ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ 210.99.69.169 ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! 1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

210.99.69.169

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Εάν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι οι αποφράξεις στην Βάρκιζα ή οι αποφράξεις σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Αττικής τότε η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ!

Η εταιρεία αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ποιο ανεπτυγμένες αποφρακτικές εταιρείες στην Αθήνα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποτελούμε την πρώτη επιλογή για τους κατοίκους της πρωτεύουσας αλλά και των ευρύτερων περιοχών.

Μην αμελείτε τα πρώτα προειδοποιητικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, που δεν είναι άλλο από έναν νιπτήρα ή μία λεκάνη που δεν μπορούν να τραβήξουν τα νερά το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά με πριν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Όποιο κι αν είναι το αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εμείς θα είμαστε κοντά σας στην Βάρκιζα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Μην διστάσετε λοιπόν να καλέσετε την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας ή της νύχτας χρειαστείτε την επαγγελματική μας βοήθεια.

Συγκεκριμένα:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Υδρορροής Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απολυμάνσεις Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Απεντομώσεις Βάρκιζα – 210.99.69.169
 • Μυοκτονίες Βάρκιζα – 210.99.69.169

Λίγα Λόγια για την Βάρκιζα

Η Βάρκιζα, είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Απέχει περίπου δύο χιλιόμετρα νότια της Βάρης και 22 χλμ νότια της Αθήνας. Συνδέεται με το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και της Αττικής Οδού μέσω της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου και συνδέεται το κέντρο της Αθήνας με τη λεωφόρο Ποσειδώνος (ΕΟ 91). Παλαιότερα η περιοχή καλύπτονταν από δασώδεις εκτάσεις από πεύκα και ελαιώνες, ενώ η Βάρκιζα ήταν αλιευτικός οικισμός. Μετά την δεκαετία του 1960, η περιοχή αναπτύχθηκε οικιστικά και ενσωματώθηκε αργότερα στην σημερινή πόλη της Βάρης. Η περιοχή έγινε ευρύτερα γνωστή το 1945 ως η τοποθεσία στην οποία συνάφθηκε μεταπολεμικά η Συμφωνία της Βάρκιζας.

Η Βάρκιζα υπήρξε αρχικά παραθεριστική περιοχή στην οποία σταδιακά αναπτύχθηκαν και ξενοδοχειακές μονάδες ενώ πλέον αποτελεί βασικό μέρος της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Τις τελευταίες δεκαετίες η Βάρκιζα έχει εξελιχθεί σε μια από τις ακριβότερες περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής για αγορά κατοικίας.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki μέσα στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Χώροι στάθμευσης, Χώροι εστίασης, Υγειονομικές εγκαταστάσεις, Κλαμπ, Δοκιμαστήρια, και Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις.

Πέρα από την Πλαζ η Βάρκιζα έχει και άλλες ωραίες παραλίες οι οποίες όμως είναι μη οργανωμένες όπως Οι Αλκυονίδες – Κανάρια, Η Ανατολική παραλία, Η Παραλία Island, Τα Λιμανάκια και Οι Σπηλιές κάτω από το Ribas ενώ διαθέτει και ένα πάρα πολύ ωραίο Λιμάνι όπου οι κάτοικοι το καλοκαίρι κάνουν την βόλτα τους.

Επίσης στη Βάρκιζα βρίσκεται και το εμβληματικό διεθνούς φήμης Νυχτερινό Κέντρο Island Club το οποίο έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες όπως οι Meryl Streep, Valentino, Hugh Jackman, Tommy Hilfiger, Bruce Willis, Moby, James Blunt, Zaz, Ethan Hawke, Princess Rosario, Pierce Brosnan. Επίσης δημοφιλές είναι το νυχτερινό κέντρο Ρίμπας, στη απομονωμένη τοποθεσία του οποίου ωστόσο οργανώνονται τις τελευταίες δεκαετίες παράνομες κούρσες ταχύτητας.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουν τα ειδικά αποφρακτικά συνεργεία μας, σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα μπορούν να δώσουν την λύση σε όλα σας τα μικρά ή τα μεγάλα προβλήματα. Πείτε μας τι είναι αυτό το οποίο σας απασχολεί κι εμείς εγγυόμαστε να σας προσφέρουμε άμεσες και οριστικές λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αποφράξεις Βάρκιζα Αντωνίου! Ο Ηγέτης στον χώρο των αποφράξεων!

Ο προηγμένος εξοπλισμός αποφράξεων της αποφρακτικής εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ προσφέρει, στο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας, την δυνατότητα την διάγνωσης αποχετεύσεων με κάμερα. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να επέμβουμε στο ακριβώς σημείο μιας βλάβης των σωληνώσεων χωρίς να χρειαστεί να σας κοστίσει αυτή η ιστορία μία ολόκληρη περιουσία, γιατί με αυτό τον τρόπο θα έχουμε δαπανήσει λιγότερο χρόνο και λιγότερους πόρους.

Συνεπώς, είναι πάρα πολύ σημαντικό, για την επίλυση αυτού του είδους των προβλημάτων, να επιλέγετε να καλέσετε τους επαγγελματίες αποφράξεων στην Βαρκιζα και όχι κάποιον τυχαίο που δηλώνει ότι μπορεί να καταφέρει να φέρει σε πέρας το αποφρακτικό έργο, που του αναθέσατε χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την απαιτούμενη εμπειρία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε συμβόλαια για:

 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων
 • Τριμηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων
 • Εξαμηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων
 • Ετήσιες συντηρήσεις αποχετεύσεων

Επίσης στην περίπτωση που επιθυμήσετε να εξασφαλίσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων η εταιρεία μας σας κάνει ΔΩΡΟ έναν καθαρισμό!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ Απόφραξη αποχέτευσης με υδροβολή

Ένα ακόμη μηχάνημα που χρησιμοποιούμε στην Αποφράξεις Βάρκιζα είναι ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα για να διασπάσουμε τα μπλοκαρίσματα και να τα βγάλουμε έξω. Αυτό λέγεται αυτόματο μηχάνημα υδροβολής με κάμερα.

Το περιστροφικό μηχάνημα ωθείται μέσω της γραμμής αποχέτευσης, μέχρι να φτάσει στο μπλοκάρισμα, αφαιρώντας το. Το μηχάνημα αυτό είναι μια μακριά και ευκίνητη συσκευή, η οποία μπορεί να χωρέσει ακόμη και στους μικρότερους σωλήνες.

Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί τομείς στο σπίτι σας, και η φροντίδα αυτών είναι που θα κρατήσει το σπίτι σας να λειτουργεί ομαλά και με λίγα προβλήματα. Ένας τομέας που πρέπει πάντα να προσέχετε είναι το σύστημα σωληνώσεων του σπιτιού σας.

Η εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του συστήματος σωληνώσεων του σπιτιού σας έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η αποτελεσματική ροή του νερού, λιγότερο άγχος και λιγότερες απροσδόκητες έκτακτες καταστάσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Βάρκιζα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button