ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ 

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ αναλαμβάνει τις αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της Αποφράξεις Αρτέμιδας έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το γεγονός ότι έχουμε αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να διαθέτουμε εξοπλισμένα συνεργεία στην Αρτέμιδα αλλά και σε κάθε άλλη περιοχή στο Λεκανοπέδιο Αττικής μας κάνει κατάλληλους να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ είναι για εμάς μία καθημερινή ρουτίνα καθώς και ότι άλλο έχει να κάνει με τον τομέα τον αποφράξεων που είναι ο τομές της εταιρείας μας εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε αναλυτικά, για τις υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά στις αποφράξεις και οι τιμές μας είναι πραγματικές!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Άμεση εξυπηρέτηση


Οι υπηρεσίες που παρέχουμε ως αποφρακτική εταιρεία εστιάζονται στην καταλληλότερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας στην περιοχή της Αρτέμιδας. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε; Μήπως έχει βουλώσει ο νιπτήρας; Μήπως αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις βουλωμένες υδρορροές; Χρειάζεστε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η πόλη της Αρτέμιδος αναπτύσσεται πέριξ της παραθαλάσσιας ζώνης της Λούτσας που αποτελεί και το κέντρο της. Η οικιστική ζώνη εκτείνεται κατακόρυφα της παραλιακής προς τα βόρεια και τα νότια του κέντρου, ενώ δυτικά εκτείνονται οι πευκόφυτοι λόφοι της περιοχής. Οι συνοικίες της είναι αρκετά αραιοκατοικημένες. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφος, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη Η κεντρική παραλία της Αρτέμιδος επεκτείνεται από την συνοικία των Αλυκών μέχρι τον ναό της Ταυρoπόλου Αρτέμιδας με μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες λόγω ότι τα νερά είναι καθαρά και πολύ ρηχά με εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος (Πολεοδομική Ενότητα 1 Δήμου Αρτέμιδας) δεν αποτελούσε ποτέ ανεξάρτητο οικισμό ήταν πάντα περιοχή του Δήμου Αρτέμιδας, από το 2011 ενσωματώθηκε στον ευρύτερο Καλλικρατικό δήμο, πήρε το όνομα του από την ομώνυμη εκκλησία έδρα ενορίας με το μεγάλο πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της συνοικίας. Το 1882 ανεγέρθη από τους Σπαταναίους το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα Κοκκινονήσια ονομαζόταν ο Άγιος Νικόλαος ο εν Βουνένοις γιορτάζει στις 9 Μαΐου, εκεί γινόταν κάθε χρόνο μεγάλο πανηγύρι με κόσμο μεταφερόμενο στο νησί με βάρκες. Την δεκαετία το 1960 πολύνεκρο ατύχημα[εκκρεμεί παραπομπή] όταν αναποδογυρίστηκε μια βάρκα τους ανάγκασε να μεταφέρουν την γιορτή στην απέναντι στεριά, τότε οικοδόμησαν την σημερινή εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

H περιοχή είναι από τις λίγες περιοχές της Αρτέμιδας με καλή ρυμοτομία, η περιοχή γύρω απο την παραλία έλκει πολλούς παραθεριστές από την Αθήνα τους θερινούς μήνες έχει μεγάλες καφετέριες και τα μεγαλύτερα κέντρα ιστιοσανίδας που υπάρχουν στην χώρα [εκκρεμεί παραπομπή]

Περιοχή σερφ στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδας στο αθλητικό Club “Nissakia”- διακρίνονται στο βάθος το νησάκι του Αγίου Νικολάου και τα Κοκκινονήσια

Η παραλία του Φιλίππα στην Αρτέμιδα κοντά στα σύνορα με την Ραφήνα
Στα ανατολικά του Αγίου Νικολάου διακρίνονται τα Κοκκινονήσια που έχουν κατοικηθεί από τα προϊστορικά χρόνια, η περιοχή αγαπημένος τόπος για λάτρεις του σέρφ, στα βόρεια στα σύνορα με την Ραφήνα υπάρχει η τελευταία παραλία της Αρτέμιδας, η παραλία του Φιλίππα. Συγκοινωνιακά εξυπηρετείτε με το ΚΤΕΛ με αφετηρία την γειτονική πλατεία Τέρμα Αλυκής καθώς και με αστικό λεωφορείο.

