ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις Κουκάκι

210.88.38.479

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Κουκάκι Αντωνίου Από 20€ έως 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας Αποφράξεις Κουκάκι 24 ώρες το 24ωρο 

Η αποφρακτική εταιρία Αποφράξεις Κουκάκι Αντωνίου, αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλο το Κουκάκι.

Με πολυετής εμπειρία στον χώρο και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αποφράξεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ έχουν κερδίσει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών. Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα,οι αποφράξεις Αντωνίου πραγματοποιούν συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα μισής και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα για κάθε τυχόν άντληση καθαρισμό σηπτικών φρεατίων και άντληση χώρων από τυχόν πλημμύρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικές κάμερες, πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας αποφράξεις Αντωνίου ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά! Σας προσφέρουμε οικονομικές αποφράξεις σε μεγάλο εύρος χαμηλών τιμών.

Αποφράξεις Κουκάκι Υπηρεσίες Αποφράξεων

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας στις αποφράξεις, η εταιρία Αποφράξεις Κουκάκι παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια:

Αποφράξεις Κουκάκι Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Οι αποφράξεις Αντωνίου, διαθέτοντας τεχνογνωσία 30 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και το Κουκάκη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

Αποφράξεις Κουκάκι Διάγνωση με Κάμερα

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων, οι αποφράξεις Αντωνίου, αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

Αποφράξεις Κουκάκι Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Εάν ψάχνετε για οικονομικές αποφράξεις, σας δίνουμε τη λύση.

Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Τι θα συμβεί εάν βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας ενδιάμεσα των συντηρήσεων;

Στην απίθανη περίπτωση όμως που παρουσιαστεί κάποιο μικρό πρόβλημα όπως  να βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας σας, σας προτείνουμε κάποιες προσωρινές λύσεις μέχρι οι αποφράξεις Αντωνίου να έρθουν στο χώρο σας.

Χημικά φάρμακα

Τα χημικά φάρμακα του εμπορίου δεν είναι ότι καλύτερο για την απόφραξη της λεκάνης της τουαλέτας σας, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια πρόσκαιρη λύση. Αφού εφαρμόσετε τα φάρμακα στη βουλωμένη λεκάνη, περιμένετε λίγα λεπτά και ακολουθήστε της οδηγίες της συσκευασίας.

Φροντίστε να φορέσετε προστατευτικά γάντια και μάσκα καθώς τα προϊόντα αυτά είναι τοξικά και οι αναθυμιάσεις τους επικίνδυνες.

Προσοχή: τα χημικά φάρμακα του εμπορίου μπορούν να καταστρέψουν τις σωληνώσεις σας, για αυτό να μην τα χρησιμοποιείτε συχνά αλλά παρά μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

Ξύδι και σόδα

Οι σπιτικές λύσεις είναι πάντα καλύτερες, και δε θα δυσκολέψουν αργότερα τη δουλειά των αποφράξεων Αντωνίου, σε αντίθεση με τα χημικά.

Αφού κλείσετε την παροχή του νερού, ρίξτε στη βουλωμένη λεκάνη μια κούπα μαγειρική σόδα και στη συνέχεια συμπληρώστε με αρκετό ξύδι. Η αντίδραση των δυο συστατικών πιθανόν να δώσει ώθηση σε οτιδήποτε έχει κολλήσει στις σωληνώσεις και θα αποφράξει την τουαλέτα σας.

Αμέσως μετά, φροντίστε να ρίξετε άφθονο νερό και να ανοίξετε την παροχή, καθώς το ξύδι μπορεί να δημιουργήσει διάβρωση στις σωληνώσεις σας. Και για αυτή τη μέθοδο, τα γάντια και η μάσκα είναι απαραίτητα, καθώς η αντίδραση του ξυδιού με τη σόδα μπορεί να βλάψει τα μάτια σας.

Βεντούζα απόφραξης

Η παλιά καλή λύση της βεντούζας απόφραξης μπορεί να σας βοηθήσει να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας. Θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι γάντια και μια βεντούζα απόφραξης. Εφαρμόστε τη βεντούζα στη λεκάνη και κάντε παλινδρομικές κινήσεις. Ο αέρας που παράγεται θα δώσει ώθηση σε τυχόν χαρτιά ή άλλα αντικείμενα που έχουν φράξει τις σωληνώσεις σας.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πιο εύκολη αλλά δημιουργεί αναστάτωση και βρωμιά στο χώρο σας. Επίσης εάν η λεκάνη σας έχει βουλώσει υπερβολικά, η βεντούζα πιθανόν να μη δουλέψει.

Ζεστό νερό

Η τελευταία μέθοδος που θα σας προτείνουμε για την απόφραξη της τουαλέτας σας, είναι η εξής. Θα χρειαστεί να βράσετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και μόλις είναι έτοιμη (δηλαδή αρκετά ζεστό νερό και όχι βραστό)  θα ρίξετε το νερό στη λεκάνη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και λίγο απορρυπαντικό πιάτων για να γίνει πιο ισχυρή η μέθοδος.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να σας βοηθήσει μόνο στην περίπτωση που η λεκάνη της τουαλέτας σας έχει βουλώσει από χαρτιά. Το καυτό νερό μπορεί να τα μαλακώσει, αποφράσσοντας έτσι τη λεκάνη σας.

Κίνδυνοι παρέμβασης

Από τις προσωρινές μεθόδους και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν, καταλαβαίνετε ότι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύσει είναι να καλέσετε αμέσως τις οικονομικές αποφράξεις Αντωνίου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα και δε θα βάλετε σε κίνδυνο καταστροφής τις σωληνώσεις σας.

Βρισκόμαστε στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια, και είμαστε οι ειδική στα θέματα αυτά. Διαθέτουμε εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που θα σας βοηθήσουν σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις φραγμένες σωληνώσεις σας.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία της εταιρίας αποφράξεις Αντωνίου στο Κουκάκι και τις λοιπές περιοχές κάλυψης και επωφεληθείτε των χαμηλών μας τιμών.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κουκάκι Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε δίπλα σας άμεσα και θα σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων Αποφράξεις Κουκάκι

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία Αποφράξεις Αθήνα, πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στο Κουκάκι αλλά και σε Αθήνα και Αττική με οικονομικλές τιμές που ξεκινούν από τα 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button