ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Αν μένετε στην Αλσούπολη και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις σωληνώσεις του κτηρίου σας, μία είναι η λύση. Εμπιστευτείτε την αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Αλσούπολης και τους έμπειρους τεχνικούς της για αποφράξεις παντός τύπου, σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο στην Αλσούπολη και σε όλη την Αττική.

Η εταιρεία μας, αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε υπηρεσία που τους αναθέσουν και σας εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε χώρο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ, πραγματοποιούν συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών με υδροβολή, καθαρισμούς αγωγών και πλύσιμο στεγανών. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα σύγχρονα βυτιοφόρα που διαθέτουν, βοηθούν στην άντληση και καθαρισμό σηπτικών φρεατίων, αλλά και την άντληση υδάτων από κάθε κλειστό χώρο που προσβλήθηκε από την απότομη εισροή καθαρού ή ακάθαρτου νερού.

Ο επαγγελματικός τρόπος προσέγγισης του κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζετε από το προσωπικό μας, αλλά και τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά, αφήνουν τους πελάτες μας ευχαριστημένους, οι οποίοι με τη σειρά τους μας καθιέρωσαν στο χώρο, ως την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Εμπιστευτείτε τα καλύτερα συνεργεία αποφράξεων στην Αλσούπολη


Τα συνεργεία της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου, είναι τα ιδανικά για κάθε χώρο στην Αλσούπολη. Με την πολύχρονη εμπειρία που έχουν αλλά και την κατάλληλη τεχνογνωσία, είναι ικανά να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί στο χώρο σας, χωρίς προβλήματα.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που τους ακολουθεί σε κάθε τους κίνηση, αλλά και η άμεση ανταπόκρισή τους, σε κάθε σας κάλεσμα, οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου τους χρειαστείτε.

Η Αλσούπολη ήταν πάντοτε συνοικία του Δήμου Νέας Ιωνίας με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό και είναι μια αρκετά ήσυχη και προσεγμένη περιοχή, πλούσια σε πράσινο και πεζόδρομους σε αντίθεση με την γειτονική Καλογρέζα που είναι πυκνοκατοικημένη με έντονη κίνηση. Τα δυο βασικότερα αξιοθέατα της συνοικίας είναι το πάρκο Αλσούπολης από το οποίο πήρε το όνομα και η πλατεία Παναιτωλίου σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, η εμπορική κίνηση στην Αλσούπολη είναι μικρή υπάρχουν καταστήματα αλλά σχετικά λίγα μόνο για τα απαραίτητα.

Η Οδός Λαυρίου το όριο της Νέας Ιωνίας με το Μαρούσι είναι ένας φαρδύς δρόμος με μεγάλη νησίδα στο μέσο της οποίας περνούσε η παράκαμψη του σημερινού ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από το Ηράκλειο Αττικής στο Λαύριο μέσω του Γέρακα, της Κάντζας και των πόλεων των Μεσογείων.

Ο σιδηρόδρομος χρησιμοποιήθηκε στην κατοχή από τους Γερμανούς για να εκμεταλλευτούν τα μεταλλεία της Καλογρέζας τα οποία στην συνέχεια εξαντλήθηκαν, το 1963 η σιδηροδρομική γραμμή καταργήθηκε οριστικά προκειμένου να οικοδομηθεί η περιοχή πολεοδομικά. Τα ίχνη της σιδηροδρομικής γραμμής πάνω στην Λεωφόρο Λαυρίου στα σύνορα με την Νέα Φιλοθέη υπάρχουν ακόμα και σήμερα στα υπόλοιπα τμήματα καταστράφηκε μετά το 2004 προκειμένου να κατασκευαστούν τα Ολυμπιακά έργα.

Αποφράξεις Αλσούπολης 100% Εγγύηση

Για τις αποφράξεις Αλσούπολης διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας.

Η εταιρεία μας με τον σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και βυτία πολλαπλών χρήσεων, που μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα πιο βαθιά και δύσκολα σημεία, καλύπτει όλον τον νομό της Αττικής.

Αναλαμβάνουμε, επίσης, τον καθαρισμό, το πλύσιμο και την άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους. Οι αποφράξεις γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Όντας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο, η εταιρία Αποφράξεις Αλσούπολης Αντωνίου παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που αφορά τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουμε είναι οι εξής:

 • Αποφράξεις νεροχύτη Αλσούπολη
 • Αποφράξεις νιπτήρα Αλσούπολη
 • Αποφράξεις μπανιέρας Αλσούπολη
 • Αποφράξεις λεκάνης Αλσούπολη
 • Απόφραξη φρεατίων Αλσούπολη
 • Απόφραξη σιφωνιού ντουζιέρας Αλσούπολη
 • Καθαρισμός βουλωμένων φρεατίων Αλσούπολη
 • Έλεγχος αγωγού με κάμερα Αλσούπολη
 • Μηνιαία συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Αλσούπολης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

Εκτός από τις αποφράξεις, η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή και στη συντήρηση αποχετεύσεων ώστε να προληφθεί το φράξιμο των σωληνώσεων και δυσλειτουργία του δικτύου. Οι προληπτικοί καθαρισμοί και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα μπορεί να πραγματοποιηθούν σε ετήσια, εξαμηνιαία,τριμηνιαία ή και μηνιαία βάση. Προκειμένου να μην βουλώσει ο νεροχύτης, ο νιπτήρας, η μπανιέρα και οι υδρορροές της βεράντας, οι προληπτικοί καθαρισμοί είναι μια σωστή τακτική.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αλσούπολη

Αντιληφθήκατε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Μήπως το δίκτυο σωληνώσεων του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι βουλωμένο;

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, βρίσκεται δίπλα σας για να αναλάβει να αποκαταστήσει κάθε βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο με αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αλσούπολη και κάθε ενέργεια που χρειάζεται για να επιστρέψει ο χώρος σας, στην αρχική του κατάσταση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ Διάγνωση με Κάμερα

Στον εξοπλισμό του προσωπικού μας, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι ειδικές κάμερες, οι οποίες μας βοηθούν έλεγχο σωληνώσεων του κτιρίου σας, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Με τις διαγνωστικές κάμερες, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει την παροχή νερού και να επέμβουμε άμεσα για την αποκατάστασή του.

Αποφράξεις Αλσούπολη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ Μηνιαίες Συντηρήσεις και καθαρισμοί αποχετεύσεων

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ πραγματοποιεί προληπτικούς καθαρισμούς και μηνιαίες συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα, με συχνότητα που εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δικτύου αποχέτευσης. Ένα τέτοιο μηχάνημα, στα χέρια των ειδικών τεχνικών μας, αποτελεί σίγουρη λύση απόφραξης και συντήρησης.

Μπορείτε να επιλέξετε, μηνιαίο, εξάμηνο ή ετήσιο συμβόλαιο στο οποίο σας παρέχουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ διαθέτει υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα για κάθε απόφραξη και μπορεί να σας εγγυηθεί άριστης ποιότητας αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ Επικοινωνία

Καλέστε μας άμεσα για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος σας και αφορά τις υπηρεσίες μας. Εκπρόσωπός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ, βρίσκεται στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ υλοποιεί αποφράξεις στην Αλσούπολη και σε όλη την Αττική. Ενδεικτικά:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button