Αλυκή

Η Αλυκή (Πολεοδομική Ενότητα 2 Δήμου Αρτέμιδας) δεν αποτελούσε ποτέ ανεξάρτητο οικισμό ήταν πάντα συνοικία του Δήμου Αρτέμιδας, από το 2011 ενσωματώθηκε στον ευρύτερο Καλλικρατικό δήμο. Στα βόρεια συνορεύει με την Ραφήνα με όριο την Οδό Αρίωνος, στα ανατολικά με την συνοικία του Αγίου Νικολάου με όριο την Οδό Αιγαίου τον κεντρικό δρόμο προς την Ραφήνα και στα δυτικά με την συνοικία της Γαλήνης με όριο την Οδό Πυθαγόρα. Η περιοχή είναι πολύ ρηχή και βαλτώδης, γι’αυτό από τα αρχαία χρόνια υπήρχε μεγάλο κέντρο εξαγωγής άλατος από κει πήρε το όνομα, το νότιο τμήμα της συνοικίας είναι ακατοίκητο λόγω του εδάφους εκεί υπάρχουν μεγάλα γήπεδα όπως τα δυο Δημοτικά Γήπεδα Αρτέμιδας συμπεριλαμβανομένου του παλιότερου και πλατείες.

Στην Αλυκή στα σύνορα με την συνοικία του Αγίου Νικολάου βρίσκεται η πλατεία Τέρμα, εκεί βρίσκεται η αφετηρία του ΚΤΕΛ Αρτέμιδα – Σπάτα – Αγία Παρασκευή, γύρω από αυτήν υπάρχει πλήθος από ψαροταβέρνες.Στην Αλυκή διακρίνουμε δίπλα από την θάλασσα σε μια εκτεταμένη βαλτώδης περιοχή το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα και Παντελεήμονα.

Γαλήνη

Η Γαλήνη (Πολεοδομική Ενότητα 3 Δήμου Αρτέμιδας) δεν αποτελούσε ποτέ ανεξάρτητο οικισμό ήταν πάντα συνοικία του Δήμου Αρτέμιδας, είναι καθαρά περιοχή κατοικίας πολύ ενδεικτική για την πόλη της Αρτέμιδας, τα πολεοδομικά χαρακτηριστικά της είναι όμοια με αυτά της γειτονικής συνοικίας Αλυκής στο βόρειο τμήμα της που είναι κατοικήσιμο. Συνορεύει στα βόρεια με την Ραφήνα με όριο την Οδό Αρίωνος, στα νότια με την συνοικία της Υπαπαντής λίγα μέτρα βόρεια από την εκκλησία, στα ανατολικά με την συνοικία της Αλυκής με όριο την Οδό Πυθαγόρα και στα δυτικά με τον οικισμό της Αγίας Κυριακής με όριο τις οδούς Μπουμπουλίνας και Κρήτης. Κυριαρχούν εξοχικές κατοικίες συνήθως μονοκατοικίες παραθεριστικές ή μόνιμες αλλά και πολλά χωράφια με διάφορες καλλιέργειες ανάμεσα σε στενούς δρόμους και μικρά οικοδομικά τετράγωνα.

