ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

210.80.55.866

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει υπηρεσίες για αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παλαιό Ψυχικό και σε όλη την Αθήνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, πραγματοποιεί ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση απόφραξης, άμεσα και με υπευθυνότητα.

Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με τα οποία μπορεί να αναλάβει οποιασδήποτε έκτασης πρόβλημα αφορά τις αποφράξεις στο Παλαιό Ψυχικό και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μας. Η εταιρεία μας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα, κρατώντας παράλληλα χαμηλό το κόστος σε κάθε υπηρεσία που αναλαμβάνει.

Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και φορτηγά, αναλαμβάνουμε επίσης, συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη και χώματα, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών και άντληση από κάθε σηπτικό φρεάτιο και πληγέντα χώρο.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο, δημιουργώντας παράλληλα ένα ευρύ πελατολόγιο που αφορά ιδιώτες και επιχειρηματίες αλλά και δημόσιους φορείς.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας όλες τις ώρες του 24ώρου για να ενημερωθείτε ή να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Παλαιό Ψυχικό

Έχετε βουλωμένες σωληνώσεις στο κτίριό σας στο Παλαιό Ψυχικό; Μην ανησυχείτε και το έμπειρο συνεργείο μας, θα έρθει κοντά σας σε λίγη μόλις ώρα για να αναλάβει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Διάγνωση με Κάμερα στο Παλαιό Ψυχικό

Έχοντας στη διάθεσή μας υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε να δώσουμε οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα στις σωληνώσεις σας. Με τις ειδικές κάμερες, εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που προκάλεσε βλάβη ή φράξιμο της παροχής νερού και επεμβαίνουμε άμεσα προς την αποκατάσταση της ζημιάς.

Μηνιαίες Συντηρήσεις στο Παλαιό Ψυχικό

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Έτσι απομακρύνεται σταδιακά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό Επικοινωνία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, στέλνοντας το κατάλληλο συνεργείο στο χώρο σας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αντωνίου καλύπτει με τις υπηρεσίες της όχι μόνο το Παλαιό Ψυχικό, αλλά και κάθε περιοχή της Αττικής. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button