ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

210.26.96.745

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

H αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει από απλές αποφράξεις μέχρι έλεγχο και συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης τόσο στο Μπουρνάζι όσο και σε ολόκληρη την Αττική. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να σας δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, άντληση υδάτων, καθαρισμός φρεατίων είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς Κυριακές και αργίες και το συνεργείο μας ανταποκρίνεται άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Σε μια πολυκατοικία είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι βουλωμένες αποχετεύσεις. Ένα τέτοιο γεγονός σίγουρα δυσκολεύει την καθημερινότητα ενώ αποτελέσει και μια δυσάρεστη εικόνα.Τα συσσωρευμένα λίπη και τα μικραντικείμενα μπορούν εύκολα να προκαλέσουν το βούλωμα στις σωληνώσεις και να διαταράξουν τη λειτουργικότητα του δικτύου.

Βέβαια, μια τέτοια βλάβη μπορεί να επέλθει είτε από κακοτεχνία είτε ακόμη και από ρίζες δέντρων. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την φθορά όταν ξεκινήσει η δυσοσμία από τα σιφώνια ή η υπερχείλιση.

Καλώντας την εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου στο Μπουρνάζι, η βλάβη στο δίκτυο θα αποκατασταθεί με επιτυχία με τη χρήση ειδικών πιεστικών μηχανημάτων που απομακρύνουν τις αιτίες που φράζουν οι σωλήνες χωρίς ωστόσο να προκληθούν επιπλέον ζημιές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Η διάγνωση βλάβης στην αποχέτευσης είναι κάτι που μπορεί να εντοπιστεί πολύ εύκολα με τη χρήση ειδικής κάμερας υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει εύκαμπτο κορμό ώστε να διακλαδίζεται εύκολα στο εσωτερικό των σωλήνων. Με αυτό τον τρόπο επεικονίζεται με απόλυτη λεπτομέρεια η βλάβη ή το σπάσιμο στο σωλήνα και το δίκτυο γενικότερα.

Ένας αγωγός ενδεχομένως να φράξει είτε λόγω της μη συντήρησης ή της παλαιότητάς του. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εμποδίζεται η διέλευση των λυμάτων με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και τελικώς να πλημμυρίζουν οι χώροι. Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να αναγνωρίσουν τη βλάβη που έχει προκύψει στο δίκτυο και να σας ενημερώσουν για το είδος και το μέγεθος της ζημιάς.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους απόφραξης, όσο εύκολη ή δύσκολη να είναι.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Σε περίπτωση βλάβης στην αποχέτευσης οι συνέπειες μπορούμε να πούμε ότι είναι δυσάρεστες. Η έντονη μυρωδιά που αναδύεται από τα σιφώνια αλλά και το νερό που υπερχειλίζει στο νιπτήρα ή την τουαλέτα είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορεί να συμβούν.

Η καλύτερη λύση σε ανάλογες περιπτώσεις είναι η τακτική συντήρηση και απόφραξη αποχέτευσης από τους εδικούς σε τέτοια ζητήματα. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον έλεγχο και τον καθαρισμό των σωληνώσεων με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου χωρίς προβλήματα,

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μπουρνάζι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button