Υπαπαντή

Η Υπαπαντή (Πολεοδομική Ενότητα 4 Δήμου Αρτέμιδας) δεν αποτελούσε ποτέ ανεξάρτητο οικισμό ήταν πάντα συνοικία του Δήμου Αρτέμιδας, είναι επίσης περιοχή κατοικίας με πολεοδομικά χαρακτηριστικά όμοια με της γειτονικής Γαλήνης, πήρε το όνομα της από την μεγάλη εκκλησία της Υπαπαντής που βρίσκεται στα βόρεια της συνοικίας. Συνορεύει στα βόρεια με την συνοικία της Γαλήνης λίγα μέτρα βόρεια από την εκκλησία, στα νότια με το κέντρο της Αρτέμιδας με όριο την οδό Ανθέων, στα ανατολικά φτάνει μέχρι την παραλία και την Λεωφόρο Αρτέμιδος, στα δυτικά συνορεύει με τον οικισμό του Αγίου Σεραφείμ με όριο την οδό Σωτήρος. H Υπαπαντή διασχίζεται από βορά προς νότο με 3 δρόμους όπως η οδός Υπαπαντής που οδηγεί στην εκκλησία και διασταυρώνονται κάθετα με πολλούς στενούς κακοφτιαγμένους δρόμους. Η εκκλησία ανεγέρθη από τους κατοίκους των Σπάτων την δεκαετία του 1920 από τους κατοίκους των Σπάτων την εποχή που η περιοχή άρχισε να κατοικείται, η ανέγερση σύμφωνα με επιγραφή στην πλάκα ολοκληρώθηκε το 1931, εορτάζει με μεγάλα πανηγύρια στις 2 Φεβρουαρίου και στις 6 Αυγούστου.

Άγιος Σεραφείμ Σπάτων

Ο Άγιος Σεραφείμ Σπάτων (Πολεοδομική Ενότητα 5 Δήμου Αρτέμιδας) είναι οικισμός που διοικητικά ανήκε στον Δήμο Σπάτων – Λούτσας.

Κέντρο Αρτέμιδας

Το Κέντρο Αρτέμιδας (Πολεοδομική Ενότητα 6 Δήμου Αρτέμιδας) επεκτείνεται σε ολόκληρη την περιοχή από την Υπαπαντή μέχρι την Λεωφόρο Καραμανλή, είναι η κεντρική συνοικία Αρτέμιδας με επίκεντρο την Λεωφόρο Αρτέμιδας. Το Κέντρο είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή σε καλύτερη κατάσταση από τις υπόλοιπες συνοικίες, στην Λεωφόρο Αρτέμιδας βρίσκεται συγκεντρωμένο το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων της πόλης.

Ναυτικός Όμιλος Αρτέμιδας

Ο Ναυτικός Όμιλος Αρτέμιδας και ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας πολιούχου της πόλης της Αρτέμιδας βρίσκονται στην περιοχή του κέντρου ανατολικά της Λ. Αρτέμιδας, γύρω από τον Ναυτικό Όμιλο υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες και καφενεία.

Νεάπολη Σπάτων
Η Νεάπολη Σπάτων (Πολεοδομική Ενότητα 7 Δήμου Αρτέμιδας – βόρειο τμήμα) είναι οικισμός που διοικητικά ανήκε στον Δήμο Σπάτων – Λούτσας.

Άγιος Ιωάννης Σπάτων
Ο Άγιος Ιωάννης Σπάτων (Πολεοδομική Ενότητα 7 Δήμου Αρτέμιδας – νότιο τμήμα) είναι οικισμός που διοικητικά ανήκε στον Δήμο Σπάτων – Λούτσας.

