ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€! Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας 24 ώρες το 24ωρο 

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου διαθέτουμε μεγάλη πείρα στις αποφράξεις αποχετεύσεων, την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα μέσα που μας βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να επιτύχουμε κάθε εύκολη και δύσκολη περίπτωση απόφραξης.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων και σωληνώσεων στο Μεταξουργείο και σε ολόκληρη την Αττική. Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στις σωληνώσεις καλό θα ήταν να τηλεφωνήστε άμεσα σε κάποιον ειδικό που θα έρθει στο χώρο σας και θα σας απαλλάξει μόνιμα από την συγκεκριμένη βλάβη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Η αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες σε σταθερά χαμηλές τιμές. Εάν ψάχνετε κάποιο ειδικό στις αποφράξεις κοντά σας στο Μεταξουργείο τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Η εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών που διαθέτουμε στο χώρο μας έχει κάνει ειδικούς στην αντιμετώπιση παρόμοιων προβλημάτων στον αγωγό αποχέτευσης.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση που διαθέτουμε, 365 ημέρες τον χρόνο μας βοηθά να βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στην οικία ή  την επαγγελματική σας στέγη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Μεταξουργείο παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου; Διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Ένα πρόβλημα στις σωληνώσεις του σπιτιού σας είναι πολύ πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει και παράλληλα αποτελεί ένα αντιαισθητικό θέαμα. Οι αποφράξεις που πραγματοποιούν οι τεχνικοί μας γίνονται αξιόπιστα και με συνέπεια. Λίγη ώρα μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, το συνεργείο από την αποφρακτική εταιρεία Αντωνίου καταφθάνει στο χώρο σας με τον απαραίτητο εξοπλισμό, πανέτοιμο να σας απαλλάξει από προβλήματα στις σωληνώσεις.

Οι ασυναγώνιστες τιμές που διαθέτει η εταιρεία αποφράξεων Αντωνίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μας κρατούν σταθερά στις προτιμήσεις των πελατών. Κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές συνθήκες κρατάμε στα ίδια επίπεδα τα κόστη των παρεχόμενων υπηρεσιών αυξάνοντας ταυτόχρονα την ποιότητά τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

αλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Μεταξουργείο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button