρχονται με μεγάλη φόρα δεν μπορούν να απορροφηθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν χώροι που βρίσκονται κάτω από τη στάθμη της θάλασσας.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ παρέχουμε εκτός από αποφράξεις, και υπηρεσίες άντλησης υδάτων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και οχήματα που μας επιτρέπουν να σας απαλλάξουμε από τα λιμνάζοντα νερά σε μικρό χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό μούχλας ή άλλων καταλοίπων που μπορεί να βρεθούν μετά την άντληση υδάτων από το χώρο σας.

Φροντίστε για την καθαριότητα των φρεατίων και των σιφονιών του σπιτιού σας συχνά. Έτσι θα αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό για τα φρεάτια και τα σιφόνια από απλά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας. Χρειάζεστε μόνο σόδα, ξίδι και ζεστό νερό.

Διαφορετικά, επιλέξτε τα προγράμματα μηνιαίας συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου που προσφέρει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ και δε θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά προβλήματα. Με καθαρές σωληνώσεις τα νερά της βροχής δε θα εισέρχονται στο δίκτυό σας, αλλά θα ρέουν χωρίς να δημιουργούν καταστροφές σε εσάς και την περιουσία σας.

Συχνές ερωτήσεις – Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα

Είναι γεγονός πως όσοι δεν διαθέτουν γνώσεις στο χώρο των αποφράξεων έχουν ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Οι πελάτες που συναντάμε καθημερινά, μας εκφράζουν τις απορίες και τις ανησυχίες τους σχετικά με το αποχετευτικό τους δίκτυο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ βρίσκεται εδώ για να δώσει απαντήσεις σε κάθε σας ερώτηση.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε και μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις που δίνει η ομάδα ειδικών της εταιρίας μας.

 1. Πόσο στοιχίζουν οι αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα;
 2. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη στην Αγία Βαρβάρα;
 3. Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης;

Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Πόσο στοιχίζουν οι αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα;

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ κρατάμε τις τιμές μας σταθερά χαμηλές. Η οικονομικότερη απόφραξη μας είναι η απόφραξη νιπτήρα και ξεκινά από 20 ευρώ. Οι αποφράξεις κοστολογούνται ανάλογα με τη δυσκολία πραγματοποίησής τους και οι τιμές τους είναι προκαθορισμένες.

Όταν το έμπειρο προσωπικό μας θα επισκεφθεί το χώρο σας, θα αξιολογήσει τη ζημιά και θα υπολογίσει ποιο θα είναι το κόστος που θα πρέπει να πληρώσετε στο τέλος. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να υπάρχει κάποια μεγαλύτερη βλάβη βαθύτερα στο δίκτυο, η οποία να χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στοιχεία για το κόστος της κάθε υπηρεσίας στην αρχή της σελίδας αυτής. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την εταιρία μας και ένας λειτουργός μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε για μια απόφραξη στην Αγία Βαρβάρα;

Όταν μας καλείτε για μια απόφραξη στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ανταποκρινόμαστε άμεσα. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που λειτουργούν ως κινητά συνεργεία για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο χρόνος ανταπόκρισης είναι συνήθως λιγότερος από μισή ώρα. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε διαρροή ή οποιοδήποτε ύποπτο «σύμπτωμα» στο δίκτυό σας πρέπει να μας καλέσετε αμέσως για να προλάβουμε μεγαλύτερες ζημιές.

Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας οπότε μη διστάσετε να μας καλέσετε σε περίπτωση προβλήματος με το δίκτυό σας. Δείτε παρακάτω τις ενδεικτικές περιοχές κάλυψης της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου στην Αγία Βαρβάρα.

Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης; – Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα

Μια από τις πιο συχνές σας ανησυχίες είναι γιατί και πότε βουλώνει ο νεροχύτης. Ο κύριος λόγος που βουλώνει ένας νεροχύτης σύμφωνα με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ είναι η απρόσεκτη χρήση του. Άλλοι λόγοι είναι η κακή κατασκευή, οι παλιές κατασκευές ή η απουσία συντήρησης.Αλλά ας επικεντρωθούμε στη χρήση του από εσάς.

Συνήθως, δεν υπολογίζετε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η ρίψη αντικειμένων στο νεροχύτη σας. Για παράδειγμα, στο νεροχύτη του μπάνιου καταλήγουν τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού και οδοντόκρεμας. Όταν αυτά συσσωρευτούν σε μεγάλες ποσότητες, ο σωλήνας φράζει και το νερό δεν ρέει αλλά λιμνάζει.

Το ίδιο συμβαίνει και με το νεροχύτη της κουζίνας, απλώς με διαφορετικά προϊόντα. Εκεί μιλάμε για υπολείμματα φαγητού, χαρτιά, μικρά κομμάτια πλαστικών συσκευασιών κλπ.

Ένας νεροχύτης που δεν καθαρίζεται σωστά έχει περισσότερες πιθανότητες να βουλώσει. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Να ρίχνετε στο σιφόνι του νεροχύτη  ζεστό νερό με αλάτι ή το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας. Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να έχετε καθαρό νεροχύτη.

Με την παραμικρή υποψία φραγής καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με μια αποφρακτική εταιρία. Ειδικά σε περίπτωση που οι νεροχύτες σας βουλώνουν συχνά, επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ γιατί μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στο κεντρικό δίκτυό σας.

Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα – Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας οποιαδήποτε ώρα και μέρα μας χρειαστούν.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ σε περίπτωση που χρειαστείτε συμβουλές, διευκρινήσεις ή απλώς έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button