Παραλία
Η Παραλία (Πολεοδομική Ενότητα 12 Δήμου Αρτέμιδας) δεν αποτελούσε ποτέ ανεξάρτητο οικισμό ήταν πάντα συνοικία του Δήμου Αρτέμιδας. Περιλαμβάνει μια αχανή έκταση στα νότια της Λεωφόρου Βραυρώνος και της Παλαιάς Βελανιδέζας που ξεκινά από την διασταύρωση με το φανάρι της Λεωφόρου Καραμανλή στο κέντρο μέχρι την διασταύρωση με την Οδό Μακεδονίας στην κεντρική παραλία της Παλαιάς Βελανιδέζας γνωστή ως παραλία Βραυρώνας. Είναι μια αρκετά υποβαθμισμένη περιοχή με πολλούς στενούς κακοφτιαγμένους δρόμους και ελάχιστους μόνιμους κατοίκους τους χειμερινούς μήνες, έχει μεγάλη έλλειψη επιπλέον από καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης όπως και από χώρους ψυχαγωγίας όσα υπάρχουν βρίσκονται μόνο πάνω στην Λεωφόρο Βραυρώνας. Στην Παραλία διακρίνουμε τον Ναυτικό Όμιλο Νέας Λούτσας και τον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης οικοδομημένο δίπλα από την θάλασσα.

Πράσινος Λόφος

Ο Πράσινος Λόφος (Πολεοδομική Ενότητα 13 Δήμου Αρτέμιδας) που βρίσκεται σε πολύ ορεινό σημείο ύψους 200 περίπου μέτρων είναι οικισμός στο νότιο τμήμα που ανήκε στον Δήμο Αρτέμιδας, ο δεύτερος από τους δυο γειτονικούς μεγαλύτερους λόφους του δήμου μαζί με αυτόν του Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται αμέσως βορειότερα από το 2011 είναι τμήμα του ευρύτερου Καλλικρατικού δήμου. Στον Πράσινο Λόφο μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα υπήρχαν μόνο καλλιέργειες σταδιακά άρχισε να αποκτά και μόνιμους κατοίκους μετά την αγορά της περιοχής από τον Συνεταιρισμό Ηλεκτρολόγων Αδειούχων Εγκαταστατών “Η ΠΟΛΙΣ” το 1965 ο οποίος τον ρυμοτόμησε σε οικόπεδα. Το 1981 ιδρύθηκε από τους κατοίκους της περιοχής ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πράσινου Λόφου ο οποίος το 2004 μετατράπηκε και σε Πολιτιστικό, διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα οικονομικά του ελέγχονται ετήσια από την 3μελή Εποπτική Επιτροπή. Αποτελούσε πάντα τμήμα του Δήμου Αρτέμιδας, από το 2011 εντάχθηκε στον ευρύτερο Καλλικρατικό δήμο. Ο οικισμός του Πράσινου Λόφου έχει έκταση περίπου 400 στρεμμάτων και περικλείεται από τις οδούς Αγ. Ιωάννη-Πρασίνου Λόφου-Φιλαϊδών, χαρακτηριστικό του οικισμού λόγω του μεγάλου ύψους του είναι η υπέροχη θέα στην θάλασσα που φτάνει μέχρι την Βραυρώνα και την παραλία της Χαμόλιας.

Παλαιά Βελανιδέζα

Ιερός ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης σε Παραλία Αρτέμιδας
Η Παλαιά Βελανιδέζα ή Νέα Λούτσα (Πολεοδομική Ενότητα 14 Δήμου Αρτέμιδας) βρίσκεται στα νότια του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αρτέμιδας, αποτελούσε οικισμό του Δήμου Αρτέμιδος ως το 2011 από εκείνη την χρονιά εντάχθηκε στον ευρύτερο Καλλικρατικό δήμο. Συνορεύει στα βόρεια με την πόλη της Αρτέμιδας, στα νότια με τον αρχαιολογικό οικισμό της Βραυρώνας, στα ανατολικά με την συνοικία Παραλία Αρτέμιδας με όριο την Λεωφόρο Βραυρώνας και στα δυτικά με τον οικισμό του Πράσινου Λόφου. Η Παλαιά Βελανιδέζα είναι από τις τελευταίες συνοικίες που οικοδομήθηκαν στην πόλη και από τις πιο υποβαθμισμένες, η περιοχή έχει ανύπαρκτες υποδομές οι περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους είναι συνταξιούχοι και μετανάστες, οι κάτοικοι έχουν μεγάλη έλλειψη από καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης όσα υπάρχουν βρίσκονται μόνο πάνω στην Λεωφόρο Βραυρώνας. Είναι γνωστή στους παραθεριστές σαν Βραυρώνα ή παραλία της Βραυρώνας, η ονομασία αυτή είναι εσφαλμένη λόγω του ότι δεν έχει σχέση με την ίδια την Βελανιδέζα αλλά με τον γειτονικό αρχαιολογικό οικισμό της Βραυρώνας που βρίσκεται αμέσως νοτιότερα στα σύνορα με το Πόρτο Ράφτη.

Ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε Παλαιά Βελανιδέζα Αρτέμιδας
Στην Παλαιά Βελανιδέζα υπάρχει ο μεγάλος ενοριακός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στο επίκεντρο της περιοχής στο κέντρο της παραλίας, η περιοχή γύρω από τον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου προσελκύει περισσότερο τον κόσμο την παραθεριστική περίοδο εκεί υπάρχει η παραλία με πλήθος από καφετέριες και ταβέρνες. Εξωτερικά της Βελανιδέζας στα νότια υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην χώρα το Mare Nostroum με επιβλητική θέα στην Βελανιδέζα και την Βραυρώνα. Η περιοχή διασχίζεται στα νότια από την Λεωφόρο Βραυρώνος σαν συνέχεια της Λεωφόρου Αρτέμιδας, το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά άσχημο οι περισσότεροι δρόμοι που διασταυρώνονται με την Λ.Βραυρώνας είναι κακοφτιαγμένοι. Εξυπηρετείται σε όλο της το μήκος με ΚΤΕΛ σε δευτερεύουσα γραμμή του δικτύου Αγία Παρασκευή – Σπάτα – Αρτέμιδα, καταλήγει νότια της Βελανιδέζας πολύ κοντά στην Βραυρώνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ 100% εγγύηση απόφραξης

Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού ή της επιχείρησης σας μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της σε όλη την Αρτέμιδα.

 • απόφραξη στις σωληνώσεις ολοκλήρου ή μέρους του αποχετευτικού δικτύου (μπανιέρες , λεκάνες τουαλέτας, κτλ.),
 • απορρόφηση υδάτων με ειδικές αντλίες από χώρους που έχουν, πλημμυρίσει (υπόγεια καταστημάτων, παρκινγκ πολυκατοικιών κτλ.),
 • εκκένωση σηπτικών και απορροφητικών βόθρων,
 • απομάκρυνση ριζών από δέντρα που αναπτύσσονται κοντά στην αποχέτευσή σας,
 • καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού:1) αποφρακτικά οχήματα,2) πιεστικά,3) ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας,4) ειδικά κατασκευασμένες κάμερες αποχέτευσης.Οι κάμερες αποχέτευσης μας βοηθούν όχι μόνο να λύσουμε το πρόβλημα, αλλά και να αποκτήσουμε εικόνα για το τι συμβαίνει μέσα στο αποχετευτικό σύστημα σε γωνία 360ο μοιρών.Είμαστε άριστα οργανωμένοι σε ισάριθμες ομάδες άρτια εκπαιδευμένων τεχνιτών που έχουν πολυετή εμπειρία.

Οι πολυάριθμες ομάδες τεχνικών συνεργείων που διαθέτουμε στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, ώστε, μόλις μας ενημερώσετε σχετικά, να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο που μας υποδείξατε.Από τη στιγμή που οι συνεργάτες μας καταφτάσουν στο σπίτι ή το κατάστημά σας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απόφραξη Υδρορροής Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απολυμάνσεις Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Απεντομώσεις Αρτέμιδα –210.60.20.466
 • Μυοκτονίες Αρτέμιδα –210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ διαθέτοντας τεχνογνωσία 20 ετών έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Διάγνωση αποφράξεων με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Αρτέμιδα κάθε είδους

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Επικοινωνία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

Καλέστε τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Αρτέμιδα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button