ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτοντας μακροχρόνια πείρα στις αποφράξεις και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα πραγματοποιεί κάθε είδους αποφράξεις αποχετεύσεων. Εδώ και τρεις δεκαετίες βρισκόμαστε σταθερά στις προτιμήσεις τόσο ιδιωτών όσο και επαγγελματιών στην Παλλήνη αλλά και ολόκληρη την Αττική. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, άντληση υδάτων και πλύσιμο στεγανών.

Εάν έχετε παρατηρήσει πως το νερό εισέρχεται με δυσκολία στο νιπτήρα, στο νεροχύτη, τη λεκάνη ή την μπανιέρα μάλλον μιλάμε για φράξιμο στις σωληνώσεις. Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία κάθε περίπτωση απόφραξης, με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Μπορείτε να καλείτε 24 ώρες το 24ωρο και ένα άτομο από το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Το συνεργείο μας καταφθάνει αμέσως στο χώρο σας με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Οι φραγμένες σωληνώσεις σε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση μπορεί να αποδειχθεί μπελάς για όσους το αμελήσουν. Οι βασικές ενδείξεις είναι η υπερχείλιση ή ακόμη και η έντονη μυρωδιά από το σιφόνι ή την αποχέτευση. Τα λίπη, οι τροφές, οι τρίχες και τα χαρτιά είναι μερικές μόνο από τις αιτίες που οι σωληνώσεις στην κουζίνα και στο μπάνιο μπορεί να φράζουν. Πολλές φορές ένα συνδυασμός αυτών δημιουργεί μια μικρή μάζα που παρεμποδίζει το νερό να εισέλθει στο εσωτερικό.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να καλέστε ειδικούς επαγγελματίες στις αποφράξεις στην Αθήνα. Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε εργασία απόφραξης όσο δύσκολή και να είναι.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια μέθοδος αρκετά σύγχρονη που επιτρέπει τον εντοπισμό και το έλεγχο της βλάβης στο δίκτυο. Οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας βοηθούν στο έλεγχο της λειτουργίας της αποχέτευσης με αποτέλεσμα η επισκευή του σημείου που ευθύνεται για την βλάβη να είναι ευκολότερη.

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν την κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι να εντοπίσουν εάν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι μπορεί να εντοπίσουν τυχόν ρωγμές ή σπασίματα στις σωληνώσεις ακόμη και αντικείμενα που φράζουν την αποχέτευση.

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά τις γνώσεις για να κάνουν διάγνωση της βλάβης στην αποχέτευση με κάμερα και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε αποφράξεις κοντά στην Παλλήνη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Ο τακτικός καθαρισμός και έλεγχος της αποχέτευσης είναι η καλύτερη λύση για την εύρυθμη λειτουργία της. Μπορείτε να αποφύγετε το ξαφνικό φράξιμο στις σωληνώσεις που πολλές φορές μπορεί να διογκωθεί και να προκαλέσει γενικό πρόβλημα στο δίκτυο. Το συμβόλαια συντήρησης είναι η καλύτερη λύση για πολυκατοικίες και επιχειρήσεις ώστε να είστε βέβαια πως όλα θα λειτουργούν αρμονικά, χωρίς προβλήματα.

Με την χρήση πιεστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη συντήρηση της αποχέτευσή σας στην Παλλήνη και ολόκληρη την Αττική. Βέβαια, τα συμβόλαια συντήρησης διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες του δικτύου για αυτό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μηνιαίο, εξαμηνιαίο ή ετήσιο συμβόλαιο και να σταματήσετε να ανησυχείτε για βουλωμένους νεροχύτες και νιπτήρες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Παλλήνη αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button