ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Χαϊδάρι Αντωνίου από 20€ έως 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη. Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ – Υπηρεσίες αποφράξεων στο Χαϊδάρι


Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Εμπιστευτείτε την εταιρία μας  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ για κάθε είδους απόφραξη καθώς και για τις λοιπές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Βρισκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες μας καθημερινά, όλο το εικοσιτετράωρο και όλο το χρόνο.

Λίγα λόγια για το Χαϊδάρι

Το Χαϊδάρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Βρίσκεται κοντά στο όρος Αιγάλεω, νοτιοανατολικά της Ελευσίνας, νότια της Αττικής Οδού και δυτικά του Κηφισού ποταμού και της λεωφόρου Κηφισού. Το ανατολικό τμήμα του Χαϊδαρίου ήταν κυρίως βοσκοτόπια, με την αστική ανάπτυξη όμως ανάμεσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’80 η περιοχή έχει γίνει αστική.

Οι πρώτοι κάτοικοι του Χαϊδαρίου ήταν πρόσφυγες της Μικράς Ασίας την εποχή της Μικρασιατικής καταστροφής. Το 1955 ο δήμος Χαϊδαρίου αριθμούσε 13.773 κατοίκους. Κοντά στο Χαϊδάρι βρίσκεται και το άλσος του Δαφνίου, αλλιώς το περίφημο «Τουριστικό», και το ομώνυμο ιστορικό μοναστήρι.

Πηγή: Wikipedia

Απόφραξη νιπτήρα Χαϊδάρι

Οι τρίχες σε συνδυασμό με τα υπολείμματα σαπουνιού μπορούν να δημιουργήσουν μικρές μάζες στο εσωτερικό των σωληνώσεων που παρεμποδίζουν την εισροή του νερού με αποτέλεσμα αυτό να αυξάνεται στην επιφάνεια και να δημιουργεί αντιαισθητικές λίμνες νερού. Εκτός βέβαια από την δυσάρεστη εικόνα, το γεγονός αυτό ευνοεί και την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών που σίγουρα θα γίνουν πολύ ενοχλητικές στην οικία η την επιχείρησή σας.

Η λύση για τέτοιου είδους θέματα είναι η απόφραξη νιπτήρα στο Χαϊδάρι από την αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου. Η απόφραξη γίνεται μέσα σε λίγη ώρα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και με εγγυημένο after sales service.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ – Αποφράξεις αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όχι μόνο το Χαϊδάρι αλλά και όλη την Αθήνα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ θα σας δώσει οριστικές λύσεις στα προβλήματα της αποχέτευσης που σας βασανίζουν εδώ και καιρό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Αποφράξεις Χαϊδάρι – Διάγνωση με κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Η χρήση της κάμερας μας επιτρέπει να εντοπίζουμε το σημείο που υπάρχει πρόβλημα καθώς και το λόγο που δημιουργήθηκε. Με τη λειτουργία καταγραφής της ειδικής κάμερας και το εύκαμπτο σώμα της, μπορούμε να ελέγξουμε και το πιο πολύπλοκο αποχετευτικό δίκτυο.

Επίσης στο τέλος κάθε απόφραξης, με τη βοήθεια της κάμερας είμαστε σε θέση να σας καθησυχάσουμε ότι το δίκτυο σας είναι καθαρό και τίποτα δεν το μπλοκάρει. Επιλέξτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ για μια διάγνωση του δικτύου σας με κάμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία διάγνωσης με κάμερα, επικοινωνήστε με την αποφρακτική μας εταιρία.

Αποφράξεις Χαϊδάρι – Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμίας που προέρχεραι από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Είτε είσαστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, σίγουρα κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσατε κάποια βλάβη στο δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Τα προβλήματα που προκαλούνται από το σπάσιμο ενός σωλήνα είναι αρκετά και χειροτερεύουν όταν αργείτε να εντοπίσετε τη ζημιά. Υπάρχει όμως τρόπος να προστατευτείτε από τυχόν καταστροφές.

