ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

210.42.21.626

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων:

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ 20€ ΕΩΣ 40€!

Καλέστε τώρα σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ 24 ώρες το 24ωρο 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων για πάνω από 30 χρόνια, αναλαμβάνοντας να εξυπηρετήσει με αποφράξεις αποχετεύσεων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων την Κοκκινιά και όλη την Αττική.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελατειακού κοινού καθώς με την εμπειρία του, μπορεί να φέρει εις πέρας αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κοκκινιά κάθε είδους και κάθε έκτασης, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου δε σταματούν στις αποφράξεις στην Κοκκινιά, αλλά συνεχίζουν με συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώματα κλπ. Αναλαμβάνουν επίσης πλύσιμο στεγανών, άντληση υδάτων από χώρους που εισήλθε απότομος όγκος καθαρού ή ακάθαρτου νερού, έλεγχο σωληνώσεων με ειδική κάμερα.

Στη διάθεσή μας έχουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και βυτιοφόρα, αλλά ένα προσωπικό που διαρκώς εμπλουτίζει τις γνώσεις του με κάθε εξέλιξη στο χώρο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση βλάβης που αφορά τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρεία μας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε κάθε υπηρεσία που παρέχει και σε οποιονδήποτε χώρο και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις αποφράξεις στην Κοκκινιά και τις λοιπές υπηρεσίες μας, επικοινωνώντας μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Υπηρεσίες Αποφράξεων

Η εταιρία μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο οικιακών και μη πελατών, οι οποίοι μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Έχετε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει αυξημένη τη στάθμη της λεκάνης σας ή κάποια έντονη δυσοσμία που προέρχεται από το αποχετευτικό σας δίκτυο; Τότε μάλλον το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματος ή του επαγγελματικού σας χώρου, έχει βουλώσει και αυτό σημαίνει πως χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία 20 και πλέον ετών,  ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Διάγνωση με Κάμερα

Στη διάθεσή μας έχουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Με τη χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε πιο είναι το σημείο που έχει φράξει την παροχή νερού κι έτσι μπορούμε να επέμβουμε με αμεσότητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Μηνιαίες Συντηρήσεις αποχετεύσεων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας, για να αποφύγετε έντονες δυσοσμίες και λοιπά προβλήματα που μπορούν να προκληθούν και να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Το συμβόλαιο συντήρησης αποχετεύσεων, προσφέρεται σε μηνιαία, εξάμηνη και ετήσια βάση, για να μπορεί να εξυπηρετήσει την ανάγκη κάθε χώρου. Επιλέγοντας την ετήσια συνδρομή, σας κάνουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Περιοχές Εξυπηρέτησης Αποφράξεων

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ πραγματοποιεί όχι μόνο αποφράξεις στην Κοκκινιά, αλλά και σε κάθε μέρος της Αθήνας με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ. Ενδεικτικές περιοχές κάλυψης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button