ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Αν μένετε στην Άνοιξη και έχετε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο, μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥΗ εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, αναλαμβάνοντας αποφράξεις αποχετεύσεων, τόσο στην Άνοιξη, όσο και στην υπόλοιπη Αττική.

Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που, μαζί με την τεχνογνωσία του, μπορεί να φέρει εις πέρας αποφράξεις και να επιλύσει προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, οποιασδήποτε έκτασης και να είναι αυτά. Έτσι η εταιρεία μας, μπορεί να σας εγγυηθεί άριστα αποτελέσματα σε κάθε υπηρεσία που αναλαμβάνει.

Οι ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με τη βοήθεια υδροβολής. Τα σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα διαθέτουν λάστιχα μισής και μιας ίντσας, γεγονός που βοηθά σε κάθε είδους άντληση από κάθε κλειστό χώρο.

Όλα αυτά συμβάλουν στη δημιουργία ενός ισχυρού ονόματος στο χώρο, το οποίο παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις των πελατών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΝΟΙΞΗ


Η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να υλοποιήσει τις παρακάτω υπηρεσίες της, τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 •  Απόφραξη σε νιπτήρα Άνοιξη
 • Απόφραξη σε νεροχύτη Άνοιξη
 • Απόφραξη σε λεκάνη Άνοιξη
 • Απόφραξη σε μπανιέρα Άνοιξη
 • Απόφραξη σιφωνιού Άνοιξη
 • Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Άνοιξη
 • Επισκευή αποχετευτικού δικτύου Άνοιξη
 • Καθαρισμοί δεξαμενών Άνοιξη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΝΟΙΞΗ

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις σωληνώσεις του αποχετευτικού και του αρδευτικού σας δικτύου, εμπιστευτείτε την εταιρία μας. Οι έμπειροι τεχνικοί της, θα βρεθούν σύντομα στο χώρο σας για να αναλάβουν αποφράξεις αποχετεύσεων και καθαρισμούς αγωγών με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Σύμφωνα με την  Wikipedia Η Άνοιξη (παλαιότερα γνωστή ως Μπογιάτι) είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Έχει πληθυσμό 5.397 άτομα, έκταση 4,582 τ.χμ. και υψόμετρο 370 μ.

Ο οικισμός της Άνοιξης ανήκε μέχρι το 1912 στον τότε διευρυμένο δήμο Μαραθώνος. Την χρονιά αυτή εντάχθηκε στην νεοσύστατη κοινότητα Αφιδνών. Το 1939 η Άνοιξη αποσπάστηκε από την κοινότητα Αφιδνών και εντάχθηκε στην τότε κοινότητα Αγίου Στεφάνου ενώ από το 1953 αποτέλεσε ξεχωριστή κοινότητα. Η κοινότητα Άνοιξης αναγνωρίστηκε σε δήμο το 2007.[1] Με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης από την 1η Ιανουαρίου 2011 η Άνοιξη εντάχθηκε στον δήμο Διονύσου.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ

Όσο και να φροντίζουμε το μπάνιο μας είναι πολύ πιθανό οι ντουζιέρα μας να βουλώσει και να δυσκολεύεται το νερό να περάσει από τις σωληνώσεις του αρδευτικού μας δικτύου. Ακόμα πιο σύνηθες φαινόμενο, είναι οι βουλωμένες μπανιέρες. Τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού και λάσπες μπορεί να είναι τα αίτια μιας τέτοιας κατάστασης, η οποία μπορεί να να προκαλέσει σημαντική υπερχείλιση.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα χρήζει άμεση αντιμετώπιση από ειδικούς τεχνικούς, καθώς η καθυστέρησή της, μπορεί να επιφέρει μεγάλα προβλήματα στις σωληνώσεις σας. Με τελευταίας τεχνολογίας μέσα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την επίλυση του προβλήματος, χωρίς περαιτέρω προβλήματα, οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου τους καλέσετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Το έμπειρο προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας με διαγνωστικές κάμερες για να εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τις σωληνώσεις του σπιτιού σας. Οι ειδικές κάμερες, είναι ικανές να τους υποδείξουν με μεγάλη ακρίβεια το προβληματικό σημείο που προκαλεί σε αυτές βούλωμα ή κάποιου άλλου είδους φθορά ή σπασίματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου, ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα σε αυτό και τις σωληνώσεις του.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ μας υποστηρίζει την πρόληψη για αυτό και σας προτρέπει να προγραμματίσετε προληπτικούς ελέγχους στα φρεάτια της αποχέτευσης σας. Έτσι, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε για την καλή λειτουργία του δικτύου. Επίσης, αναλάβουμε περιοδικούς ελέγχους (με μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο) ανάλογα με τις απαιτήσεις σας ώστε να εντοπιστούν έγκαιρα τυχόν πιθανά προβλήματα και να επιλυιθούν άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου μας χρειαστείτε και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει με άμεσο τρόπο, στέλνοντας ένα έμπειρο συνεργείο στο χώρο σας για αποφράξεις στην Άνοιξη και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη ο χώρος σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων και όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης είναι:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button