Για να αποφύγετε λοιπόν τις ζημιές που θα δημιουργήσουν αναστάτωση σε εσάς και την οικογένεια σας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ σας προτείνει το συχνό καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Ιδιαίτερα μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε συντήρηση του δικτύου σας έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες βλάβες το χειμώνα.

Η αποφρακτική εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ σας εγγυάται ότι συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Χαϊδάρι – Αντλήσεις υδάτων

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ , προσφέρουμε επίσης και την υπηρεσία άντλησης υδάτων. Γνωρίζουμε την αναστάτωση που προκαλεί μια διαρροή που μπορεί να καταλήξει σε πλημμύρα. Για αυτό και παραμένουμε συνεχώς δίπλα σας για να μπορούμε να αποκαταστήσουμε μια τόσο μεγάλη βλάβη.

Για να αποφύγετε τα δυσάρεστα αποτελέσματα μιας πλημμύρας, μπορείτε να ξεκινήσετε το συχνό καθαρισμό του δικτύου σας. Η αποφρακτική εταιρία μας προσφέρει οικονομικές αποφράξεις και συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επιλέξτε να καθαρίσετε το δίκτυό σας μετά το τέλος του φθινοπώρου, καθώς τότε συσσωρεύονται πολλά φύλλα και κλαδιά στα φρεάτια.

Καλέστε τους επαγγελματίες στην άντληση υδάτων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ , για να πραγματοποιήσουν συντήρηση ή καθαρισμό στο κεντρικό σας δίκτυο και αποφύγετε φραξίματα και άλλα προβλήματα τους χειμερινούς μήνες.

Σε περίπτωση που εντοπίσετε λιμνάζοντα νερά στο χώρο σας καλέστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι κοντά σας σε λίγα λεπτά για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αφού επιδιορθωθεί η ζημιά και γίνει άντληση υδάτων, το προσωπικό μας αναλαμβάνει επίσης και τον καθαρισμό του χώρου από μούχλα και άλλα κατάλοιπα.

Συχνές ερωτήσεις – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ δεχόμαστε συνέχεια ερωτήσεις σχετικές με τη φροντίδα, την καθαριότητα του αποχετευτικού δικτύου καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Καθώς διαθέτουμε 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποφράξεων, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά.

Στη συνέχεια θα δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε καθώς και τις αναλυτικές απαντήσεις από την ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ .

 1. Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη;
 2. Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας;
 3. Πότε χρειάζεται απόφραξη;
 4. Πως θα ξεβουλώσω την τουαλέτα;

Πόσο στοιχίζει μια απόφραξη; – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ , η απόφραξη ξεκινά από 20 ευρώ. Παρά τις συνεχείς αλλαγές στην αγορά, κατανοούμε τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές. Βρισκόμαστε δίπλα σας με όποιους τρόπους μπορούμε.

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ που θα έρθουν να επισκευάσουν τη βλάβη που αντιμετωπίζετε, θα σας ενημερώσουν για τυχόν αλλαγές στο τελικό κόστος. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που προστεθούν κι άλλες υπηρεσίες (πχ διάγνωση με κάμερα) ή σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μεγαλύτερη βλάβη στον κεντρικό αγωγό και το υπόλοιπο δίκτυο.

Οι τιμές μας είναι προκαθορισμένες και μπορείτε να τις βρείτε στην αρχή της ιστοσελίδας μας. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας; – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που δεχόμαστε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ είναι γιατί βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας. Οι λόγοι είναι συνήθως η απόρριψη αντικειμένων στη λεκάνη και η κακή χρήση του δικτύου καθώς και η παλαιότητα του.

Για να μη βουλώσει ξανά η τουαλέτα σας καλό θα ήταν να μην ξαναρίξετε ποτέ χαρτιά, τρίχες, προϊόντα υγιεινής και οτιδήποτε άλλο στη λεκάνη. Όλα τα παραπάνω δεν ανήκουν στην τουαλέτα, αλλά στα σκουπίδια σας. Επιπλέον, αποφύγετε τη χρήση χημικών αποφρακτικών. Μπορεί να σας φαίνονται αποτελεσματικά, αλλά στην πραγματικότητα διαβρώνουν τις σωληνώσεις και οδηγούν σε μεγαλύτερες ζημιές.

