ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου αποφράξεις αποχετεύσεων, φρεατίων και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στη Νέα Χαλκηδόνα. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας απαλλάξουν από φραγμένες σωληνώσεις και υπερχειλίσεις.

Ακόμη και σε περιπτώσεις περισσότερο δύσκολες χρησιμοποιούμε ειδικές κάμερες που εισέρχονται χωρίς σκάψιμο και επιπλέον κόπο και επιβλέπουν το εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο οι αποφράξεις αποχετεύσεων γίνονται εύκολη υπόθεση αφού έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση των σωληνώσεων, γεγονός που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να συμβεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 20 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και τη Νέα Χαλκηδόνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Ο νεροχύτης είναι ένα σημείο μέσα στο σπίτι που μπορεί εύκολα να προκληθεί κάποια βλάβη. Όσο προσεκτικοί και να είστε είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή από τα συσσωρευμένα λίπη και τροφές που προέρχονται από το πλύσιμο των πιάτων οι σωληνώσεις θα φράξουν. Έτσι, στο εσωτερικό δημιουργούνται μικρές μάζες που δεν επιτρέπουν στο νερό να εισχωρήσει και αυτό παραμένει στην επιφάνεια σχηματίζοντας μια αντιαισθητική λίμνη.

Η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου έρχεται στο χώρο σας και με επιμέλεια αναλαμβάνει να αποφράξει τις σωληνώσεις και να λειτουργούν όπως παλιά. Με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία  μπορούμε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουμε όλες τις περιπτώσεις απόφραξης στη Νέα Χαλκηδόνα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Οι κάμερες αυτές είναι υψηλής ευκρίνειας και αποτυπώνουν ακριβώς την κατάσταση στο εσωτερικό του σωλήνα με αποτέλεσμα η αποκατάσταση να είναι πιο εύκολη. Καλέσετε μας και το συνεργείο μας έρχεται για αποφράξεις κοντά στην Νέα Χαλκηδόνα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα Αντωνίου πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button