ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

210.60.20.466

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ 24 ώρες το 24ωρο

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ αναλαμβάνει αποφράξεις στο Λαύριο με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού που διαθέτει άριστες γνώσεις και τεχνικά μέσα για να καλύψει κάθε περίπτωση απόφραξης. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιώτες όσο και σε δημόσιους οργανισμούς με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και βυτιοφόρα που έχουμε στη κατοχή μας κάνουν τη δουλειά μας ευκολότερη και αποτελεσματικότερη.

Βέβαια, εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, πλύσιμο στεγανών, άντληση υδάτων και επιδιόρθωση κατεστραμμένων σωλήνων. Κάθε εργασία που θα αναλάβει το συνεργείο μας γίνεται αθόρυβα, χωρίς φθορές και σπασίματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Σε δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης χρησιμοποιούμε τη διαδικασία της υδροβολής που αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σε περιπτώσεις φραγμένων σωληνώσεων. Τα μηχανήματα έχουν την ιδιότητα να διοχετεύουν νερό με υψηλή πίεση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται τα αντικείμενα που προκαλούν το φράξιμο.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια ειδικής κάμερας, υψηλής ευκρίνειας, ώστε να υπάρξει πλήρης έλεγχος κατά την απόφραξη για την αποφυγή κάποιας ζημιάς στην αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟ

Ομολογουμένως, η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης στο Λαύριο μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και να εξασφαλίσει την ομαλή της λειτουργία. Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ αναλαμβάνει την απόφραξη αποχέτευσης σε τακτά χρονικά διαστήματα με τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού και του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού.

Τα χρήματα που μπορεί να δαπανήσετε σε περίπτωση βλάβης στην αποχέτευση είναι αρκετά, για αυτό η συντήρησή είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποφύγετε. Η εταιρεία αποφράξεων μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσιακός σε πολύ προσιτές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΥΡΙΟ

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί όχι μοόνο αποφράξεις στο Λαύριο αλλά και σε Αθήνα και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button