Τέλος, η καλή συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος θα συμβάλλει θετικά στο να μην ξαναβουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σας ή οι νιπτήρες σας ξανά. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ παρέχει πακέτα μηνιαίων συντηρήσεων για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της αποφρακτικής μας εταιρίας. Ένας συνάδελφος θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Πότε χρειάζεται απόφραξη; – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Οι ειδικοί στις αποφράξεις της ομάδας αποφράξεις Χαϊδάρι Αντωνίου, σας συμβουλεύουν να φροντίζετε σωστά το δίκτυό σας. Ο συχνός καθαρισμός του παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής των σωληνώσεών σας.

Η ετήσια συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση ή επαγγελματικό χώρο. Από εκεί και πέρα, ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τη συχνότητα που θέλει να καθαρίζεται η αποχέτευσή του. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ σας συνιστά να ελέγξει το δίκτυό σας ένας ειδικός και να σας ενημερώσει για τις ανάγκες του.

Κάθε κτήριο και κάθε δίκτυο έχει διαφορετικές ανάγκες συντήρησης. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε μηνιαίες συντηρήσεις και καθαρισμούς έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την αποτελεσματική καθαριότητα του συστήματός σας.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Πως μπορώ να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας; – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λεκάνη της τουαλέτας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΆΡΙ σας έχει τη λύση.Σε περίπτωση που προτιμάτε να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα του δικτύου κάντε το με τη βοήθεια των ειδικών και μην επεμβαίνετε στο δίκτυο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Για να αποφράξετε και να καθαρίσετε μόνοι σας τη λεκάνη της τουαλέτας ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Ο πιο εύκολος τρόπος να πραγματοποιήσετε απόφραξη περιλαμβάνει ένα μόνο υλικό. Μπορείτε να αποφράξετε τη λεκάνη με ζεστό (όχι βραστό) νερό. Αρχικά κλείστε την παροχή νερού για να αποφύγετε την υπερχείλιση και ρίξτε το νερό στη λεκάνη. Αφήστε για λίγη ώρα και θα δείτε τη διαφορά. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική όταν η φραγή οφείλεται σε χαρτί ή σε άλλα αντικείμενα που διαλύονται στο ζεστό νερό.

Ένας άλλος πιο δραστικός τρόπος είναι η χρήση σόδας και ξιδιού. Αφού καθαρίσετε τη λεκάνη, ρίξτε μια κούπα μαγειρική σόδα στο νερό. Αφήστε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια συμπληρώστε μια κούπα λευκό ξίδι. Η σόδα με το ξίδι θα αντιδράσουν και θα ξεβουλώσουν την τουαλέτα σας. Τέλος θα πρέπει να ρίξετε ζεστό νερό για να φύγουν τυχόν υπολείμματα από τη λεκάνη.

Εάν οι νιπτήρες και η τουαλέτα σας φράζει συχνά, αυτό ίσως να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο. Μπορεί κάποιο αντικείμενο να εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του δικτύου και να μπλοκάρει τη σωστή ροή του νερού.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, μην πειραματίζεστε με την αποχέτευσή σας, αλλά καλέστε αμέσως τους ειδικούς στις αποφράξεις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΙΔΑΡΙ. Έτσι θα απαλλαγείτε με το σωστό τρόπο και μια και καλή από τα προβλήματα της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ – Επικοινωνία

Στην εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΙΔΑΡΙ παραμένουμε πάντα δίπλα σας. Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Επειδή οι βλάβες μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, μη διστάσετε να μας καλέσετε ακόμα και σε μέρες αργίας.

Τέλος, καλέστε μας ακόμα και αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή εάν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για την καλή λειτουργία του δικτύου σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αποφράξεις Χαϊδάρι – Περιοχές εξυπηρέτησης αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Χαϊδάρι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button