ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και τρεις δεκαετίες στο Νέο Ψυχικό και την Αττική. Το έμπειρο συνεργείο μας σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Καθημερινά εξυπηρετούμε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις αλλά και δημόσιους οργανισμούς. Εκτός από αποφράξεις αναλαμβάνουμε και απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες , άντληση υδάτων και καθαρισμό φρεατίων για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ο στόλος από οχήματα που διαθέτουμε βρίσκεται σταθερά σε ετοιμότητα και κινείται σε ολόκληρη την Αττική για αυτό άλλωστε καταφθάνουμε στο χώρο σας λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στο χώρο των αποφράξεων, οι εργασίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν ποικίλουν. Συγκεκριμένα, το συνεργείο μας αναλαμβάνει μια πλειάδα εργασιών όπως:

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Μια νέα μέθοδος που χρησιμοποιείται στις αποφράξεις είναι ο έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, είναι δυνατόν να εντοπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη ή διαρροή υπάρχει στο δίκτυο. Στην διάρκεια αυτού του ελέγχου είναι δυνατός ο εντοπισμός προβλημάτων που διαφορετικά θα ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο να βρεθούν.

Το φράξιμο στις σωληνώσεις στην αποχέτευση μπορεί να συμβεί από ρίζες δέντρων, λύματα ή απλά κάποια κακοτεχνία στην κατασκευή του. Μετά τον εντοπισμό της αιτίας που προκαλείται το φράξιμο, η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου που δραστηριοποιείται στις αποφράξεις αποχετεύσεων μπορεί να αναλάβει την αποκατάσταση ή την επισκευή του αγωγού στο Νέο Ψυχικό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τα σημάδια που δείχνουν πως θα χρειαστεί άμεσα απόφραξη στο νιπτήρα σας είναι εμφανή όποτε δεν θα δυσκολευτείτε να τα εντοπίσετε. Εάν παρατηρήσετε ότι τα νερά λιμνάζουν ή το από το σιφόνι αναδύονται δυσάρεστες οσμές τότε το καλύτερο είναι να εμπιστευτείτε ειδικούς στις αποφράξεις. Οι τρίχες, τα λίπη, τα μικροαντικείμενα και τα χημικά καθαριστικά ίσως είναι οι βασικές αιτίες για τις οποίες οι σωληνώσεις στο νιπτήρα φράζουν και δεν απορροφούν το νερό.

Σε ανάλογες περιπτώσεις καλό θα ήταν να καλέσετε ένα ειδικό συνεργείο που πραγματοποιεί Αποφράξεις Αντωνίου και να ξενοιάσετε μια για πάντα από παρόμοια προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Νέο Ψυχικό αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button